سلام من یه دونه دارم باسه فروش تو صفحه پیش هم توضیح دادم عید خریدم اسلیم هست رنگش مشکی با کیف مشکی فابریکی {البته جدا خریدم ولی این استانداردشه} با یه مموری 4گیگی سندیسک {باسه پیدا کردنش که اصل باشه کل ولیعصرو بالا پایین کردم} با یه کابل کامپونت با مارک سونی با هرچی بازی که تا حالا باسش خریدم {یه چند تایی بازی دارم } خلاصه چوق چوق اماده واسه بازی باسه خودم 270_280تومنی اب خورد جنس خونگی بدون چونه 230کمتر نمی دم جون داداش هنوز دارم بدی هاشو می دم والا حتما باید250بگم که به 230رازی بشین با صداقت دارم می گم چکیده فلان قدر نه بیشتر می گیرم نه کمتر خلاصه خود دانی حداقل 50تومن به صرفه تر نسبت به نو :confused:هر کی این قیمت خواست ایمیل بده {شانس یه بار در خونه ادمو می زنه}![]()
حالا چی جوری با شما من تماس بگیرم؟
سلام آقا حمید والا ما هر چی با شما تماس گرفتیم موفق نشدیم با شما ارتباط برقرار کنیمحالا چی جوری با شما من تماس بگیرم؟
[
رفیق کاری نداره که این شماره گوشی09192168630 این هم ایمیلseven_7_77@yahoo.com![]()
هر کی قصد فروش psp داره با شماره 09124060779 تماس بگیره. محمد
فروش یک عدد PSP ولیو پک مشکی در حد نو با تمامی وسایل و یک عدد رم2 گیگابایت به فروش می رسد.
دستگاه با ورژن3.52 m33 کپی خور شده و بدون umd می تون بازی کرد.
درضمن دستگاه مدل 1001k می باشد (اصل ژاپن).
این پک شامل : کنسول/کیف/هنزفری/شارژر/ 32 مگابایت رم/بند/و یک رو 2 گیگ.
به اضافه جدیدترین بازی ها به صورت رایگان :fifa08/spider man 3/silent hill/smak down 2008/ carbon/miami vice/gta liberty city
قیمت : 185هزار تومان. راه می یام تخفیف هم می دم
09126703900 راد