fake چیه بابا این نسخه ی اورجیناله بازیه در ضمن باکس شات که نیست دفترچه ی داخل پک بازی هست:cheesygriامین میگم چی Box Shot خوشگلی داره Halo 3 نه ؟!! ( البته اگه FAKE نباشه )
من با اینکه نسخه های قبلی Halo رو بازی نکردم نمیدونم چرا به شدت منتظر Halo 3 هستم !
یک دلیلی داره که خودم هم نفهمیدم!!!
میگم مثل ماجرای Gears of War نشه روی دیسک اشغال بدون کاور و چاپ بدی 10.000 تومن ها :laughing:.سلام به همه قبل از هر چیز از همه بابت گذاشتن این خبر عذر خواهی می کنم . اما جای دیگه ای به فکرم نرسید.
دوستان کسانیکه بازی halo3 رو می خواهند فردا از ساعت 12 تا 4 ظهر پخش می کنیم هر کس خواست برای اطلاعات بیشتر با این شماره تماس بگیره 88346139
باز هم از بابت درج این خبر در اینجا از همه معضرت می خواهم .

خب ادرس رو میدی فردا بیام بگیرمدوستان من یه چند تا موضوع رو بگم .
اگه یادتون باشه ms سر gears هم از این چرت و پرتا زیاد می گفت .اینم مثل بقیه .
اما اگه می خواهید بن نشید که بعید می دونم بن کنه . بهتر آن نشید همین که تو سروراش نبیندتون . که اونم بهتون قول میدم چرت من خودم ریسکشو می کنم به محض آماده شدن میرم لایو چون دیگه گول این ms رو نمی خورم اون می خواد فروش کنه . بعدشم فک کردید چرا این حرفو زده . معلومه خودش بازیو زودتر داده بیرون خواسته بگه ما نبودیم و انقدر بازی خفنه سری بلند میشه .
گفتم بگم کسی بیخودی نترسه

نه دوستان بازی برروی دیسکهای richo اصل ژاپن هستن و با لیبل عالی و قاب شیشه ای و کاور خوب 6000 تومان . در ضمن زمان gears یادتون نره چه بلایی سرم اومد تا تموم بشه بعدشم اون موقع هیچ کس با قاب و کاور و ... نمیداد یادتون که هست . بهر حال در خدمتم .درضمن از نظر تعداد و زمان هیچ مشکلی نداریم هرکس بیاد همون موقع دیسکش رو می گیره این بازی از شنبه هم در فروش گاه nextgen پخش می شود. فقط جمعه من پخش می کنم .
باتشکر