خرید ps3 دست دوم 40 یا 60 گیگ

من یه 60 گیگ دارم البته 2 تا دارم یکی هدیه گرفتم می خام بفروشم 60 گیگ ت هستش 15 تا بازی داخلش هستش با کلی دمو برا نگاه کردن فقط بازی های داخل هاردش 150 هزار تومن دادم خریدم از سایتش شما چند می خوای

الان 20 گیگ در حد نو دارم خودم چون 2 تا دارم میدم 450 با یه بازی به انتخاب خودت سری ائل هستش و کاملا مشکی اصل هستش ورجنش هم ntsc j و 60 دارم که 1 هفته کار کرده هستش با یه بازی اشانتیون و داخل هارد 15 تا بازی که نزدیک 8 تا بازی کامل مخصوص نت هستش 2 تا از بهتریتهاش هم گران توریسم 5 و تیکن 5 دارک سکتور و بازی هیی مثل فلو 500 هزار تومان خود بازی های هارد 150 برام اب خورده

والا 60 گیگ که اصلا راه نداره چون هفته قبل گرفتم 0 56 برام در اومد دارم 60 زیر قیمت میدم چون بازی نکردم باهاش دلیل فروششم می خوام برم سربازی تازه 1 سیدی هم دارم رو میدم دوست من می تونی بیرون قیمت بگیری چون واقعا مفت هستش اگه بحث اعتماد مدیر سایت اقا حامد هستن می تونین از ایشون ب÷رسین 20 گیگ هم من برای خودم چون از دبی گرفتم برام 650 در اومده بود بدون بازی که با بازی دارم میدم 450 هییچ فرقی با اکبند نداره چون سیدی هاش گرون من بیشتر 360 بازی میکنم این دستگاهها فقط برای بازی هیی مثل متال گیر هستش و بازی های انحصاری چون مثلا جی تی ای 4 وقتی واسه هر دو کنسول هستش برای 360 می خرم نه ÷لی استیشن مطمینن ضرر نمیکنی شما به نفعت هستش

60 گيگ رو پس 500 تومان ميدي با يه بازي و بازيهاي داخل هارد ؟
در ضمن رجيون 60 گيگت چيه ؟
بهت خبرش رو ميدم چون برادرم ميخواد پولش جور بشه خبرت مي كنم ، OK?

از من به شما نصیحت دنبال 40 گیگ نباشید که مشکل دارن به خاطر هاردشون اما 60 گیگ خواستی بگو تا چه قیمتی میخوای برات ÷یدا میکنم

دوست من اگه اطلاعات کافی نداری مجبور نیستی اطلاعات غلط بدی
40گیگ هیچ مشکلی نداره
بلکه بهتره

مرسی

دوست عزیز رفیقم 40 گیگ سفید رنگ گرفته و الا با مشکل مواجه هستش چون چراغ جولو دستگاه موقع روشن شدن دستگاه زرد می شه و خواموش میشه و مجبور می شه فرو ویر جدید بیاد تا دستگاهش از این مشکل یاد بیرون بعدشم من 12 سال تو کار گیم هستم و کلو÷ بازی دارم اطلاعاتم کامل هستش بهتر یه سری به قسمت ÷لیاستیشن بزنی در مورد مشکلاتش می فهمی

دوست عزیز رفیقم 40 گیگ سفید رنگ گرفته و الا با مشکل مواجه هستش چون چراغ جولو دستگاه موقع روشن شدن دستگاه زرد می شه و خواموش میشه و مجبور می شه فرو ویر جدید بیاد تا دستگاهش از این مشکل یاد بیرون بعدشم من 12 سال تو کار گیم هستم و کلو÷ بازی دارم اطلاعاتم کامل هستش بهتر یه سری به قسمت ÷لیاستیشن بزنی در مورد مشکلاتش می فهمی

بر عکس بنظر میاد شما اصلا به تاپیک ps سر نزدید
به سابقه شما کاری ندارم
ولی تا الان یه مورد هم از خرابی 40gig گزارش نشده
پ.ن: حداقل به دوستت میگفتی 40گیگ نگیره:-"

مرسی

سلام
از همه دوستان معذرت می خوام ولی نمی دونم اصلا می دونید من این تایپیک رو برای چی زدم
وقتی می گم فقط pm بدید بخاطر همین چیز هاست
منتظر pm کسانی که قصد فروش دارن هستم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or