خشونت بی حدو مرز KZ3 و کسب درجه سنی Mature

• Thread starter Thread starter M4ST3R
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

M4ST3R

کاربر سایت
Killzone-3-Relase-Date.jpg

ESRB یا The Entertainment Software Rating Board درجه سنی عنوان Killzone 3 و خلاصه ای از شرح امتیاز آن را مشخص کرد.
KZ3 توانست رتبه Mature یا +18 را بدست آورد که موارد مورد توجه ان برای کسب چنین درجه ای از دید ESRB به شرح زیر است:
Killzone 3 یک بازی به سبک تیر اندازی اول شخص (FPS) است که در آن گیمر در نقش سربازان بین سیاره ای قرار میگیرد که برای نجات جان انسانها باید تلاش کند. بازیکن میتواند از انواع سلاح هایی چون اسلحه برقی، تپانچه، مسلسل، تفنگ آتش افکن، نارنجک و انواع دیگر از سلاح ها برای نابود سازی دشمنانی چون ربات ها، هواپیما ها، سربازان و . . . استفاده کند. مبارزات دیوانه وار توسط تیزر اندازی و کنترل فوق العاده واقع بینانه بازی فریاد های درد و صحنه های خون و خون ریزی بوسیله به گلوله بستن دشمنان صحنه های خشونت باری را رقم خواهد زد.
بازی همچنین صحنه های فوق العاده خشن و نزدیک از جنگ های تن به تن را به تصویر میکشد مانند، شکستن گردن دشمنان، بریدن گلو، فرو کردن سلاح سرد به درون چشم و در آوردن آن، برخی سلاح های بازی به عنوان مثال Boltgun و Sniper میتوانند در صورت شکلیک به سر یا Headshot سر دشمنان را متلاشی یا از تن آنها جدا کنند، قطع اندام های بدنی.
در بازی از الفاظ و گونه های بزرگسال گفت گو و کلماتی چون FU,CK , SH,IT و . . . نیز استفاده شده است.
Killzone 3 در تازیخ 22 فبریه 2011 بصورت انحصاری برای PS3 عرضه خواهد شد!

منبع

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Farh@d
اینجور که بوش میاد بازی پیشرفتای قابل توجهی نسبت به شماره قبلیش کرده!
شکستن گردن دشمنان، بریدن گلو، فرو کردن سلاح سرد به درون چشم و در آوردن آن
اخ میمیرم برای این لحظش! :d
فبریه

• Like
Reactions: Bayonetta
قبول دارم خوشونتش خیلی بیشتر شده نسبت به نسخه قبلی اما نسخه قبلی هم همین درجه رو گرفته بود:دی من بیشتر از همه چیز منتظر مبارزات تن به تن بازی هستم که توش کلی کار میشه کرد:دی

این ناگت رو میخورن اصولا!:biggrin1:

البته این استدیو Naughty Dog در این زمینه کاره ای نیست و KZ3 رو Guerrilla Games میسازه!:biggrin1:

بی خیال ماکان:دی بی خیال

کل کاراش: با قنداق تفنگ فک بیاری پایین. با چاقو گلو پاره کنی یا چشم و از کاسه در بیاری. گردن بشکونی. همش همین.:d
خوب فکر می کنی این کارها کم هستش؟ تازه ممکنه یک سری چیز دیگه هم باشه که تاحالا نشون نداده باشند. بازی که قرار نیست همش مبارزه تن به تن باشه. تو میدون جنگ هستی و هر از چندگاهی می تونی از این حرکت ها بزنی. مخصوصا اگه بخوای روی Elite بری. خدا کنه مثل نسخه قبل این درجه سختی جذاب باشه یکم اعصابمون خورد شه:دی

آخرین ویرایش:
قبول دارم خوشونتش خیلی بیشتر شده نسبت به نسخه قبلی اما نسخه قبلی هم همین درجه رو گرفته بود:دی من بیشتر از همه چیز منتظر مبارزات تن به تن بازی هستم که توش کلی کار میشه کرد:دی
کل کاراش: با قنداق تفنگ فک بیاری پایین. با چاقو گلو پاره کنی یا چشم و از کاسه در بیاری. گردن بشکونی. همش همین.:d

برهان من منتظرم ان ربات گنده رو بزنم!:دی
آره اون رباته هم خیلی فاز میده کشتنش:دی البته من دوست دارم توی اون ربات بخش مولتی هم بشینم:دی کلا بعد از امتحانات عشق و صفایی وصف ناپذیر در انتظار است با این همه بازی:دی

خوب فکر می کنی این کارها کم هستش؟ تازه ممکنه یک سری چیز دیگه هم باشه که تاحالا نشون نداده باشند. بازی که قرار نیست همش مبارزه تن به تن باشه. تو میدون جنگ هستی و هر از چندگاهی می تونی از این حرکت ها بزنی. مخصوصا اگه بخوای روی Elite بری. خدا کنه مثل نسخه قبل این درجه سختی جذاب باشه یکم اعصابمون خورد شه.

خوب فکر می کنی این کارها کم هستش؟ تازه ممکنه یک سری چیز دیگه هم باشه که تاحالا نشون نداده باشند. بازی که قرار نیست همش مبارزه تن به تن باشه. تو میدون جنگ هستی و هر از چندگاهی می تونی از این حرکت ها بزنی. مخصوصا اگه بخوای روی Elite بری. خدا کنه مثل نسخه قبل این درجه سختی جذاب باشه یکم اعصابمون خورد شه.
باو من که نگفتم مورتال کامبته که همش تن به تن باشه.
بنظر من KZ جز Top 10 تاریخ PS3 هست.

پست قبلیمو اگه خونده باشی 2زاریت میوفتاد::d
من حال میکنم با این جور بازیها.:d
بخصوص گردن شکستنش.
اگر یه زمانی PS3 خریدم فقط بخاطر KZ میخرم و بس.:>

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or