خشونتی علیه زن ها در God Of War: Ascension نخواهیم دید

Nathan Drake

Evanescence
کاربر سایت
20120720godofwar.jpg

از آنجایی که سری God of War همیشه خشونت بالایی داشته اند، Sony Santa Monica سعی دارد تا این خون و خونریزی را به ویژه علیه زن ها در بازی کمتر کند.
آقای David Hewitt مدیر طراحی بازی در مصاحبه با IGN و در این مورد اذعان داشت: "تیم ما دارای قوانینی است که کارهای مختلف طبق آن طبقه‌بندی می‌شوند؛ در کار انیماتور هایی که حرکات کریتوس را طراحی کرده اند و یا طراحانی که فنون وی را ساخته اند موضوع یاد شده خود را نشان می‌دهد."
وی ادامه می‌دهد: "او(کریتوس) همیشه میل به پیشروی به سمت جلو را دارد؛ او همیشه به جلو حرکت می‌کند. او به دنبال انتقام است و بعد از رسیدن به هدف نهایی خود، به سریع ترین شکلی که می‌تواند همه‌ی دشمنان را به دو قسمت تقسیم می‌کند؛ ولی این کار هیچ نشاط و لذتی برای او ندارد."
Hewitt می‌گوید: "ما بعضی موارد را حذف کرده ایم؛ تیم ما پس از ارزیابی های به عمل آمده خشونت علیه زنان را برای حذف کردن مناسب دید. مطمئنا چیز های دیگری از این قبیل نیز وجود دارند که فعلا نمی‌خواهیم در موردش بحث کنیم."
Hewitt در ادامه خاطر نشان کرد که Ascension عادات این فرانچایز در رابطه با صحنه هایی که مردم نسبت به آن ها نوعی واکنش از خود نشان می‌دهند را ادامه خواهد داد.
God of War: Ascension در سال 2013 و به صورت انحصاری برای PS3 منتشر خواهد شد.
منبع

آخرین ویرایش:
تا باشه از اون خشونت ها:d دوس داریم تو این بازی جدید هنگام انجام خشونت(منظورم از خشونت رو که میفهمید؟؟؟) دوربین بازی رو نبرن اون ور:d

داستان را چرا اسپویل میکنید..!؟

این صحنه های چیز واقعا جای سئوال داره ما تو خونه داداش کوچیک داریم کنسول رو که نمیتونیم تو بُقچِِِِه قایم کنیم..!؟

داستان را چرا اسپویل میکنید..!؟

این صحنه های چیز واقعا جای سئوال داره ما تو خونه داداش کوچیک داریم کنسول رو که نمیتونیم تو بُقچِِِِه قایم کنیم..!؟
اي بابا بچه هاي اين دور و زمونه از من و شما بيشتر ميدونن اين چيزهارو:d

حالا بقیه رو نمیدونم ولی من از بعضی خشونت های کریتوس علیه مردم عادی زیاد خوشم نمیدومد و از اینکه تو این نسخه حذفش کردن خیلی خوشحالم.

مثلا تو نسخه ی سوم اونجا که زن پوسایدون رو گذاشت لای چرخ دنده ها یه جوری شدم :دی دوست داشتم بهش رحم کنه چون بی گناه بود. ولی خب خون جلو چشماش رو گرفته بود دیگه :دی

حالا بقیه رو نمیدونم ولی من از بعضی خشونت های کریتوس علیه مردم عادی زیاد خوشم نمیدومد و از اینکه تو این نسخه حذفش کردن خیلی خوشحالم.

مثلا تو نسخه ی سوم اونجا که زن پوسایدون رو گذاشت لای چرخ دنده ها یه جوری شدم :دی دوست داشتم بهش رحم کنه چون بی گناه بود. ولی خب خون جلو چشماش رو گرفته بود دیگه :دی

هر کسی که توی آتش خشم کچل وحشی سوخت به نحوی گناهکار بود (پانیشر بوده جناب کریتوس دی) بی گناهی وجود نداشت دی حتی اگر پشه ای به خدایان خدمت می کردن اون خدمتش ضد کریتوس حساب میشد دی (حشره ای که با ضربه ی کریتوس به رحمت خدا رفت دی)

مثلا تو نسخه ی سوم اونجا که زن پوسایدون رو گذاشت لای چرخ دنده ها یه جوری شدم :biggrin1: دوست داشتم بهش رحم کنه چون بی گناه بود. ولی خب خون جلو چشماش رو گرفته بود دیگه :biggrin1:

زن پوزیدون " واقعــــــــــــــــــــــــــــــــــآ " حیف بود ( رو کلمه واقعا یه جور دیگه حساب باز کن ) من بودم جای کریتوس یه کار دیگه می کردم !

خوب دیگه چه ویژگی داره که من بشینم بازیش کنم ؟ :-/
فکر کنم منظور از آزار و اذیت اونی نباشه که شما فکر میکنید.چون اون حرکات که آزار به حساب نمیاد مثلا" خود افرودایته میخواست که کریتوس اون کار رو کنه و کار کریتوس باب میل افرودایته بود و میتونستید که به راحتی No رو بزنید تا شاهد این چیزا نباشید.برای همین فکر کنم این رو حذف نکرده باشن.بالاخره باید تا اومدن بازی صبر کنیم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or