خرید و فروش کنسول, لوازم جانبی و بازی های آرشیوی

• Thread starter Thread starter Konami
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Konami

Administrator
Rating - 100%
35   0   0
سلام ...
دوستاني كه اين كنسول ها را براي فروش دارن پيغام بدن. (كنسول و لوازم و جعبه سالم و تميز باشد.)

اگر كنسول هاي قديمي و كلاسيك سگا و نينتندو اتاري و امثال اينها هم داريد و واقعا تميز و سالم است با قيمت بسيار خوبي در مقايسه با بازار ميخرم.

PS1

سلام ...
کسی از دوستان PS1 بزرگ تمیز با جعبه و وسایل سراغ نداشت؟

من دو هفته پیش بعد از چند سال رفتم توپ خونه....اینجوری شدم:eek:!!!صحنه خیلی جالبی بود کاشکی عکس میگرفتم!:laughing:رفتم تو یه مغازه که مثل اینکه خوب مشتری هم داشت.تا وارد شدم روبرو بالای مغازه حدود 10 15 تا PS1 بزرگ آکبند گذاشته بود کنارشم دوباره 10 15 تا PS3 و xbox 360!!!:biggrin1: بعد صحنه جالبتر این بود...سمت چپ مغازه یکی با بچش اومده بود داشت واسش x360 میخرید سمت راست هم یکی با بچش اومده بود داشت واسش PS1 میخرید!!:bored:

سلام.
من خیلی دوست دارم کهLOZ:Orcania of Times رو ببینم اما خیلی دنبال N64 رفتم و بعد هم منصرف شدم چون بالفرض که پیدا شد، کارتریج بازی رو از کجا میاوردم؟
اما خوب حالا اینجا دیدم خیلیها کنسول قدیمی دارن میخواستم ببینم که کسی Nintendo 64+ کارتریج Legend of Zelda: Orcania of Time رو داره؟
البته شرمنده توی این تاپیک مطرح میکنم
.

سلام ...
باید بگم کنسول واقعا فوق العاده ای هست. من فعلا International Superstar Soccer 64 دارم. چند عنوان از بازی های محبوب این کنسول را سفارش دادم که قرار هست به دستم برسه Zelda هم بینشون هست البته باید بگم خیلی باید خوش شانس باشید تا بتونید بازی های این کنسول را در ایران پیدا کنید. پیشنهاد میکنم اگر خواستی این کنسول را پیدا کنی یک سری به پاساژ شیرازی میدان امام بزن شاید شانست جواب بده.

jpen4n.jpg

اریا بیا نظاره گر باش Dreamcast گرفتم کاملا نو و تمیز با تمام وسایل و تفنگ! تعدادی بازی هاشو گرفتم ولی چند تا عنوان خوبشو پیدا نکردم بیا ببینم داری برام رایت کنی :) ؟

اریا بیا نظاره گر باش Dreamcast گرفتم کاملا نو و تمیز با تمام وسایل و تفنگ! تعدادی بازی هاشو گرفتم ولی چند تا عنوان خوبشو پیدا نکردم بیا ببینم داری برام رایت کنی :) ؟
مبارک باشه حامد D: ! اتفاقآ همین دو سه روز پیش اومدم RE : Code Veronica بازی کنم دیدم صدای کنسول خرابه ! هرکاری هم با کابلش کردم درست نشد !
والا من بازی زیاد داشتم ولی یه سریش توی شماله و یه سری هم زیر دست و پا له و گم شده ! حالا بگو اگه داشتم حتمآ رایت میکنم.
راستی این تفنگه رو ندیده بودم تا حالا ! بدرد House Of The Dead میخوره بدجور !
آقا اون علامت Dream Cast چرا بعضی جاها قرمزه بعضی جاها آبی ؟ مثلآ برای من آبیه ولی برای دوستم قرمز. الآن دیدم یکی از دسته های DC تو هم قرمزه. مربوط به Region کنسول میشه ؟!

یادش بخیر dreamcastمنم شکل همین بود دقیقا فقط اون دسته ژاپنیه خیلی زود خراب می شه
قرمز ها ساخت ژاپنن
آبی ها مال اندونزی یا ملزی اگه اشتباه نکنم
من هنوز چندتا از بازیهاشو دارم
shenmue2
dor2
tokyo extreme racer2
soul calibur
vt
من هنوز اینا رو نگه داشتم
اگه خاستی می تونم برات رایت کنم
موفق باشی

سلام ...

راستی این تفنگه رو ندیده بودم تا حالا ! بدرد House Of The Dead میخوره بدجور !
دقیقا! چندتا بازی تفنگی دیگه هم دارم. کلا خیلی خوش دسته جای مموری هم داره و همینطور پد کنترل.

1z169l1.jpg

آقا اون علامت Dream Cast چرا بعضی جاها قرمزه بعضی جاها آبی ؟ مثلآ برای من آبیه ولی برای دوستم قرمز. الآن دیدم یکی از دسته های DC تو هم قرمزه. مربوط به Region کنسول میشه ؟!
باید همینطور باشه. دستگاه من PAL هست و ابی و دسته خودش هم ابی ولی دسته اضافه قرمز هست که ساخت ژاپن هست.

shenmue2 را گرفتم دوستان shenmue را دارید؟

کسی نبود؟! :) سگا؟ میکرو؟ اتاری؟و یا هر کنسول و لوازم جانبی دیگه! ( ماشاا... اینهمه کاربر داریم!)

من چندتا CD اورجینال NEO GEO CD دارم که اضافی هستن چون خودم کلکسیون دارم ولی اینها اضافی هستن به بالاترین پیشنهاد میفروشمشون.
KARNOV`S REVENGE
SAMURAI SHODOWN II
SAVAGE REIGN

SEGA SATURN تمیز واقعی خریدارم.ترجیحا مشکی باشه.

من چندتا CD اورجینال NEO GEO CD دارم که اضافی هستن چون خودم کلکسیون دارم ولی اینها اضافی هستن به بالاترین پیشنهاد میفروشمشون.
KARNOV`S REVENGE
SAMURAI SHODOWN II
SAVAGE REIGN

super nintendo كاملن سالم دو دسته تعدادي game
قيمت بدين.

سلام ...
دوستان برای شما پیغام خصوصی گذاشتم.

سلام من يك كنسول playstation 1 اصل ژاپن مدل 7502 دارم (كنسول بزرگها), بسيار تميز با دو دسته shock دار اصل, سالم با تمام وسايل جانبي (جعبه و كابل و بازي و ...)
در ضمن يك كنسول PS2 هم دارم مشكي رنگ, به همراه تمام بازي هاي top اين كنسول (تقريبا 30تا DVD)
اگر قصد خريد اين دو كنسول را داريد با من تماس بگيريد.
09122137317 علي صادق پور

سلام ...
پیغام خصوصی براتون فرستادم... چک کنید.
اقامن موبايل ندارم و دوربينم دستم نيست
احتمالا تا 3-4 روز ديگه دوربين دستم ميرسه و عكس شو ميذارم
خيلي تميزه
بازي هام رو هم تكي نميفروشم
يك ps2 تميز هم با حدود 8 تا بازي دارم. خواستيد نظر بديد
قيمتم يك قيمت منصفانه بگيد كه به ايكس باكسمون (360) برسيم
فعلا

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟