خلبانان آماده اید : Ace Combat 6 را هفته آینده بازی کنید!

rezaigi2004

کاربر سایت
خبر بسیار عالی امروز برای دارندگان کنسول X360 کمپانی NACMO Bandai امروز رسما اولین دمو قابل بازی نمایشگاه E3 2007 را معرفی کرد دمو قابل بازی بازی Ace Combat 6: Fires of Liberation در نمایشگاه آماده بازی خواهد بود و دقیقا 13 جولای یعنی فقط 7 روز دیگر در Marketplace قرار خواهد گرفت و حتی یوزرهای Xbox Live Silver نیز میتوانند به صورت رایگان این بازی را دریافت و تجربه کنند.در مورد singleplayerیا multiplayer دمو بازی هنوز اطلاعاتی فاش نشده است.
همچنین خبر خوش بعدی NACMO Bandai اعلام کرد نسخه full version و کامل بازی روز 23 اکتبر امسال به صورت انحصاری برای X360 منتشر خواهد شد.

1182374345.jpg

1182374351.jpg

1182374347.jpg

آخرین ویرایش:
زمینش که خیلی افتضاحه!!!یه نیگا به عکس دومی و تانکا بندازید!!!
پس میخوای کیفیت زمینش به اندازه Gears of War باشه :confused: مثل اینکه 99.9% بازی رو تو اسمونی;) مهم جزئیات و مدل سازی بی نقس جنگنده هاس ( ولی خودمونیم بازی برای ps3 ّود اینجوری گیر نمیدادید ها :biggrin1:)

زمینش که خیلی افتضاحه!!!یه نیگا به عکس دومی و تانکا بندازید!!!:laughing:
شما مثل اینکه زیاد تو این سبکا بازی نمی کنی... من اول چیزی که در مورد گرافیک این بازی گفتم این بود که (( زمینش و مدل های ساختمان ها عجب گرافیکی داره!!! :eek: ))... چون اگر چندتا بازی در این سبک بازی کنید متوجه می شوید که معمولا تکسچر های زمین در حد :sick: هستند... این بازی واقعا گرافیک خارق العاده ای داره... :love: ;)

ولی خودمونیم بازی برای ps3 ّود اینجوری گیر نمیدادید ها

ما اینجا هستیم تا درباره هر نوع بازی ای صحبت کنیم نه اینکه بخواهیم جبهه گیری در مقابل یک کنسول یا بازی یا هر چی بکنیم

من تا حالا سبک هواپیمایی بازی نکردم!!!!!یکی که این سبک بازی کرده بگه بازیش چطوره؟(غیر از گرافیک خیره کننده)
Ace Combat Serie: گیم پلی فوق العاده + گرافیک عالی+ موزیک و افکتهای صوتی بسیار خوب+ یه داستان درست درمون :p
برا من که تجربه این بازی مخصوصا شماره پنجش بسیار لذتبخش بود ;) با اون مرحله ای که دشمنا دنبالت میکنن و تو باید از داخل یه غار(!) فرار کنی...

درود به همه
من تا حالا سبک هواپیمایی بازی نکردم!!!!!یکی که این سبک بازی کرده بگه بازیش چطوره؟(غیر از گرافیک خیره کننده)
باید بگم یک سری بسیار بزرگ رو از دست دادی. من که از شماره 2 تا حالا تمام قسمتها رو بازی کردم :biggrin1: بینهایت خوشحال میشم که دوستان توجه بیشتری به Aircraft داشته باشن :love: سبکی که فکر کنم تنها من در این سایت بهش علاقه شدیدی دارم :cool:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or