خط داستانی Mafia II آشکار شد

• Thread starter Thread starter GENE
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

GENE

کاربر سایت
mafia2_logo.jpg

2K اطلاعات و عکس‌های جدیدی را از این عنوان زیبا که بازی‌ای در سبک Open World بوده و طرفداران بیشماری را منتظر خود نگه داشته است، منتشر کرد. شماره اول این بازی در زمان خود به یکی از بهترین‌های بازار تبدیل شد که حرفی برای گفتن باقی نگذاشت و تا سال‌های سال در ذهن هواداران باقی مانده و می‌ماند. و حالا گوشه‌هایی از داستان شماره دوم را با هم می‌بینیم:

Vito، پسر یک مهاجر و آواره نشین بسیار فقیر است. نژاد او آمریکایی- ایتالیایی است. پسری تو سری خور و ضعیف که به آرزو‌های جاه طلبانه و آمریکایی خودش چشم دوخته است. ویتو به منظور فرار از تنگدستی و فقری که دوران کودکی‌اش را ضایع کرده است و به ارزوی به دست اوردن قدرت و ثروت در دام زندگی جنایی و مافیا گرفتار می‌شود.

ویتو که در طول زندگی‌اش، آزارش به یک مورچه هم نمی‌رسید حالا با دوست قدیمی‌اش به نام جو، به دنیای مخوف مافیا وارد می‌شوند. آن‌ها در کنار همدیگر تلاش می‌کنند تا قدرت خود را به رخ قدرتمندان بکشند و در کنار آن نام و آورازه خود را نیز در ان شهر سرد و بی‌رحم رواج دهند.

امیدواریم که 2K هر چه زودتر این بازی را منتشر کند.:smile:

عکس‌های جدید:

این هم دو عکس جدید که به نظر میرسد در زمانی حول و حوش کریسمس باشد و نوید محیط‌های سرد و برفی را می‌دهد.

آخرین ویرایش:
البته اطلاعات دقیقی در این مورد هنوز منتشر نشده ولی به نکته خوبی اشاره کردی. توی اون عکس برفی که تازه منتشر شده، درخت‌ها کاملا خشک و بی برگ هستن در صورتی که توی عکس‌های قدیمی تر کاملا معلومه که فصل گرما و تابستونه و درنتیجه نمیشه گفت که اونها درخت های همیشه بهار هستند. ممکنه مدت زمان شکل گیری داستان در طی چندین فصل باشه.

ممنون از پاسختون ...فكر كنم بايد داستان طی چند سال اتفاق بيفته ! مثلا همين تريلره مشخص شده كه اون ويتو رفته تو كليسا و داره دعا ميكنه! بعدش دوستاش ميان و مسخرش ميكنن! فكر كنم بازی كامل فصل فصل باشه و اصلا مثل جی تی ای نباشه! منظورم از فصل ،فصلهای سال نيست! منظورم اينه كه انگار داريم يك كتاب ميخونيم...مثل شماره يكش! يعنی بازی در فصلها و سالهای گوناگون طبق داستان پيش ميره كه واقعا اگر اينطوری بشه واقعا كار بزرگی كردن:love:بازم ممنون

احساس میکنم همه حرفاشون بدون منطقه...
فکر میکنین که مافیا 1 عالی بود شماره بعدیش هم بی نقص میشه...زیاد دلتون رو خوش نکنید ممکنه خیلی خوب هم از آب در نی
اد
:laughing:

یکی از چیز‌هاییکه توی مافیا 1 خیلی جالب و ابتکاری بود اون پارکینگ و تعمیر‌گاه ساریلی بود. اون تعمیرکاره که زبونش می‌گرفت یادتون هست؟:biggrin1:

به نظر من این بازی به یکی از بهترین کار‌های دارینوس هم تبدیل شد. من بعد‌ها یه نسخه فارسی ازش دیدم که انصافا زیبا کار شده بود.
من عاشق اون مرحله اي بودم كه بهمون ياد ميدادن چه طوري ماشين بدزديم.

واقعا دارينوس توي اين يك مورد كارش حرف نداشت كلا دارينوس به نظر من بر خلاف سايتش!!! الان توي دوبله اوله يك بار يك بازي از پرديس گرفتم خيلي تخيلي بود طرف ژنرال بود صداش مثل بچه 9 ماه بود.

ممنون از پاسختون ...فكر كنم بايد داستان طی چند سال اتفاق بيفته ! مثلا همين تريلره مشخص شده كه اون ويتو رفته تو كليسا و داره دعا ميكنه! بعدش دوستاش ميان و مسخرش ميكنن! فكر كنم بازی كامل فصل فصل باشه و اصلا مثل جی تی ای نباشه! منظورم از فصل ،فصلهای سال نيست! منظورم اينه كه انگار داريم يك كتاب ميخونيم...مثل شماره يكش! يعنی بازی در فصلها و سالهای گوناگون طبق داستان پيش ميره كه واقعا اگر اينطوری بشه واقعا كار بزرگی كردن:love:بازم ممنون

به احتمال زياد مثل نسخه اول هست ، يعني ممكنه ويتو داره داستان زندگيش رو براي يكي تعريف ميكنه و طي اون به ماموريت هاي مختلف ميپردازه كه توي مدت زمان گوناگون اتفاق ميوفته در كل اميدوارم هرچي كه هست برف توش حذف نشه.

تصور کنین تو یه شب برفی تو خیابون!:)

من هم امیدوارم این قسمتش حذف نشه چون به نظرم بازی رو خیلی جذابتر میکنه.

من وقتی عکسهایه مربوط به صحنه هایه برفی رو دیدم
به سرعت یاده فیلم پدر خوانده افتادم:love:
اونجایی که دون ترور شده بود و مایکل در هنگامی که برف میامد داشت از خیابون رد میشد

من توی تریلرهاش که دیدم
مثل شماره 1 که می ره پیشه پلیس و خودشو معرفی می کنه توی این شماره هم میره پیش 1 پدر روحانی و همه چیز رو می گه.
من شماره 1 رو با دوبله فارسی بازی کردم که خیلی عالی دوبله شده بود به جز شخصیت مکانیک سالیری که توی نسخه انگلیسی لکنت داشت ولی فارسی رو روان صحبت می کرد !!!!
آخرین صحنه که تومی رو کشتن و گو.ینده صحبتمی کرد جدا تاثیر می ذاشت رو آدم

احساس میکنم همه حرفاشون بدون منطقه...
فکر میکنین که مافیا 1 عالی بود شماره بعدیش هم بی نقص میشه...زیاد دلتون رو خوش نکنید ممکنه خیلی خوب هم از آب در نی
اد
:laughing:
بله من هم موافقم.معیارهای جدید برای بالا رفتن فروش بازی روی خیلی روی کیفیت و گیم پلی بازی تاثیر داره.ممکنه باز هم برای اینکه بازی برای PC دست خوش Piracy نشه مثل GTAIV بازی رو به گند بکشن.

این سیستم خراب شدن ماشین‌ توی تصادف‌ها هم خیلی جالب بود توی شماره یکش. من یه جا بود خیلی تصادف کردم، بعد دیگه از سربالایی بالا نمیرفت. دنده عقب می‌رفتم بالا:d

هر چی از مافیا 1 تعریف کنیم کمه...
در یه کلام: همه چیز واقعی.....
ولی در حق این بازی نامردی شده...امتیازی که بهش داده بودن....بعضی ها مافیا رو بازی متوسط میدونن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or