خلاصه ای از مراسم قبل از لانچ Playstation 4! از Uncharted تا محتوای انحصاری MGS:V

FarSeeR

کاربر سایت
94554157824433314365.jpg

در مراسم قبل از لانچ چهارمین کنسول سونی، اتفاقات و معرفی های جدیدی رخ داد که به صورت خلاصه توی این تاپیک بهشون اشاره میکنیم.

ناتی داگ اولین پروژه ی نسل هشتم خود را به طور رسمی معرفی و تایید کرد. Uncharted تنها اسمی بود که بر روی نمایشگر نمایان شد! اینکه این نسخه ی رسمی چهارم است یا فرعی، هنوز مشخص نیست.

پروژه ی جدید سانتامونیکا معرفی نشد، ولی یوشیدا آن را با سه کلمه ی Epic Panic Extraodinary شرح داد! پس هنوز هیچ چیز از این بازی نمیدانیم به جز این سه کلمه!

اتفاق جالب بعدی، همکاری سونی با ناسا برای کاوش و گشت و گذار فضا بود که بسیار شوک برانگیز است! برای اینکه بفهمیم هدف کلیِ این همکاری چیست، باید کمی صبر کنیم.

Metal Gear Solid V: Ground Zeroes هم برای کنسول های سونی، یک مرحله ی انحصاری با نام Deja Vu Mission خواهد داشت که به شما اجازه ی کنترل اسنیک کلاسیک را میدهد!

بازی Destiny هم با یک تریلر جدید به این مراسم پا گذاشت و اعلام شد که نسخه ی بتای این بازی بر روی PS3 و PS4 زودتر از پلتفرم های دیگر قابل بازی کردن خواهد بود.

Infamous نه تنها با تریلری جدید گرافیکی بی نظیرش را بار دیگر به رخ کشید، بلکه تاریخ ورودش به بازار هم مشخص گردید. 21 مارچ میتوانید آن را درون کنسولتان بازی کنید.

یک DLC داستانی از The Last of Us هم به زودی از طرف ناتی داگ برای این بازی منتشر خواهد شد.

آخرین ویرایش:
این حرفا یعنی چی؟ شاید شما دستتون نرسه مطمئن باشین دست ما میرسه من خودم ps3 super slim داشتم اون موقع که داشتین کپی خور بازی میکردین من هر 2 کنسول پلی 3 و 360 رو یک ماه پیش فروختم قبلش هم ویتا داشتم که خوشم نیومد فروختم الانم منتظرم کنسولای نسل جدید وارد ایران بشن، خوشبختانه pc قدرتمندی دارم که همه بازیها رو 1080p و ultra اجرا میکنه شما بفکر خریدن کنسول خودت باش

افرین تو خوبی:)
ما همه فقیریم اصلا

کی با تو حرف زد؟ مگه راجع به تو حرف زدم؟ یکی یچیزی گفت جوابشو دادم بعدم پیام های خصوصی رد و بدل شد جفتمون پستمون پاک کردیم تو چی کاره ای این وسط؟

- - -ویرایش - - -

نظر شخصی میدونید چیه؟ بعدشم من نگفتم باید چی کار کنن، من برام همون آنچارتد مهم بود گفتم، فکر میکنم شما منظور منو از اون پست متوجه نشدی

همون DR3 برا شما خوبه (نظر شخصی ) :)

من نمی دونم این همه بازی داره میاد و امده ( ac:black flag , battlefield 4 , cod , watch dog , kill zone , infamus ) وقتی قراره این همه بازی تو این چند ماه بیاد لزومی نداره در حال حاظر ای پی جدید معرفی کنن..الان همه تو کف این بازیان.

بزارید این بازی ها از وقتش که بگزره یواش یواش سونی آپی هارو رو میکنه.

شما برو با متای 59 شاهکارتون knack حال کنید همون برا شما خوبه(نظر شخصی):)
پ.ن دیگه فکر نمی کردم به آواتار گیر بدید که دادید، کلا فرهنگتون خیلی داره پیش رفت میکنه

شما که احوالت از امضات مشخصه نیازی به گفتن نیست :)
حال میکنم پرابلم ؟ :-/
بله سطح اون که کاملا از کامنتهاتون مشخصه :bighug:

پ.ن دیگه فکر نمی کردم به آواتار گیر بدید که دادید، کلا فرهنگتون خیلی داره پیش رفت میکنه
درود بر فرهنگ غنی تو که داری تو پست سونی گند میزنی به تاپیک.
افرین ادامه بده و از فرهنگ حرف بزن

شما اومدین تو تاپیک ps4 که یک مراسم صرفا برای لانچ هست که اصلا نباید انتظاری داشته باشی میگی به درد عمشون میخوره یه نظر شخصی هم میزاری کنارش! دیگه پست تنش زا به چی میگن؟
بعد الان داری به فرهنگ بقیه توهین میکنی؟

افرین تو خوبی:)
ما همه فقیریم اصلا
نخیر من اصلا راجع به شما و دوستان بازیسنتری حرف نمی زدم با یکی دیگه بودم و مشکلو بین خودمون حل کردیم شما تاپیکو به تنش کشیدی. من تموم پستامو پاک کردن چون ازش سوبرداشت داشت شده وکسی قصد و منظور واقعی حرفمو نفهمیده.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or