1- Perans of Persia
این بازی جزء بازی های قدیمی PC هست و جو بسیار خوفی داشت با موسیقی بی نظریش اونهای که یادشونه می دونن من چی میگم
2- The Mummy
این بازی هم جو خفنی داشت و واقعا عالی ساخته بودن یک جورایی معتاد کننده هم بود و البته ترسناک
3- Max Payne
این بازی واقعا جای تعریف نداره جو بازی با روح روانت بازی میکنه لا مصهب
4- Wolfenstein
نسخه های قدیمیش رو میگم واقعا استثنائی بود آدم همش تو دلهوره و هیجان بود راحت 3 بار بازی کردم
5- Medal of Honor
نسخه 1 و 2 بازی عالی بودن قشنگ حس جنگ جهانی رو آدم احساس میکرد
6- Batamn Arkham
هر دو بتمن عالی بودن مخصوصا City که دیگه آدم فقط دوست داشت تو شهر گشت بزنه
7- Alan Wake
فقط میشه گفت سوپرایز کننده. واقعاانتظار همچین جوی رو نداری
8- TLOU
اینم که همتون بازی کردین و خوشم نمیاد در موردش حرف بزنم
9- Dino Crisis
یعنی از همون اولش می فهمی با چه بازی خفنی طرفی اون قسمتی که می رفتی زیر آب و اون دایناسوره شبیه تمسح بود حمله می کرد خدا بود
10- Resident Evil
تا حالا شده از ترس یک دری رو دو ساعت باز نکنید من سر هر دری دو ساعت حمد و قول هو الله می خوندم
این بازی جزء بازی های قدیمی PC هست و جو بسیار خوفی داشت با موسیقی بی نظریش اونهای که یادشونه می دونن من چی میگم
2- The Mummy
این بازی هم جو خفنی داشت و واقعا عالی ساخته بودن یک جورایی معتاد کننده هم بود و البته ترسناک
3- Max Payne
این بازی واقعا جای تعریف نداره جو بازی با روح روانت بازی میکنه لا مصهب
4- Wolfenstein
نسخه های قدیمیش رو میگم واقعا استثنائی بود آدم همش تو دلهوره و هیجان بود راحت 3 بار بازی کردم
5- Medal of Honor
نسخه 1 و 2 بازی عالی بودن قشنگ حس جنگ جهانی رو آدم احساس میکرد
6- Batamn Arkham
هر دو بتمن عالی بودن مخصوصا City که دیگه آدم فقط دوست داشت تو شهر گشت بزنه
7- Alan Wake
فقط میشه گفت سوپرایز کننده. واقعاانتظار همچین جوی رو نداری
8- TLOU
اینم که همتون بازی کردین و خوشم نمیاد در موردش حرف بزنم
9- Dino Crisis
یعنی از همون اولش می فهمی با چه بازی خفنی طرفی اون قسمتی که می رفتی زیر آب و اون دایناسوره شبیه تمسح بود حمله می کرد خدا بود
10- Resident Evil
تا حالا شده از ترس یک دری رو دو ساعت باز نکنید من سر هر دری دو ساعت حمد و قول هو الله می خوندم