خرید online pass بازی برای شما (پست اول خوانده شود)

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
دوست عزیز من دیروز انلاین پس dead space 3 رو وارد کردم بدون مشکل دانلود شد بدون چیزپی ان... امکانش هست رو بعضی از isp ها مشکلی نداشته باشه واشه خرید؟
سلام

خود من هم شاهد یه چنین اتفاقایی بودم قبالا (ماه پیش) .................خیلی شانسی هست و هنوز نیاز به *** داره.... چون خود من دیشب میخواستم online pass بازی dead space رو بگیرم ارور داد..............ولی برای چند نفری شده که بدون نیاز به *** خرید کردند ولی بعدش برای خرید بعدشون دوباره ارور داده..........نمیدونم قضیه چیه:d

---------- نوشته در 06:04 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:05 PM ارسال شده بود ----------

براساس منابع اگاه crysis 3 انلاین پس نمیخواد:d:d

داداش شما فقط رو کنسول خودت خرید می کنی یا کنسول بر و بچز رو هم می گیری؟! اگه نمی گیری حتما این کارو بکن چون درخواست های تکراری زیاده. حیفه.

داداش شما فقط رو کنسول خودت خرید می کنی یا کنسول بر و بچز رو هم می گیری؟! اگه نمی گیری حتما این کارو بکن چون درخواست های تکراری زیاده. حیفه.
من برای همه با کنسول خودم میخرم................. بعد از این که خریدم پروفایل رو پاک میکنم

---------- نوشته در 09:46 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:35 PM ارسال شده بود ----------

دوستانی که درخواست داده بودند براشون فردا (3 شنبه ) خریداری میشه;)

من برای همه با کنسول خودم میخرم................. بعد از این که خریدم پروفایل رو پاک میکنم

---------- نوشته در 09:46 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:35 PM ارسال شده بود ----------

دوستانی که درخواست داده بودند براشون فردا (3 شنبه ) خریداری میشه;)
نه ایرادی نداره. می دونستی که وقتی اینجوری خرید می کنی رو کنسول خودت، بعدا خودت هم می تونی با هر پروفایلی که رو کنسولت هست از جمله پروفایل خودت از اون DLC یا Online pass استفاده کتی؟ من دیروز فهمیدم! :D
خوب اگه اینجوریه هماهنگ کن خرید ها رو رو کنسول دوستات انجام بده. ای طوری مثلا می تونی 8 تا از دوستاتو صاحب pass فیفا کنی!
حیفه این پولی که بابت پوینت تو جیب خارجکی ها میره خوب!

نه ایرادی نداره. می دونستی که وقتی اینجوری خرید می کنی رو کنسول خودت، بعدا خودت هم می تونی با هر پروفایلی که رو کنسولت هست از جمله پروفایل خودت از اون DLC یا Online pass استفاده کتی؟ من دیروز فهمیدم! :D
خوب اگه اینجوریه هماهنگ کن خرید ها رو رو کنسول دوستات انجام بده. ای طوری مثلا می تونی 8 تا از دوستاتو صاحب pass فیفا کنی!
حیفه این پولی که بابت پوینت تو جیب خارجکی ها میره خوب!
به من این کار ربطی نداره....................بچه ها درخواست میدن من با کنسول خودم براشون میخرم............دوستمون شاید دوست نداشته باشه 50 تومان که برای 800 پوینت رو میده یکی دیگه مجانی استفاده کنه

موفق یاشی;)

قربون مرامت که این کارت خیلی کار مهمیه. این که بعضیا میگن شما میتونی DLC ها رو واسه خودت دان کنی اصلا مهم نیس. چون این کارت خیلی مهمه. منم آنلین پس Dead Space 3رو میخوام اطلاعت لازم را الان واست پخ میکنم.

قربون مرامت که این کارت خیلی کار مهمیه. این که بعضیا میگن شما میتونی DLC ها رو واسه خودت دان کنی اصلا مهم نیس. چون این کارت خیلی مهمه. منم آنلین پس Dead Space 3رو میخوام اطلاعت لازم را الان واست پخ میکنم.

سلام

ممنون از لطف شما

براتون پ.خ شد

داداش گلم ميشه يه توضيح راجع به نحوه كاركرد آنلاين پس و وارد كردنش و اينكه چيا لازمه واسه خريدش بهم پخ كنى.
راستش بار اوله ميخوام آنلاين فيفا١٣ بزنم.لطف كن پخ بده...خدا خيرت بده

برای کابر real 401 انلاین پس fifa 13 و battlefilef3 خریداری شد

لطفا يكى جوابمو بده
انلاین پس به عبارتی مجوز انلاین بازی کردن بعضی از بازی ها هستند و بدون اون نمیشه بعضی از بازیها fifa13.............. رو بازی کرد............800 پوینت هر انلاین پس میخواد

انلاین پس DEAD SPACE3 برای Mr. Dante خریداری شد

Last edited by a moderator:
انلاین پس به عبارتی مجوز انلاین بازی کردن بعضی از بازی ها هستند و بدون اون نمیشه بعضی از بازیها fifa13.............. رو بازی کرد............800 پوینت هر انلاین پس
[/QUOTE]
يعنى ٨٠٠ پوينت ميره واسه يه كد فقط...يا تو آنلاين بازى كردنشم استفاده داره؟

انلاین پس به عبارتی مجوز انلاین بازی کردن بعضی از بازی ها هستند و بدون اون نمیشه بعضی از بازیها fifa13.............. رو بازی کرد............800 پوینت هر انلاین پس
يعنى ٨٠٠ پوينت ميره واسه يه كد فقط...يا تو آنلاين بازى كردنشم استفاده داره؟[/QUOTE]
800 پوینت میدی انلاین پس رو میگیری میتونی انلاین بازی کنی

سوال هات رو در تاپیک xbox live بپرس

سلام من آنلاین پس دو بازی فیفا 13 و فضای مرده 3 را میخام. فقط من نمیتونم این کد پوینت را رو پروفایلم بزنم . البته کدش درسته و حتی نوشته 1600 امتیاز هم میاد ولی در آخرین قسمتی که میخوام redeem بزنم ارور میده و فکر کنم اشکال از ip های ایران باشه اگه ممکنه دوست عزیز خودت این کد را رو گیمرتگم بزن برات تو پیام خصوصی موارد دیگه را فرستادم.

سلام من آنلاین پس دو بازی فیفا 13 و فضای مرده 3 را میخام. فقط من نمیتونم این کد پوینت را رو پروفایلم بزنم . البته کدش درسته و حتی نوشته 1600 امتیاز هم میاد ولی در آخرین قسمتی که میخوام redeem بزنم ارور میده و فکر کنم اشکال از ip های ایران باشه اگه ممکنه دوست عزیز خودت این کد را رو گیمرتگم بزن برات تو پیام خصوصی موارد دیگه را فرستادم.
سلام
الان چک کردم

عزیز کدی که برای قاره ی امریکاست فقط روی پروفایا های امریکا کار میکنه در شرایطی که رجین پروفایل شما امریکا نیست به خاطر همین کد شما کار نمیکنه!!!!!!!! باید کد رو متناسب با رجین پروفایلت عوض کنی;)

سلام خسته نباشید پروفایل من تو رده سنی تینیجری هستش (پایین تر از 18 سال) می تونم انلاین پس ها رو بخرم؟

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or