سلام ...
کسی از دوستان PS1 بزرگ تمیز با جعبه و وسایل سراغ نداشت؟
!!!صحنه خیلی جالبی بود کاشکی عکس میگرفتم!:laughing:رفتم تو یه مغازه که مثل اینکه خوب مشتری هم داشت.تا وارد شدم روبرو بالای مغازه حدود 10 15 تا PS1 بزرگ آکبند گذاشته بود کنارشم دوباره 10 15 تا PS3 و xbox 360!!!:biggrin1: بعد صحنه جالبتر این بود...سمت چپ مغازه یکی با بچش اومده بود داشت واسش x360 میخرید سمت راست هم یکی با بچش اومده بود داشت واسش PS1 میخرید!!
.سلام.
من خیلی دوست دارم کهLOZ:Orcania of Times رو ببینم اما خیلی دنبال N64 رفتم و بعد هم منصرف شدم چون بالفرض که پیدا شد، کارتریج بازی رو از کجا میاوردم؟
اما خوب حالا اینجا دیدم خیلیها کنسول قدیمی دارن میخواستم ببینم که کسی Nintendo 64+ کارتریج Legend of Zelda: Orcania of Time رو داره؟
البته شرمنده توی این تاپیک مطرح میکنم
مبارک باشه حامد D: ! اتفاقآ همین دو سه روز پیش اومدم RE : Code Veronica بازی کنم دیدم صدای کنسول خرابه ! هرکاری هم با کابلش کردم درست نشد !اریا بیا نظاره گر باش Dreamcast گرفتم کاملا نو و تمیز با تمام وسایل و تفنگ! تعدادی بازی هاشو گرفتم ولی چند تا عنوان خوبشو پیدا نکردم بیا ببینم داری برام رایت کنی؟
دقیقا! چندتا بازی تفنگی دیگه هم دارم. کلا خیلی خوش دسته جای مموری هم داره و همینطور پد کنترل.راستی این تفنگه رو ندیده بودم تا حالا ! بدرد House Of The Dead میخوره بدجور !
باید همینطور باشه. دستگاه من PAL هست و ابی و دسته خودش هم ابی ولی دسته اضافه قرمز هست که ساخت ژاپن هست.آقا اون علامت Dream Cast چرا بعضی جاها قرمزه بعضی جاها آبی ؟ مثلآ برای من آبیه ولی برای دوستم قرمز. الآن دیدم یکی از دسته های DC تو هم قرمزه. مربوط به Region کنسول میشه ؟!
اقامن موبايل ندارم و دوربينم دستم نيستسلام ...
پیغام خصوصی براتون فرستادم... چک کنید.