jjavad75 کاربر سایت Aug 14, 2012 #16 من از دوستان خوبم خواهش میکنم اگه مطلبی در باره ی بازی اساسین دارن بیان و برای ما بزارن تا این تاریخچه از سری بازی های اساسینز کرید کامل بشه با تشکر
من از دوستان خوبم خواهش میکنم اگه مطلبی در باره ی بازی اساسین دارن بیان و برای ما بزارن تا این تاریخچه از سری بازی های اساسینز کرید کامل بشه با تشکر
jjavad75 کاربر سایت Aug 14, 2012 #17 آهای کسایی که میاید و میخونید و میرید یه نظر هم بزارید دلم خوش شه
MILAD619 کاربر سایت Aug 15, 2012 #20 منم اتزیو!!!!!!!!!!!!!!! با الطیر حال نمیکنم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ولی این کانر یه چیز دیگست!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
منم اتزیو!!!!!!!!!!!!!!! با الطیر حال نمیکنم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ولی این کانر یه چیز دیگست!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
jjavad75 کاربر سایت Aug 15, 2012 #21 ولی من از کانر شناختی ندارم :d ---------- نوشته در 05:50 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:49 PM ارسال شده بود ---------- نوشته شده توسط MILAD619: منم اتزیو!!!!!!!!!!!!!!! با الطیر حال نمیکنم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ولی این کانر یه چیز دیگست!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! بیشتر... کلا اسم این کتاب هست اتزیو برای همیشه تو عکسش هم عکس اتزیو رو نوشته بود پایینش نوشته for ever یا never من انگلیسیم خوب نیس :d
ولی من از کانر شناختی ندارم :d ---------- نوشته در 05:50 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:49 PM ارسال شده بود ---------- نوشته شده توسط MILAD619: منم اتزیو!!!!!!!!!!!!!!! با الطیر حال نمیکنم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ولی این کانر یه چیز دیگست!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! بیشتر... کلا اسم این کتاب هست اتزیو برای همیشه تو عکسش هم عکس اتزیو رو نوشته بود پایینش نوشته for ever یا never من انگلیسیم خوب نیس :d
MILAD619 کاربر سایت Aug 15, 2012 #22 تو بازی رایانه در موردش توضیح داده بود. تریلر اساسین 3 رو که دیدم عاشقش شدم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
تو بازی رایانه در موردش توضیح داده بود. تریلر اساسین 3 رو که دیدم عاشقش شدم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
jjavad75 کاربر سایت Aug 15, 2012 #23 به هر حالا سسین یه بازی فوقالعادس و هر کسی که اونو بازی نکنه نصف عمرش بر فناست
MILAD619 کاربر سایت Aug 15, 2012 #24 آره واقعا!!!!!!!!!!!!!! من موندم چرا بعضیا میگن چرته!!!!!!!!!!!!!!
MILAD619 کاربر سایت Aug 18, 2012 #26 من یه مطلب در مورد اساسین 3 گذاشتم ولی مدیرا حذفش کردن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Am2 کاربر سایت Aug 23, 2012 #28 میگم یه سوال ...صحنه مرگ ادزیو و نحوه مرگش رو از کجا گیر اوردی؟توی بازی رولیشنه؟من چرا ندیدمش؟ آخرین ویرایش: Aug 23, 2012
jjavad75 کاربر سایت Aug 25, 2012 #29 نه عزیز تو بازی نیس تو انیمیشنش هست مطلب رو آبدیت کردم و توش اسم انیمیشن رو گذاشتم البته خیلی وقت پیش
نه عزیز تو بازی نیس تو انیمیشنش هست مطلب رو آبدیت کردم و توش اسم انیمیشن رو گذاشتم البته خیلی وقت پیش