خرید مانیتور و TV های مناسب برای PS5

با سلام خدمت دوستان عزیز

با توجه به اینکه کنسول های نسل جدید دارند وارد بازار می شوند و اینکه استانداردهای جدیدی را وارد عرصه می کنند لازم دیدم این تاپیک رو ایجاد کنیم تا در مورد تلویزیون های سازگار و هماهنگ با این کنسول با یکدیگه بحث و تبادل نظر کنیم
ویژگی های تصویری نسل جدید خروجی تصویر با کیفیت 4k و 8k هستش و همچنین استاندارد جدید hdmi 2.1 هستش
خب تقریبا دیگه همگی با استاندارد های 4k و 8k َنا هستیم و میدونیم که 4k یعنی رزولوشن تصویر با کیفیت 3840X 2160 هستش و 8K رزولوشن 7680X 4320 هستش
اما ورودی HDMI 2.1 چیست و به چه دردی میخورد ؟

ویژگی های HDMI 2.1
2.png

استاندارد HDMI 2.1 دارای پهنای باند خیره کننده 48 گیگابیت در ثانیه است که می‌تواند اقدام به پخش تصاویر 4K با نرخ 120 فریم در ثانیه کرده و تصاویر 8K را نیز با نرخ 60 فریم در ثانیه منتقل سازد. این در حالی است که این درگاه از VRR, eARC, QMS و ALLM در کنار استانداردهای دالبی و HDR پشتیبانی می‌کند. انتقال این حجم از اطلاعات تنها از عهده درگاه HDMI 2.1 برخواهد آمد.
رخی از ویژگی‌های HDMI 2.1 را می‌توان در کنترلرهای HDMI 2.0 مستقر در تلویزیون‌ها فعال کرد. در نتیجه برخی از کمپانی‌ها با استفاده از این مسئله ادعا می‌کنند که تلویزیون آنها از درگاه HDMI 2.1 به صورت کامل پشتیبانی می‌کند که این مسئله یک فریب تبلیغاتی است. در ادامه به سراغ تلویزیون‌هایی خواهیم رفت که به صورت استاندارد و واقعی، از درگاه HDMI 2.1 پشتیبانی می‌کنند.

تلویزیون های شرکت سامسونگ:

Samsung Q950TS
Samsung Q900TS
Samsung Q950R / Q900RB
Samsung Q800T
Samsung Q95T
Samsung Q90T
Samsung Q80T
Samsung Q70T

تلویزیون های شرکت Vizo:

تمامی OLEDهای تولید شده در سال 2020
سری P و Quantum X 2020

تلویزیون های شرکت ال جی:

LG RX/ZX
LG WX/GX
LG CX/BX
LG NANO99/ LG NANO97/ LG NANO90/ LG NANO90/ LG NANO85
LG R9/Z9/W9/E9/C9/B9
LG SM99/SM98/SM95

تلویزیون های شرکت سونی:

Sony X900H / XH900
Sony Z9G / ZG9

تلویزیون های شرکت TCL:

TCL X915

با توجه به اینکه ورودی HDMI 2.1 یک امکان جدید رو برای شما به ارمغان میاره باید اشاره کرد که خرید تلویزیون هایی با این ورودی هیچ گونه الزامی برای نسل جدید نداشته و شما با همان HDMI 2.0 هم براحتی و بدون مشکل می توانید نسل جدید را تجربه کنید

کدام یک از تلویزیون های بازار را بخریم که پنل بهتری داشته باشد ؟ OLED - QLED - IPS - TFT - VA ?

خب شاید برای شما هم همین سوال پیش آمده باشد که کدوم پنل برای ما مناسب تر است ؟

هر کدام از این پنل ها مزایا و معایب خود را دارند و شما باید بسته به سلیقه ی خود انتخاب کنید . اگر بخواهیم در مورد هر کدام بحث بکنیم مطلب خیلی طولانی میشه فقط نکات کمی رو در موردشمون میگم خودتون بر اساس نیاز خودتون انتخاب کنید

صفحات OLED

از بهترین نمایشگر ها هستند که کنتراست تصویر بالا و و وضوح بالایی دارند همچنین نمایش رنگ مشکی و عمق رنگ مشکی را بخوبی نمایش می دهند ، زاویه ی دید خوبی دارند و مناسب تماشای فیلم و بازی هستند

اما ایرادات این نوع نمایشگر

ریسک BURN IN یا سوخته شدن نمایشگر پنل بر اثر استفاده طولانی مدت یا استفاده از تصاویر ثابت در نمایشگر
عمر کوتاه تر نسبت به صفحات IPS و LED

یک نمونه OLED با صفحه Burn in شده

178594

صفحات QLED

این نمایشگرها نوع از نمایشگرهایی هستند که مشکلات OLED را نداشته ولی در مقابل OLED عمق رنگ مشکی را ندارند ولی باز هم کیفیت عالی و شفافیت خوبی را دارند همچنین غلظت رنگ در این نمایشگرها بالاتر است
مهمترین مزیت QLED ها نسبت OLED ها روشنایی بیشتر آن هاست در صورتی که نور بیشتر رو می پسندید QLED برای شماست

صفحات IPS

178597
مهم ترین مزیت IPS ها زوایای دید آن هاست همانطور که در بالا می بینید نسبت به صفحات TN زوایه دید بهتری دارند همچنین نور پس زمینه آن ها بیشتر است
اما مهم ترین عیب صفحات IPS مشکل نشت نور تصویر است که البته در مدل های جدید بسیار کمتر شده اما همچنان وجود دارد اما نیازی به نگرانی نیست بلکه فقط در صفحات مشکی قابل دید است
لذا اگر در شب بازی میکنید یا فیلم میبینید این پنل مناسب شما نیست

179920

یک مقایسه ساده براتون آماده کردم در مورد اینکه کدوم از تلویزیونها برای ما بهتره oled- qled -va
توی تصویر بالا نگاه کنید
از سمت چپ اولی oled cx هستش دومی q90t سامسونگ و سومی x900h سونی
نکته ی حائز اهمیت این عکس ایرادی هستش که من همیشه توی oled ها و صفحات سوپر امولد میبینم
به نور خورشید و رنگ سفید دقت کنید در oled همون طور که میبینید مشکل عمده صفحات oled خوب نمایش ندادن رنگ سفید است .
هر چقدر در نمایش رنگ مشکی توانا هستد در نمایش رنگ سفید خالص عاجز هستند!
برای سامسونگ بسیار پرنور و برای سونی طبیعی تر هستش بازم بسته به سلیقه ی شماست که چه تلویزیونی میخواهید خرید کنید

:Thumbsup:
تنظیم تلویزیون X900h سونی با بهترین کیفیت و رنگ بندی

تنظیم تلویزیون X900h سونی با بهترین کیفیت و رنگ بندی

خب با توجه به اینکه خیلی از دوستان در صدد خرید X900h شدن لازم دونستم اینجا بهترین تنظیمات رو قرار بدم
خب ابتدا دکمه home رو بزنید وارد Setting گوشه تصویر که شبیه چرخ دهنده هست بشید
به قسمت Display بروید

اول گزینه های Auto Picture Mode و Light Sensor رو غیر فعال کنید

Sony X900H Calibration Settings 8

SDR

این حالت نمایش برای نمایش تصاویر استاندارد یا همون غیر HDR هستش
یادتون باشه حالت Auto Local Dimming رو خاموش کنید میتونید Brightness رو خودتون مطابق دلخواهتون تنظیم کنید اما من روی 40 گذاشتم
کنتراست رو روی 90 و gamma رو روی -2 قرار بدید
Sony X900H Calibration Settings 9

Clarity

Sony X900H Calibration Settings 12

خب Sharpness رو روی 50 بگذارید Reality Creation و Random Noise Reduction و Digital Noise Reduction رو غیر فعال کنید
ای گزینه ها میتونه برای دیدن تصاویر رزولوشن پایین خیلی موثر باشه در صورتی فیلم کیفیت پایین میبینید فعالش کنید اگر ویدئو کیفیت بالا خواستید ببینید غیر فعالش کنید ولی به صورت پیش فرض غیر فعال باشه بهتره

HDR

اگر میخواهید برای HDR تنظیم کنید تلویزیون رو و تصاویر شما خیلی کم نور هستش گزینه های Local Dimming, X-Tended Dynamic Range و Advanced Contrast Enhancer رو روی High تنظیم کنید .
برای فعال سازی 4K 120HZ میتونید بر روی Hdmi مورد نظر رفته و گزینه Enhanced Format رو انتخاب کنید

یادتون باشه حتما باید Tv آپدیت شده باشه !

Motion Settings

خب میرسیم به لذت بخش ترین بخش TV یعنی روان کردن تصاویر که این تلویزیون بنظرم توش بی نظیر بوده
وارد بخش Motion بشید گزینه Motionflow رو انتخاب کنید بگذارید روی حالت Custom و Smoothness رو بگذارید روی MAX و Clearness رو روی 1 قرار بدید
جالبه بدونید تصاویر رو به حدی نرم میکنه که من بازی کربی سوئیچ رو روش تست گرفتم بازی انگار 60 فریم کامل شد در صورتی که خودش 30 فریمه !

White Balance Settings
خب این تنظیم رنگ سفیدی که در 10 بخش هستش رو طبق تصاویر انجام بدید تلویزیون به بهترین حالت خودش میرسه

Sony X900H Calibration Settings 15

Sony X900H Calibration Settings 16

Sony X900H Calibration Settings 17

Sony X900H Calibration Settings 18

Sony X900H Calibration Settings 19

Sony X900H Calibration Settings 20

Sony X900H Calibration Settings 21

Sony X900H Calibration Settings 22

Sony X900H Calibration Settings 23

Sony X900H Calibration Settings 24

Sony X900H Calibration Settings 25

Attachments

• TN-vs-IPS.jpg
    TN-vs-IPS.jpg
    182.4 KB · مشاهده: 71
آخرین ویرایش:
حرفت درسته ولی موضوع اینه که اصلا امکانات برای مقایسه وجود داره ؟
تو کدوم فورشگاه لوازم خانگی الان فروشنده اومده اون تلوزیون مورد نظر فرد رو گذاشته تو ویترین تا آدم بتونه مقایسه کنه ؟
مقایسه با چی و چطوری؟ اصلا مگه اون لحظه موجود هستن که مقایسه ای صورت بگیره ؟
مثلا یکی تو شهرستان هستش و بهترین مارک موجود در بازار اون شهر توی فروشگاه ها اسنوا یا چیزهایی مثل سام و ویستل هستش، اصلا شرایطی برای مقایسه وجود نداره.
حرف شما تو این بازه زمانی درسته....من چند سال پیش که بین c1 و یک برند دیگه دو دل بودم..رفتم جمهوری رو زیرو رو کردم..اکثر جاها داشتن....اما جایی که من مقایسه رو دیدم بازار چارسو بغل پاساژ علاءالدین بود.
چند ماه پیش هم برای خرید PS5 اونجا سر زدم..هیچ کدوم از مدلهای جدید اصلا وجود نداشت....اصلا نه سامسونگ من دیدم نه LG ...فقط ایکس ویژن و دوو اینا بود تا اونجا که من دیدم.
حالا 2 تا بحث شکل میگیره که چرا چند سال پیش اینا بودن الان نیستن تو پاساژها ! یکیش اینه که اگر یادتون باشه ایران با کره چند سال پیش به مشکل خورد سر تحریمها و کلا سامسونگ و کره همچیرو جمع کردن رفتن از ایران..و نکته بعدی قیمتش هست...با توجه به کم شدن ارزش پول ملی و زیاد بودن قیمتهای روز این دستگاها و فروش نه چندان زیادشون تو تهران کلا تکو توک میبنی تلویزیون های روز رو گذاشتن جلو ویترین..اکثرا هم خودشون ندارن و از بانه سفارش میدن براشون میارن.
حالا سوال اینه که خوده بانه ای ها تو ویرینشون روشن ندارن؟ هشمون اکبنده؟ اگر بشه حضوری دید واقعا ارزش داره ادم 1 روز وقتش رو بزاره بره بانه...بیش از 60 ملیون پول کم پولی نیست.

سلام مشکل burn-in تو oled های جدید رفع شده؟من زیاد از کانال های شبکه استفاده میکنم به خاطر فوتبال(مخصوصا شنبه ها و یکشنبه ها تا ده ساعت مداوم هم از tv کار میکشم)
برای گیم و ps5 هم میخواستم
آیا oled مناسب من هست؟چون قبلا که میخواستم بخرم باز اون مشکل وجود داشت و به جای رفع ایرادها، راهکارهای مسخره مثل کم کردن شدید روشنایی tv و خاموش کردن آپشن های مختلف و ... توصیه میشد نمیدونم الان تو نسلهای جدید رفع شده یا خیر
ضمنا رنگ های پرنور و روشن و اغراق آمیز رو بیشتر می پسندم تا دارک و به همین خاطر سامسونگ و سونی رو به الجی ترجیه میدم
با توجه به سلیقت که خط آخر گفتی به نظر من برو سمت Qled Mini led های سامسونگ. مدل 85 یا 90 هر کدوم بودجت میخوره.
منم خودم فوتبال های اروپا رو کامل باید ببینم هر روزی که بازی باشه تا آخر شب و فیفا رو کنسول هم که کارمونه معمولا واسه همین نتونستم با استرس اولد کنار بیام و mini led سامسونگ خریدم و شدیدا هم راضی هستم و حال میکنم باش
البته قطعا مسئله بورن این خـــیلی کم شده تو سری های جدید مخصوصا ال جی. ولی با توجه به فاکتور استرس کوچیک و نبود گارانتی و سلیقه شما در مورد رنگ ها ، من نظرمو گفتم بالا

(البته اگر سهامداران اولد تو این تاپیک حمله نکنن و بگن هیچی حالیت نیست و گ*ه خوردی اولد نخریدی :| :D)

سلام مشکل burn-in تو oled های جدید رفع شده؟من زیاد از کانال های شبکه استفاده میکنم به خاطر فوتبال(مخصوصا شنبه ها و یکشنبه ها تا ده ساعت مداوم هم از tv کار میکشم)
برای گیم و ps5 هم میخواستم
آیا oled مناسب من هست؟چون قبلا که میخواستم بخرم باز اون مشکل وجود داشت و به جای رفع ایرادها، راهکارهای مسخره مثل کم کردن شدید روشنایی tv و خاموش کردن آپشن های مختلف و ... توصیه میشد نمیدونم الان تو نسلهای جدید رفع شده یا خیر
ضمنا رنگ های پرنور و روشن و اغراق آمیز رو بیشتر می پسندم تا دارک و به همین خاطر سامسونگ و سونی رو به الجی ترجیه میدم

منم با حرف دوستمون که بالا گفتن موافقم.

به نظر منم oled رنگ بندی و کیفیت تصویر حرفی برای گفتن نمیزاره و با اینکه میدونستم تو نسل جدید burn in کم یا حتی حذف شده اما بخاطر همون یک مقدار استرس که گند میزد به بازی کردنم و فیلم دیدن ترجیح دادم x90j بگیرم با اینکه اونموقع که گرفتم قیمت c1 کمتر بود .
با اینحال کاملا راضیم و هیچ پشیمونی هم ندارم که چرا اونو نگرفتم

والا منم دقیقا میخواستم همینو بگم اصلا تو کدوم فروشگاه میشه ببینی و مقایسه کنی اصلا تی وی اونجا نیست که بخوای کالیبره هم کنی تا مقایسه انجام بدی بنده یه سر رفتم جمهوری هیچ کدوم خودشون c1 نداشتن فقط زنگ میزدن قیمت میگرفتن
ما هم به استناد و تعریف این تی وی رو تهیه کردیم
این تنظیمات رو هم اعمال کن ببین چه جوریه.اصولا هر کس باید خودش تنظیم کنه تا تصویر دلخواه بدست بیاد
نوشته در گفتگوی 'خرید مانیتور و TV های مناسب برای PS5' خرید مانیتور و TV های مناسب برای PS5

• Like
Reactions: eeeeee and hadi93
با توجه به سلیقت که خط آخر گفتی به نظر من برو سمت Qled Mini led های سامسونگ. مدل 85 یا 90 هر کدوم بودجت میخوره.
منم خودم فوتبال های اروپا رو کامل باید ببینم هر روزی که بازی باشه تا آخر شب و فیفا رو کنسول هم که کارمونه معمولا واسه همین نتونستم با استرس اولد کنار بیام و mini led سامسونگ خریدم و شدیدا هم راضی هستم و حال میکنم باش
البته قطعا مسئله بورن این خـــیلی کم شده تو سری های جدید مخصوصا ال جی. ولی با توجه به فاکتور استرس کوچیک و نبود گارانتی و سلیقه شما در مورد رنگ ها ، من نظرمو گفتم بالا

(البته اگر سهامداران اولد تو این تاپیک حمله نکنن و بگن هیچی حالیت نیست و گ*ه خوردی اولد نخریدی :| :D)
آقا یه سوال داشتم از محضرتون
من خودم از سال 2016 اولد دارم
2 تا هم Burn In کردم :-??
الان هم میخوام اگر قسمت بشه 55 رو به 65 یا 75 اینچ تبدیل کنم
منتها چون فاصله ام از تلویزیون نهایت 70 سانت هست واسه همین یه نیم نگاهی هم به 8K دارم
متاسفانه تا حالا 8K اولد ندیدم تو بازار داخلی
مدلهای جدید رو نمیدونم موجود کنن یا نه
شنیدم سامسونگ قرار هست 900C رو Mini LED بده
الان سولم از شما اینه که کنتراست و عمق رنگ سامسونگ شما چجوریه ؟
اینو واسه این میپرسم که 7 سال هست اولد رو به عنوان مانیتور دارم استفاده میکنم
البته ناگفته نمونه که X90J رو هم تستش کردم و عمق رنگ مشکیش خیلی خوب بود ولی تو فاصله نزدیک هیچی به مشکی اولد نمیرسه
ممنونم

به خاطر همین چیزهاست همیشه به هرکی که میخواد tv بگیره توصیه میکنم از نزدیک ببینید بعد تصمیم به خرید tv بگیرین....چون ممکنه اون تصویری که تو ذهن شماست با سلیقه شما جور نباشه...من خودم چند سال پیش میخواستم c1 بخرم با نقدها و ویدیوهایی که دیدم..اما وقتی از نزدیک مقایسش رو دیدم با یک tv دیگه نظرم عوض شد..یعنی اون تصویر به سلیقه من نمیخورد در حالی کهc1 تلویزیون خوبی بود و ممکنه بود شخصه دیگه ای جای من بود همون c1 رو ترجیح میداد
کلا به مقایسه ویدیوهایی هم که میبینین تو یوتیوب 100% اعتماد نکنید...طرف میاد 2 تا tv رو میزاره کناره هم بعد میاد یه فیلم میزاره برا مقایسه و یک tv خیلی خوب تر از اون یکی به نظر میرسه در حالی که اصلا ما نمیدونیم اون تلویزیونی که کیفیت پایینتری داره چه تنظیماتی براش اعمال شده و اون یکی چه گذاشته شده.
اما تا اونجا که من میدونم c1 بیشتر به ابی میزنه تا زرد..شاید مشکلی داره tv.
C1 یا اولد به سلیقه ی هر کسی می خوره اینقدر هم تنظیمات داره تا اون شکلی که هر کسی می خواد درستش کنه

اما تی وی های دیگه بخوان هم نمی تونید درست تنظیمش کنید یا تکنولوژی زمان ناصرالدین شاهه بک لایت و کلی ایرادات داره
از نزدیکم هم چیز خاصی نمی فهمید چون به سلیقه ی کلی مشتری ها پر رنگ و لعاب تنظیم شده
اولد تنها ایرادش برن شدنش بود که گویا تی وی های LED اوضاشون بدترم هست با تست های جدید
تازه بک لایت ها بعد از یک مدت شدت نورشون هم کم می شه هم یکنواختیش به هم می ریزه یعنی یک دست هم افت نمی کنن
من پیشنهاد اول دوم سومم اولد هست بی شک و فقط اگر بودجه تون نمی رسه یا دیگه خیلی عشق براتنس خیلی بالا دارید قید بیناییتون هم می خواید بزنید برید سمت بقیه ی مدل ها
مقایسه ی اولد با بک لایت LED دقیقا مشابه مقایسه HDD با SSD هست انگار یکی بیاد بگه نه HDD بهتره HDD فقط ارزون تره

منتها چون فاصله ام از تلویزیون نهایت 70 سانت هست واسه همین یه نیم نگاهی هم به 8K دارم
البته ناگفته نمونه که X90J رو هم تستش کردم و عمق رنگ مشکیش خیلی خوب بود ولی تو فاصله نزدیک هیچی به مشکی اولد نمیرسه
ممنونم
مینی من دیدم کنتراستش خیلی خوبه اما بازم به اولد نمی رسه بین این دو تا قرار می گیره
اما مشکلات موشن بالاترش با زاویه ی دید بدترش همچنان روشه
کلا اون شفافیت و براقیت اولد هیچی نداره
کارت 4090 هم از پس 8K بر نمیاد ضمنا 8K بگیری کابل HDMI 2.1 هم توش محدودیت زیاد داره نهایت 60 هرتز با رنگ های عمق کمترم بگیری یا باید از تکنیک فشرده سازیش استفاده کنی
ضمنا کنسول های روشون فاجعه می شن چون حتی 4K هم نمی تونن بدن
توی فاصله ی 70 سانتی چه کاریه اخه یک عدد 42 بگیر بیشترش حالت بد می کنه برای 55 اینچش حتی حداقل غیر استانداردش باشه 1 متر می خواد پیشنهادش 2 متر هست تازه

• Love
Reactions: HIGH VOLTAGE
ممنونم
هیچی فعلا مشکی در حد اولد نداره تا micro led بیاد که شاید به عمر ما قد نده.
من والا از چیزی که فکر میکردم و تو سایتایی مثل ریتینگز خونده بودم خیلی خیلی بهتر بود از نظر کنتراست و رنگ مشکی. چون قبل از این یه سونی x900f داشتم داغون بود از نظر blooming و سایه و مشکی ضعیف. یه فیلم با زیرنویس میدیدم نورش پخش میشد رو حاشیه فیلم . ولی این سامسونگم اصلا این مشکلو نداره و منو شخصا به شدت راضی میکنه . هرچند هرکی نظری داره خودتون باید ببینید ، چون قبلا هم اولد داشتین ممکنه جالب به نظر نرسه واستون

ولی من که معمولا آدمی هستم که بعد از هر خرید (لوازم الکتریکی مخصوصا) بعدش احساس پشیمونی میکنم که کاش اون یکی برند یا مدل رو میگرفتم برای اولین بار پشیمون نیستم که اولد نخریم و به همین mini led رضایت دادم.

بازم میگم اگر مشکی شاخص اولتون هست برای خرید خوب معلومه هیچی اولد نمیشه مخصوصا شما که میگی اولد داشتی.

مینی من دیدم کنتراستش خیلی خوبه اما بازم به اولد نمی رسه بین این دو تا قرار می گیره
اما مشکلات موشن بالاترش با زاویه ی دید بدترش همچنان روشه
کلا اون شفافیت و براقیت اولد هیچی نداره
کارت 4090 هم از پس 8K بر نمیاد ضمنا 8K بگیری کابل HDMI 2.1 هم توش محدودیت زیاد داره نهایت 60 هرتز با رنگ های عمق کمترم بگیری یا باید از تکنیک فشرده سازیش استفاده کنی
ضمنا کنسول های روشون فاجعه می شن چون حتی 4K هم نمی تونن بدن
توی فاصله ی 70 سانتی چه کاریه اخه یک عدد 42 بگیر بیشترش حالت بد می کنه برای 55 اینچش حتی حداقل غیر استانداردش باشه 1 متر می خواد پیشنهادش 2 متر هست تازه
در مورد محدودیت کابل HDMI حتما بررسی میکنم فرمایش شما رو
در مورد کارت 4090 و 8K هم عرض کنم خدمتتون که من بازی ها رو دی وان بازی نمیکنم
میزارم تو تخفیف ها میگیرم
منظورم اینه که بازی های تا پارسال رو 8K نمیتونه اجرا کنه ؟
در مورد فاصله از تی وی و سایز هم دیگه عادت کردم
الان 55 برام حکم 27 رو داره
میخواستم 8K 75 بگیرم اگر قرار هست تو 8K به مشکل بخورم همون 65 میگیرم
فقط یه سوال
کودوم برند بهتره ؟
ممنونم

در مورد محدودیت کابل HDMI حتما بررسی میکنم فرمایش شما رو
در مورد کارت 4090 و 8K هم عرض کنم خدمتتون که من بازی ها رو دی وان بازی نمیکنم
میزارم تو تخفیف ها میگیرم
منظورم اینه که بازی های تا پارسال رو 8K نمیتونه اجرا کنه ؟
در مورد فاصله از تی وی و سایز هم دیگه عادت کردم
الان 55 برام حکم 27 رو داره
میخواستم 8K 75 بگیرم اگر قرار هست تو 8K به مشکل بخورم همون 65 میگیرم
فقط یه سوال
کودوم برند بهتره ؟
ممنونم
دی وان چیه 8k چیزی نزدیک 2 3 نسل دیگه نیاز داره می خوای هر بازی که میاد 6 7 سال دیگه بازی کنی؟ یا حدقل 3 4 سال دیگه؟
همون 55 بگیرین بهتره
هر چی می گیری اولد باشه چون اگه اولد داشتی دیگه راه برگشتی نیست

متوجه منظورتون نشدم که میگید با توجه به مدل تلویزیون کالیبره کردین ؟؟!! :-??
من فقط میدونم تو اکس باکس اگه اشتباه نکنم تو قسمت تنظیمات دیسپلی یه جایی داشت برای کالیبره کردن HDR که چند مرحله بود. شبیه تنظیم روشنایی اول بازی ها که میگه جوری تنظیم کن که مثلا لوگو به سختی دیده بشه. چندتا مرحله اینجوری داشت که رد میکردی همین
بله درست میگید اما اگر بخوای درست کالیبره کنی با توجه به مدل TV باید پیک برایتنس و چند تا گزینه دیگه رو مد نظر داشته باشی تا بتونی کالیبراسیون درستی داشته باشی حتی پیشنهاد میشه tone mapping, تلویزیون هم خاموش باشه

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: emaad.mir

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or