خرید Halo3

KhashiMetal

کاربر سایت
Rating - 0%
0   0   0
مديران گفتم بياييم اينجا تاپيك بزنيم ...
دوستان محترم IranXbox ، West Game ، Next Gen ، Pixel و ... بيان براي عرضه ي اين بازي اعلام آمادگي كنن ...
كي ؟
چند ؟
اورجينالش هم هست ؟
و...

دوستان آدرس میدان هفتم تیر جنب مسجد الجواد کوچه بهارمستیان پلاک 76 برج مهرگان واحد 22 رفیع زاده . البته اینجا فروشگاه نیست فقط محل پخش که چون فردا جمعه است اینجا پخش می کنیم .
چقدر باحال مدرسه ما چندتا پلاک اون ور تره :lol: :lol: :lol:
ولی من که X360 ندارم!!
آقا فقط برای X360 بازی میارین یا برای کنسول های دیگه هم میارین؟

ولی جالب ترین موضوع همین فاصله اندکی هست که بین محل پخش شما و مدرسه ما هست.
-حتما تا حالا فهمیدی مدرسه من کدومه-
ولی کلا برام خیلی جالب بود.

دوستان سلام بازی halo3 آماده هست فقط زودتر از ساعت 11 دیگه نمیتونیم بدیم . در ضمن محدودیت تعداد نداریم و هر کس هر چند تا بخواد هست . قابل توجه همکاران هم باشه آماده پخش هستیم .
اما در مورد خود بازی یه جا خوندم یکی گفته بود کیفیت بازی خوب نیست که باید بگم دوباره می خوان تو سر یه بازیه خوب بزنن.چون بیشترین چیزی که توجه منو جلب کرد تکون خوردن اجزای محیط بود .
و اول بازی منو خیلی یاد crisis انداخت . پس بدون شک یه بازی فوق العاده هستش .اینم لابد می خوان مثل لیر بزنن تو سرش .
درود
لازم به بازار گرمی و بزرگ نمائی نیست عزیزم. همه از جم و خم این برا شاهکار مطلع هستن.
درضمن نمیدونم چطوری Lair رو لیر میخونی. تا نباشد چیززکی مردم نگویند چیزها. وقتی کارشناسان IGN و دیگر سایتهای ومجلات میگن این بازی Bad هست، شما نگو خوبه. اصلا بازی رو انجام دادی!

پ.ن. هیچ احدی تو دنیا نمیتونه تو سر Halo 3 بزنه.
پ.ن.2. این شاهکار از مجله فامیتسو امتیاز 37/40 گرفته یعنی عالی.
پ.ن.3. ناجوانمردانه ست بازی رو در روز تعطیل عرضه بکنی.

آخرین ویرایش:
میشه تلفظ درست این بازیو بنویسی ماهم یاد بگیریم :laughing::-"
بعدشم اجباری توی خرید روز تعطیل نیست شما هرروزی دوست داشتی برو بگیر .
منم جواب یکی از دوستان که گفته بود انتظارات را برآورده نکرده اینو گفتم نه شما .

درود
لازم به بازار گرمی و بزرگ نمائی نیست عزیزم. همه از جم و خم این برا شاهکار مطلع هستن.
درضمن نمیدونم چطوری Lair رو لیر میخونی. تا نباشد چیززکی مردم نگویند چیزها. وقتی کارشناسان IGN و دیگر سایتهای ومجلات میگن این بازی Bad هست، شما نگو خوبه. اصلا بازی رو انجام دادی!

پ.ن. هیچ احدی تو دنیا نمیتونه تو سر Halo 3 بزنه.
پ.ن.2. این شاهکار از مجله فامیتسو امتیاز 37/40 گرفته یعنی عالی.
پ.ن.3. ناجوانمردانه ست بازی رو در روز تعطیل عرضه بکنی.
با بقيه مطالبي كه گفتين كاري ندارم فقط در مورد تلفظ Lair بگم كه كاملاً لير صحيح هست و آدم بهتره قبل از اينكه چيزي بگه مطمئن بشه حرفش درسته و بعد بياد و حرف بزنه !

ناجوانمردانه ست بازی رو در روز تعطیل عرضه بکنی.
کسی اگه بخواد میره میگیره چه جمعه چه هر روزه دیگه

پ.ن.سعید میخوام دوباره 360 بگیرم:biggrin1: خسته شدم (کپک زدم تو خونه فقط هم جمعه ها خونه هستم):(

اره بابا. شما تلفظ درست واژه رو از فیل هریسون بهتر بلدید
كاش ميشد ما ايرانيها يكم انتقاد پذير باشيم!!!
خوب فريدون جان تلفظشو بلد نيستي نگو:cheesygri چرا الكي به فيل ربطش ميدي؟ يعني مثلا فردا من بيام هيلو رو هالو تلفظ كنم مدرك ميشه؟

Lair /ler/ n

که به فارسی خونده میشه لِر نه لیر

این تلفظ انگلیسی

-----

Leyer

که خونده میشه لِ ی ِ ر هم تلفظ آمریکایی

البته فکر می‌کنم اکثر دوستان لِیْر تلفظ می‌کنن یا لایِ ر

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or