خرید مدلهای محبوب بازیها

fade2black

کاربر سایت
Rating - 0%
0   0   0
با سلام خدمت دوستان عزیز

بچه ها میخواستم اگه مایل باشین اقدام به خرید مدلهای بازیهای محبوبمون بکنیم. بنابراین این امر مستلزم اینکه دوستانیکه توانایی خرید و در اختیار گذاشتن این toy ها رو دارن، بیان و بعنوان نماینده بقیه زحمت اینکار رو بکشن. البته معلوم که جز دردسر و زحمت چیزی نداره اما اینجا دوستانی هستن که بخاطر معرفت حاضرن این سختی رو متحمل بشن. البته میشه اگه موافق بودین بعنوان تشکر، یه کاری هم برای شخص مورد نظر انجام داد.
ظاهرا شرکت NECA قصد تولید مدلهایی از کارکترهای معروف بازی مشهور GOW رو داره. همین امر باعث شد که من ایده خرید رو اینجا مطرح کنم. طبیعتا شرکتهای زیاد دیگری هم هستن که تو این زمینه فعالن ، مثل شرکت معروف GENTLE GIANT STUDIO که تمرکز اصلیش ساخت toy برای گیمهای معروفه، یا کمپانی ACTION CLIX که کار ساخت مدل کارکترها و VEHICLE های بازی پر طرفدار HALO رو در اختیار داره. ضمنا این دو کمپانی امسال حضور موفقی رو در نمایشگاه COMIC CON ساندیگو داشتند. من تصاویری رو که از غرفه و سالن تولیدشون رو دیدم به کیفیت، ظرافت و دقت اونا ایمان آوردم چون میدیدم که برای ساخت یه مدل چه چیزهایی رو مد نظر قرار میدن که شاید ما هزاری هم به اون نگاه کنیم متوجه اون نشیم. به هر حال نظر من اینکه دوستانیکه علاقمند هستن لطف کنن و لیست مدلهای مورد علاقشون (ترجیحا اوناییکه با اقبال بیشتری مواجه است: God of War - Assassin's Creed - DMC - GOW - RE ...) رو اینجا ذکر کنن تا با مشورت و بر اساس اکثریت آرا بعنوان مدلهای انتخابی تایید و برای خریدشون اقدام بشه .
=========================
این دید کلی کار بود که اگه نقصی داره ( که حتما هم داره )، میشه با همفکری و نظرات دوستان کاملش کرد. اما این موضوع اول مستلزم انتخاب شخصی هست که توانایی انجام اینکار رو داشته باشه. پس هر دوستیکه میتونه این لطفو بکنه، میتونه اینجا اعلام آمادگی کنه تا به امید خدا مراحل بعدی رو پی بگیریم .

آخرین ویرایش:
من كلا ارشيو همه چيز مربوط به گيم را جمع اوري ميكنم و از پيشنهاد شما استقبال ميكنم.

از اینکه پیشنهاد منو قبول کردین واقعا ممنونم. منم کاملا موافقم که این امر یه عزم کلی رو طلب میکنه و کار 2 یا 3 نفر نیست ،باید بچه ها خودشونم جلو بیان و همکاری کنن تا ایشالا بشه نتیجه گرفت. حالا من منظورم فقط اینجا نیست میشه کارهای خیلی بیشتر و با اهمیت تری رو هم کرد. من الان بعد یک سالی که تو این سایت عضوم این اولین باریه که اومدم و جسارت کردم یه تایپک زدم. اولش حقیقتش خیلی با خودم کلنجار رفتم که اینکار رو نکنم، اما چون به دوستان تو این سایت اطمینان داشتم این بود که این کار رو کردم .
به هر حال بازم از دوستانیکه از عهده اینکار بر میان خواهش میشه که آمادگی خودشونو اعلام کنن تا بتونیم تایپکو با هدف پیش ببریم. این دوستمون سایت آمازون رو معرفی کرده که اتفاقا منم نظرم همین سایتهای معتبر اینترنتی واسه خرید که بالطبع اگه کننده کار معلوم شه، میشه خیلی راحتتر و مشخص عمل کرد.
امیدوارم دوستان خودشون این تایپکو دست بگیرن و مطمئن باشین اگه به امید خدا اینجا نتیجه بگیریم، باز هم میشه کارهایی به مراتب بهتر و سنگین تر از اینرو هم انجام داد .
ممنونم .

تابستون ه خیلی دیر نیست ؟به نظرت اقا کسی نیست بیاره مثلا اون ac که زدم 11 دلاره من به اون طرف بیشتر از اون میدم کسی میاره فقط بگه:love:

agha avalan kheily manun ke in topico zadid man hame jure dar khedmatam aghaye fade2black man az hamin alan migam az sait play-asia begirim behtare vali har jur khode shoma salah midui man un KRATOS KE HARF MIZANE VA 30$ RO MIKHAM+ALTAIR+Hitman hame bataye company NECA hala har kari begi man mikonam

سلام ...
اخرین مدلی که خریدم Tauren Shaman در بازی World of Warcraft است که لیسانس خود شرکت BLIZZARD هست.

t6fojs.jpg

سلام.موضوع از این قراره که داشتم همین طوری تو سایتا چرخ می ردم که یه دفعه تبلیغات یه سایتی برام خیلی جالب اومد.این سایت مرکز فروش تمام عروسکهای شخصیت های بازی ها و کارتون هاست.می خواستم ببینم اگه تو ایران جایی سراغ دارین که از اینا داشته باشه به ما هم بگین.هر عکسی هم که از این طور چیزا دارین بذارین تا ما هم استفاده کنیم.برای شروع عروسکهای Gears of War.

dragonballzcentral_2004_146609624

سفارش خريد از سايتهای خارجی

سلام.موضوع از این قراره که داشتم همین طوری تو سایتا چرخ می ردم که یه دفعه تبلیغات یه سایتی برام خیلی جالب اومد.این سایت مرکز فروش تمام عروسکهای شخصیت های بازی ها و کارتون هاست.می خواستم ببینم اگه تو ایران جایی سراغ دارین که از اینا داشته باشه به ما هم بگین.هر عکسی هم که از این طور چیزا دارین بذارین تا ما هم استفاده کنیم.برای شروع عروسکهای Gears of War.

dragonballzcentral_2004_146609624
fardin_b عزيز، براي خريد از سايتهاي خارجي ميتوني از اين سايت استفاده كني ;)، ضمنن من تا حالا ازش خريد نكردم پس سؤال نكن خودش توضيح داده.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or