خط داستانی Mafia II آشکار شد

• Thread starter Thread starter GENE
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

GENE

کاربر سایت
mafia2_logo.jpg

2K اطلاعات و عکس‌های جدیدی را از این عنوان زیبا که بازی‌ای در سبک Open World بوده و طرفداران بیشماری را منتظر خود نگه داشته است، منتشر کرد. شماره اول این بازی در زمان خود به یکی از بهترین‌های بازار تبدیل شد که حرفی برای گفتن باقی نگذاشت و تا سال‌های سال در ذهن هواداران باقی مانده و می‌ماند. و حالا گوشه‌هایی از داستان شماره دوم را با هم می‌بینیم:

Vito، پسر یک مهاجر و آواره نشین بسیار فقیر است. نژاد او آمریکایی- ایتالیایی است. پسری تو سری خور و ضعیف که به آرزو‌های جاه طلبانه و آمریکایی خودش چشم دوخته است. ویتو به منظور فرار از تنگدستی و فقری که دوران کودکی‌اش را ضایع کرده است و به ارزوی به دست اوردن قدرت و ثروت در دام زندگی جنایی و مافیا گرفتار می‌شود.

ویتو که در طول زندگی‌اش، آزارش به یک مورچه هم نمی‌رسید حالا با دوست قدیمی‌اش به نام جو، به دنیای مخوف مافیا وارد می‌شوند. آن‌ها در کنار همدیگر تلاش می‌کنند تا قدرت خود را به رخ قدرتمندان بکشند و در کنار آن نام و آورازه خود را نیز در ان شهر سرد و بی‌رحم رواج دهند.

امیدواریم که 2K هر چه زودتر این بازی را منتشر کند.:smile:

عکس‌های جدید:

این هم دو عکس جدید که به نظر میرسد در زمانی حول و حوش کریسمس باشد و نوید محیط‌های سرد و برفی را می‌دهد.

آخرین ویرایش:
داستانش تقریبا مثل شماره یکشه
خوب تو این قصه های مافیایی اصل قضیه اینه که میخوای تا تهش بری دیگه . همشون همینه.
شما داستان کامل شماره ی دومش رو میدونی؟:biggrin1:
بهنام فکر کنم منظور ایشون این بود که شروع باحال تری داشته. .اما خوب اینجا هم لو نداده که چجوری میریم تو مافیا فقط گفته وارد دنیای مافیایی میشیم.
====
میگم حالا نمیشه یکی مافیایی بشه ولی ایتالیایی نشه؟! تازه اسمشم که اسم مارلون براندو بود .
خوب حالا یه چیز دیگه میزاشتن.

نويسندگان بازي همان تيم قبلي است پس در نتيجه شك نكنيد با بازي بزرگي رو به رو هستيد.
اصولا ميگند هرچي بالاتر بري بدتر زمين ميخوري ...

كاري ندارم به ماجرا و شايد چيز هايي هم كه شما ها ميگيد رو ندونم ولي چيزي كه خودم الان از Mafia 2 در ذهنم ميگذره يك چيزي شبيه به GTA IV هست كه اصلا من يكي دوست ندارم.

البته دوستان از بازی OPEN WORLD تجربه ی میشه گفت بدی دارن(farcry 2 ) ولی این بازی حسابش کاملآ جداست و فکر نکنم ضربه ای به بازی وارد کنه(جذاب تر هم میشه به نظرم)!
هر سبكي متفاوت ، FC2 يك FPS بود به همين دليل نتونست موفق بشه ولي Mafia چيز ديگه اي هست نسخه اول بازي هم Open World بود و موفق هم بود.

شما داستان کامل شماره ی دومش رو میدونی؟:biggrin1:
يكي از دلايلي كه هميشه نسخه اول من هيجان زده ميكرد اين بود كه شخصيت اول بازي نه از اول يك گانگستر بوده نه معتداد و نه يك پليس ، خانواده يا چيز ديگه ايش رو هم نكشته بودن كه دنبال انتقام باشه.

يك فرد عادي فقط به خاطر اين كه در زمان نادرست در مكان نادرست بوده به كار نادرست كشيده ميشه ، واقعا هم همين طوره هيچ كس از روز اول كه يك گانگستر به تمام عيار متولد نميشه ، ميشه ؟ اين جذابيتي بود كه نسخه اول داشت! وقتي اولش دنبال مسافر كشي بودي و بعدش ...

اما Mafia 2 نميدونم اميدوارم موفق باشه و بشه Mafia One ! دو

البته دوستان از بازی OPEN WORLD تجربه ی میشه گفت بدی دارن(farcry 2 ) ولی این بازی حسابش کاملآ جداست و فکر نکنم ضربه ای به بازی وارد کنه(جذاب تر هم میشه به نظرم)!

هر سبكي متفاوت ، FC2 يك FPS بود به همين دليل نتونست موفق بشه ولي Mafia چيز ديگه اي هست نسخه اول بازي هم Open World بود و موفق هم بود.

خوب شد شما گفتین من فکر میکردم farcry 2 سبکش Racing :)

پست بالا رو بخونی میبینی که من گفتم که حسابشون کاملآ جداست(نگفتم؟!)

دوستان لطف کنید بحث Open Worldهایی مثل FC2 رو با این سبک بازی‌ها قاطی نکنید! تو این سبک اونقدر بازی هستش که یاد Crysis و FC2 نیفتید!!! (ضمنا مبحث FPS و TPS و ربطش به Free Roaming و Open World مبحث بینتیجه و از پایه اشتباهی هستش که امیدوارم ادامش ندید.)

بحث داستان افتاد, عجیب یاد فیلم مورد علاقم یعنی Once Upon A Time In America از سرجو لئونه افتادم امیدوارم Mafia 2 به قدر اون فیلم اتمسفرش جذاب باشه.

صادق من يه Once upon a time in mexico ديده بوم. منظورت اينكه نبود؟

به نظر من اين اسم ويتو را از روي ويتو آندوليني توي Godfather 2 براشت كردن.

نم عاشقه این بازیم....بهترین بازی تاریخ میدونم شماره اولش رو...
ولی یه حسی بهم میگه شماره دومش مثله شماره اولش شاهکار نمیشه
المان های RPG که بهش اضافه شده و همچنین شبیه بودن به جی تی ای و تند تر شدن و سریع تر شدن بازی این حس رو زیاد میکنه
;)

توي اين تاپيك چندين بار به شباهت اين بازي با GTA اشاره شد. ميشه اين موضوع را واسه ما هم موشكافي كنيد. مثلا بايد چجوري بود؟

به نظر من كه همون حس و حال شماره يكش را داره. ماشين هاي دهه 60 و 70، شهروندان كت و شلوار و كرواتي، ترن هاي برقي و ...

ببينيد بازي GTA در نسخه IV واقع گرا شد و بسيار سعي كرد تم Reality بازي Mafia رو داشته باشه ... البته زمان بازي رو بايد دقت كرد كه اين دوبازي رو از هم جدا ميكند.

مافيا 2 همانند نسخه اول گيم پلي كاملا واقعي رو پيش ميبره ... پس در نتيجه ميفهميم GTA سعي كرد به Mafia نزديك بشه كه خيلي هم موفق عمل كرد.

لطفا كلمه ي تقليد رو بكار نبريد.

توي اين تاپيك چندين بار به شباهت اين بازي با GTA اشاره شد. ميشه اين موضوع را واسه ما هم موشكافي كنيد. مثلا بايد چجوري بود؟

به نظر من كه همون حس و حال شماره يكش را داره. ماشين هاي دهه 60 و 70، شهروندان كت و شلوار و كرواتي، ترن هاي برقي و ...

دقیقا موافقم:cool:

منظورم فیلم روزی روزگاری آمریکای سرجو لئونه بود مهدی. شاهکاری بود که در اون زمان رابرت دنیرو واقعا درش درخشید. جزو بهترین فیلم‌هایی هستش که من دیدم.
امیدوارم ارتباط دو دوست و وارد شدنشون به دنیای مافیا,‌به اندازه اون فیلم قوی باشه. بحث مقایسه Mafia رو با بازی‌های دیگه مثل GTA هم ادامه نمیدم که همیشه روی اعصاب بوده... .

اوون 2تا عکس نشون میده که واقعا با یه بازی :love:طرفیم... اگه صحنه و گرافیک بازی این صحنه هایی باشه که من دیدم ... همچین محیط توپی رو تو هیچ گیمی ندیده بودم!! هوا برفی و بازی مافیای در اوون زمون و open world

شما داستان کامل شماره ی دومش رو میدونی؟:دی
نه ولی همین اولش رو اگه با اول مافیا 1 مقایسه کنی می فهمی منظورم چی بود.
همونطوری که دوستانمون عرض کردند:
يكي از دلايلي كه هميشه نسخه اول من هيجان زده ميكرد اين بود كه شخصيت اول بازي نه از اول يك گانگستر بوده نه معتداد و نه يك پليس ، خانواده يا چيز ديگه ايش رو هم نكشته بودن كه دنبال انتقام باشه.

يك فرد عادي فقط به خاطر اين كه در زمان نادرست در مكان نادرست بوده به كار نادرست كشيده ميشه ، واقعا هم همين طوره هيچ كس از روز اول كه يك گانگستر به تمام عيار متولد نميشه ، ميشه ؟ اين جذابيتي بود كه نسخه اول داشت! وقتي اولش دنبال مسافر كشي بودي و بعدش ...
و
بهنام فکر کنم منظور ایشون این بود که شروع باحال تری داشته. .اما خوب اینجا هم لو نداده که چجوری میریم تو مافیا فقط گفته وارد دنیای مافیایی میشیم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or