خرید مانیتور و TV های مناسب برای PS5

با سلام خدمت دوستان عزیز

با توجه به اینکه کنسول های نسل جدید دارند وارد بازار می شوند و اینکه استانداردهای جدیدی را وارد عرصه می کنند لازم دیدم این تاپیک رو ایجاد کنیم تا در مورد تلویزیون های سازگار و هماهنگ با این کنسول با یکدیگه بحث و تبادل نظر کنیم
ویژگی های تصویری نسل جدید خروجی تصویر با کیفیت 4k و 8k هستش و همچنین استاندارد جدید hdmi 2.1 هستش
خب تقریبا دیگه همگی با استاندارد های 4k و 8k َنا هستیم و میدونیم که 4k یعنی رزولوشن تصویر با کیفیت 3840X 2160 هستش و 8K رزولوشن 7680X 4320 هستش
اما ورودی HDMI 2.1 چیست و به چه دردی میخورد ؟

ویژگی های HDMI 2.1
2.png

استاندارد HDMI 2.1 دارای پهنای باند خیره کننده 48 گیگابیت در ثانیه است که می‌تواند اقدام به پخش تصاویر 4K با نرخ 120 فریم در ثانیه کرده و تصاویر 8K را نیز با نرخ 60 فریم در ثانیه منتقل سازد. این در حالی است که این درگاه از VRR, eARC, QMS و ALLM در کنار استانداردهای دالبی و HDR پشتیبانی می‌کند. انتقال این حجم از اطلاعات تنها از عهده درگاه HDMI 2.1 برخواهد آمد.
رخی از ویژگی‌های HDMI 2.1 را می‌توان در کنترلرهای HDMI 2.0 مستقر در تلویزیون‌ها فعال کرد. در نتیجه برخی از کمپانی‌ها با استفاده از این مسئله ادعا می‌کنند که تلویزیون آنها از درگاه HDMI 2.1 به صورت کامل پشتیبانی می‌کند که این مسئله یک فریب تبلیغاتی است. در ادامه به سراغ تلویزیون‌هایی خواهیم رفت که به صورت استاندارد و واقعی، از درگاه HDMI 2.1 پشتیبانی می‌کنند.

تلویزیون های شرکت سامسونگ:

Samsung Q950TS
Samsung Q900TS
Samsung Q950R / Q900RB
Samsung Q800T
Samsung Q95T
Samsung Q90T
Samsung Q80T
Samsung Q70T

تلویزیون های شرکت Vizo:

تمامی OLEDهای تولید شده در سال 2020
سری P و Quantum X 2020

تلویزیون های شرکت ال جی:

LG RX/ZX
LG WX/GX
LG CX/BX
LG NANO99/ LG NANO97/ LG NANO90/ LG NANO90/ LG NANO85
LG R9/Z9/W9/E9/C9/B9
LG SM99/SM98/SM95

تلویزیون های شرکت سونی:

Sony X900H / XH900
Sony Z9G / ZG9

تلویزیون های شرکت TCL:

TCL X915

با توجه به اینکه ورودی HDMI 2.1 یک امکان جدید رو برای شما به ارمغان میاره باید اشاره کرد که خرید تلویزیون هایی با این ورودی هیچ گونه الزامی برای نسل جدید نداشته و شما با همان HDMI 2.0 هم براحتی و بدون مشکل می توانید نسل جدید را تجربه کنید

کدام یک از تلویزیون های بازار را بخریم که پنل بهتری داشته باشد ؟ OLED - QLED - IPS - TFT - VA ?

خب شاید برای شما هم همین سوال پیش آمده باشد که کدوم پنل برای ما مناسب تر است ؟

هر کدام از این پنل ها مزایا و معایب خود را دارند و شما باید بسته به سلیقه ی خود انتخاب کنید . اگر بخواهیم در مورد هر کدام بحث بکنیم مطلب خیلی طولانی میشه فقط نکات کمی رو در موردشمون میگم خودتون بر اساس نیاز خودتون انتخاب کنید

صفحات OLED

از بهترین نمایشگر ها هستند که کنتراست تصویر بالا و و وضوح بالایی دارند همچنین نمایش رنگ مشکی و عمق رنگ مشکی را بخوبی نمایش می دهند ، زاویه ی دید خوبی دارند و مناسب تماشای فیلم و بازی هستند

اما ایرادات این نوع نمایشگر

ریسک BURN IN یا سوخته شدن نمایشگر پنل بر اثر استفاده طولانی مدت یا استفاده از تصاویر ثابت در نمایشگر
عمر کوتاه تر نسبت به صفحات IPS و LED

یک نمونه OLED با صفحه Burn in شده

178594

صفحات QLED

این نمایشگرها نوع از نمایشگرهایی هستند که مشکلات OLED را نداشته ولی در مقابل OLED عمق رنگ مشکی را ندارند ولی باز هم کیفیت عالی و شفافیت خوبی را دارند همچنین غلظت رنگ در این نمایشگرها بالاتر است
مهمترین مزیت QLED ها نسبت OLED ها روشنایی بیشتر آن هاست در صورتی که نور بیشتر رو می پسندید QLED برای شماست

صفحات IPS

178597
مهم ترین مزیت IPS ها زوایای دید آن هاست همانطور که در بالا می بینید نسبت به صفحات TN زوایه دید بهتری دارند همچنین نور پس زمینه آن ها بیشتر است
اما مهم ترین عیب صفحات IPS مشکل نشت نور تصویر است که البته در مدل های جدید بسیار کمتر شده اما همچنان وجود دارد اما نیازی به نگرانی نیست بلکه فقط در صفحات مشکی قابل دید است
لذا اگر در شب بازی میکنید یا فیلم میبینید این پنل مناسب شما نیست

179920

یک مقایسه ساده براتون آماده کردم در مورد اینکه کدوم از تلویزیونها برای ما بهتره oled- qled -va
توی تصویر بالا نگاه کنید
از سمت چپ اولی oled cx هستش دومی q90t سامسونگ و سومی x900h سونی
نکته ی حائز اهمیت این عکس ایرادی هستش که من همیشه توی oled ها و صفحات سوپر امولد میبینم
به نور خورشید و رنگ سفید دقت کنید در oled همون طور که میبینید مشکل عمده صفحات oled خوب نمایش ندادن رنگ سفید است .
هر چقدر در نمایش رنگ مشکی توانا هستد در نمایش رنگ سفید خالص عاجز هستند!
برای سامسونگ بسیار پرنور و برای سونی طبیعی تر هستش بازم بسته به سلیقه ی شماست که چه تلویزیونی میخواهید خرید کنید

:Thumbsup:
تنظیم تلویزیون X900h سونی با بهترین کیفیت و رنگ بندی

تنظیم تلویزیون X900h سونی با بهترین کیفیت و رنگ بندی

خب با توجه به اینکه خیلی از دوستان در صدد خرید X900h شدن لازم دونستم اینجا بهترین تنظیمات رو قرار بدم
خب ابتدا دکمه home رو بزنید وارد Setting گوشه تصویر که شبیه چرخ دهنده هست بشید
به قسمت Display بروید

اول گزینه های Auto Picture Mode و Light Sensor رو غیر فعال کنید

Sony X900H Calibration Settings 8

SDR

این حالت نمایش برای نمایش تصاویر استاندارد یا همون غیر HDR هستش
یادتون باشه حالت Auto Local Dimming رو خاموش کنید میتونید Brightness رو خودتون مطابق دلخواهتون تنظیم کنید اما من روی 40 گذاشتم
کنتراست رو روی 90 و gamma رو روی -2 قرار بدید
Sony X900H Calibration Settings 9

Clarity

Sony X900H Calibration Settings 12

خب Sharpness رو روی 50 بگذارید Reality Creation و Random Noise Reduction و Digital Noise Reduction رو غیر فعال کنید
ای گزینه ها میتونه برای دیدن تصاویر رزولوشن پایین خیلی موثر باشه در صورتی فیلم کیفیت پایین میبینید فعالش کنید اگر ویدئو کیفیت بالا خواستید ببینید غیر فعالش کنید ولی به صورت پیش فرض غیر فعال باشه بهتره

HDR

اگر میخواهید برای HDR تنظیم کنید تلویزیون رو و تصاویر شما خیلی کم نور هستش گزینه های Local Dimming, X-Tended Dynamic Range و Advanced Contrast Enhancer رو روی High تنظیم کنید .
برای فعال سازی 4K 120HZ میتونید بر روی Hdmi مورد نظر رفته و گزینه Enhanced Format رو انتخاب کنید

یادتون باشه حتما باید Tv آپدیت شده باشه !

Motion Settings

خب میرسیم به لذت بخش ترین بخش TV یعنی روان کردن تصاویر که این تلویزیون بنظرم توش بی نظیر بوده
وارد بخش Motion بشید گزینه Motionflow رو انتخاب کنید بگذارید روی حالت Custom و Smoothness رو بگذارید روی MAX و Clearness رو روی 1 قرار بدید
جالبه بدونید تصاویر رو به حدی نرم میکنه که من بازی کربی سوئیچ رو روش تست گرفتم بازی انگار 60 فریم کامل شد در صورتی که خودش 30 فریمه !

White Balance Settings
خب این تنظیم رنگ سفیدی که در 10 بخش هستش رو طبق تصاویر انجام بدید تلویزیون به بهترین حالت خودش میرسه

Sony X900H Calibration Settings 15

Sony X900H Calibration Settings 16

Sony X900H Calibration Settings 17

Sony X900H Calibration Settings 18

Sony X900H Calibration Settings 19

Sony X900H Calibration Settings 20

Sony X900H Calibration Settings 21

Sony X900H Calibration Settings 22

Sony X900H Calibration Settings 23

Sony X900H Calibration Settings 24

Sony X900H Calibration Settings 25

Attachments

• TN-vs-IPS.jpg
    TN-vs-IPS.jpg
    182.4 KB · مشاهده: 74
آخرین ویرایش:
منبع یا مدرکی چیزی برای این صحبتتون دارید؟ سونی اصل فقط و فقط مونتاژ مالزی هست و حتما باید از جای معتبر خریداری بشه
همین مدل تلویزیون در دیجی کالا موجوده حتما نظرات رو هم مطالعه کنید و همینطور میتونید به شرکتی که گارانتی اش کرده تماس بگیرید و سوالاتتون رو بپرسید

همین مدل تلویزیون در دیجی کالا موجوده حتما نظرات رو هم مطالعه کنید و همینطور میتونید به شرکتی که گارانتی اش کرده تماس بگیرید و سوالاتتون رو بپرسید
حدودا 10 سال پیش هم این قضایا بود ولی خب اون موقع تا جایی که میدونم خود سونی پشت قضیه بود و درحد مونتاژ بود( پنل‌ها رو عوض نمیکردن).
واقعا متاسفم...یه شرکتی به این بزرگی اونم توی روز روشن داره کالای فیک و بی‌کیفیت و بنجل برای مردم میفرسته و کاری هم از دست کسی هم برنمیاد.

• Like
Reactions: dooste.man83
دوستانی که از نزدیک دیدن آیا واقعا کیفیت شبکه های ماهواره ای ( مثلا 720 یا 1080 ) در تلویزیون های سونی سری 7 یا 9 نسبت به الجی سری C یا G بین 15 تا 20 درصد بهتره ؟ ( بحث آپ اسکیل و موتور پردازشی قویتر )
این مورد رو CHATGPT میگه و همینطور توی ریویو های خارجی خوندم .
چون 80 درصد در منزل می خوان با تلویزیون شبکه های ایرانی ماهواره ای ببینن و 20 درصد هم باهاش می خوام گیم بزنم

الان انتخاب درست بنظرتون ( بر اساس میزان استفاده ) همون MINI LED های سونی هست یا LG OLED ؟

دوستانی که از نزدیک دیدن آیا واقعا کیفیت شبکه های ماهواره ای ( مثلا 720 یا 1080 ) در تلویزیون های سونی سری 7 یا 9 نسبت به الجی سری C یا G بین 15 تا 20 درصد بهتره ؟ ( بحث آپ اسکیل و موتور پردازشی قویتر )
این مورد رو CHATGPT میگه و همینطور توی ریویو های خارجی خوندم .
چون 80 درصد در منزل می خوان با تلویزیون شبکه های ایرانی ماهواره ای ببینن و 20 درصد هم باهاش می خوام گیم بزنم

الان انتخاب درست بنظرتون ( بر اساس میزان استفاده ) همون MINI LED های سونی هست یا LG OLED ؟
من تو سری های جدید مقایسه نکردم ولی همیشه بنظرم خونه هرکسی که رفتم شبکه های ماهواره توی تی وی های سونی بهتر از ال جی و سامسونگ بنظرم میومد!
بررسی علمی و کنار هم انجام ندادم صرفا نتیجه گیری شخصی
ولی فکر نمیکنم تو سری جدید g یا c کیفیت بطور محسوسی پایین تر باشه
بنظرم تو پرچمدار ها خیلی مسئله نیست

اگر برای پذیرایی میخوای بگیری من بودم miniled میگرفتم هرچند تصویر oled بدون شک بهتره

دلایلشم زیاده ولی
یکیش اینه که پذیرایی معمولا روشنه و باید نور پس زمینه رو زیاد کنی که برای oled یک مقدار خطر برن این رو افزایش میده
دوم اینکه کانالهای تلویزیون معمولا لوگو دارن که باز خطر برن این رو بیشتر می‌کنه (خصوصا اگر خانوادت فوتبالی باشن)
سوم اینکه برای گیم باز oled بخوای بگیری باید hud رو پنهان کنی که من حال نمیکنم

بنظرم oled برای لذت بردن از فیلم و سریال و اونم تو اتاق بی نظیره
برای پذیرایی : mini led

در نظر داشته باش من ترس عمیق از برن این دارم و شاید ترس هام واقعی نباشه تو سری های جدید ولی هر مقاله ای هم که راجب بهبود برن این تو oled های جدید میخونم ترسم نمیریزه که بخوام برای کاربری کژوال خانواده oled بگیرم

آخرین ویرایش:
  • Like
من تو سری های جدید مقایسه نکردم ولی همیشه بنظرم خونه هرکسی که رفتم شبکه های ماهواره توی تی وی های سونی بهتر از ال جی و سامسونگ بنظرم میومد!
بررسی علمی و کنار هم انجام ندادم صرفا نتیجه گیری شخصی
ولی فکر نمیکنم تو سری جدید g یا c کیفیت بطور محسوسی پایین تر باشه
بنظرم تو پرچمدار ها خیلی مسئله نیست

اگر برای پذیرایی میخوای بگیری من بودم miniled میگرفتم هرچند تصویر oled بدون شک بهتره

دلایلشم زیاده ولی
یکیش اینه که پذیرایی معمولا روشنه و باید نور پس زمینه رو زیاد کنی که برای oled یک مقدار خطر برن این رو افزایش میده
دوم اینکه کانالهای تلویزیون معمولا لوگو دارن که باز خطر برن این رو بیشتر می‌کنه (خصوصا اگر خانوادت فوتبالی باشن)
سوم اینکه برای گیم باز oled بخوای بگیری باید hud رو پنهان کنی که من حال نمیکنم

بنظرم oled برای لذت بردن از فیلم و سریال و اونم تو اتاق بی نظیره
برای پذیرایی : mini led

در نظر داشته باش من ترس عمیق از برن این دارم و شاید ترس هام واقعی نباشه تو سری های جدید ولی هر مقاله ای هم که راجب بهبود برن این تو oled های جدید میخونم ترسم نمیریزه که بخوام برای کاربری کژوال خانواده oled بگیرم
ممنون از توضیحاتت
اول اینکه توی آپ اسکیل و پردازش تصویر برای محتوای بی کیفیت اختلاف 15 و 20 درصدی زیاده یعنی عملا سونی برنده هست
دوم از نظر گیم هم اگر کنسول PS5 داری طبق مقالات و چیزهایی که توی RTINGS و بقیه جاها خوندم اگر تلویزیون سونی باشه هر دو دستگاه سینک میشن و تلویزیون بر اساس اون بازی میتونه تمام تنظیمات از روشنایی و رنگ و فعال شدن تمام قابلیت های گیم رو به طور اتوماتیک در بهترین حالت انجام بده توی تلویزیون های دیگه این کالیبره کردن رو باید دستی انجام بدی اگر دنبال بهترین حالت ممکن هستی
سوم سیستم عامل آندروید هست که با اختلاف بسیار زیاد از سیستم عامل های الجی و سامسونگ بهتره
چهارم هم اینکه به دلیل وجود سیستم عامل آندروید پردازنده تلویزیون های سونی کلا بسیار قوی تر از تلویزیون های دیگه هست شاید دلیل همین آپ اسکیل بهتر تصاویر و دقت تصویر بالاتر سونی هم همین مورد باشه
پنجم سیستم صوتی تلویزیون های سونی بسیار با کیفیت تر از برند های دیگه هست و تقریبا نیازی به ساندبار ندارید

ایرادات سونی هم : زاویه دید تلویزیون محدود هست ( بجز سری 9 ) -
فقط دو HDMI 2.1 داره که تازه یکیش EARC هست که اگر سانبار داشته باشید اشغال میشه .
سوم قیمتش نسبت به رقبا با همین امکانات خیلی بالاتره
چهارم = رسیور نداره ( مدل های داخل ایران )

OLED ذاتا امکان برن شدنش وجود داره و اصلا چیزی نیست که قابل برطرف کردن باشه ولی سیستم های حفاظتی اومده که میتونه امکانش رو کاهش بده ولی بازم وجود داره
اولا مجبوری روشنایی تلویزیون رو روی حدود 70 درصد بزاری ( در حالی که کلا پنل های OLED روشنایی پایین تری از LED ها دارن ) که ممکنه در بازی با محتوای HDR یا محیط روشن آزار دهنده بشه
دوم اینکه توی تصاویر با روشنایی بالا مثل سفید وقتی مدت نسبتا طولانی مجبور به دیدنش باشی تلویزیون برای محافظت نور پنل رو کاهش میده برای قسمت هایی که لگو و ... دارن هم همینه
سوم اینکه در خارج تلویزیون الجی داری گارانتی 5 ساله ی برن هست که تازه طبق راهنمایی سایت های معتبر میگفتن اگر قصد تعویض تلویزیون در 5 سال آینده رو دارید OLED بهترین انتخاب ولی اگر بین 7 تا 10 سال میخواید نگه دارید OLED نخرید که احتمالا برن این رو خواهید دید
چهارم اینکه OLED برای کسانی که محتوای 4K میبینن و بلوری و نتفیلکس و محتوای با کیفیت میبینن بهترین انتخابه

در نهایت تلویزیون G6 الجی در حال حاضر بهترین OLED دنیا هست و علاوه بر روشنایی فوق العاده پنل تلویزیون هیت سینک داره که باعث میشه دمای پنل بالا نره که مشکل برن این بخوره اما متاسفانه این مدل در ایران پایه همراهش نیست و پایه هایی هم که در بازار هست بنظرم اصلا استحکام لازم رو نداره و ممکنه هر اتفاقی برای تلویزیون چند صد میلیونی بیوفته
اگر هم به دیوار بخواید بزنید که اکثر دیوارها آجر های سفالی دارن که اکیدا توصیه میشه تلویزیون رو به این دیوارها نصب نکنید چون در دراز مدت خطر شکستگی و ترک سفال و افتادن تلویزیون بسیار بالا هست

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Sarvior
این سوالم دوستان جواب بدن ممنون میشم
بنظرتون برای پذیرایی بهترین سایز تلویزیون 75 هست یا 85 ؟
گفته میشه اگر روی سایز 85 شبکه های ماهواره ای 720P رو ببینی کیفیت اصلا خوب نیست مگر اینکه فاصلت خیلی زیاد باشه ؟ نظرتون چیه ؟

در نهایت بنظرتون (2023) 85X90L ( سایز 85 ) برای پذیرایی بهتره یا همون 75 اینچ Bravia 7 ii ( 2026 ) ؟
استفاده هم 80 درصد شبکه های ماهواره ای و 20 درصد گیم

و سوال آخر اصلا تا چقدر هزینه تلویزیون کردن رو معقول میبینید ؟

ممنون از راهنماییتون، حالا من بیشتر توضیح می دم ببینید نظر دیگه ای هم دارید یا نه.

حقیقتش جدیدا TV با اینکه 55 اینچ هم هست از فاصله ی دور یکم چشم رو اذیت می کنه (فقط یه بازی آنلاین هست که اینشکلی می شه، در واقع آنلاین بازی نمی کنم مگه نهایت یه بازی در سال) و جلو که میام بهتر می تونم تصویر رو ببینم، برای همین به این فکر افتادم برم سراغ مانیتور و کلا از نزدیک بازی کنم. اما می ترسم کیفیت تصویر سینمایی و اون بزرگی TV، روی بازی کردنم اثر بذاره و بعد یه مدت پشیمون بشم از مانیتور.
از طرفی فیلم رو گاهی اوقات می بینم و نمی دونم مانیتورها از پورت USB پشتیبانی می کنن که همزمان هم مانیتور خیلی خوبی باشن از لحاظ گیم و هم پورت USB داشته باشن یا نه؟
اگه یه درصد بخواید مانیتور رو به من پیشنهاد بدید برای اینکه اثرگذاری منفی روی تجربه ام از گیم و کوچ کردن به مانیتور حداقل باشه مانیتور چند اینچ پیشنهاد می دید؟ آیا مانیتوری داریم که هم از لحاظ ملاکهای گیمینگ خیلی خوب باشه و هم پورت USB داشته باشه برای فیلم دیدن؟

بعد الان من TV ام پنل IPS هست و اتاق هم نورگیره واسه همین تصویر زیاد عمیق نشون نمی ده رنگ هارو و اگه بخوام خیلی خوب باشه مجبورم پرده رو بکشم تا نور زیاد تو اتاق نیفته، بنظرتون مانیتور IPS خوبه یا VA؟
یه چیز خیلی کلی بهت بگم. درمورد مانیتور و تی وی هیچکس نمیتونه راهنمایی دقیق کنه هیچکس. کلا مشکل اینه کاملا سلیقه ای هستن نوع پنل و سایز و تنظیمات و.. همش سلیقس حتی از سلیقه هم بگذریم خود چشم شما خیلی تاثیر داره که کدوم برات بهتره. بطور کلی مانیتور بدرد کسی میخوره که میخواد پشت میز بشینه حالا یا تو مغازس یا سیستم داره و کارایی جدا از گیم میکنه یا هرچیز دیگه ای. تی وی بدرد نشستن رو مبل میخوره هرچند من خودم تی وی جلوی تخت رو هزار برابر به مبل ترجیح میدم بطور کلی بازی با دسته و تک نفره ها روی تی وی تجربه بهتریه بازی با موس کیبورد و خصوصا مولتی پلیر حرفه ای بازی کردن روی مانیتور بهتره ولی شما برعکسشم میتونی انجام بدی دیگه سلیقس. من پیشنهاد میکنم برو گیم نت. بهترین گزینس برای اینکه ببینی از مانیتور خوشت میاد یا نه. شاید پنلای مختلف داشته باشن هم میتونی نوع پنل هارو تست کنی هم ببینی چه سایزی میپسندی من درکل جفتشو دوست دارم یه سری بازیارو ترجیح میدم رو تی وی برم ولی بازم اونقدری برام مهم نیست اگه رو مانیتور برم همونارو
درمورد سایز تی ویت اگه از دور اذیتت میکنه جاتو تغییر بده کلا چه مانیتور چه تی وی هرکدوم تو یه سایز مشخصی باید استفاده بشن که تجربه بهتری بدن ( اون چارتای تو اینترنتم انچنان دقیق نیست شدیدا به چشم خودت بستگی داره من از فاصله ای که با مانیتور کار میکنم خیلی راحت میبینم همسرم ازون فاصله اصلا نمیتونه خوب ببینه)
پورت یو اس بی که دارن مانیتورا ولی برا فیلم دیدن منظورت اینه یو اس بی رو وصل کنی به مانیتور و فیلم پلی کنی؟ اینو یه چک بکن خودت بعید میدونم مانیتورا یا حداقل اکثرشون همچین چیزی داشته باشن ولی خب خودمم تا حالا تستش نکردم معمولا پورت یو اس بیشون برا کارای دیگه استفاده میشه
برای پیشنهاد سایز مانیتور هم بستگی به فاصله که میخوای ازش بشینی و نوع پنل و خیلی چیزا داره درکل 27 حد وسطه اگه 4 میگیری 32 هم میتونی بگیری ولی تو 1440p سمت 32 نری بهتره

• Love
Reactions: jdepp
گفته میشه اگر روی سایز 85 شبکه های ماهواره ای 720P رو ببینی کیفیت اصلا خوب نیست مگر اینکه فاصلت خیلی زیاد باشه ؟ نظرتون چیه ؟

در نهایت بنظرتون (2023) 85X90L ( سایز 85 ) برای پذیرایی بهتره یا همون 75 اینچ Bravia 7 ii ( 2026 ) ؟

سلام
من 85x90l دارم
براویا سری 7 ندیدم بنابراین نمیتونم مقایسه کنم
فقط اینو میگم اگر 85 ورداری دیگه نمیتونی 75 رو تحمل کنی
65 بماند
کانالهای ستلایت هر چی دارم 1080p هست
720 نداشتم تا الان
فول اچ دی رو عالی آپ اسکیل میکنه
کلا موتور سونی تو یه لول دیگه اس
فیلم تا الان همیشه 4k بیت ریت بالا دیدم توش ولی هارد ها رو فروختم و الان 1080p دانلود میکنم
از فاصله 3 تا 4 متری من فرق خاصی ندیدم
در مورد هزینه حقیقتش من خودم بالای 300 به تی وی نمیدم مگر اینکه دیگه خیلی خیلی مجبور بشم چون واقعا ارزش ندارن مخصوصا که بدون گارانتی هم هستن

خودم میخوام شیائومی 2026 رو یه محک بزنم البته پارت نامبر چین باشه چه بهتر چون گویا گلوبال یکم پسرفت داره

درود و ارادت
جدا از بحث مقایسه, توی ایران باید موجودی و قیمت رو هم درنظر گرفت. به نظر بنده بهتره اولویت با مدلی باشه که همینجا هم بتونید فوری تهیش کنید. به قیمتها که هیچ اعتباری نیست مگر بتونید سرمایه‌رو یه جوری حفظ کنید.

ولی اگر هنوزم یه نظر کلی راجب مقایسه بین این دو مدل بخواید, به شخصه بازهم انتخابم Bravia 7 ii هست.

دلیلش برمی‌گرده به چند مورد که مهمترین‌ هاشو اشاره می‌کنم اگر با اولویت‌هاتون جور بود اون وقت انتخاب دیگه واضحه.

اولین مورد بک‌لایت هست. اگر احیانا تجربه استفاده از مانیتور های W-CCFL یا RGB-LED قدیم رو داشته باشی, احتمالا درجریانی که جدا از پوشش رنگی (GAMUT) که شرکت ها برای نمایشگر و پنلشون اعلام می‌کنن, درواقع بک‌لایت حتی گاهی از اون‌هم مهمتره! یعنی برفرض روی تلویزیون یا مانیتوری با بک‌لایت W-LED یا به عبارتی بگیم اکثر پنل های امروزی, حتی اگر پوشش/فضای رنگی برابر با یه پنل از نوع بک‌لایت RGB-LED داشته باشه, بازهم از نظر نمایش رنگ, وزن, غلظت و تناژ رنگ‌ها به هیچ وجه به پای اون نمیرسه چون این محدودیت W-LED و امثالهم هست. حالا باز مدلهای Mini LED بهتر از حالت عادی عمل میکنن اما هنوزم بخاطر نبود LED های مستقل برای هر سه رنگ, یک پله پایین از RGB-LED قرار می‌گیرن, و تناژ رنگ‌ها اگر یه مدل Mini LED, با پنلی حتی بهتر از Bravia 9 رو بخوایم مبنا قرار بدیم باز هم نمی‌تونه اون کیفیت و خلوص رنگ‌‌های RGB-LED رو بهمون تحویل بده. حتی برفرض دقت رنگ بهتری هم داشته باشه! طنز ماجرا همین‌جاست.

راهکار مینی ال‌ای‌دی هم می‌تونه درحد همون W-CCFL و GB-r-LED جواب بده. نه بیشتر و نه کمتر. دلیل وجود تکنولوژی هایی مثل OLED فقط کنتراست تقریبا بینهایت نیست. یکی از مهمترین فلسفه‌‌ اون پر کردن جای خالی RGB-LED هم بود که اونم در گذشته یه جورایی دست نیافتی بود. اینکه سونی تونسته دوباره این تکنولوژی دست نیافتی رو زنده کنه جای امید داره, که مردم جدا از مقادیری مثل روشنایی, کنتراست, یا حتی دقت رنگ؛ میتونن تناژ و کیفیت حقیقی رنگ رو راحت‌تر از همیشه با این RGB-LED های مدرن تجربه کنن. شاید این مواردی که راجب بک‌لایت‌ها گفتم برای عموم زیاد قابل توجه نباشه اما برای شخصی که سالها چشمش در معرض نمایشگرهایی با بکلایت RGB-LED, W-CCFL, GB-r-LED بوده, این تفاوت‌ها حتی اگر نخواد هم براش آزار دهنده‌ست, چون یک‌بار که عادت کنی, دیگه نمیتونی چیزی غیر از اون کیفیت, وزن و تناژ رنگ رو تحمل کنی.

مورد دوم یک سوتفاهم رایج درمورد کنتراست, و تعداد zone هایی هستش که توی مدل‌های Mini LED منجر به مقدار عمق رنگ مشکی می‌شه.
برفرض مثال اون مقایسه Bravia 7 ii و Bravia 9 ii که چند وقت پیش لینکش رو گذاشتی هم بخوایم درنظر بگیریم. اگر حضور ذهن داشته باشی با وجود تعداد زون های چند برابری Bravia 9 ii و کنتراست اسمی بیشتر, اما عمق مشکی واقعیش و Black Uniformity اون داخل تست, مشابه یا در جهاتی حتی پایین تر از Bravia 7 ii بود! این موضوع که با وجود کنتراست بیشتر, بازم بهتر عمل نمی‌کنه که هیچ, گاهی حتی کنترل نامناسب باعث پسرفت اون می‌شه هم معمولاً بیشتر توی مدلهای Mini LED به چشم می‌خوره. اما اینکه تعداد زون‌های بیشتر باعث روشنایی بیشتر می‌شه دیگه یه امر انکار ناپذیره و نمیشه براش بهانه ای اورد. اگر محتوای HDR هم می‌بینید تفاوت بسته به تنظیمات بسیار محسوسه.

مورد سوم که میبینم داخل این تاپیک بیشتر بهش اشاره شده Upscaling هست که خب قائدتا خودت‌ ‌هم بهتر میدونی مدل‌های جدیدتر بابت پیشرفت‌های این چند وقته هوش مصنوعی, چقدر بهتر عمل می‌کنن به خصوص برای شبکه های ایرانی.

از ممتاز کالا کسی خرید داشته ؟ قابل اعتماده ؟
دیدم بعضی قیمت هاش نسبت به بقیه بهتره
ببین این ها فروشندن
همشون از یکی دوتا انبار خرید جنس میگیرند
اونایی که تو اینستا بیشتر فعالیت دارند و معروف ترند پول بیشتری میگیرند

سایز پذیرایی و فاصله از تلویزیون ملاکه
هزینه تلویزیون هم بستگی به سطح درامدی داره که اگه 2 سال بعد اتفاقی افتاد توان خرید مجدد در همین سطح رو داری ؟
به نظرم باز اگه استفاده فقط شبکه های ماهواره ای یه سری بیایی پایین تر بد نیست که هزینه ات کمتر شه
اون 20 درصد گیم زدن اگه تو اتاق تیوی خفن داری ارزش چشم پوشی رو داره

• Like
انصافا وقتی میشه با پول یه تی وی LED میان رده سونی برید ال جی C6 بگیرید چرا همچین کاری رو با خودتون میکنید؟ :D حتی C5 و C4 هم ارزش خرید خیلی بالاتری دارن نسبت به سونی.

درمورد سخت افزار یبار اینو گفتم ولی درمورد تی وی های وارداتی هم صدق میکنه. اینکه برید سایتای خارجی رو چک کنید ببینید چی رو پیشنهاد میدن یا چی درموردش میگن اشتباه محضه. اونا بر اساس قیمت رسمی اون محصول دارن اون نظرات رو میدن. ولی تی وی های سونی برای مثال اینجا به شدت اور پرایس هستن. مثلا تی وی هزار دلاری 300 میلیونه در صورتی که ال جی اینطور نیست.

• Like
انصافا وقتی میشه با پول یه تی وی LED میان رده سونی برید ال جی C6 بگیرید چرا همچین کاری رو با خودتون میکنید؟ :D حتی C5 و C4 هم ارزش خرید خیلی بالاتری دارن نسبت به سونی.

درمورد سخت افزار یبار اینو گفتم ولی درمورد تی وی های وارداتی هم صدق میکنه. اینکه برید سایتای خارجی رو چک کنید ببینید چی رو پیشنهاد میدن یا چی درموردش میگن اشتباه محضه. اونا بر اساس قیمت رسمی اون محصول دارن اون نظرات رو میدن. ولی تی وی های سونی برای مثال اینجا به شدت اور پرایس هستن. مثلا تی وی هزار دلاری 300 میلیونه در صورتی که ال جی اینطور نیست.
سونی کلا همه جای دنیا اورپرایس هست البته تا حدودی هم قیمتش همینه چون CPU ای که در تلویزیون استفاده میکنه بسیار قوی تر از بقیه برند ها هست و از طرف دیگه استفاده از آندروید که براش هزینه داره
کیفیت محصولاتش هم از خیلی برند ها بالاتر هست
من بازم میگم کسی که زیاد شبکه های تلویزیونی و ماهواره ای میبینه آپ اسکیل و موتور پردازش مهمتر از نوع پنل هست در نتیجه سونی بهترین انتخابش میشه و کسی که فقط گیم میزنه قطعا انتخابش باید OLED الجی باشه
توی ایران هم متاسفانه از این برند سو استفاده میکنن و گرون تر میفروشن به عنوان مثال الان C6 قیمت دلاریش بالاتر از مثلا سونی BRAVIA 7 II هست اما اینجا در سایز 75 اینچشون حدود 150 میلیون سونی گرون تره !!!! یا مثلا مدل XR90 به دلیل اینکه دیگه تولید نمیشه و 2024 هست الان در خارج ایران تخفیف های 1000 دلاری یا بالاتر میخوره اما اینجا 1000 دلار هم گرون تر میفروشن !!!!فقط به این دلیل که سونی مشتریش زیاده الجی کمتر

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: He!n3ger

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or