خط داستانی Mafia II آشکار شد

• Thread starter Thread starter GENE
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

GENE

کاربر سایت
mafia2_logo.jpg

2K اطلاعات و عکس‌های جدیدی را از این عنوان زیبا که بازی‌ای در سبک Open World بوده و طرفداران بیشماری را منتظر خود نگه داشته است، منتشر کرد. شماره اول این بازی در زمان خود به یکی از بهترین‌های بازار تبدیل شد که حرفی برای گفتن باقی نگذاشت و تا سال‌های سال در ذهن هواداران باقی مانده و می‌ماند. و حالا گوشه‌هایی از داستان شماره دوم را با هم می‌بینیم:

Vito، پسر یک مهاجر و آواره نشین بسیار فقیر است. نژاد او آمریکایی- ایتالیایی است. پسری تو سری خور و ضعیف که به آرزو‌های جاه طلبانه و آمریکایی خودش چشم دوخته است. ویتو به منظور فرار از تنگدستی و فقری که دوران کودکی‌اش را ضایع کرده است و به ارزوی به دست اوردن قدرت و ثروت در دام زندگی جنایی و مافیا گرفتار می‌شود.

ویتو که در طول زندگی‌اش، آزارش به یک مورچه هم نمی‌رسید حالا با دوست قدیمی‌اش به نام جو، به دنیای مخوف مافیا وارد می‌شوند. آن‌ها در کنار همدیگر تلاش می‌کنند تا قدرت خود را به رخ قدرتمندان بکشند و در کنار آن نام و آورازه خود را نیز در ان شهر سرد و بی‌رحم رواج دهند.

امیدواریم که 2K هر چه زودتر این بازی را منتشر کند.:smile:

عکس‌های جدید:

این هم دو عکس جدید که به نظر میرسد در زمانی حول و حوش کریسمس باشد و نوید محیط‌های سرد و برفی را می‌دهد.

آخرین ویرایش:
خوب شد شما گفتین من فکر میکردم farcry 2 سبکش Racing :)
خب مگه چيه ؟ حالا ميزني چرا! گفتم سبك ها متفاوت اند الان هزار تا سبك مسابقه اي هست حالا يك سري مثلNFS يك سري هم مثل GT !!! مثلا يكي از GT خوشش نيمده كلا بياد سبك مسابقه رو زير سوال ببره يا يكي معتقد NFS بچه بازيه ديگه كل اين سبك شده بچه بازي ؟
توي اين تاپيك چندين بار به شباهت اين بازي با GTA اشاره شد. ميشه اين موضوع را واسه ما هم موشكافي كنيد. مثلا بايد چجوري بود؟

به نظر من كه همون حس و حال شماره يكش را داره. ماشين هاي دهه 60 و 70، شهروندان كت و شلوار و كرواتي، ترن هاي برقي و ...
خيلي شبيه هم شدن ، خيلي خيلي ...

كه خيلي هم بده ، همين الان توي Mafia 2 يك پيش نمايش ميخوندم تمام كارهايي كه توي GTA IV قابل انجام بود رو توي Mafia 2 عينا ميشد انجام داد مثل رفتن بانك! يا تاكسي گرفتن و...

اما در كل GTA به طور كلي در اين سري خيلي به Mafia نزديك شده بود.

فقط زمان هاي بازي متفاوت اند كه باعث ميشه Mafia شديدا جذاب باشه.

درضمن Mafia One مال بعد از جنگ جهاني دوم بود. 45 يا 50 اينجوريا!

وقتی بازی با این سبک ارایه میشه دیگه کارهاشون هم شبیه میشن تا حد زیادی
چون تو یه شهر که کارکتر آزادی عمل داره دیگه تاکسی گرفتم و بانک رفتن نمیتونه تقلید محسوب بشه
باید دید رونده داستانی و فیزیک و خیلی چیزهایه دیگه چطور هست
به نظر من تقلید یا شباهت تو این بازیها اجتناب ناپذیره

چون تو یه شهر که کارکتر آزادی عمل داره دیگه تاکسی گرفتم و بانک رفتن نمیتونه تقلید محسوب بشه

اره دقیقا ;)

من که هر روز میشینم تریلرشو میبینم ولی بازم سیر نمیشم!!! راستی کسی تاریخ دقیق ریلیزشو نمیدونه؟
دوستان گفتن که TBA هستش...

منم موافقم که جی تی ای شبیه مافیا شده شماره چهارمش...چون تصادفات و نحوه مردن و ....شبیه مافیا واقعی شده بود...
نمیشه گفت تقلید ولی شبیهش شده
:laughing:

دو بازي توسط يك كمپاني ساخته ميشه و اگر يك كمپاني از روي يك اثرش تقليد كنه نميشه به اون گفت تقليد و دزدي و منم اين نگفتم.
زماني كه Mafia اومد GTA III بود اگر اشتباه نكنم ولي شباهت هاي دو بازي خيلي كم بود.

كلا شايد من يك كم بد بينانه به اين بازي نگاه ميكنم ولي خب شباهت هاش به GTA IV زياد فقط اميدوارم هليكوپتر و... تو بازي قرار ندند.

کاملآ تایید میشه.
به نظر من هم زمان وقوع داستان مافیا خیلی به جذابیت اون کمک کرده.
مخصوصا اين كه اين بار چيزي به اسم برف تو بازي كه من واقعا لحظه شماري ميكنم زودتر بازيش كنم.

برف در قديم چه فاكتوري بشه :love:

پ.ن : واي پسر فكرش بكن داري توي نيويورك ده 60 در حالي كه برف ميباره قدم ميزني خيلي حال ميده.

ببخشيد من اطلاعتم كمه بازي در چه شهري اتفاق ميوفته؟

یکی از چیز‌هاییکه توی مافیا 1 خیلی جالب و ابتکاری بود اون پارکینگ و تعمیر‌گاه ساریلی بود. اون تعمیرکاره که زبونش می‌گرفت یادتون هست؟:d

به نظر من این بازی به یکی از بهترین کار‌های دارینوس هم تبدیل شد. من بعد‌ها یه نسخه فارسی ازش دیدم که انصافا زیبا کار شده بود.

يعنی به نظرتون بازی دارای سيستم آب و هوایی متقير هست كه حتی شامل فصلهای مختلف سال ميشه!!! يعنی چرخش فصل در بازی داريم يا اينكه بازی مثل همون مافيا 1 به صورت نه Free بلكه داستانی ادامه پيدا ميكنه! و شايد در فصلهای مختلف هم بره! به نظر من Free نباشه و مثل مافيای1 روند داستانی طی بشه خيلی بهتره! منظورم از Free كه ميفهميد مثل مافيا چند تا ماموريت بشه رفت و... اگر دوستی اطلاع دقيقی داره ممنون ميشم كه برامون بگه:smile:

یکی از چیز‌هاییکه توی مافیا 1 خیلی جالب و ابتکاری بود اون پارکینگ و تعمیر‌گاه ساریلی بود. اون تعمیرکاره که زبونش می‌گرفت یادتون هست؟:d

اره مهدی یادمونه:biggrin1:

کلآ از اون محوطه رستوران(با مخلفاتش:biggrin1:)خیلی خوشم میاد.

يعنی به نظرتون بازی دارای سيستم آب و هوایی متقير هست كه حتی شامل فصلهای مختلف سال ميشه!!! يعنی چرخش فصل در بازی داريم يا اينكه بازی مثل همون مافيا 1 به صورت نه Free بلكه داستانی ادامه پيدا ميكنه! و شايد در فصلهای مختلف هم بره! به نظر من Free نباشه و مثل مافيای1 روند داستانی طی بشه خيلی بهتره! منظورم از Free كه ميفهميد مثل مافيا چند تا ماموريت بشه رفت و... اگر دوستی اطلاع دقيقی داره ممنون ميشم كه برامون بگه:smile:
البته اطلاعات دقیقی در این مورد هنوز منتشر نشده ولی به نکته خوبی اشاره کردی. توی اون عکس برفی که تازه منتشر شده، درخت‌ها کاملا خشک و بی برگ هستن در صورتی که توی عکس‌های قدیمی تر کاملا معلومه که فصل گرما و تابستونه و درنتیجه نمیشه گفت که اونها درخت های همیشه بهار هستند. ممکنه مدت زمان شکل گیری داستان در طی چندین فصل باشه.

البته اطلاعات دقیقی در این مورد هنوز منتشر نشده ولی به نکته خوبی اشاره کردی. توی اون عکس برفی که تازه منتشر شده، درخت‌ها کاملا خشک و بی برگ هستن در صورتی که توی عکس‌های قدیمی تر کاملا معلومه که فصل گرما و تابستونه و درنتیجه نمیشه گفت که اونها درخت های همیشه بهار هستند. ممکنه مدت زمان شکل گیری داستان در طی چندین فصل باشه.
اگه اينجوري باشه خيلي با حال ميشه:biggrin1:؟نظرتون چيه بچها؟:confused:

من فقط یه چیز میخوام از این بازی اونم اینکه روند بازی کاملا داستانی باشه یعنی مثل جی تی ای نباشه
جدیدن همه دارن این سبک open world رو به گند میکشن. درسته نسخه یک هم open world بود اما دیگه مثل این farcry2 و.... مسخره نبود

هر چند تا اینجا که معلومه بازی هنوز هم همون حال و هوای خاص نسخه یک رو داره مخصوصا که صول هم متغیره دیگه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or