خرید xperia play‏ یا ipod touch ‎4g ‎64‎ gb

• Thread starter Thread starter Rhodes
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
تبلت galaxy tab‏ رو که ولش کن.
خوب کی این چیزی که میگید میاد؟مهم زمانش هست.اگه میتونستم صبر کنم که منتظر ngp‏ میموندم.
قیمتش:حدودای 550 هست
اومده بیا لینک فارسی:http://www.digikala.com/default.aspx?Products=Mobile&Product=Mobile-Samsung-Google-Nexus-S-i9023
به نظر من بعد Galaxy S2 بهترین گوشی اندرویدی اینه

بنظر من یه ایپاد 32 گیگ بخر بهترینه :xو اخر سالم اگه دوست داشتی ngp اومد بخر ا>:d<گه می خوای اطلاعات کسب کنی برو تو تاپیک من (سوالاتی پیرامون ipod) دوستان اطلاعات خوبی دادن ;)بهم ولی الان اصلا طرف تبلت و psp نرو.:>
موفق باشی.;)

بنظر من یه ایپاد 32 گیگ بخر بهترینه :xو اخر سالم اگه دوست داشتی ngp اومد بخر ا>:d<گه می خوای اطلاعات کسب کنی برو تو تاپیک من (سوالاتی پیرامون ipod) دوستان اطلاعات خوبی دادن ;)بهم ولی الان اصلا طرف تبلت و psp نرو.:>
موفق باشی.;)

میشه توضیج بدی چرا طرف PSP‏ نرم؟خوبه هااا!نیست؟
تشکر.

میشه توضیج بدی چرا طرف PSP‏ نرم؟خوبه هااا!نیست؟
اگه از نظر قیمت بخوای psp فکر کنم یکم گرونتر باشه واصلا نمی ارزه چرا:
ایپاد دوربین فیلمبرداره با کیفیت 720p داره که خودم دیدم که فوقالعاده است و کیفت عکاسیشم خوبه و بازی هاش فوق العاده ان بسیار سرگرم کننده و زیبا و لذت بخشن و تنوع برنامه هاش و بازی هاش عالین و خیلی خوش دستو و شیک و تاچشم عالیه من خودم ایپاد ندارم و می خوام به همین زودیا بگیرم یه روز کامل ایپاد رفیقمو گرفتم و همه چیشو تست کردم
ولی
psp نه دوربین داره نه قابلیت تاچ داره نه بازیه متنوع و لذت بخش و به اندازه ایپاد داره و در مقایسه با ایپاد گنده اس و خیلی چیزای دیگه که تا ngp طرف این psp نرو تا ببینیم قیمت و کیفیت و بازیای ngp چطورن که یقینا نسبت به این psp ها بهترن .
الان بهترین برای بازی و موسیقی با توجه به قیمت و قابلیتاش و برنامه هاش شک نکن ایپاده.
من اوائل اصلا خوشم نمیومد و لی وقتی یه روز با هاش وررفتم عاشقش شدم و ادمو زده نمیکنه و ازش خسته نمیشی چون انقد برنامه و بازی متنوع داره دیوونش میشی.
تشکر.
خواهش میکنم.

اگه از نظر قیمت بخوای psp فکر کنم یکم گرونتر باشه واصلا نمی ارزه چرا:
ایپاد دوربین فیلمبرداره با کیفیت 720p داره که خودم دیدم که فوقالعاده است و کیفت عکاسیشم خوبه و بازی هاش فوق العاده ان بسیار سرگرم کننده و زیبا و لذت بخشن و تنوع برنامه هاش و بازی هاش عالین و خیلی خوش دستو و شیک و تاچشم عالیه من خودم ایپاد ندارم و می خوام به همین زودیا بگیرم یه روز کامل ایپاد رفیقمو گرفتم و همه چیشو تست کردم
ولی
psp نه دوربین داره نه قابلیت تاچ داره نه بازیه متنوع و لذت بخش و به اندازه ایپاد داره و در مقایسه با ایپاد گنده اس و خیلی چیزای دیگه که تا ngp طرف این psp نرو تا ببینیم قیمت و کیفیت و بازیای ngp چطورن که یقینا نسبت به این psp ها بهترن .
الان بهترین برای بازی و موسیقی با توجه به قیمت و قابلیتاش و برنامه هاش شک نکن ایپاده.
من اوائل اصلا خوشم نمیومد و لی وقتی یه روز با هاش وررفتم عاشقش شدم و ادمو زده نمیکنه و ازش خسته نمیشی چون انقد برنامه و بازی متنوع داره دیوونش میشی.

خواهش میکنم.

وای.چقد کامل جواب میدی.ایول.ممنون.
در تنوع بازی ها و برنامه های آیپاد که شکی نیست.الان همین سایتی که تو امضامه یه پک آیپاد میفروشه 18 تا dvd.
این سایتم چیز خوبیه :
Www.Apptrackr.org
این چیزا رو که میبینم وسوسه میشم،ولی فقط حیف که بازیهای ps1 رو اجرا نمیکنه.میکنه ولی کند.
بازم تشکر.
پس دیگه قطعی شد : آیپاد

در کل psp ؤو کلا بی خیال
ipod خوبه،ولی صحبت کردن با تلفن و سیم کارت خوردن خیلی مهمه. وقتی گرفتی میفهمی.
در کل اگه برای بازی میخوای صبر کن NGP بیاد.

ولی اگه موبایل میخوای باشه(بعدا که میخری دوست داری باهاش به نت وصل بشی،sms بدی و غیره و پشیمون میشی که چرا یک فون خوب نگرفتی)

به نطر من یک نگاه هم به گوشی های android دار بنداز.اونا هم خیلی عالی هستن. با پولی که میخوای بدی میتونی یک گوشی خوب بخری. مثلا 550 تومن galaxy sفکر میکنم بشه خرید

در کل psp ؤو کلا بی خیال
ipod خوبه،ولی صحبت کردن با تلفن و سیم کارت خوردن خیلی مهمه. وقتی گرفتی میفهمی.
در کل اگه برای بازی میخوای صبر کن NGP بیاد.

ولی اگه موبایل میخوای باشه(بعدا که میخری دوست داری باهاش به نت وصل بشی،sms بدی و غیره و پشیمون میشی که چرا یک فون خوب نگرفتی)

به نطر من یک نگاه هم به گوشی های android دار بنداز.اونا هم خیلی عالی هستن. با پولی که میخوای بدی میتونی یک گوشی خوب بخری. مثلا 550 تومن galaxy sفکر میکنم بشه خرید

درسته.
زیاد اس ام اس بازی نمیکنم.تماس هم که هیچ.ولی در مورد اینترنت و وبگردی درسته.که اون هم براش راه حل دارم.دو راه داره.یکی برنامه ibluever‏ که میشه بااون به وسیله بلوتوث از اینترنت گوشی استفاده کرد.راه دوم هم اینه که برنامهjoikuspot‏ رو روی n82 ام نصب میکنم و باوایرلس اینترنت رو شیر میکنم.
به همین راحتی.به همین خوشمزگی.
آره.گالکسی اس هم خیلی وسوسه کنندست.مخصوصا این که بعضی از بازیهای ps1 رو اجرا میکنه.ولی از حجم زیاد و انبوه برنامه ها و بازی های اپل نمیتونم بگذرم.درسته که بیشترش برای آندروید پورت میشه ولی Ios‏ یه چیز دیگست.
تشکر.

سلام خدمت دوست گلم
اگر خریدی آیپاد تاچ رو که مبارکه و هیچ:d
ولی اگر نخریدی من یکم بگم چون همشو خریدم و تست کردم ،( چون من نویسنده یک نشریه هستم و ریویو اینا رو نوشتم#:-s).
خوب ببین اکسپریا پلی یک موجود ممتاز در بازی همراه هست ،قوی و به روز هست ، امکان تماس با گوشی رو داره ، صفحه شفاف و دقیقی هم داره ، و باطری مناسب و در مورد اصل مطلب که بازی هست به بازیهای رایج آندروید بسنده نکرده و نمیکنه در آینده!!!در ضمن از زمان ورودش هر شبیه سازی که فکر کنی یک نسخه کامل برای اکس پلی و اختصاصی داره!!!
حتی وقتی ویتا هم بیاد بازم معلوم نیست از چه زمانی امکان اجرای کدهای دستساز رو داشته باشه;)
آیپاد تاچ هم خوبه سخت افزار خوبی داره و صفحه شفافی هم داره
در مورد موسیقی من با تست کامل ثابت میکنم از مدلهای به روز زن کریتیو به شدت کم میاره!!! (به کسی بر نخوره؟):d
ولی در کل برای بازی کامل ببینیش خیلی از یک پی اس پی گو هم کم میاره چون برای ساخته نشده از پایه و براش بازی های ساده تا قسمتی جدی میاد و در شرایطی انحصاری خوب:)
پی اس پی خیلی از لحاظ قیمت و کیفیت خوبه ، و کلی بازی که تا مدتها سرگرم میکنه ، کیفیت سری گو هم واقعا خوبه و یک پلیر عالی هم هست.
ببخشید یکم ساده و به قولی کوچه بازاری گفتم حرفامو!
امید دارم به کارت یا به کاره کسی بیاد:x
موفق باشید
در پناه حق یا علی:)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or