خشونتی علیه زن ها در God Of War: Ascension نخواهیم دید

Nathan Drake

Evanescence
کاربر سایت
20120720godofwar.jpg

از آنجایی که سری God of War همیشه خشونت بالایی داشته اند، Sony Santa Monica سعی دارد تا این خون و خونریزی را به ویژه علیه زن ها در بازی کمتر کند.
آقای David Hewitt مدیر طراحی بازی در مصاحبه با IGN و در این مورد اذعان داشت: "تیم ما دارای قوانینی است که کارهای مختلف طبق آن طبقه‌بندی می‌شوند؛ در کار انیماتور هایی که حرکات کریتوس را طراحی کرده اند و یا طراحانی که فنون وی را ساخته اند موضوع یاد شده خود را نشان می‌دهد."
وی ادامه می‌دهد: "او(کریتوس) همیشه میل به پیشروی به سمت جلو را دارد؛ او همیشه به جلو حرکت می‌کند. او به دنبال انتقام است و بعد از رسیدن به هدف نهایی خود، به سریع ترین شکلی که می‌تواند همه‌ی دشمنان را به دو قسمت تقسیم می‌کند؛ ولی این کار هیچ نشاط و لذتی برای او ندارد."
Hewitt می‌گوید: "ما بعضی موارد را حذف کرده ایم؛ تیم ما پس از ارزیابی های به عمل آمده خشونت علیه زنان را برای حذف کردن مناسب دید. مطمئنا چیز های دیگری از این قبیل نیز وجود دارند که فعلا نمی‌خواهیم در موردش بحث کنیم."
Hewitt در ادامه خاطر نشان کرد که Ascension عادات این فرانچایز در رابطه با صحنه هایی که مردم نسبت به آن ها نوعی واکنش از خود نشان می‌دهند را ادامه خواهد داد.
God of War: Ascension در سال 2013 و به صورت انحصاری برای PS3 منتشر خواهد شد.
منبع

آخرین ویرایش:
تا جایی که من میدونم این Medusa ها بدترین موجودات توی اساطیر یونان هستن (از نظر من!). با اون چشمای وحشتناکشون و اون کله های ماریشون! کلا هر وقت اینا رو دیدی مهلت نده و دو فص کتک بهشون بزن!:d

البته مدوسا یه دونه هست و همون ماریه که توی 1 کریتوس ترتیبش رو میده دی بقیه اسمشون gorgon هست دی اون چشم هایی هم که توی بازی جمع میکنیم و به خط خون اضافه میکنه چشم همین بندگان خداست دی

آخرین ویرایش:
دیگه دوربین نمیره کنار OX∆ اه اوه؟
خشونت بود خب:d
خدا کنه اینو حذف کنن :دی
اول بخاطر اینکه خیلی سخت بود لامصب :دی
دوم هم اینکه مجبور بودم صدا رو قطع کنم و تلویزیون رو 360 درجه بچرخونم برم پشت میز تلویزیون بشینم بازی کنم :دی

البته مدوسا یه دونه هست و همون ماریه که توی 1 کریتوس ترتیبش رو میده دی بقیه اسمشون gorgon هست دی اون چشم هایی هم که توی بازی جمع میکنیم و به خط خون اضافه میکنه چشم همین بندگان خداست دی
اره میدونم احسان جون و همچنین امیر حسین جون! اشتباه، ها جمع رو اضافه کردم!:d
البته اگر اشتباه نکنم، فقط همین یکی توی این 3 تا خواهر گرامی! توانایی سنگ کردن رو داشت! یادم نمیاد والا!
حالا از بحث مار شناسی دور بشیم (:d)، کلا اون موقعی که داری یه نفر رو از وسط جر میدی دیگه فکر نمیکنی که این زنه یا مرد!:d فقط میخوای مطمئن بشی 2 قسمت مساوی هستن یا نه!:d

تو GOW III که خشونت پیشرفت کرده بود و دوربین که میرفت اونور، چیزهای بهتری نشون میداد :دی حذفش کنن به چه امیدی بازی کنیم آخه؟ :( :دی
به امید کورتانا دی مثل اینا پارچه هم دور خودش نپیچیده دی
حالا نمیخوام بحث رو تخصصی کنم ولی تو قسمت فوقانی پارچه نداشتن :دی ضمن اینکه این موارد اصلا چیز بدی نیست و خیلی هم خوبه به نظرم :دی حالا کورتانا چه ارتباطی به این تاپیک داشت؟ :دی

آخرین ویرایش:
تو GOW III که خشونت پیشرفت کرده بود و دوربین که میرفت اونور، چیزهای بهتری نشون میداد :biggrin1: حذفش کنن به چه امیدی بازی کنیم آخه؟ :( :biggrin1:

به امید کورتانا دی مثل اینا پارچه هم دور خودش نپیچیده دی
حالا نمیخوام بحث رو تخصصی کنم ولی تو قسمت فوقانی پارچه نداشتن :biggrin1: ضمن اینکه این موارد اصلا چیز بدی نیست و خیلی هم خوبه به نظرم :biggrin1: حالا کورتانا چه ارتباطی به این تاپیک داشت؟ :biggrin1:
خب هیچکس کامل نیست دی
اگر دقت کنی بحث , بحث فلان بازی نیست منظورم اولویت بازی کردن به خاطر فلان مضمونه دی متن خبر میگه ملت علاقه ای به این چیزها ندارن حالا یه سری با حذف یا کم شدن این مورد اینجا یه جوری وانمود میکنن که انگار همه واسه این مورد بازی میکردن برمیگرده به همون ارتباط و اینا دی خیلی ساده ـس دی
(پ.ن : بسیار صاف و پوست کنده اگر شما به خاطر اون صحنه ها بازی میکردی و الان امیدی به بازی کردن نداری برو به تماشای یار (همونی که گفتم) بشین دی)
اره میدونم احسان جون و همچنین امیر حسین جون! اشتباه، ها جمع رو اضافه کردم!:d
البته اگر اشتباه نکنم، فقط همین یکی توی این 3 تا خواهر گرامی! توانایی سنگ کردن رو داشت! یادم نمیاد والا!
حالا از بحث مار شناسی دور بشیم (:d)، کلا اون موقعی که داری یه نفر رو از وسط جر میدی دیگه فکر نمیکنی که این زنه یا مرد!:d فقط میخوای مطمئن بشی 2 قسمت مساوی هستن یا نه!:d
آره درسته دی
البته اینجا خشونت معنی شده توی متن اصلی شفاف توضیح داده خشونت به کدوم معنا دی

آخرین ویرایش:
به نظرم يكم بهتر ميشه اگه اين سيستم رو اجرا كنن آخه كريتوس فقط تو كار نصف كردنه اگه باز سر دشمن رو ميزد يه چيزي:d

اولين پست اخلاقي تو كل تاپيك:d

خب هیچکس کامل نیست دی
اگر دقت کنی بحث , بحث فلان بازی نیست منظورم اولویت بازی کردن به خاطر فلان مضمونه دی متن خبر میگه ملت علاقه ای به این چیزها ندارن حالا یه سری با حذف یا کم شدن این مورد اینجا یه جوری وانمود میکنن که انگار همه واسه این مورد بازی میکردن برمیگرده به همون ارتباط و اینا دی خیلی ساده ـس دی
(پ.ن : بسیار صاف و پوست کنده اگر شما به خاطر اون صحنه ها بازی میکردی و الان امیدی به بازی کردن نداری برو به تماشای یار (همونی که گفتم) بشین دی)
اولا لازم نیست توضیح بدم که به خودم مربوطه به خاطر چی یه بازی رو انجام میدم، این از این (من یه چیزی رو به شوخی میگم برمی گردی یه مدل دیگه جواب میدی طبیعتا همین عکس العمل رو هم می طلبه :دی). دوما دیگه خیلی تابلو بود اون کامنت رو به شوخی گفتم و همه بچه ها هم تقریبا منظورشون همین بود، سوما من به سری God of War شدیدا علاقه دارم و این بازی رو حتی از Halo هم بیشتر دوست دارم پس لطفا راجع به چیزی که نمیدونی اینقدر زود قضاوت نکن. دیگه اینکه تو تاپیک هایی از این دست چطور کامنت هایی ارسال میشه خیلی تابلو هست، فکر نمی کردم یه روز مجبور باشم واسه این قضیه هم توضیح بدم :دی

دو عدد "دی" توی پستم کاملاً نشون میداد که شوخیه اونجور برداشت کردی و جواب دادی به من ربطی نداره ! خط اول رو هم ندید میگیرم بخوام اونجوری جواب بدم میشم عین خودت , با اون لحن حرف زدن از هر بنی بشری بر میاد محترمانه حرف زدنه که کار هر کسی نیست .
من تا حالا تو این 4.166 تا کامنت به کسی بی احترامی نکردم، اینجا هم به شما بی احترامی نکردم ولی خب هر مدل کامنت بدی همون مدل جواب می گیری. اگه به "دی" گذاشتن باشه که من 3 تا ":دی" گذاشتم :دی بی خیال کلا.

آخرین ویرایش:
اولا لازم نیست توضیح بدم که به خودم مربوطه به خاطر چی یه بازی رو انجام میدم، این از این (من یه چیزی رو به شوخی میگم برمی گردی یه مدل دیگه جواب میدی طبیعتا همین عکس العمل رو هم می طلبه :دی). دوما دیگه خیلی تابلو بود اون کامنت رو به شوخی گفتم و همه بچه ها هم تقریبا منظورشون همین بود، سوما من به سری God of War شدیدا علاقه دارم و این بازی رو حتی از Halo هم بیشتر دوست دارم پس لطفا راجع به چیزی که نمیدونی اینقدر زود قضاوت نکن. دیگه اینکه تو تاپیک هایی از این دست چطور کامنت هایی ارسال میشه خیلی تابلو هست، فکر نمی کردم یه روز مجبور باشم واسه این قضیه هم توضیح بدم :دی

پ.ن: بحثی داشتی بیا تو پرفایل یا P.M، مثل اون سری دوباره تاپیک کلا منحرف میشه و نوید میاد قاطی میکنه :دی

دو عدد "دی" توی پستم کاملاً نشون میداد که شوخیه اونجور برداشت کردی و جواب دادی به من ربطی نداره ! خط اول رو هم ندید میگیرم بخوام اونجوری جواب بدم میشم عین خودت , با اون لحن حرف زدن از هر بنی بشری بر میاد محترمانه حرف زدنه که کار هر کسی نیست .
---------------------------------------
پ.ن : دشمنان گرامی به موقع ـش دارم براتون ...

آخرین ویرایش:
باید منتظر ماند و دید که سانتا چی تو چنته داره!! احتمال میدم بازیی متفاوتر از نسخه های قبلی ببینیم! البته من به شخصه عاشق بی رحمیاش هستم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or