خطر قطع شدن اینترنت ایران جدی است

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
خبرگزاری آفتاب - لیلا باران چشمه : خطر قطع اینترنت ایران بوسیله‌ی آمریکا یک خطر جدی است و اگر آمریکا این کار را انجام دهد، در عرض یک روز مخابرات ایران دچار مشکلات جدی خواهد شد .

آقای محترم! ،این خبر ماله عهد عتیقه!!!،واسه چی تاپیک زدی با یه خبر کهنه شده و بی اساس که هیچ وقت هم واقعیت پیدا نکرد ؟؟!! من اینو بچگی خونده بودم.

خسرو مترجمی، مدیر شبکه‌ی آموزشی ITC
زیاد این بابا رو جدی نگیرید...
ایشون یک آدم کلاه بردار و حقه بازی هستش.
من بیشتر از یک سال براش کار کردم (بعنوان Visual & Graphic Designer)، اما دریغ از یک دلار دستمزد!

چه بهتر من که دعا می کنم زودتر قطع شه تا یکم حال ملت خوشحالمون!! که هر روز دسته دسته راه میوفتن جلوی سفارتخونه ها بلبل زبونی می کنند با این کار یکم جا بیاد...:biggrin1:
همین الانش هم اینترنت رو تو ایران عده ی بسیار کمی از مردم می دونن چی هست...:biggrin1:(باور کنید)
بیشتر کسایی هم که بلدن ازش استفاده کنن دنبال به به! هستند و فقط عده ی معدودی مثل ماها ازش استفاده ی سالم می کنند...
پ.ن:پس دم US گرم بزنه قطع کنه حال نیکو بلیک و ددی شو بگیره...:biggrin1:

شماها یه خیلی ساده اید یا خیلی بی اطلاع که این حرفا رو باور میکنید؟؟؟؟
خسرو مترجمی، مدیر شبکه‌ی آموزشی ITC، در آمریکا در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار آفتاب، ضمن بیان این مطلب افزود : کاری که آمریکا می‌خواهد انجام دهد، از یک بمب اتم مخرب‌تر است و هیچ خرجی برای آمریکا ندارد.
ایشون برن غاز بچرونن بهتره تخصص بیشتری توش دارن:laughing: مگه همه چی مثله بازیه جنرالزه؟؟؟:laughing:
خیالم کردن ایرانم مثله افغانیاس براشون دست بزنه:laughing:
مثله اینکه بعضیا فراموش کردن ایران جز 3 قدرت بزرگ نظامیه آسیاس!
یعنی آمریکا اینقدر احمقه با ایرانه به این غولی شوخی کنه؟؟؟؟
گوگل هم کدوم سرویسی به ایران میده که بخواد برش داره ؟؟:laughing: سرویساش که اصلا تو ایران استفاده نمیشه!!
ما ایرانیا از گوگل فقط سرچش رو میدونیم بیاد سرویساشو جمع کنه بره:laughing:
شرکت سان میکروسیستمز تولید کننده‌ی نرم افزار جاوا Java اخیرا در اقدامی تحریمی، در سلسله اقدامات محدود کننده‌ی ایالات متحده‌ی آمریکا علیه ایران، دریافت جدیدترین نسخه‌ی جاوا را برای ایران مسدود کرد.
یعنی این خبر گذاریه باقالی نمیدونن تو اینترنت چیزی به اسمه mirror هم وجود داره؟:cheesygri
یه چرندیاتی نوشته شده یه عده هم اومدن زرتی از ایران بد گفتن:mad: نمیدونم بهتون چی بگم بخدا! تو اون وضعیت بد کمونیستی چین همشون از کشورشون دفاع میکردن اما شماها فقط میخواد بزنید تو سر کشورتون!
ببینید آخرش بکجا میرسید!

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or