Real Madrid 9 کاربر سایت Rating - 100% 47 0 0 Apr 10, 2012 #1 سلام دوستان عزیز راستش من خریدار یه دسته xbox slim هستم دسته دو ولی تر تمیز و اینم بگم هر یک از دوستان قصد فروش دارن یه عکسی بزارن ببینم در چه حدیه و قیمتم با هم کنار بیاییم .
سلام دوستان عزیز راستش من خریدار یه دسته xbox slim هستم دسته دو ولی تر تمیز و اینم بگم هر یک از دوستان قصد فروش دارن یه عکسی بزارن ببینم در چه حدیه و قیمتم با هم کنار بیاییم .
H hamed17n کاربر سایت Rating - 0% 0 0 0 Apr 10, 2012 #2 من عکس رو بعدا قرار می دم دسته من نوء نو هستش کلا 2 ساعت کار کرده قیمت پیشنهادی من 55 هستش که دسته رو با یک پلی اند شارژ کیت تقدیمتون می کنم
من عکس رو بعدا قرار می دم دسته من نوء نو هستش کلا 2 ساعت کار کرده قیمت پیشنهادی من 55 هستش که دسته رو با یک پلی اند شارژ کیت تقدیمتون می کنم
Real Madrid 9 کاربر سایت Rating - 100% 47 0 0 Apr 10, 2012 #3 نوشته شده توسط hamed17n: من عکس رو بعدا قرار می دم دسته من نوء نو هستش کلا 2 ساعت کار کرده قیمت پیشنهادی من 55 هستش که دسته رو با یک پلی اند شارژ کیت تقدیمتون می کنم بیشتر... دوست عزیزم ممنونم جوابتونو تو پ.خ دادم .
نوشته شده توسط hamed17n: من عکس رو بعدا قرار می دم دسته من نوء نو هستش کلا 2 ساعت کار کرده قیمت پیشنهادی من 55 هستش که دسته رو با یک پلی اند شارژ کیت تقدیمتون می کنم بیشتر... دوست عزیزم ممنونم جوابتونو تو پ.خ دادم .
Real Madrid 9 کاربر سایت Rating - 100% 47 0 0 Apr 11, 2012 #5 خوب دوستان عزیزم رفتم یکی اکشو خریدم 60 تومن اورجیناله اورجیناله همونیکه تو بازار تهران 75 میدن دسته ملت فهیم ایرانی .
خوب دوستان عزیزم رفتم یکی اکشو خریدم 60 تومن اورجیناله اورجیناله همونیکه تو بازار تهران 75 میدن دسته ملت فهیم ایرانی .