خشونتی علیه زن ها در God Of War: Ascension نخواهیم دید

Nathan Drake

Evanescence
کاربر سایت
20120720godofwar.jpg

از آنجایی که سری God of War همیشه خشونت بالایی داشته اند، Sony Santa Monica سعی دارد تا این خون و خونریزی را به ویژه علیه زن ها در بازی کمتر کند.
آقای David Hewitt مدیر طراحی بازی در مصاحبه با IGN و در این مورد اذعان داشت: "تیم ما دارای قوانینی است که کارهای مختلف طبق آن طبقه‌بندی می‌شوند؛ در کار انیماتور هایی که حرکات کریتوس را طراحی کرده اند و یا طراحانی که فنون وی را ساخته اند موضوع یاد شده خود را نشان می‌دهد."
وی ادامه می‌دهد: "او(کریتوس) همیشه میل به پیشروی به سمت جلو را دارد؛ او همیشه به جلو حرکت می‌کند. او به دنبال انتقام است و بعد از رسیدن به هدف نهایی خود، به سریع ترین شکلی که می‌تواند همه‌ی دشمنان را به دو قسمت تقسیم می‌کند؛ ولی این کار هیچ نشاط و لذتی برای او ندارد."
Hewitt می‌گوید: "ما بعضی موارد را حذف کرده ایم؛ تیم ما پس از ارزیابی های به عمل آمده خشونت علیه زنان را برای حذف کردن مناسب دید. مطمئنا چیز های دیگری از این قبیل نیز وجود دارند که فعلا نمی‌خواهیم در موردش بحث کنیم."
Hewitt در ادامه خاطر نشان کرد که Ascension عادات این فرانچایز در رابطه با صحنه هایی که مردم نسبت به آن ها نوعی واکنش از خود نشان می‌دهند را ادامه خواهد داد.
God of War: Ascension در سال 2013 و به صورت انحصاری برای PS3 منتشر خواهد شد.
منبع

آخرین ویرایش:
"او(کریتوس) همیشه میل به پیشروی به سمت جلو را دارد؛ او همیشه به جلو حرکت می‌کند. او به دنبال انتقام است و بعد از رسیدن به هدف نهایی خود، به سریع ترین شکلی که می‌تواند همه‌ی دشمنان را به دو قسمت تقسیم می‌کند؛ ولی این کار هیچ نشاط و لذتی ندارد و فقط خود اوست لذت می‌برد!"
هه ... والا ما از همین خشونتش لذت میبردیم.

چه زود از Wishlistم پاک شد.

یارو (کریتوس )زده مادر و زن بچه خودشو کشته دلش برا اونا نسوخت دلش برا 4 تا زن سر راهش بسوزه

در کل gow یعنی این که بتونی همه رو از دم تیغ رد کنی اینطوری نباشه GOW نمیشه

آخرین ویرایش:
:(? why not
عزیز بالاخره موافقی یا مخالف؟ :دی
امیدوارم مشکلات اخلاقی نداشته باشه....
امکان نداره:دی
یارو (کریتوس )زده مادر و زن بچه خودشو کشته دلش برا اونا نسوخت دلش برا 4 تا زن سر راهش بسوزه:d
اشکال نداره حداقل دیگه اون زن رو مخ ها نیستن:دی
انقدر از این کله ماری ها بدم میومد:دی

فکر کنم بیشتر به همون صحنه توی GOW III دارن اشاره میکنند که کریتوس از اون زنه کلی کار میکشه و در آخر هم میکشتش ( اگه اشتباه نکنم خدمتگذار یکی از خداها بود ... پوسایدن شاید ؟! )

برای من که زیاد فرقی نمیکرد ، خشونت خشونته حالا چه میخواد علیه مرد باش چه علیه زن ! فقط امیدوارم از خشونت کلی بازی زیاد کم نکنند چون بخشی از لذت بازی به همین خون و خونریزی های کریتوس ـه

انقدر از این کله ماری ها بدم میومد:biggrin1:

اونا که زن حساب نمیشن و در دسته هیولاها قرار میگیرند :دی پس خیالت جمع هنوز هم هستن :دی

فکر کنم بیشتر به همون صحنه توی GOW III دارن اشاره میکنند که کریتوس از اون زنه کلی کار میکشه و در آخر هم میکشتش ( اگه اشتباه نکنم خدمتگذار یکی از خداها بود ... پوسایدن شاید ؟! )

برای من که زیاد فرقی نمیکرد ، خشونت خشونته حالا چه میخواد علیه مرد باش چه علیه زن ! فقط امیدوارم از خشونت کلی بازی زیاد کم نکنند چون بخشی از لذت بازی به همین خون و خونریزی های کریتوس ـه

اونا که زن حساب نمیشن و در دسته هیولاها قرار میگیرند :دی پس خیالت جمع هنوز هم هستن :دی

زنش بود بابا دی

باو این آقاتون (کریتوس:دی) خیلی نامرده :دی:دی زن بدبخت رو گرفته بود میکشوند باخودش :دی نمی‌ذاشت بهش آسیب برسه :دی من فک کردم (...) :دی زنه می‌گفت تو رو خدا به من تـ(ـ)ـجا&*&*&و[[ز} نکن :دی آخرش بردتش گذاشتش لای چرخ دنده :( حیف نبود خداوکیلی؟ :( :دی :دی
بهرحال خیلی خشنه :دی نامرد :دی انگار جنازه زنه به کارش نمیومد که نمی‌ذاشت بهش آسیب برسه :دی احتمالاً میخواست صدای جیغ‌ـش رو بشنوه جیگرش حال بیاد :))
بهرحال من که میمیرم واسش :*

تا جایی که من میدونم این Medusa ها بدترین موجودات توی اساطیر یونان هستن (از نظر من!). با اون چشمای وحشتناکشون و اون کله های ماریشون! کلا هر وقت اینا رو دیدی مهلت نده و دو فص کتک بهشون بزن!:d

انقدر از این کله ماری ها بدم میومد:biggrin1:
بدترین دشمن ها تو سری GOW این نیمچه بزها بودن! :d همیشه باهاشون مشکل دارم من :d ( این یارو Satyrs ها رو میگم :d )
ولی مدوسا اینا خوبن! :d توی GOW III هم که من از اومدنشون خوشحال میدشم چون از قدرتشون به شکل خفنی میشد استفاده کرد>:) (البته فکر کنم گورگون درسته و مدوسا یک گورگون معروفه! :d یعنی نژادـشون گورگون بیده :d )

@علی دانته :d
همینطور که احسان گفت اون زنِ پوسایدون بود! تو حرم سرای پوسایدون رفتیم :d
و آره احتمالا منظورشون همون صحنه بوده باشه! :d

@صلح و صفا :d
نه دیگه جسد به کار نمیومد :d زنده به کار میومد چون در مقابل فشار اهرم مقاومت میکرد که شاید بتونه زنده بمونه! ما هم از این فرصت استفاده میکردیم و از در رد میشدیم :d ولی اگر مرده بود درجا میترکید :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or