خرید مانیتور و TV های مناسب برای PS5

با سلام خدمت دوستان عزیز

با توجه به اینکه کنسول های نسل جدید دارند وارد بازار می شوند و اینکه استانداردهای جدیدی را وارد عرصه می کنند لازم دیدم این تاپیک رو ایجاد کنیم تا در مورد تلویزیون های سازگار و هماهنگ با این کنسول با یکدیگه بحث و تبادل نظر کنیم
ویژگی های تصویری نسل جدید خروجی تصویر با کیفیت 4k و 8k هستش و همچنین استاندارد جدید hdmi 2.1 هستش
خب تقریبا دیگه همگی با استاندارد های 4k و 8k َنا هستیم و میدونیم که 4k یعنی رزولوشن تصویر با کیفیت 3840X 2160 هستش و 8K رزولوشن 7680X 4320 هستش
اما ورودی HDMI 2.1 چیست و به چه دردی میخورد ؟

ویژگی های HDMI 2.1
2.png

استاندارد HDMI 2.1 دارای پهنای باند خیره کننده 48 گیگابیت در ثانیه است که می‌تواند اقدام به پخش تصاویر 4K با نرخ 120 فریم در ثانیه کرده و تصاویر 8K را نیز با نرخ 60 فریم در ثانیه منتقل سازد. این در حالی است که این درگاه از VRR, eARC, QMS و ALLM در کنار استانداردهای دالبی و HDR پشتیبانی می‌کند. انتقال این حجم از اطلاعات تنها از عهده درگاه HDMI 2.1 برخواهد آمد.
رخی از ویژگی‌های HDMI 2.1 را می‌توان در کنترلرهای HDMI 2.0 مستقر در تلویزیون‌ها فعال کرد. در نتیجه برخی از کمپانی‌ها با استفاده از این مسئله ادعا می‌کنند که تلویزیون آنها از درگاه HDMI 2.1 به صورت کامل پشتیبانی می‌کند که این مسئله یک فریب تبلیغاتی است. در ادامه به سراغ تلویزیون‌هایی خواهیم رفت که به صورت استاندارد و واقعی، از درگاه HDMI 2.1 پشتیبانی می‌کنند.

تلویزیون های شرکت سامسونگ:

Samsung Q950TS
Samsung Q900TS
Samsung Q950R / Q900RB
Samsung Q800T
Samsung Q95T
Samsung Q90T
Samsung Q80T
Samsung Q70T

تلویزیون های شرکت Vizo:

تمامی OLEDهای تولید شده در سال 2020
سری P و Quantum X 2020

تلویزیون های شرکت ال جی:

LG RX/ZX
LG WX/GX
LG CX/BX
LG NANO99/ LG NANO97/ LG NANO90/ LG NANO90/ LG NANO85
LG R9/Z9/W9/E9/C9/B9
LG SM99/SM98/SM95

تلویزیون های شرکت سونی:

Sony X900H / XH900
Sony Z9G / ZG9

تلویزیون های شرکت TCL:

TCL X915

با توجه به اینکه ورودی HDMI 2.1 یک امکان جدید رو برای شما به ارمغان میاره باید اشاره کرد که خرید تلویزیون هایی با این ورودی هیچ گونه الزامی برای نسل جدید نداشته و شما با همان HDMI 2.0 هم براحتی و بدون مشکل می توانید نسل جدید را تجربه کنید

کدام یک از تلویزیون های بازار را بخریم که پنل بهتری داشته باشد ؟ OLED - QLED - IPS - TFT - VA ?

خب شاید برای شما هم همین سوال پیش آمده باشد که کدوم پنل برای ما مناسب تر است ؟

هر کدام از این پنل ها مزایا و معایب خود را دارند و شما باید بسته به سلیقه ی خود انتخاب کنید . اگر بخواهیم در مورد هر کدام بحث بکنیم مطلب خیلی طولانی میشه فقط نکات کمی رو در موردشمون میگم خودتون بر اساس نیاز خودتون انتخاب کنید

صفحات OLED

از بهترین نمایشگر ها هستند که کنتراست تصویر بالا و و وضوح بالایی دارند همچنین نمایش رنگ مشکی و عمق رنگ مشکی را بخوبی نمایش می دهند ، زاویه ی دید خوبی دارند و مناسب تماشای فیلم و بازی هستند

اما ایرادات این نوع نمایشگر

ریسک BURN IN یا سوخته شدن نمایشگر پنل بر اثر استفاده طولانی مدت یا استفاده از تصاویر ثابت در نمایشگر
عمر کوتاه تر نسبت به صفحات IPS و LED

یک نمونه OLED با صفحه Burn in شده

178594

صفحات QLED

این نمایشگرها نوع از نمایشگرهایی هستند که مشکلات OLED را نداشته ولی در مقابل OLED عمق رنگ مشکی را ندارند ولی باز هم کیفیت عالی و شفافیت خوبی را دارند همچنین غلظت رنگ در این نمایشگرها بالاتر است
مهمترین مزیت QLED ها نسبت OLED ها روشنایی بیشتر آن هاست در صورتی که نور بیشتر رو می پسندید QLED برای شماست

صفحات IPS

178597
مهم ترین مزیت IPS ها زوایای دید آن هاست همانطور که در بالا می بینید نسبت به صفحات TN زوایه دید بهتری دارند همچنین نور پس زمینه آن ها بیشتر است
اما مهم ترین عیب صفحات IPS مشکل نشت نور تصویر است که البته در مدل های جدید بسیار کمتر شده اما همچنان وجود دارد اما نیازی به نگرانی نیست بلکه فقط در صفحات مشکی قابل دید است
لذا اگر در شب بازی میکنید یا فیلم میبینید این پنل مناسب شما نیست

179920

یک مقایسه ساده براتون آماده کردم در مورد اینکه کدوم از تلویزیونها برای ما بهتره oled- qled -va
توی تصویر بالا نگاه کنید
از سمت چپ اولی oled cx هستش دومی q90t سامسونگ و سومی x900h سونی
نکته ی حائز اهمیت این عکس ایرادی هستش که من همیشه توی oled ها و صفحات سوپر امولد میبینم
به نور خورشید و رنگ سفید دقت کنید در oled همون طور که میبینید مشکل عمده صفحات oled خوب نمایش ندادن رنگ سفید است .
هر چقدر در نمایش رنگ مشکی توانا هستد در نمایش رنگ سفید خالص عاجز هستند!
برای سامسونگ بسیار پرنور و برای سونی طبیعی تر هستش بازم بسته به سلیقه ی شماست که چه تلویزیونی میخواهید خرید کنید

:Thumbsup:
تنظیم تلویزیون X900h سونی با بهترین کیفیت و رنگ بندی

تنظیم تلویزیون X900h سونی با بهترین کیفیت و رنگ بندی

خب با توجه به اینکه خیلی از دوستان در صدد خرید X900h شدن لازم دونستم اینجا بهترین تنظیمات رو قرار بدم
خب ابتدا دکمه home رو بزنید وارد Setting گوشه تصویر که شبیه چرخ دهنده هست بشید
به قسمت Display بروید

اول گزینه های Auto Picture Mode و Light Sensor رو غیر فعال کنید

Sony X900H Calibration Settings 8

SDR

این حالت نمایش برای نمایش تصاویر استاندارد یا همون غیر HDR هستش
یادتون باشه حالت Auto Local Dimming رو خاموش کنید میتونید Brightness رو خودتون مطابق دلخواهتون تنظیم کنید اما من روی 40 گذاشتم
کنتراست رو روی 90 و gamma رو روی -2 قرار بدید
Sony X900H Calibration Settings 9

Clarity

Sony X900H Calibration Settings 12

خب Sharpness رو روی 50 بگذارید Reality Creation و Random Noise Reduction و Digital Noise Reduction رو غیر فعال کنید
ای گزینه ها میتونه برای دیدن تصاویر رزولوشن پایین خیلی موثر باشه در صورتی فیلم کیفیت پایین میبینید فعالش کنید اگر ویدئو کیفیت بالا خواستید ببینید غیر فعالش کنید ولی به صورت پیش فرض غیر فعال باشه بهتره

HDR

اگر میخواهید برای HDR تنظیم کنید تلویزیون رو و تصاویر شما خیلی کم نور هستش گزینه های Local Dimming, X-Tended Dynamic Range و Advanced Contrast Enhancer رو روی High تنظیم کنید .
برای فعال سازی 4K 120HZ میتونید بر روی Hdmi مورد نظر رفته و گزینه Enhanced Format رو انتخاب کنید

یادتون باشه حتما باید Tv آپدیت شده باشه !

Motion Settings

خب میرسیم به لذت بخش ترین بخش TV یعنی روان کردن تصاویر که این تلویزیون بنظرم توش بی نظیر بوده
وارد بخش Motion بشید گزینه Motionflow رو انتخاب کنید بگذارید روی حالت Custom و Smoothness رو بگذارید روی MAX و Clearness رو روی 1 قرار بدید
جالبه بدونید تصاویر رو به حدی نرم میکنه که من بازی کربی سوئیچ رو روش تست گرفتم بازی انگار 60 فریم کامل شد در صورتی که خودش 30 فریمه !

White Balance Settings
خب این تنظیم رنگ سفیدی که در 10 بخش هستش رو طبق تصاویر انجام بدید تلویزیون به بهترین حالت خودش میرسه

Sony X900H Calibration Settings 15

Sony X900H Calibration Settings 16

Sony X900H Calibration Settings 17

Sony X900H Calibration Settings 18

Sony X900H Calibration Settings 19

Sony X900H Calibration Settings 20

Sony X900H Calibration Settings 21

Sony X900H Calibration Settings 22

Sony X900H Calibration Settings 23

Sony X900H Calibration Settings 24

Sony X900H Calibration Settings 25

Attachments

• TN-vs-IPS.jpg
    TN-vs-IPS.jpg
    182.4 KB · مشاهده: 71
آخرین ویرایش:
چه هیتی داره؟ کاملا شفاف داره تست می کنه و همه ی تست هاشم با دستگاه هست شماها چرا نمی خواید واقعیت قبول کنید؟
اتفاقا این سایت همه تست هاش با دستگاه انجام می ده که کسی نتونه بهش چیزی بگه
برای الجی هم سری g2 یک ردیف led ش سوخت که البته گفتن مشخص نیست دلیلش چیه
ضمنا بالاترین امتیاز این سایت برای سامی هست با امتیاز 9.1 در کنار g3 حتی پیشنهاد بهترین oled یا led که داره همین سامی هست

من نمی دونم چرا تا یک نقد منفی از برند محبوبتون می بینید سریع می خواید کل سایت و منتقد زیر سوال ببرید
در باره صحبت های مربوط به Rtings به طور کلی موافقم و به نظرم من هم کاملا بی طرف صحبت می‌کنه و رفرنس خیلی محترمی هست.
ولی خوب برای من جالبه چرا شما خودتون پست هایی که منتشر می‌کنید انقدر جهت دار هست به خصوص نسبت به کالایی که دارید.
اون عکسی که قرار دادید حداقل با توجه به چیزی که الان میشه از Rtings دید مطابق لینک زیر اصلا درست نیست و تصاویر و اسم های تلویزیون ها بسیار به نظرم جا به جا شده.
Longevity Burn-In Test: Updates And Results From 100 TVs
تصویر زیر برای محصولات رده بالای LG هست که من صرفا screen shot گرفتم و آدرس لینک هم بدون دستکاری تو عکس مشخص هست. جالبه که شما در پست قبلی خودتون ادعا می‌کنید "جالبه CX قدیمی اوضاعش گویا از همه بهتره" ولی با توجه به آخرین آپدیت که 4ام ماه جولای بوده، بین محصولات LG مدل CX شدیدترین مقدار Burn-in رو داشته بعد از اون مقدار کمی C1 هست و بقیه محصولاتش هم خیلی سخت بشه تشخیص داد.
LG.jpg
در ادامه عکسی که از S95B هم قرار دادید اصلا دقیق نیست با توجه به رفرنس، و حداقل در مقایسه با محصولی که شما اوضاعش رو از همه بهتر میدونید، Burn-in خفیف تری داشته. در ادامه هم اگر اشتباه نکنم قدیم گفته بودید OLED های LG حتی از LED های بقیه رقبا کمتر Burn-in دارند ولی بازم تو رفرنس و یا عکسی که ضمیمه کردم برای سامسونگ میشه دید عملا mini-LED ها که نزدیک ترین خروجی رو به OLED ها دارند Burn-in ندارند یا اگر دارند به سختی میشه تشخیص داد (در حالی که بازم روشنایی خیلی بالاتر هم بوده).
Samsung.jpg
سونی هست که بازم خیلی خروجی خوبی کلا نداشته و تقریبا تو همه محصولاتش Burn-in تو تست ها داشته و شدتش هم از رقبا خیلی بالاتره متاسفانه.
Sony.jpg
در نهایت هم به همه پیشنهاد می‌کنم مشورت هر کسی رو اینجا دریافت کردید، بازم خودتون کمی تحقیق کنید، هر کسی دیدگاه خودش رو داره و ممکنه برداشتش با شما نسبت به منابع متفاوت باشه.
دوستانی هم که مشورت می‌دهند حالا یا اگه خیلی تجربه شخصی دارند شاید بهتر باشه اشاره کنند یا اگر با استفاده از منبع خاصی نتیجه گیری می‌کنند، یک رفرنس هم قرار بدن که شفاف تر باشه، دیگه خرید TV کم هزینه‌ای نیست و حتی میان رده و پایین رده با توجه به شرایط امروزی شاید سرمایه گذاری بزرگی باشه برای خیلی ها.

در باره صحبت های مربوط به Rtings به طور کلی موافقم و به نظرم من هم کاملا بی طرف صحبت می‌کنه و رفرنس خیلی محترمی هست.
ولی خوب برای من جالبه چرا شما خودتون پست هایی که منتشر می‌کنید انقدر جهت دار هست به خصوص نسبت به کالایی که دارید.
اون عکسی که قرار دادید حداقل با توجه به چیزی که الان میشه از Rtings دید مطابق لینک زیر اصلا درست نیست و تصاویر و اسم های تلویزیون ها بسیار به نظرم جا به جا شده.
Longevity Burn-In Test: Updates And Results From 100 TVs
تصویر زیر برای محصولات رده بالای LG هست که من صرفا screen shot گرفتم و آدرس لینک هم بدون دستکاری تو عکس مشخص هست. جالبه که شما در پست قبلی خودتون ادعا می‌کنید "جالبه CX قدیمی اوضاعش گویا از همه بهتره" ولی با توجه به آخرین آپدیت که 4ام ماه جولای بوده، بین محصولات LG مدل CX شدیدترین مقدار Burn-in رو داشته بعد از اون مقدار کمی C1 هست و بقیه محصولاتش هم خیلی سخت بشه تشخیص داد.
View attachment 299896
در ادامه عکسی که از S95B هم قرار دادید اصلا دقیق نیست با توجه به رفرنس، و حداقل در مقایسه با محصولی که شما اوضاعش رو از همه بهتر میدونید، Burn-in خفیف تری داشته. در ادامه هم اگر اشتباه نکنم قدیم گفته بودید OLED های LG حتی از LED های بقیه رقبا کمتر Burn-in دارند ولی بازم تو رفرنس و یا عکسی که ضمیمه کردم برای سامسونگ میشه دید عملا mini-LED ها که نزدیک ترین خروجی رو به OLED ها دارند Burn-in ندارند یا اگر دارند به سختی میشه تشخیص داد (در حالی که بازم روشنایی خیلی بالاتر هم بوده).
View attachment 299897
سونی هست که بازم خیلی خروجی خوبی کلا نداشته و تقریبا تو همه محصولاتش Burn-in تو تست ها داشته و شدتش هم از رقبا خیلی بالاتره متاسفانه.
View attachment 299898
در نهایت هم به همه پیشنهاد می‌کنم مشورت هر کسی رو اینجا دریافت کردید، بازم خودتون کمی تحقیق کنید، هر کسی دیدگاه خودش رو داره و ممکنه برداشتش با شما نسبت به منابع متفاوت باشه.
دوستانی هم که مشورت می‌دهند حالا یا اگه خیلی تجربه شخصی دارند شاید بهتر باشه اشاره کنند یا اگر با استفاده از منبع خاصی نتیجه گیری می‌کنند، یک رفرنس هم قرار بدن که شفاف تر باشه، دیگه خرید TV کم هزینه‌ای نیست و حتی میان رده و پایین رده با توجه به شرایط امروزی شاید سرمایه گذاری بزرگی باشه برای خیلی ها.
شماها چی بهتون می رسیه که حقیقت می خواید با این پست های بی ارزش انکار کنید؟

من تحلیل یوتیوب خود ارتینگز گذاشتم اخرین تحلیلش که روی سایت خودشونم هست عکس هم از یوتیوب خودشون گذاشتم
من اولین نفرهایی بودم که اینجا پیشنهاد می دادم و فکر کنم تجربه ایی که توی تی وی دارم از همه ی شماها حداقل بیشتره چون مطالعه ام بیشتر بوده من 15 ساله که تی وی جایگزین مانیتور کردم و حالا به من می گید بیام از دیگران مشورت بگیرم؟؟؟؟
من همه جوره تی وی تا الان داشتم و کسایی هم که دنبال حقیقت هستن می دونن جای درستی رو انتخاب کردن
لاقل یکی که اطلاعاتش خوبه بیاد باهام بحث کنه من نمی سوزم

خیلی جالبه شما با این پست که نه سر داره نه ته داری تحلیل خود سایت مادر زیر سوال می بری؟ بعد به من می گید برم از منبع معتبر حرف بیارم؟؟؟؟ عکسم معلوم نیست ماله کجاست؟؟؟؟
من عکس همون سایت گذاشتم بعد می گید عکس درست نیست :))
بعد من الان باید بیام با امثال شما بحث کنم یا بگم باور کنید عکس همون سایته:))
تحلیل این سایت توی یوتیوبشون هست بدترین سونی QD هست بعدم S95B خونده الجی ها هم همگی برن خیلی خفیفی داشتن یا اصلا نداشتن برای همینم کادر قرمز دورشون نکشیده
چیزی که مشخصه الجی توی زمینه ی برن از همه بهتره با اختلاف چیزی که خود سایتم گفته
اینم تحلیل 4 ماه ابتدایی هست که فعلا الجی برن خاصی نداشته من روزانه ش چک نکردم

اما بارها هم گفتم بازم می گم اولد 100 درصد هر مدلیش که باشه اگر تصویر ثابت زیاد بهش بدید همشون برن می شن من مطمئنم این تست ها در ادامه موجب برن همه ی تی وی ها می شه قاعده شم اینکه طبق بررسی ها ابتدا QD از همه بیشتر برن می شن بعد هم الجی های رده پایین تر بعد الجی های رده بالاترش
چیزی هم که مشخصه نور قرمز بدترین برن ایجاد می کنه یکجورایی گویا فقط قرمز هست که برن ایجاد می کنه علتشم بحث نور قرمز هست که باید با شدت بیشتری کار کنه به دلایلی که می دونید

اگر سطح زبانتون خوبه هر کسی که می خواد خودش بره تحلیل خود سایت ببینه فکر نکنم تحلیل خود سایت مادر جای بحثی داشته باشه مگه اینکه فن برند خاصی هستید به زور می خواید بگید نه اشتباهه
اولد می خرید برنش هم به جون باید بخرید و به فکر 100 درصد کردن براتنس هم نباشید

2 تا نکته ی دیگه هم هست یکی اینکه کدوم زودتر برن می شه یعنی ممکنه در ادامه برن اونی که اصلا نبوده بیشترم بشه از قبلی ها که خوب این نشون می ده که دیرتر می شه و اگر سریع بفهمید می تونید جلوش بگیرید که خیلی اهمیت داره

نکته ی بعدی اینکه این تست حتی به اکثر LED ها اسیب هم اسیب زده و کلی ابر با تغییر براتنس و در اصل افت کیفیت ایجاد کرده که شاید مشابه اولدها یک خط واضح نداشته باشه اما بدجوری به کیفیت کلی تصویر اسیب زده پس کلا تصاویر استاتیک باعث مشکل می شن

برند محبوب منم سونیه چون کیفیت ساخت بالاتری داره خرابیشم کمتره البته الان دیگه نمی دونم چون بعد از خرید PS5 کلا نظرم نسبت بهش عوض شد بس که بی کیفیت ساخته شده
اما سونی سال هاست جا مونده از رقابت توی اولد هم که هیچ حرفی برای گفتن نداره چون پنلش مال یکی دیگه س
می مونه پاناسونیک که اونم خیلی خوبه اما متاسفانه دیگه توی ایران نمیاد

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: maravess

من تحلیل یوتیوب خود ارتینگز گذاشتم اخرین تحلیلش که روی سایت خودشونم هست عکس هم از یوتیوب خودشون گذاشتم
من اولین نفرهایی بودم که اینجا پیشنهاد می دادم و فکر کنم تجربه ایی که توی تی وی دارم از همه ی شماها حداقل بیشتره چون مطالعه ام بیشتر بوده من 15 ساله که تی وی جایگزین مانیتور کردم و حالا به من می گید بیام از دیگران مشورت بگیرم؟؟؟؟
من همه جوره تی وی تا الان داشتم و کسایی هم که دنبال حقیقت هستن می دونن جای درستی رو انتخاب کردن

خیلی جالبه شما با این پست که نه سر داره نه ته داری تحلیل خود سایت مادر زیر سوال می بری؟ بعد به من می گید برم از منبع معتبر حرف بیارم؟؟؟؟ عکسم معلوم نیست ماله کجاست؟؟؟؟
تحلیل این سایت توی یوتیوبشون هست بدترین سونی QD هست بعدم S95B خونده الجی ها هم همگی برن خیلی خفیفی داشتن یا اصلا نداشتن برای همینم کادر قرمز دورشون نکشیده
چیزی که مشخصه الجی توی زمینه ی برن از همه بهتره با اختلاف چیزی که خود سایتم گفته

اما بارها هم گفتم بازم می گم اولد 100 درصد هر مدلیش که باشه اگر تصویر ثابت زیاد بهش بدید همشون برن می شن من مطمئنم این تست ها در ادامه موجب برن همه ی تی وی ها می شه قاعده شم اینکه طبق بررسی ها ابتدا QD از همه بیشتر برن می شن بعد هم الجی های رده پایین تر بعد الجی های رده بالاترش
چیزی هم که مشخصه نور قرمز بدترین برن ایجاد می کنه یکجورایی گویا فقط قرمز هست که برن ایجاد می کنه علتشم بحث نور قرمز هست که باید با شدت بیشتری کار کنه به دلایلی که می دونید

اگر سطح زبانتون خوبه هر کسی که می خواد خودش بره تحلیل خود سایت ببینه فکر نکنم تحلیل خود سایت مادر جای بحثی داشته باشه مگه اینکه فن برند خاصی هستید به زور می خواید بگید نه اشتباهه
این نحوه یک بحث درست نیست، به خصوص از جانب شما که یک استاد دانشگاه و احتمالا یک ریسرچر خودتون رو معرفی می‌کنید. اینکه مثلا به سواد زبان، اینکه خیلی کلی بگیم صحبت طرف مقابل نه سر داره نه انتها، یا بازم کلی بگیم که طرف مقابل که از شما اطلاعات پایینتری داره و زیر سوال ببرید خارج از بحث سازنده و بالغ هست. تو یک بحث مثل کاری که من کردم آدم یک نقطه نظر رو معرفی می‌کنه و بعد با توجه به تفاوت ها یا مخالفت میشه یا تلاش میشه مثلا یک حد واسط پیدا کرد و به صورت سازنده جلو بردش که نتیجه گیری مثبت بشه از صحبت داشت. کاری که من الان تلاش می‌کنم تو این پست انجام بدم.
یکی از صحبت هایی که من داشتم این بود افرادی که مشاوره میدن، مثل شما، خوب رفرنسش رو هم قرار بدید، درسته شما هم از Rtings گفتید هست ولی نتایج مطابق لینکی که من از Rtings قرار دادم نبوده. وقتی شما اشاره می‌کنید که از ویدیو Rtings عکس ها رو قرار دادین این میشه یک رفرنس که میشه آدم بره دنبالش، و زمانی که تاریخ ها رو نگاه می‌کنید میشه دید که خوب قابل درک هست نتایج نسبت به ویدیو که 4 مارچ 2023 بوده تغییر کرده. خوب اگر در ابتدا شما با اشاره واضح به رفرنس صحبت می‌کردید این مسئله به طور کلی وجود نداشته. به هر شکل من کسی هستم که عکس از اون سایت گذاشتم و نتایج آپدیت دیروز هم بوده، و شما کسی هستین که عکس از ویدو گرفتین و مربوط به نتایج 4 ماه پیش بوده.
در هر صورت اگر نتایج ویدیو رو دنبال کنید و در کنارش لینک رو هم مطالعه کنید به نظر بعد از عرضه ویدیو مثلا سامسونگ یک فریمور ارائه کرده که طبق گفته سایت " extremely effective at reducing the appearance of burn-in" که اتفاقا میشه مشاهده کرد که در نتایجی که دیروز منتشر کردن Burn-in از عکسی که شما قرار داده بودین خیلی خفیف تر شده.
یک مسئله‌ای دیگه که مثلا من با دیدن ویدیو برام جالب بود compensation cycle های LG بود که مثلا در هفته 21 بار انجام میده ولی سونی فقط 3 بار. البته اینا تلاش کردن با محدود کردن LG هم به سه این تاثیرش رو ببینند، که البته بازم با توجه به تفاوت QD-OLED و WOLED حتی بعد از سه سیکل هم تلویزیون LG خروجی بهتری از سونی داشته.
در نهایت تلاش من بوده خنثی صحبت کنم و با توجه به کم بودن اطلاعاتی که شما در ابتدا قرار داده بودید، من به مواردی که مخالف صحبت های شما بوده اشاره کردم براشون هم هم لینک از سایت مادر، به قول شما، و همین طور screen shot ارائه دادم برای کسی که حالش رو نداره باز کنه ولی بازم آدرس لینک درشون مشخصه. حالا این مسئله بیشتر شما رو به نظر Trigger کرد که خوب باعث شد کمی از لفظ های کمی تا قسمتی نا مناسب و یا بهتر بگم غیر حرفه‌ای (حداقل از نظر من، چون مخاطبش من بودم) استفاده کنید به جای اینکه شاید نگاه کنید طرف مقابل هم نظری داره و سعی کنید به مسیر درست ببریدش یا اینکه تغییری در نظر خودتون بدید.

درسته قطعا اگه اساسی و براحتی قابل فهم بود که عرضه نمیشد اما بخاطر کیفیت تصویر بالا ، سیستم عامل اندروید ، سیستم صوتی بهتر میخوام سونی رو انتخاب کنم اما اگه نتونستم بودجه رو به سونی برسونم همین سامسونگ رو میخرم
میدونی دوست عزیز شما اول باید پولت اماده باشه مثلا همین الان 20 یملیون داری میخوای بخری و بیای بگردی انتخاب کنی دو روز دیگه بری بخریش ...
شما هنوز پولت اماده نیست وداری میگردی شاید اون موقع که پولت اماده شد دو مدل جدید تر و با قیمت مناسب تری اومد ..پس داری وقت حروم میکنی ...
واین که به پول داری بهت اش میدن .با 30 میلیون نمیتونی یه تی وی 100 میلیون کیفیت خرید کنی ...(البته فکر نکنی من گرون خریدم منم با 36 میلیون ی تی وی خریدم بیشتر پول نداشتم و گرنه با کیفیت تر خرید میکردم ))
بماند این بحث ها شما پولت اماده شد بیا اینجا حتما دوستان بهترین راهنمایی نسبت به پول که داری میکنن

این نحوه یک بحث درست نیست، به خصوص از جانب شما که یک استاد دانشگاه و احتمالا یک ریسرچر خودتون رو معرفی می‌کنید. اینکه مثلا به سواد زبان، اینکه خیلی کلی بگیم صحبت طرف مقابل نه سر داره نه انتها، یا بازم کلی بگیم که طرف مقابل که از شما اطلاعات پایینتری داره و زیر سوال ببرید خارج از بحث سازنده و بالغ هست. تو یک بحث مثل کاری که من کردم آدم یک نقطه نظر رو معرفی می‌کنه و بعد با توجه به تفاوت ها یا مخالفت میشه یا تلاش میشه مثلا یک حد واسط پیدا کرد و به صورت سازنده جلو بردش که نتیجه گیری مثبت بشه از صحبت داشت. کاری که من الان تلاش می‌کنم تو این پست انجام بدم.
یکی از صحبت هایی که من داشتم این بود افرادی که مشاوره میدن، مثل شما، خوب رفرنسش رو هم قرار بدید، درسته شما هم از Rtings گفتید هست ولی نتایج مطابق لینکی که من از Rtings قرار دادم نبوده. وقتی شما اشاره می‌کنید که از ویدیو Rtings عکس ها رو قرار دادین این میشه یک رفرنس که میشه آدم بره دنبالش، و زمانی که تاریخ ها رو نگاه می‌کنید میشه دید که خوب قابل درک هست نتایج نسبت به ویدیو که 4 مارچ 2023 بوده تغییر کرده. خوب اگر در ابتدا شما با اشاره واضح به رفرنس صحبت می‌کردید این مسئله به طور کلی وجود نداشته. به هر شکل من کسی هستم که عکس از اون سایت گذاشتم و نتایج آپدیت دیروز هم بوده، و شما کسی هستین که عکس از ویدو گرفتین و مربوط به نتایج 4 ماه پیش بوده.
در هر صورت اگر نتایج ویدیو رو دنبال کنید و در کنارش لینک رو هم مطالعه کنید به نظر بعد از عرضه ویدیو مثلا سامسونگ یک فریمور ارائه کرده که طبق گفته سایت " extremely effective at reducing the appearance of burn-in" که اتفاقا میشه مشاهده کرد که در نتایجی که دیروز منتشر کردن Burn-in از عکسی که شما قرار داده بودین خیلی خفیف تر شده.
یک مسئله‌ای دیگه که مثلا من با دیدن ویدیو برام جالب بود compensation cycle های LG بود که مثلا در هفته 21 بار انجام میده ولی سونی فقط 3 بار. البته اینا تلاش کردن با محدود کردن LG هم به سه این تاثیرش رو ببینند، که البته بازم با توجه به تفاوت QD-OLED و WOLED حتی بعد از سه سیکل هم تلویزیون LG خروجی بهتری از سونی داشته.
در نهایت تلاش من بوده خنثی صحبت کنم و با توجه به کم بودن اطلاعاتی که شما در ابتدا قرار داده بودید، من به مواردی که مخالف صحبت های شما بوده اشاره کردم براشون هم هم لینک از سایت مادر، به قول شما، و همین طور screen shot ارائه دادم برای کسی که حالش رو نداره باز کنه ولی بازم آدرس لینک درشون مشخصه. حالا این مسئله بیشتر شما رو به نظر Trigger کرد که خوب باعث شد کمی از لفظ های کمی تا قسمتی نا مناسب و یا بهتر بگم غیر حرفه‌ای (حداقل از نظر من، چون مخاطبش من بودم) استفاده کنید به جای اینکه شاید نگاه کنید طرف مقابل هم نظری داره و سعی کنید به مسیر درست ببریدش یا اینکه تغییری در نظر خودتون بدید.
بحث سر اینکه این شده عادت یک عده از یک چیزی بد بگی می شی فن مخالف خوب بگی فن همون چیزی
به نظرم دیگه این طرز رفتار دورش سر اومده
چرا من باید از چیزی که دارم خوب بگم من که نساختمش
بعدم زمانی که تحلیل یک سایت می ذارم من که اونم خودش با دستگاه تست شده اصلا جای بحثی نمی ذاره دیگه
به زور که نمی شه یک چیز خوب بد کرد خوب رو بد

من بارها گفتم اولد برن می شه اگه درست ازش استفاده نکنید یا عاشق نور زیاد باشید اما کیفیت تصویر و موشن یا زاویه ی دید با شفافیت تصویری که می گیرید هیچ چیزی نزدیکشم بهتون نمی دش حالا دیگه این تصمیم شماست که کدوم براتون مهم تره
اینا هم عکسه درست واضح ممکنه توی عکس نیافته توی ویدیو که خودش توضیح می ده گفته که برن اینا زیاده سعیم کرده اونجا بهتر نشونش بده تا عکسی که روی سایتشه
چیزی که مشخصه QD OLED فعلا برنش زیاده مخصوصا اگر برای پی سی استفاده بشه که بدترم می شه ضمن اینکه چینش پیکسل هاش طوریه که نوشته های ریز درست نشون نمی ده قیمتشم که بیشتره پس به صرفه نیست با اینکه امتیازش 9.1 شده به درد کنسول با فیلم بیشتر می خوره
من البته توی QD OLED اون تم زرد اولد سامسونگ که توی گوشی هاشم هست همچنان می بینم چون به جای نور سفید از نور ابی استفاده کرده که من اصلا خوشم نمیاد WOLED بیشتر می پسندم که سفید خالص داره چون من کلا به شخصه از اون تم زرد یا نارجی که می گیره تصویر منتفرم

دیگه حالا انتخاب با این شرایط به عهده ی خریدار هست اگر براتنس بازم باشه کسی باز G3 به نظرم گزینه ی بهتریه که تکنولوژی جدیدم داره

2 تا نکته ی دیگه هم هست یکی اینکه کدوم زودتر برن می شه یعنی ممکنه در ادامه برن اونی که اصلا نبوده بیشترم بشه از قبلی ها که خوب این نشون می ده که دیرتر می شه و اگر سریع بفهمید می تونید جلوش بگیرید که خیلی اهمیت داره

نکته ی بعدی اینکه این تست حتی به اکثر LED ها اسیب هم اسیب زده و کلی ابر با تغییر براتنس و در اصل افت کیفیت ایجاد کرده که شاید مشابه اولدها یک خط واضح نداشته باشه اما بدجوری به کیفیت کلی تصویر اسیب زده پس کلا تصاویر استاتیک باعث مشکل می شن

برند محبوب منم سونیه چون کیفیت ساخت بالاتری داره خرابیشم کمتره البته الان دیگه نمی دونم چون بعد از خرید PS5 کلا نظرم نسبت بهش عوض شد بس که بی کیفیت ساخته شده
اما سونی سال هاست جا مونده از رقابت توی اولد هم که هیچ حرفی برای گفتن نداره چون پنلش مال یکی دیگه س
می مونه پاناسونیک که اونم خیلی خوبه اما متاسفانه دیگه توی ایران نمیاد
شما ایراد کارت اینجاس که Rtings شده خدات
برا من یکی نیست ولی
اینهمه آدم تو کل دنیا دارن سونی و سامسونگ میخرن
اگر این حرفهای سایت همه اش درست بود الان سونی و سامسونگ داشتن گدایی میکردن

• Like
Reactions: tboy2022
شما ایراد کارت اینجاس که Rtings شده خدات
برا من یکی نیست ولی
اینهمه آدم تو کل دنیا دارن سونی و سامسونگ میخرن
اگر این حرفهای سایت همه اش درست بود الان سونی و سامسونگ داشتن گدایی میکردن
برای اینکه تنها سایتی هست که همه چیزش با دستگاه تست می شه و واقعا غول این داستان هستن من فکر کنم اولین بازدید کننده هاش بودم زمانی که فقط تی وی نقد می کرد

بعدشم خودم هم در عمل دیدم که راست می گه و همیشه تست هاش درست بوده غیر از 2 مورد که بهشون گزارش کردم که اومدن در کمال احترام نظرسنجی کردن گفتن تست مجدد هزینه داره باید یک تعداد دیگه هم درخواست بدن که دادن دیدن بله حق با من بوده توی نقد درستش کردن
فقط براشون سوال بود که چطوری من با حس انسانی بدون دستگاه تونستم تشخیص بدم

شما هم اگر ایرادی به تست هاش می بینی می تونی خیلی راحت با منطق البته نه کیلویی( مشابه برخی پست ها) با دلیل بهشون بگید اگر حق با شما باشه درستش می کنن

سلام باهم خوب باشیم و به سلیقه هم احترام بذاریم نظرتون برای تلویزیون Xiaomi q1e میخواستم بدونم من فقط برای بازی میخوام و بس ممنون میشم جواب بدید

میدونی دوست عزیز شما اول باید پولت اماده باشه مثلا همین الان 20 یملیون داری میخوای بخری و بیای بگردی انتخاب کنی دو روز دیگه بری بخریش ...
شما هنوز پولت اماده نیست وداری میگردی شاید اون موقع که پولت اماده شد دو مدل جدید تر و با قیمت مناسب تری اومد ..پس داری وقت حروم میکنی ...
واین که به پول داری بهت اش میدن .با 30 میلیون نمیتونی یه تی وی 100 میلیون کیفیت خرید کنی ...(البته فکر نکنی من گرون خریدم منم با 36 میلیون ی تی وی خریدم بیشتر پول نداشتم و گرنه با کیفیت تر خرید میکردم ))
بماند این بحث ها شما پولت اماده شد بیا اینجا حتما دوستان بهترین راهنمایی نسبت به پول که داری میکنن
من تی وی ۱۰۰ میلیونی هم از نزدیک دیدم از لحاظ کیفیت در مقایسه با این ۳۰ تومنی ها معجزه ای رخ نداده ، پس اگه ۱۰۰ تومن هم داشتم نمیدادم به تی وی اونم با این حجم از تورم فقر و...
تی وی رو میخرم تا ۱ ماه یا ۲ ماه دیگه تا اون موقع مدل جدیدی قرار نیست بیاد اما ۲ ۳ ماه بعد از اون قراره x85L بیاد که خیلی بهتر از x85k هست اما گرون منم بودجم نهایتا همین ۳۶ تومن اینا باشه

سلام دوستان
میخاستم تجربه ی خودم رو از خرید تلویزیون 4k باهاتون در میون بگذارم :
من اول یه تلویزیون سونی مدل ۴۹x7500f خریدم با پنل ips که توی تلویزیون های سونی سال ۲۰۱۸ تلویزیون نسبتاً پایین رده ای به حساب میومد ، بعد از بس که گفتند مشکی ش فلانه و اچ دی آرش بیساره و ... دلمو زد و بعد یک سال و اندی استفاده فروختمش و یه ۵۵x9500h خریدم با پنل va که پرچم دار تلویزیون های سونی در سال ۲۰۲۰ بود...
الانم بخام حساسیت به خرج بدم هزار تا عیب رو همینم میذارن!!!
به عنوان کسی که تجربه استفاده از هر دوی اینارو داشته بهتون بگم که تفاوت ها اونقدری نیست که فکر می‌کنید، خیلی وقتا هم که دیگه باید با ذره بین متوجه تفاوت هاشون بشید!
پس بیخودی وسواس به خرج ندید و از این سه برند معروف یه چیزی که به بودجتون میخوره و کارتون رو راه میندازه بخرید ، مطمئن باشید پشیمون نمیشید ، فقط تا میتونید سمت برند های متفرقه ی ایرانی و چینی نرید...!
تو اینا دیگه بدون ذره بین هم متوجه تفاوت ها میشید :D
والسلام علیکم و رحمت الله و برکاته

آخرین ویرایش:
منم تجربم رو بگم.
قبلا یه lg پایین رده داشتیم برای هال سایز 55 و 4k حدود 8 سال هم ازش استفاده کردیم .
6 ماه پیش برای هال یه lg qned 80 سایز 85 گرفتیم و برای خودم x90j سایز 55 و یه اتاق دیگه x90h بگم که هیچ فرقی بین کیفیتشون نیست و البته فقط برای بازی x90j بهتره وگرنه تو فیلم هیچ تفاوتی حتی با اون lg قدیمی هم ندارن.
و حالا تو سایت معروف داشتم امتیاز ها و معایب و مزایا رو میخوندم گفتم پشماااام پس چرا من متوجه اینا نمیشم.
بنظر من اولین چیزی که برای انتخاب براتون مهم باشه تاریک یا روشن بودن اتاق هست و نور از کجا به تلوزیون میرسه چون تو این حالت دید مختل میشه و فکر میکنین کیفیت پایینه.
یکی از فامیلامون مارک دوو خرید گارانتی 2 ساله (انگار خودشون میدونن محصولشون کی خراب میشه) بعد دو سال سوخت گارانتی هم نداره اما تنها مزیتش اینه که بخاطر ایرانی بودن تعمیرش ارزون شد حدود 1 تومن.
تصویر دوو رو دیدم بالا بودن کیفیت تلوزیون های خودمون برام مشهود شد اما بین 3 تا تفاوت خاصی نیست

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: maravess and jdepp
دوستان این TCL 5 Series/S555 2022 QLED که تو rtings معرفی کرده تو بازار ایران گیر میاد؟ من هر چی سرچ کردم دقیقا این مدل رو پیدا نکردم.

من یکبار درباره tcl از بانه ای پرسیدم گفت اینایی که وارد میشه پنلش و کلا همه چیش فرق میکنه .
دقیق یادم نیست چی گفت اما اونایی که تو rtings هست سفارش آمریکا و اروپاست و اونایی که وارد میشه سفارش مصر و اینورا (یه همچین چیزی گفت شاید هم نه)
اما در کل tcl که اینجاست اندازه دوو و اسنوا کیفیت دارن

• Like
Reactions: jdepp
دوستان این TCL 5 Series/S555 2022 QLED که تو rtings معرفی کرده تو بازار ایران گیر میاد؟ من هر چی سرچ کردم دقیقا این مدل رو پیدا نکردم.
اگه میخواید tcl بگیرید فقط و فقط مدل c635 رو بگیرید سفارش اسیاست تو ایران هم هست. کیفیت خیلی خوبی هم داره. من باهاش کار کردم و حتی به جرات میگم از نظر کیفیت تصویر از خیلی از مدل های 3 برند معروف هم تو بخش led بهتره. تصاویر بسیار شفاف و رنگ های غنی داره. حتی تو hdr هم کیفیت بالایی داره. پنلش 60 هرتزه 4k هست ولی یک قابلیت داره که رزولشن رو 2k میکنه رفرش ریت رو 120 هرتز(Dual Line Gate technology ) . وبه نظرم ارزش خرید داره. بقیه مدل های تو ایران من در اوردی خود ماد ایران هست. پس دقت کنید حتما c635 خواستید بگیرید( تو نمایندگی های tcl هم هست فقط حواستون باشه مدل رو بگید بهشون)

• Like
Reactions: jdepp
دوستان سلام عذرخواهی میکنم اگه سوالم مربوط به این قسمت نیست
دو تا پیکسل سبز ثابت روی مانیتورم ایجاد شده خواستم از دوستان راهنمایی بگیرم میتونم خودم رفعش کنم ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• PXG

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or