Konami Administrator Rating - 100% 35 0 0 Dec 25, 2007 #1 سلام ... دوستاني كه اين كنسول ها را براي فروش دارن پيغام بدن. (كنسول و لوازم و جعبه سالم و تميز باشد.) اگر كنسول هاي قديمي و كلاسيك سگا و نينتندو اتاري و امثال اينها هم داريد و واقعا تميز و سالم است با قيمت بسيار خوبي در مقايسه با بازار ميخرم.
سلام ... دوستاني كه اين كنسول ها را براي فروش دارن پيغام بدن. (كنسول و لوازم و جعبه سالم و تميز باشد.) اگر كنسول هاي قديمي و كلاسيك سگا و نينتندو اتاري و امثال اينها هم داريد و واقعا تميز و سالم است با قيمت بسيار خوبي در مقايسه با بازار ميخرم.
karim_wii کاربر سایت Rating - 0% 0 0 0 Jan 19, 2008 #16 من یک دستگاه پاناسونیک دارم ولی بازی نمیخونه متعسفانه ولی دستگاه روشن میسه کارتن هم داره با 8 تا سی دی Mad Dog 1 و 2 هم روشه
من یک دستگاه پاناسونیک دارم ولی بازی نمیخونه متعسفانه ولی دستگاه روشن میسه کارتن هم داره با 8 تا سی دی Mad Dog 1 و 2 هم روشه
Konami Administrator Rating - 100% 35 0 0 Jan 19, 2008 #17 سلام ... قابل تعمير هست؟ اصلا پيشو گرفتي تابحال براي تعمير؟ قيمت و اگه ميتوني يك عكس هم ازش بگير برام Pm كن. كنسول ديگه اي هم داري؟
سلام ... قابل تعمير هست؟ اصلا پيشو گرفتي تابحال براي تعمير؟ قيمت و اگه ميتوني يك عكس هم ازش بگير برام Pm كن. كنسول ديگه اي هم داري؟
karim_wii کاربر سایت Rating - 0% 0 0 0 Jan 19, 2008 #18 تا حالا هیچ جا واسه تعمییر نبردم نمیدونم درست میشه یا نه یه دریم کست هم دارم که کنسول خالی هست هیچی نداره ولی سالم سالم تمیز هم هست
تا حالا هیچ جا واسه تعمییر نبردم نمیدونم درست میشه یا نه یه دریم کست هم دارم که کنسول خالی هست هیچی نداره ولی سالم سالم تمیز هم هست
Konami Administrator Rating - 100% 35 0 0 Jan 19, 2008 #19 چند تا عكس از كنسول و لوازم و جعبه به همراه بازي بگير و قيمت پيشنهادي بفرست به پيغام خصوصي من.
karim_wii کاربر سایت Rating - 0% 0 0 0 Jan 19, 2008 #20 من دوربین ندارم که بخوام عکس بگیرم قیمت هم هر چی که شما بگی
مرتضی موسوی کاربر سایت Rating - 0% 0 0 0 Jan 19, 2008 #21 من دریم کست دارم به همراه 2 دسته یک مموری کارت تصویری و یک وایبریشن و حدود 60 تا بازی و سی دی بوت به همراه گیم شارک
من دریم کست دارم به همراه 2 دسته یک مموری کارت تصویری و یک وایبریشن و حدود 60 تا بازی و سی دی بوت به همراه گیم شارک
iwes کاربر سایت Rating - 100% 10 0 0 Jan 19, 2008 #23 ببخشید حامد جان اینجا چند نفر گفته بودن دریمکست دارن من میخوام هرکی داره با مموری وبازیهاش...
M Mrmii کاربر سایت Rating - 0% 0 0 0 Jan 20, 2008 #24 بازي اوريجينال wii و gamecube خريدارم بازي اوريجينال wii و gamecube خريدارم لطفا ليست و قيمت بديد
Konami Administrator Rating - 100% 35 0 0 Mar 27, 2008 #25 سلام ... یک مدت به علت مشغله هایی که داشتم نتونستم به جمع اوری کنسول ها ادامه بدم ... هر کسی از دوستان کنسول خوبی برای فروش داره اعلام کنه.
سلام ... یک مدت به علت مشغله هایی که داشتم نتونستم به جمع اوری کنسول ها ادامه بدم ... هر کسی از دوستان کنسول خوبی برای فروش داره اعلام کنه.
A ali_figo2002 کاربر سایت Rating - 0% 0 0 0 Mar 28, 2008 #27 من یه دستگاه دریم کست تمیز به همراه 2 دسته یک مموری و تعداد زیادی بازی دارم ...
A Alireza_Gamer کاربر سایت Rating - 0% 0 0 0 Apr 1, 2008 #28 من يك PS1 بسيار تميز و يه ميكرو بدون دسته دارم و تعدادي بازي
Konami Administrator Rating - 100% 35 0 0 Apr 2, 2008 #29 من یه دستگاه دریم کست تمیز به همراه 2 دسته یک مموری و تعداد زیادی بازی دارم ... بیشتر... سلام ... براتون پیغام خصوصی گذاشتم چک کنید. من يك PS1 بسيار تميز و يه ميكرو بدون دسته دارم و تعدادي بازي بیشتر... دوست عزیز میکرو شما جعبه و لوازمش سالم هست؟ میتونی یک عکس ازشون بگیری؟ مشخصات PS1 را هم بگید.
من یه دستگاه دریم کست تمیز به همراه 2 دسته یک مموری و تعداد زیادی بازی دارم ... بیشتر... سلام ... براتون پیغام خصوصی گذاشتم چک کنید. من يك PS1 بسيار تميز و يه ميكرو بدون دسته دارم و تعدادي بازي بیشتر... دوست عزیز میکرو شما جعبه و لوازمش سالم هست؟ میتونی یک عکس ازشون بگیری؟ مشخصات PS1 را هم بگید.
Mb corporation کاربر سایت Rating - 100% 27 0 0 Apr 2, 2008 #30 من خریدار بازی Game cube و Dream cast هستم . همینطور حدود 50 عنوان بازی برای دریم کست دارم که اگه بخوای دونه ای 700 رایت می کنم .
من خریدار بازی Game cube و Dream cast هستم . همینطور حدود 50 عنوان بازی برای دریم کست دارم که اگه بخوای دونه ای 700 رایت می کنم .