خرید Halo3

KhashiMetal

کاربر سایت
Rating - 0%
0   0   0
مديران گفتم بياييم اينجا تاپيك بزنيم ...
دوستان محترم IranXbox ، West Game ، Next Gen ، Pixel و ... بيان براي عرضه ي اين بازي اعلام آمادگي كنن ...
كي ؟
چند ؟
اورجينالش هم هست ؟
و...

من که دیگه صبرم تموم شده!

halo-argos.jpg

امین میگم چی Box Shot خوشگلی داره Halo 3 نه ؟!! ( البته اگه FAKE نباشه )
من با اینکه نسخه های قبلی Halo رو بازی نکردم نمیدونم چرا به شدت منتظر Halo 3 هستم !
یک دلیلی داره که خودم هم نفهمیدم :دی !!!

امین میگم چی Box Shot خوشگلی داره Halo 3 نه ؟!! ( البته اگه FAKE نباشه )
من با اینکه نسخه های قبلی Halo رو بازی نکردم نمیدونم چرا به شدت منتظر Halo 3 هستم !
یک دلیلی داره که خودم هم نفهمیدم :دی !!!
fake چیه بابا این نسخه ی اورجیناله بازیه در ضمن باکس شات که نیست دفترچه ی داخل پک بازی هست:cheesygri

سلام به همه قبل از هر چیز از همه بابت گذاشتن این خبر عذر خواهی می کنم . اما جای دیگه ای به فکرم نرسید.
دوستان کسانیکه بازی halo3 رو می خواهند فردا از ساعت 12 تا 4 ظهر پخش می کنیم هر کس خواست برای اطلاعات بیشتر با این شماره تماس بگیره 88346139
باز هم از بابت درج این خبر در اینجا از همه معضرت می خواهم .

سلام به همه قبل از هر چیز از همه بابت گذاشتن این خبر عذر خواهی می کنم . اما جای دیگه ای به فکرم نرسید.
دوستان کسانیکه بازی halo3 رو می خواهند فردا از ساعت 12 تا 4 ظهر پخش می کنیم هر کس خواست برای اطلاعات بیشتر با این شماره تماس بگیره 88346139
باز هم از بابت درج این خبر در اینجا از همه معضرت می خواهم .
میگم مثل ماجرای Gears of War نشه روی دیسک اشغال بدون کاور و چاپ بدی 10.000 تومن ها :laughing:.

پ.ن. :lol:

نه دوستان بازی برروی دیسکهای richo اصل ژاپن هستن و با لیبل عالی و قاب شیشه ای و کاور خوب 6000 تومان . در ضمن زمان gears یادتون نره چه بلایی سرم اومد تا تموم بشه بعدشم اون موقع هیچ کس با قاب و کاور و ... نمیداد یادتون که هست . بهر حال در خدمتم .درضمن از نظر تعداد و زمان هیچ مشکلی نداریم هرکس بیاد همون موقع دیسکش رو می گیره این بازی از شنبه هم در فروش گاه nextgen پخش می شود. فقط جمعه من پخش می کنم .
باتشکر

دوستان من یه چند تا موضوع رو بگم .
اگه یادتون باشه ms سر gears هم از این چرت و پرتا زیاد می گفت .اینم مثل بقیه .
اما اگه می خواهید بن نشید که بعید می دونم بن کنه . بهتر آن نشید همین که تو سروراش نبیندتون . که اونم بهتون قول میدم چرت من خودم ریسکشو می کنم به محض آماده شدن میرم لایو چون دیگه گول این ms رو نمی خورم اون می خواد فروش کنه . بعدشم فک کردید چرا این حرفو زده . معلومه خودش بازیو زودتر داده بیرون خواسته بگه ما نبودیم و انقدر بازی خفنه سری بلند میشه .
گفتم بگم کسی بیخودی نترسه
خب ادرس رو میدی فردا بیام بگیرم;)

نه دوستان بازی برروی دیسکهای richo اصل ژاپن هستن و با لیبل عالی و قاب شیشه ای و کاور خوب 6000 تومان . در ضمن زمان gears یادتون نره چه بلایی سرم اومد تا تموم بشه بعدشم اون موقع هیچ کس با قاب و کاور و ... نمیداد یادتون که هست . بهر حال در خدمتم .درضمن از نظر تعداد و زمان هیچ مشکلی نداریم هرکس بیاد همون موقع دیسکش رو می گیره این بازی از شنبه هم در فروش گاه nextgen پخش می شود. فقط جمعه من پخش می کنم .
باتشکر

جون هر کی دوست داری آدرس رو بده دارم میمیرم :love:

دوستان آدرس میدان هفتم تیر جنب مسجد الجواد کوچه بهارمستیان پلاک 76 برج مهرگان واحد 22 رفیع زاده . البته اینجا فروشگاه نیست فقط محل پخش که چون فردا جمعه است اینجا پخش می کنیم .
باتشکر

دوستان سلام بازی halo3 آماده هست فقط زودتر از ساعت 11 دیگه نمیتونیم بدیم . در ضمن محدودیت تعداد نداریم و هر کس هر چند تا بخواد هست . قابل توجه همکاران هم باشه آماده پخش هستیم .
اما در مورد خود بازی یه جا خوندم یکی گفته بود کیفیت بازی خوب نیست که باید بگم دوباره می خوان تو سر یه بازیه خوب بزنن.چون بیشترین چیزی که توجه منو جلب کرد تکون خوردن اجزای محیط بود .
و اول بازی منو خیلی یاد crisis انداخت . پس بدون شک یه بازی فوق العاده هستش .اینم لابد می خوان مثل لیر بزنن تو سرش .:laughing:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or