خلاقانه ترین بازی سال 2009 چیست ؟

کدام یک خلاقانه تر بود ؟

• World of Goo

رای‌ها: 24 44.4%
  • Crayon Physics

رای‌ها: 8 14.8%
  • Machinarium

رای‌ها: 22 40.7%

• مجموع رای دهنده‌ها
    54

Aʍir Rәzʌ

کاربر سایت
در سال که گذشت به نظر شما کدام یک از چند بازیی که با هزینه ی بسیار کم و بر پایه ی گیمپلی خلاقانه ساخته شدند بهتر بود ؟

لطفا بحث تاپیک رو منحرف نکنید و با منطق دلیل انتخابتون رو بیان بکنید . :biggrin1:

در ضمن ما اینجا فقط بازیهای خلاقانه سال 2009 رو که با هزینه ی کم و با تیم های سازنده ی کوچک ساخته شدند بررسی میکنیم نه بازیهایی که با هزینه های هنگفت و تیم های سازنده پر جمعیت ساخته شدند .

هر چند من خودم از Machinarium خیلی خوشم امد اما این بازی فقط یک ژانر کهنه شده رو با خلاقیت خودش میترکونه ولی World of Goo یک بازی 100 اورجینال هست که خلاقیت توی همه چیش فریاد میزنه! خلاصه من رو حساب اورجینال تر بودن به WoG رای میدم.

البته این نظر شخصی من هست...

آره WoG خلاقانه بود. آقا کسی نرسید اون بالا بالاها ببینه چه خبره؟
Machinarium هم واقعا Art و هنره قوی داشت و معماهاش هم منو میبرد زمانه Grim Fandango. یه سری چیزاش هم بنظرم همچین جالب نبود مثله گذاشتنه space invaders وسطه بازی!!! یا کلا Interface ش زیاد خوب نبود.
فکر کنم plants vs zombies رو هم میزاشتی بد نبود. همچین تیمه سازنده بزرگ و خرجه بالایی هم نداشت. گیم پلیش هم بنظرم جذاب بود و تنوع داشت.

آخرین ویرایش:
آره WoG خلاقانه بود. آقا کسی نرسید اون بالا بالاها ببینه چه خبره؟
فکر کنم plants vs zombies رو هم میزاشتی بد نبود. همچین تیمه سازنده بزرگ و خرجه بالایی هم نداشت. گیم پلیش هم بنظرم جذاب بود و تنوع داشت.
آخ اونو یادم رفت !

ممنون میشم اگر یکی مدیرا Plants vs Zombies رو به گزینه ها اضافه بکنه .

ببخشيد مزاحم بحثتون ميشم ! كسي لينكي ازين 2 تا بازي داره
Machinarium
Crayon Physics

من WoG فقط بازي كردم خيلي جالب بود اين 2 تا رو بازي نكردم !

ممنون میشم اگر یکی مدیرا Plants vs Zombies رو به گزینه ها اضافه بکنه .
اين اضاف شه من به اين راي ميدم ! :biggrin1:

ببخشيد مزاحم بحثتون ميشم ! كسي لينكي ازين 2 تا بازي داره
Machinarium
Crayon Physics

من WoG فقط بازي كردم خيلي جالب بود اين 2 تا رو بازي نكردم !

اين اضاف شه من به اين راي ميدم ! :biggrin1:
خب این لینک Crayon Physics

http://www.4shared.com/file/141497679/d8e5fb12/Crayon_Physics_Deluxe.html?err=no-sess

لینک ماشیناریوم هم تک لینک گیر نمیاد برو piratebay تورنتشو دانلود کن چون حجمش 500 مگ هست ! :biggrin1:

آخرین ویرایش:
سلام.
منم می گم Machinarium .
چون علاوه بر خلاقیت فکری هم بود(آقا WoG هم دست کمی از این بازی نداشت(درفکری بودن)) و علاوه بر این دو خاصیت داستانی زیبا و محیطی جذاب داشت.:love:

انتخابش واقعا سخته... ولي به علت اعتياد خيلي زياد و ارزش تكرار بسيار بالا من Plants vs Zombies رو انتخاب ميكنم...
البته با Machinarium و World Of Goo هم خيلي حال كردم و اينارو به ترتيب بعنوان دوم و سوم انتخاب ميكنم.
-----------------------------------------------------------------------------
Farm Frenzy 3 هم به نظرم بد نبود و شايد بشه تو اين نظر سنجي گُنجوندش...

هر 3تای اینا+ P vs. Z :biggrin1:
خداییش همشون خوب بودن.کرایون که مثل نقاشی هاش بچگیام بود:biggrin1: ماشیناریون هم که نگو.مثل نقاشی های الانمه:biggrin1: از اون ور WoG رو نمیشه ندید گرفت چون واقعا یه فکر ناب و بکر بود.PvZ هم که با اون زامبیای مشنگش دل ما رو برده:biggrin1:
ولی به نظرم با یه اختلاف فوق العاده کم WoG برندست;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or