خلاصه ای از مراسم قبل از لانچ Playstation 4! از Uncharted تا محتوای انحصاری MGS:V

FarSeeR

کاربر سایت
94554157824433314365.jpg

در مراسم قبل از لانچ چهارمین کنسول سونی، اتفاقات و معرفی های جدیدی رخ داد که به صورت خلاصه توی این تاپیک بهشون اشاره میکنیم.

ناتی داگ اولین پروژه ی نسل هشتم خود را به طور رسمی معرفی و تایید کرد. Uncharted تنها اسمی بود که بر روی نمایشگر نمایان شد! اینکه این نسخه ی رسمی چهارم است یا فرعی، هنوز مشخص نیست.

پروژه ی جدید سانتامونیکا معرفی نشد، ولی یوشیدا آن را با سه کلمه ی Epic Panic Extraodinary شرح داد! پس هنوز هیچ چیز از این بازی نمیدانیم به جز این سه کلمه!

اتفاق جالب بعدی، همکاری سونی با ناسا برای کاوش و گشت و گذار فضا بود که بسیار شوک برانگیز است! برای اینکه بفهمیم هدف کلیِ این همکاری چیست، باید کمی صبر کنیم.

Metal Gear Solid V: Ground Zeroes هم برای کنسول های سونی، یک مرحله ی انحصاری با نام Deja Vu Mission خواهد داشت که به شما اجازه ی کنترل اسنیک کلاسیک را میدهد!

بازی Destiny هم با یک تریلر جدید به این مراسم پا گذاشت و اعلام شد که نسخه ی بتای این بازی بر روی PS3 و PS4 زودتر از پلتفرم های دیگر قابل بازی کردن خواهد بود.

Infamous نه تنها با تریلری جدید گرافیکی بی نظیرش را بار دیگر به رخ کشید، بلکه تاریخ ورودش به بازار هم مشخص گردید. 21 مارچ میتوانید آن را درون کنسولتان بازی کنید.

یک DLC داستانی از The Last of Us هم به زودی از طرف ناتی داگ برای این بازی منتشر خواهد شد.

آخرین ویرایش:
نخیر من اصلا راجع به شما و دوستان بازیسنتری حرف نمی زدم با یکی دیگه بودم و مشکلو بین خودمون حل کردیم شما تاپیکو به تنش کشیدی. من تموم پستامو پاک کردن چون ازش سوبرداشت داشت شده وکسی قصد و منظور واقعی حرفمو نفهمیده.
این که نوشتی"" برو با متای 59 خوش باش"" خیلی حرف عمیقیه که کسی منظورتونو نفهمه ؟

داداش شما که این مدلی پست نمیدادی

آخرین ویرایش:
والا من تاحالا یاد ندارم شاید بوده من خبر ندارم که نو مراسم لانچ بیان بازی معرفی کنن حالا سونی اومده واسه طرفداراش گفته انچارتد4 میاد اینکه خوبه الان این دوستان مایکروسافت منتظرن تو مراسم لانچ خودشون گرز4 و 5 و 6 معرفی بشه که اینقد از سونی ایراد میگیرن

یک سری انحصاری ها اومدنشون حتی قبل از معرفی کنسول های نسل بعد هم مشخص هست مثل Halo 5

به نظر من اول نسل جای IP های جدید هست که بیان تحول ایجاد کنن مثل TO 1886 که متاسفانه تعدادشون خیلی کم شده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or