از طریق لایسنس ترنسفر میتونی بهش انتقال بدی:dبن نمیشی؟من بتل3 رو دارم اگه خواستی فقط لب تر کن:d
از طریق لایسنس ترنسفر میتونی بهش انتقال بدی:dبن نمیشی؟من بتل3 رو دارم اگه خواستی فقط لب تر کن:d
نه اتفاقا بنده خدا خودش قبلا آنلاین پسارو میخره بعدم سود کنه برای یک نفر فوقش سود میکنه ولی 10 تا آنلاین پس فیفا به چه دردش میخورهdragonrazm میدونم کار خیر داری میکنی ولی خودت هم سود میکنی میدونی که چی میگم:d
بن نمیشی؟من بتل3 رو دارم اگه خواستی فقط لب تر کن:d
dragonrazm میدونم کار خیر داری میکنی ولی خودت هم سود میکنی میدونی که چی میگم:d
یکی از دوستان من همین کارو می کرد اما بعدش transfer License رو هم می زد (البته با توافق قبلی) .
نه اتفاقا بنده خدا خودش قبلا آنلاین پسارو میخره بعدم سود کنه برای یک نفر فوقش سود میکنه ولی 10 تا آنلاین پس فیفا به چه دردش میخوره
داداش اگرم استفاده کنی نوشه جونت:d مهم این که کاره منو راه انداختی.شما لیست رو ببین من 5.6 تا انلاین پس فیفا خریدم و خودم هم قبلش انلاین پس رو خریده بودم....میتونید از دوست خوبم bahram b بپرسید.......برای ایشون انلاین پس farcry3 رو خریدم اما خودشون شاهد هستن که من حتی 10 دقیقه هم انلاین فارکرای رو بازی نکردم...یعنی چه نتیجه ای داره؟ یعنی ما اون کارو رو نمیکنیم
داداش اگرم استفاده کنی نوشه جونت:d مهم این که کاره منو راه انداختی.![]()
از طریق لایسنس ترنسفر میتونی بهش انتقال بدی:d
از طریق لاینس میشه کله چیزایی که خریدی به یک دستگاه دیگه انتقال بدی البته فقط دو بار در سال امکانش هست.این کار قانونیه.اینی که گفتی چیه؟:d
از طریق لاینس میشه کله چیزایی که خریدی به یک دستگاه دیگه انتقال بدی البته فقط دو بار در سال امکانش هست.این کار قانونیه.
من که نگفتم شما به این خاطر دارید اینکار رو انجام میدیدشما لیست رو ببین من 5.6 تا انلاین پس فیفا خریدم و خودم هم قبلش انلاین پس رو خریده بودم....میتونید از دوست خوبم bahram b بپرسید.......برای ایشون انلاین پس farcry3 رو خریدم اما خودشون شاهد هستن که من حتی 10 دقیقه هم انلاین فارکرای رو بازی نکردم...یعنی چه نتیجه ای داره؟ یعنی ما اون کارو رو نمیکنیم
نه بابا ناراحتی چیه دوست عزیزمن که نگفتم شما به این خاطر دارید اینکار رو انجام میدید
اگه ناراحت شدید ببخشید منظور بدی نداشتم
خب نحوه استفادش چجوریه؟
براتون پ.خ شد دوست عزیزسلام.
بی زحمت میخواستم که کد فیفا 13 رو برام بخرید.من باید آدرس ایمیل و پسورد رو بدم یا فقط همون گیمرتگ با پسورد؟
مرسی.