خرید مانیتور و TV های مناسب برای PS5

با سلام خدمت دوستان عزیز

با توجه به اینکه کنسول های نسل جدید دارند وارد بازار می شوند و اینکه استانداردهای جدیدی را وارد عرصه می کنند لازم دیدم این تاپیک رو ایجاد کنیم تا در مورد تلویزیون های سازگار و هماهنگ با این کنسول با یکدیگه بحث و تبادل نظر کنیم
ویژگی های تصویری نسل جدید خروجی تصویر با کیفیت 4k و 8k هستش و همچنین استاندارد جدید hdmi 2.1 هستش
خب تقریبا دیگه همگی با استاندارد های 4k و 8k َنا هستیم و میدونیم که 4k یعنی رزولوشن تصویر با کیفیت 3840X 2160 هستش و 8K رزولوشن 7680X 4320 هستش
اما ورودی HDMI 2.1 چیست و به چه دردی میخورد ؟

ویژگی های HDMI 2.1
2.png

استاندارد HDMI 2.1 دارای پهنای باند خیره کننده 48 گیگابیت در ثانیه است که می‌تواند اقدام به پخش تصاویر 4K با نرخ 120 فریم در ثانیه کرده و تصاویر 8K را نیز با نرخ 60 فریم در ثانیه منتقل سازد. این در حالی است که این درگاه از VRR, eARC, QMS و ALLM در کنار استانداردهای دالبی و HDR پشتیبانی می‌کند. انتقال این حجم از اطلاعات تنها از عهده درگاه HDMI 2.1 برخواهد آمد.
رخی از ویژگی‌های HDMI 2.1 را می‌توان در کنترلرهای HDMI 2.0 مستقر در تلویزیون‌ها فعال کرد. در نتیجه برخی از کمپانی‌ها با استفاده از این مسئله ادعا می‌کنند که تلویزیون آنها از درگاه HDMI 2.1 به صورت کامل پشتیبانی می‌کند که این مسئله یک فریب تبلیغاتی است. در ادامه به سراغ تلویزیون‌هایی خواهیم رفت که به صورت استاندارد و واقعی، از درگاه HDMI 2.1 پشتیبانی می‌کنند.

تلویزیون های شرکت سامسونگ:

Samsung Q950TS
Samsung Q900TS
Samsung Q950R / Q900RB
Samsung Q800T
Samsung Q95T
Samsung Q90T
Samsung Q80T
Samsung Q70T

تلویزیون های شرکت Vizo:

تمامی OLEDهای تولید شده در سال 2020
سری P و Quantum X 2020

تلویزیون های شرکت ال جی:

LG RX/ZX
LG WX/GX
LG CX/BX
LG NANO99/ LG NANO97/ LG NANO90/ LG NANO90/ LG NANO85
LG R9/Z9/W9/E9/C9/B9
LG SM99/SM98/SM95

تلویزیون های شرکت سونی:

Sony X900H / XH900
Sony Z9G / ZG9

تلویزیون های شرکت TCL:

TCL X915

با توجه به اینکه ورودی HDMI 2.1 یک امکان جدید رو برای شما به ارمغان میاره باید اشاره کرد که خرید تلویزیون هایی با این ورودی هیچ گونه الزامی برای نسل جدید نداشته و شما با همان HDMI 2.0 هم براحتی و بدون مشکل می توانید نسل جدید را تجربه کنید

کدام یک از تلویزیون های بازار را بخریم که پنل بهتری داشته باشد ؟ OLED - QLED - IPS - TFT - VA ?

خب شاید برای شما هم همین سوال پیش آمده باشد که کدوم پنل برای ما مناسب تر است ؟

هر کدام از این پنل ها مزایا و معایب خود را دارند و شما باید بسته به سلیقه ی خود انتخاب کنید . اگر بخواهیم در مورد هر کدام بحث بکنیم مطلب خیلی طولانی میشه فقط نکات کمی رو در موردشمون میگم خودتون بر اساس نیاز خودتون انتخاب کنید

صفحات OLED

از بهترین نمایشگر ها هستند که کنتراست تصویر بالا و و وضوح بالایی دارند همچنین نمایش رنگ مشکی و عمق رنگ مشکی را بخوبی نمایش می دهند ، زاویه ی دید خوبی دارند و مناسب تماشای فیلم و بازی هستند

اما ایرادات این نوع نمایشگر

ریسک BURN IN یا سوخته شدن نمایشگر پنل بر اثر استفاده طولانی مدت یا استفاده از تصاویر ثابت در نمایشگر
عمر کوتاه تر نسبت به صفحات IPS و LED

یک نمونه OLED با صفحه Burn in شده

178594

صفحات QLED

این نمایشگرها نوع از نمایشگرهایی هستند که مشکلات OLED را نداشته ولی در مقابل OLED عمق رنگ مشکی را ندارند ولی باز هم کیفیت عالی و شفافیت خوبی را دارند همچنین غلظت رنگ در این نمایشگرها بالاتر است
مهمترین مزیت QLED ها نسبت OLED ها روشنایی بیشتر آن هاست در صورتی که نور بیشتر رو می پسندید QLED برای شماست

صفحات IPS

178597
مهم ترین مزیت IPS ها زوایای دید آن هاست همانطور که در بالا می بینید نسبت به صفحات TN زوایه دید بهتری دارند همچنین نور پس زمینه آن ها بیشتر است
اما مهم ترین عیب صفحات IPS مشکل نشت نور تصویر است که البته در مدل های جدید بسیار کمتر شده اما همچنان وجود دارد اما نیازی به نگرانی نیست بلکه فقط در صفحات مشکی قابل دید است
لذا اگر در شب بازی میکنید یا فیلم میبینید این پنل مناسب شما نیست

179920

یک مقایسه ساده براتون آماده کردم در مورد اینکه کدوم از تلویزیونها برای ما بهتره oled- qled -va
توی تصویر بالا نگاه کنید
از سمت چپ اولی oled cx هستش دومی q90t سامسونگ و سومی x900h سونی
نکته ی حائز اهمیت این عکس ایرادی هستش که من همیشه توی oled ها و صفحات سوپر امولد میبینم
به نور خورشید و رنگ سفید دقت کنید در oled همون طور که میبینید مشکل عمده صفحات oled خوب نمایش ندادن رنگ سفید است .
هر چقدر در نمایش رنگ مشکی توانا هستد در نمایش رنگ سفید خالص عاجز هستند!
برای سامسونگ بسیار پرنور و برای سونی طبیعی تر هستش بازم بسته به سلیقه ی شماست که چه تلویزیونی میخواهید خرید کنید

:Thumbsup:
تنظیم تلویزیون X900h سونی با بهترین کیفیت و رنگ بندی

تنظیم تلویزیون X900h سونی با بهترین کیفیت و رنگ بندی

خب با توجه به اینکه خیلی از دوستان در صدد خرید X900h شدن لازم دونستم اینجا بهترین تنظیمات رو قرار بدم
خب ابتدا دکمه home رو بزنید وارد Setting گوشه تصویر که شبیه چرخ دهنده هست بشید
به قسمت Display بروید

اول گزینه های Auto Picture Mode و Light Sensor رو غیر فعال کنید

Sony X900H Calibration Settings 8

SDR

این حالت نمایش برای نمایش تصاویر استاندارد یا همون غیر HDR هستش
یادتون باشه حالت Auto Local Dimming رو خاموش کنید میتونید Brightness رو خودتون مطابق دلخواهتون تنظیم کنید اما من روی 40 گذاشتم
کنتراست رو روی 90 و gamma رو روی -2 قرار بدید
Sony X900H Calibration Settings 9

Clarity

Sony X900H Calibration Settings 12

خب Sharpness رو روی 50 بگذارید Reality Creation و Random Noise Reduction و Digital Noise Reduction رو غیر فعال کنید
ای گزینه ها میتونه برای دیدن تصاویر رزولوشن پایین خیلی موثر باشه در صورتی فیلم کیفیت پایین میبینید فعالش کنید اگر ویدئو کیفیت بالا خواستید ببینید غیر فعالش کنید ولی به صورت پیش فرض غیر فعال باشه بهتره

HDR

اگر میخواهید برای HDR تنظیم کنید تلویزیون رو و تصاویر شما خیلی کم نور هستش گزینه های Local Dimming, X-Tended Dynamic Range و Advanced Contrast Enhancer رو روی High تنظیم کنید .
برای فعال سازی 4K 120HZ میتونید بر روی Hdmi مورد نظر رفته و گزینه Enhanced Format رو انتخاب کنید

یادتون باشه حتما باید Tv آپدیت شده باشه !

Motion Settings

خب میرسیم به لذت بخش ترین بخش TV یعنی روان کردن تصاویر که این تلویزیون بنظرم توش بی نظیر بوده
وارد بخش Motion بشید گزینه Motionflow رو انتخاب کنید بگذارید روی حالت Custom و Smoothness رو بگذارید روی MAX و Clearness رو روی 1 قرار بدید
جالبه بدونید تصاویر رو به حدی نرم میکنه که من بازی کربی سوئیچ رو روش تست گرفتم بازی انگار 60 فریم کامل شد در صورتی که خودش 30 فریمه !

White Balance Settings
خب این تنظیم رنگ سفیدی که در 10 بخش هستش رو طبق تصاویر انجام بدید تلویزیون به بهترین حالت خودش میرسه

Sony X900H Calibration Settings 15

Sony X900H Calibration Settings 16

Sony X900H Calibration Settings 17

Sony X900H Calibration Settings 18

Sony X900H Calibration Settings 19

Sony X900H Calibration Settings 20

Sony X900H Calibration Settings 21

Sony X900H Calibration Settings 22

Sony X900H Calibration Settings 23

Sony X900H Calibration Settings 24

Sony X900H Calibration Settings 25

Attachments

• TN-vs-IPS.jpg
    TN-vs-IPS.jpg
    182.4 KB · مشاهده: 71
آخرین ویرایش:
بهتره که پس سایز 24 حداقل بگیرید سایز 27 پیکسل ها خیلی مشخص می شه اگر نمی دونید دقیقا چی هست بحث تراکم پیکسلی یا dpi یا ppi دنبال کنید من برای این سایز 27 پیشنهاد 1080p نمی دم
اما اگر اصرار دارید msi با پنل va هست همین حدود قیمت g sync freesync هم داره

بازم می گم اگر پردازنده یا گرافیکتون نتونه فریم بالای 70 بده جی سینک یا فری سینک زیاد چیز جالبی نمی شه تصویرتون حالت جالبی پیدا نمی کنه نه برای همه ی بازی ها البته برای برخیش مشابه کراسیس
من چون جز اولین نفرهایی بودم که monitor lcd خریدم هر سالم مدل جدیدش رو می خریدم پیشنهاد مانیتور برای کسایی می دم که جاش ندارن و الا تی وی قطعا هم بهتره هم به صرفه تره یک زمانی نبود اما الان که بین گیرها خیلی محبوب شده اکثرا فاکتورهای گیم در نظر می گیرن
شما می تونی روی tv 4k راحت 1080p بازی کنی و چندان تصویر ماتی هم نگیری بسته به قدرت اپ اسکیل تی وی با تنظیماتی که می ذارید اما مانیتور باید حتما native بذارید زیر اون خیلی بد می شه
کلا تصمیم به خرید مانیتور دارم اما ترجیحا پنل TN نه( اگر چیز بدرد بخوری بود میگیرم)
کلا تا 10 تومن چه مانیتوری پیشنهاد میکنی؟

Sent from my moto g(9) plus using Tapatalk

کلا تصمیم به خرید مانیتور دارم اما ترجیحا پنل TN نه( اگر چیز بدرد بخوری بود میگیرم)
کلا تا 10 تومن چه مانیتوری پیشنهاد میکنی؟

مانیتور گیمینگ 24 اینچ خمیده Samsung 24RG50 - فروشگاه آنلاین خانه و دکور Home & Decor Online Shopping Store فروشگاه آنلاین خانه و دکور
این هست فقط خمیده س پنلشم va هست
مانیتور ال جی مدل 32GK650F-B
مانیتور ایسوس مدل VG24VQ سایز 24 اینچ
اینا هم هست

• Like
Reactions: SleepyTurtel
تشکر دوستان عزیز
هاله سیاه رنگه، ماندگاری تصویر یا پیکسل گیر افتاده نیست
حالا بنظرتون پیگیر تعمیر باشم یا همینجوری ولش کنم؟ چون جایی خوندم باید سریع تعمیر بشه وگرنه کل پانل میسوزه، این تلویزیون فقط برای دیدن سریالهای تلویزیونی استفاده میشه
نه درست نگفتن فقط کم کم بدتر می شه
اگر امکان تعمیرش هست بکنید اما تا جایی که من می دونم پنل باید عوض بشه و اگر پنلش توی بازار گیر بیاد من تعمیرات خیلی بلد نیستم اما توی ایرانم کسی بلد نیست تقریبا حداقل برای پنل
هاله سیاه برای اینکه ال ای دی تا حدی کاراییش از دست داده و اگر بعد از 48 ساعت درست نشه یعنی همیشگی هست
توی oled هم دقیقا همینه ابتدا فقط هاله می ندازه کم کم بیشتر و بدتر می شه حالا اینجا بک لایت این شکلی می شه
اگر پنلش نبود تا زمانی که اذیت نمی کنه استفاده کنید سعی کنید برانتس و کنتراست تصویر رو کمترش کنید احتمالا از اون دسته افرادی هستید که صفحه رو خیلی روشن می کنید
اگر از سامسونگ های مونتاژی ایران هست زیادم عمر کرده اکثرا 1 تا 2 سال ایراد دار می شدن برای منم 1 ساله شد پنلش کلا تعویض کردن
کلا تلویزیون سگ جون فقط سونی 2 تا داشتم یکیش خونه فامیلون هست بعد از 11 12 سال همچنان کار می کنه یکی دیگشم خونه دوستمه بعد از 5 سال عین ساعت کار می کنه
نمایندگی الجی و سامسونگ هم هر بار اومدن گفتن سونی بخر یا سونیت رو نفروش :D

• Like
Reactions: S0rena
مدل‌های امسال هایسنس در اروپا نه تنها نسبت به مدل‌های امسال آمریکا افتضاحن بلکه نسبت به مدل‌های پارسال خودشون در اروپا هم دانگرید شدیدی هستن! پنل‌ها رو که کلا ips کردن و 120hz هم درست ندارن.
نمیدونم چه دردیه 2-3 سال اخیر خیلی برندا پسرفت داشتن. من فعلا تصمیم گرفتم اونقدی صبر کنم که 55X90j موجود بشه و امیداورم بعد چند ماه قیمتش بیاد حدود 25 میلیون که با قیمت 4000AED در آمازون امارات اگه کمی افت کنه شاید بشه. اگه نشه احتمالا میرم برا U8QF
یسری قیمتا الان در آمازون امارات 55 اینچ ( AED هست 6600 تومن)
Sony A80j 6000AED
A8H 5500AED
LG C1 4900AED
X950H 4100AED
X90j 4000AED
X95G 3800AED
X900H 3350AED
U8QF 2750 AED
Hisense U8GQ Review - A Downgrade vs USA U8G & 2020 U8QF
SONY X90J VS LG CX 4K HDR COMPARISON FILMED AND PRESENTED IN HDR . (VALUE ELECTRONICS)

سلام - دوستان من. RU7100 55inch دارم به نظرتون میصرفه بفروشم C1 lG بگیرم( واسه Ps5) - اتاقمم تاریکه کاملا این که میگن نور oled کمه اگه از Ru7100 برم روی C1 اذیت میشم؟ ممنون

یه سوال دیگه مانیتور معمولی هم میخواستم در حد ۳ - ۴ تومن پنل IPS چی پشنهاد میکنید ( برای گیم نمیخوام) شیااومی 1C رو بهم پشنهاد کردن.

بچه ها تغییر ۱۰۸۰ روی ۲۷ اینچ نسبت به ۲۴ اینچ چقدره؟

برای سایز 27 و بالاتر بنظرم 2K و 165 هرتز بگیرید خیلی بهتره . البته 1080P هم مشکل خیلی خاصی نداره مگر اینکه حساس باشید ( اگر مشکل داشت قطعا نمیساختن مانیتوری با این مشخصات ) .شخصا اگر برای گیم قرار بود مانیتور بگیرم یک چیزی میگرفتم که از تلویزیون بهتر باشه
الان MSI و سامسونگ مانیتور های خیلی خوبی دارن در سایزهای بالا با قیمت مناسب
ولی در سایز بالای 27 و بالاتر مانیتورها خمیده میشن که طبیعی هم هست

آخرین ویرایش:
سلام - دوستان من. RU7100 55inch دارم به نظرتون میصرفه بفروشم C1 lG بگیرم( واسه Ps5) - اتاقمم تاریکه کاملا این که میگن نور oled کمه اگه از Ru7100 برم روی C1 اذیت میشم؟ ممنون

یه سوال دیگه مانیتور معمولی هم میخواستم در حد ۳ - ۴ تومن پنل IPS چی پشنهاد میکنید ( برای گیم نمیخوام) شیااومی 1C رو بهم پشنهاد کردن.
قطعا خیلی تفاوت رو احساس خواهید کرد اگر اتاق تاریک هست که مشکلی ندارید ولی قبلش بازم در مورد مشکلات و ریسک های OLED ها بخونید و با آگاهی کامل خرید کنید
بنظرم برای مانیتور با اون پول ASUS بگیر کاملا جنس با کیفیت و قابل قبولی هست

تفاوت کیفیت خیلی محسوس هست. اگر از لحاظ بودجه و یا ریسک های اولد مشکلی ندارین یکی از بهترین گزینه هاست.
در مورد این هم که میگن اولد ها نور کمتری دارن در مقایسه با سری های رده بالای led ها هستن. وگرنه اون اولد که میگین میزان روشناییش هنوز یکمی از 7100 بالاتر هست

جفت مدل ها خوبن جای شیامی benq هم می تونید بخرید
نورش که زیاده اما برای اینکه داستان نشه باید بالای 80 درصد نذاریدش کلا هیچ تی وی پیشنهاد نمی شه 100 درصد باشه دیگه اولد که اصلا اما به نظر من برای اتاق 50 درصدشم کاملا کافیه و خوبی 50 درصدش اینکه دیگه نگرانی برن هم ندارید
بچه ها تغییر ۱۰۸۰ روی ۲۷ اینچ نسبت به ۲۴ اینچ چقدره؟

ببین خیلی بده هر کی خریده پشیمونه مخصوصا برای همچین رنج قیمتی برای همینم قیمتش اینقدر ارزونه
شما اون 32 الجی بخر 12 تومنه 2k هم هست به نظرم قیمتش عالیه
msi هم عالیه مانیتورهاش دیگه بین اینا ببین کدوم قیمتش مناسب تره بخرش
27 که 1080p هست مشابه لپ تاپ 15 اینچی hd می شه تازه اون dpi ش 100 می شه این 80 اما با احتساب فاصله بیشترش که ازش می گیرید همون می شه
فول اچ دی این سایز به درد کسی می خوره که کژوال هست یا فقط می خواد انلاین فورنتایت و این سبک بازی ها بازی کنه
24 اینچشم راستش انچان فرقی نمی کنه dpi می شه 90 فرقش مشخصه هم بازم کمه
2k 27 می شه 108

سلام دوستان.یکی از آشناها میخواد یه تلویزیون بخره برای گیم هم نیست.حول و حوش ۱۰ تومن میخواد هزینه کنه.چه مدلی پیشنهاد میدید؟سایزشم ۴۶ و بالاتر باشه

سلام دوستان.یکی از آشناها میخواد یه تلویزیون بخره برای گیم هم نیست.حول و حوش ۱۰ تومن میخواد هزینه کنه.چه مدلی پیشنهاد میدید؟سایزشم ۴۶ و بالاتر باشه
سلام
هایسنس یه مدل 50 4k داره حدود 10 تومن پنل va
سامسونگ و lg هم این سایز کف قیمت 4k بالای 12 تومن میشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or