خلاصه کنفرانس مایکروسافت در Comic-Con پیرامون برخی امکانات Xbox One

A.R.A.$.H

کاربر سایت
20130620_xbox_one.jpg

کمپانی Microsoft طی پنل خود در Comic-Con امروز پیرامون برخی امکانات کنسول جدیدش صحبت کرد.
آقای Major Nelson این پنل را اداره می کردند و دیگر افراد حاضر در کنفرانس طبق گزارش IGN عبارتند از : کارگردان مایکروسافت آقای Ken Lobb، آقای Dan Greenwalt از استدیو Turn 10، آقای Josh Bridge از طرف تیم Dead Rising 3 و همچنین Justin Robey, و Rare’s Nick Burton از مایکروسافت.
آقای Lobb نحوه استفاده از پروژه آپلود در Killer Instinct برای ثبت وقایع را شرح دادند و نشان دادند که Xbox One می تواند از طریق کینکت بفهمد که چه کسی کنترلر را در دست دارد.در صورت انتقال دسته به بازیباز دیگر، پروفایل نیز تغییر خواهد کرد و پروفایل متعلق به فرد جدید انتخاب خواهد شد.
آقای Greenawalt پیرامون موتورهای موجود در کنترلر و بازخورد آنها صحبت کردند و اینکه چگونه لرزش های مختلف در بازی هایی نظیر Forza 5 بازخورد عملکرد تایر را تحت تاثیر قرار خواهد داد.این مورد در ترمز گرفتن هرچه بهتر بازیباز موثر خواهد بود.
Josh Bridge از Dead Rising طی یک سری اسلاید برخی جزئیات بازی Dead Rising 3 نظیر فیزیک شیشه های خرد شده و قطعه قطعه کردن بدن زامبی ها را به نمایش گذاشتند.
آقای Robey پیرامون قابلیت های Smartglass صحبت کردند و اینکه چطور Ryse را بازی کنید و دیگران را به یک مسابقه Dead Rising دعوت کنید.این کار و جابجایی بین بازی ها بدون هیچ گونه لودینگ انجام خواهد شد و زمانی که بازیباز ها در Ryse اعلام آمادگی کنند به شما خبر داده خواهد شد.
آقای Nick Burton پیرامون اینکه که چگونه فیدیلیته کینکت ارتقاء یافته است سخن گفتند و اینکه می تواند هم اکنون انگشتان شما به همراه چین های صورتتان را تا 3 متری تشخیص دهد.موقعیت دست های شما بهتر شناسایی خواهد شد و یک تکنولوژی جالب پیرامون صورت معرفی کردند که از صورت او را اسکن کرد و یک ماسک تهیه کرد سپس می توان این ماسک را برای شخصیت های بازی ها استفاده کرد.کینکت می تواند حالات صورت بازیباز را ثبت کند و در مدل ها استفاده کند.
Xbox One در کریسمس امسال عرضه خواهد شد و تاریخ دقیق انتشار در تابستان اعلام می شود.
VG247
IGN

و نشان دادند که Xbox One می تواند از طریق کینکت بفهمد که چه کسی کنترلر را در دست دارد.در صورت انتقال دسته به بازیباز دیگر، پروفایل نیز تغییر خواهد کرد و پروفایل متعلق به فرد جدید انتخاب خواهد شد....دیگه بیش از بیش تو کف این ابر کنسول موندیم ...

و نشان دادند که Xbox One می تواند از طریق کینکت بفهمد که چه کسی کنترلر را در دست دارد.در صورت انتقال دسته به بازیباز دیگر، پروفایل نیز تغییر خواهد کرد و پروفایل متعلق به فرد جدید انتخاب خواهد شد....دیگه بیش از بیش تو کف این ابر کنسول موندیم ...
شما از تمام این متن این قسمت رو برداشت کردید آیا ؟!

آقای Nick Burton پیرامون اینکه که چگونه فیدیلیته کینکت ارتقاء یافته است سخن گفتند و اینکه می تواند هم اکنون انگشتان شما به همراه چین های صورتتان را تا 3 متری تشخیص دهد.موقعیت دست های شما بهتر شناسایی خواهد شد و یک تکنولوژی جالب پیرامون صورت معرفی کردند که از صورت او را اسکن کرد و یک ماسک تهیه کرد سپس می توان این ماسک را برای شخصیت های بازی ها استفاده کرد.کینکت می تواند حالات صورت بازیباز را ثبت کند و در مدل ها استفاده کند.

به نظرم فوقالعادست ! بدون تعصب 100 دلار چیزی نیست که آدم زورش بیاد بابت این تکنولوژی پرداخت کنــه ، حداقل ارزش اینو داره که اعضای خانواده هم از کنسول لذت ببرن ! کینکت اولیه که از این بابت در این حیطــه غوغا کرد ! کینکت 2 چــه شود با ساپورت 4 نفر همزمان، دیگه فکر نکنم خانواده وقت بدن با کنسول بازی کنم ! :d

------

من بیشتر از همه چیز از لرزش دستــه های Xone هیجان زدم ! هر کی کنترل DS3 و X360 همزمان دست بگیره ، می فهمه چقدر شوک کنترل X360 قوی تره و بیشتر تو بازی حس مورد نظر رو القا می کنه ، حالا جدا از دلایل و بحث پیرامون اون ، تصور این کــه برای لگد هر اسلحه، یه لرزش (لگد مانند) داشته باشیم بسیار جذاب و هیجان انگیزه ، یا تو ریسینگ ها و...

من بیشتر از همه چیز از لرزش دستــه های Xone هیجان زدم ! هر کی کنترل DS3 و X360 همزمان دست بگیره ، می فهمه چقدر شوک کنترل X360 قوی تره و بیشتر تو بازی حس مورد نظر رو القا می کنه ، حالا جدا از دلایل و بحث پیرامون اون ، تصور این کــه برای لگد هر اسلحه، یه لرزش (لگد مانند) داشته باشیم بسیار جذاب و هیجان انگیزه ، یا تو ریسینگ ها و...
به نظر من به قیمت باتریش نمیارزه :دی
Xbox One در کریسمس امسال عرضه خواهد شد و تاریخ دقیق انتشار در تابستان اعلام می شود.
خدا کنه زرتی هک شه که ما تو پوست گردو نمونیم :دی

سر کینکت قبلی هم اینا رو میگفتن. یادم نمیره هیچ وقت وقتی اومدن روی سن وایسادن جلوی کینکت بعد یه آواتار از پیش تعیین شده رو به ملت نشون دادن. بعد از خرید کینکت روی ده ها نفر این رو تست کردم آواتار هیچ کودوم درست نیومد و به جای آواتار، زامبی های Plants Vs Zombıe تحویلمون میداد.

کلا بعد از خرید کینکت به خیلی از حرفای اینا در مورد کینکت جدید اعتماد ندارم.

سر کینکت قبلی هم اینا رو میگفتن. یادم نمیره هیچ وقت وقتی اومدن روی سن وایسادن جلوی کینکت بعد یه آواتار از پیش تعیین شده رو به ملت نشون دادن. بعد از خرید کینکت روی ده ها نفر این رو تست کردم آواتار هیچ کودوم درست نیومد و به جای آواتار، زامبی های Plants Vs Zombıe تحویلمون میداد.

کلا بعد از خرید کینکت به خیلی از حرفای اینا در مورد کینکت جدید اعتماد ندارم.

یا اون ویدیو که پسره با کینکت اسکیتشو اسکن کرد! :d اندٍ تخیل بود! :d

همون كه اواتارتو بر حسب قيافت مياورد؟؟؟
واسه من كه تو اين چند سال هميشه درست كار كرده و پروفايل من و دو نفر ديگرم بر حسب قيافشون عالي بالا مياره......فقط مساله اي كه كينكت داره شرايط محيطيشه يعني بايد اسكن قيافه تو فضاي بزرگ و نور كم اتفاق بيفته تا درست كار كنه كه خوب خيلي ها نميتونن هميشه به اين شرايط محيطي دسترسي داشته باشن

اميدوارم تو كينكت ٢ دستگاه بتونه تو هر شرايطي(نزديك و دور و نور كم و زياد و ....)مثه بقيه شرايط صحيح عمل كنه

.​

همون كه اواتارتو بر حسب قيافت مياورد؟؟؟
واسه من كه تو اين چند سال هميشه درست كار كرده و پروفايل من و دو نفر ديگرم بر حسب قيافشون عالي بالا مياره......فقط مساله اي كه كينكت داره شرايط محيطيشه يعني بايد اسكن قيافه تو فضاي بزرگ و نور كم اتفاق بيفته تا درست كار كنه كه خوب خيلي ها نميتونن هميشه به اين شرايط محيطي دسترسي داشته باشن

اميدوارم تو كينكت ٢ دستگاه بتونه تو هر شرايطي(نزديك و دور و نور كم و زياد و ....)مثه بقيه شرايط صحيح عمل كنه

.​

چشم ، تو کاخ اسکنو انجام بدیم با کلی لوازم نورپردازی عمل میکنه ؟ یه حرفایی میزنید ..

چشم ، تو کاخ اسکنو انجام بدیم با کلی لوازم نورپردازی عمل میکنه ؟ یه حرفایی میزنید ..
نه خير كاخ لازم نيست دوست خوش اخلاق...

+

به غير از اون مورد اسكيت:d بقيه ويژگيهاي كينكت ١ به خوبي عمل مي كرد ولي بعضيهاشون وابسته به شرايط محيط بود.....اين ذات سنسورا و اينجور دستگاههاس(بر خلاف دسته كه شما هر كجا دكمه رو فشار بدي عمل مي كنه)يعني هنوز به اون سطحي از تكنولوژي نرسيدن كه تو هر شرايطي مطلوب كار كنن(اين انتظار تو كينكت ٤ يا ٥ به طور كامل محقق خواهد شد)

مثلا اوايل كه من كينكتو ميذاشتم گوشه اتاق دستورهاي صوتيش خوب عمل نمي كرد(هرچقدر كه تنظيم مي كردم و با لهجه مورد نظرش مي گفتم)ولي وقتي اوردم سيستمو سمت ديگه اتاق نصب و اجرا كردم كينكت براحتي دستورهاي صوتي رو متوجه ميشد......(همين مساله مثلا تو siri يا بعضي سنسوراي دستگاههاس صنهتي هم هست و نشون ميده هنوز تكنولوژيشون در حال رشد)

.

نه خير كاخ لازم نيست دوست خوش اخلاق...

+

به غير از اون مورد اسكيت:d بقيه ويژگيهاي كينكت ١ به خوبي عمل مي كرد ولي بعضيهاشون وابسته به شرايط محيط بود.....اين ذات سنسورا و اينجور دستگاههاس(بر خلاف دسته كه شما هر كجا دكمه رو فشار بدي عمل مي كنه)يعني هنوز به اون سطحي از تكنولوژي نرسيدن كه تو هر شرايطي مطلوب كار كنن(اين انتظار تو كينكت ٤ يا ٥ به طور كامل محقق خواهد شد)

مثلا اوايل كه من كينكتو ميذاشتم گوشه اتاق دستورهاي صوتيش خوب عمل نمي كرد(هرچقدر كه تنظيم مي كردم و با لهجه مورد نظرش مي گفتم)ولي وقتي اوردم سيستمو سمت ديگه اتاق نصب و اجرا كردم كينكت براحتي دستورهاي صوتي رو متوجه ميشد......(همين مساله مثلا تو siri يا بعضي سنسوراي دستگاههاس صنهتي هم هست و نشون ميده هنوز تكنولوژيشون در حال رشد)

.

میگن تو یه اتوبوس همه خواب بودن !! یه یارو میره به راننده میگه: آقای راننده ماله کی داری رانندگی میکنی اینا که همه خوابن!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or