خرید مانیتور و TV های مناسب برای PS5

با سلام خدمت دوستان عزیز

با توجه به اینکه کنسول های نسل جدید دارند وارد بازار می شوند و اینکه استانداردهای جدیدی را وارد عرصه می کنند لازم دیدم این تاپیک رو ایجاد کنیم تا در مورد تلویزیون های سازگار و هماهنگ با این کنسول با یکدیگه بحث و تبادل نظر کنیم
ویژگی های تصویری نسل جدید خروجی تصویر با کیفیت 4k و 8k هستش و همچنین استاندارد جدید hdmi 2.1 هستش
خب تقریبا دیگه همگی با استاندارد های 4k و 8k َنا هستیم و میدونیم که 4k یعنی رزولوشن تصویر با کیفیت 3840X 2160 هستش و 8K رزولوشن 7680X 4320 هستش
اما ورودی HDMI 2.1 چیست و به چه دردی میخورد ؟

ویژگی های HDMI 2.1
2.png

استاندارد HDMI 2.1 دارای پهنای باند خیره کننده 48 گیگابیت در ثانیه است که می‌تواند اقدام به پخش تصاویر 4K با نرخ 120 فریم در ثانیه کرده و تصاویر 8K را نیز با نرخ 60 فریم در ثانیه منتقل سازد. این در حالی است که این درگاه از VRR, eARC, QMS و ALLM در کنار استانداردهای دالبی و HDR پشتیبانی می‌کند. انتقال این حجم از اطلاعات تنها از عهده درگاه HDMI 2.1 برخواهد آمد.
رخی از ویژگی‌های HDMI 2.1 را می‌توان در کنترلرهای HDMI 2.0 مستقر در تلویزیون‌ها فعال کرد. در نتیجه برخی از کمپانی‌ها با استفاده از این مسئله ادعا می‌کنند که تلویزیون آنها از درگاه HDMI 2.1 به صورت کامل پشتیبانی می‌کند که این مسئله یک فریب تبلیغاتی است. در ادامه به سراغ تلویزیون‌هایی خواهیم رفت که به صورت استاندارد و واقعی، از درگاه HDMI 2.1 پشتیبانی می‌کنند.

تلویزیون های شرکت سامسونگ:

Samsung Q950TS
Samsung Q900TS
Samsung Q950R / Q900RB
Samsung Q800T
Samsung Q95T
Samsung Q90T
Samsung Q80T
Samsung Q70T

تلویزیون های شرکت Vizo:

تمامی OLEDهای تولید شده در سال 2020
سری P و Quantum X 2020

تلویزیون های شرکت ال جی:

LG RX/ZX
LG WX/GX
LG CX/BX
LG NANO99/ LG NANO97/ LG NANO90/ LG NANO90/ LG NANO85
LG R9/Z9/W9/E9/C9/B9
LG SM99/SM98/SM95

تلویزیون های شرکت سونی:

Sony X900H / XH900
Sony Z9G / ZG9

تلویزیون های شرکت TCL:

TCL X915

با توجه به اینکه ورودی HDMI 2.1 یک امکان جدید رو برای شما به ارمغان میاره باید اشاره کرد که خرید تلویزیون هایی با این ورودی هیچ گونه الزامی برای نسل جدید نداشته و شما با همان HDMI 2.0 هم براحتی و بدون مشکل می توانید نسل جدید را تجربه کنید

کدام یک از تلویزیون های بازار را بخریم که پنل بهتری داشته باشد ؟ OLED - QLED - IPS - TFT - VA ?

خب شاید برای شما هم همین سوال پیش آمده باشد که کدوم پنل برای ما مناسب تر است ؟

هر کدام از این پنل ها مزایا و معایب خود را دارند و شما باید بسته به سلیقه ی خود انتخاب کنید . اگر بخواهیم در مورد هر کدام بحث بکنیم مطلب خیلی طولانی میشه فقط نکات کمی رو در موردشمون میگم خودتون بر اساس نیاز خودتون انتخاب کنید

صفحات OLED

از بهترین نمایشگر ها هستند که کنتراست تصویر بالا و و وضوح بالایی دارند همچنین نمایش رنگ مشکی و عمق رنگ مشکی را بخوبی نمایش می دهند ، زاویه ی دید خوبی دارند و مناسب تماشای فیلم و بازی هستند

اما ایرادات این نوع نمایشگر

ریسک BURN IN یا سوخته شدن نمایشگر پنل بر اثر استفاده طولانی مدت یا استفاده از تصاویر ثابت در نمایشگر
عمر کوتاه تر نسبت به صفحات IPS و LED

یک نمونه OLED با صفحه Burn in شده

178594

صفحات QLED

این نمایشگرها نوع از نمایشگرهایی هستند که مشکلات OLED را نداشته ولی در مقابل OLED عمق رنگ مشکی را ندارند ولی باز هم کیفیت عالی و شفافیت خوبی را دارند همچنین غلظت رنگ در این نمایشگرها بالاتر است
مهمترین مزیت QLED ها نسبت OLED ها روشنایی بیشتر آن هاست در صورتی که نور بیشتر رو می پسندید QLED برای شماست

صفحات IPS

178597
مهم ترین مزیت IPS ها زوایای دید آن هاست همانطور که در بالا می بینید نسبت به صفحات TN زوایه دید بهتری دارند همچنین نور پس زمینه آن ها بیشتر است
اما مهم ترین عیب صفحات IPS مشکل نشت نور تصویر است که البته در مدل های جدید بسیار کمتر شده اما همچنان وجود دارد اما نیازی به نگرانی نیست بلکه فقط در صفحات مشکی قابل دید است
لذا اگر در شب بازی میکنید یا فیلم میبینید این پنل مناسب شما نیست

179920

یک مقایسه ساده براتون آماده کردم در مورد اینکه کدوم از تلویزیونها برای ما بهتره oled- qled -va
توی تصویر بالا نگاه کنید
از سمت چپ اولی oled cx هستش دومی q90t سامسونگ و سومی x900h سونی
نکته ی حائز اهمیت این عکس ایرادی هستش که من همیشه توی oled ها و صفحات سوپر امولد میبینم
به نور خورشید و رنگ سفید دقت کنید در oled همون طور که میبینید مشکل عمده صفحات oled خوب نمایش ندادن رنگ سفید است .
هر چقدر در نمایش رنگ مشکی توانا هستد در نمایش رنگ سفید خالص عاجز هستند!
برای سامسونگ بسیار پرنور و برای سونی طبیعی تر هستش بازم بسته به سلیقه ی شماست که چه تلویزیونی میخواهید خرید کنید

:Thumbsup:
تنظیم تلویزیون X900h سونی با بهترین کیفیت و رنگ بندی

تنظیم تلویزیون X900h سونی با بهترین کیفیت و رنگ بندی

خب با توجه به اینکه خیلی از دوستان در صدد خرید X900h شدن لازم دونستم اینجا بهترین تنظیمات رو قرار بدم
خب ابتدا دکمه home رو بزنید وارد Setting گوشه تصویر که شبیه چرخ دهنده هست بشید
به قسمت Display بروید

اول گزینه های Auto Picture Mode و Light Sensor رو غیر فعال کنید

Sony X900H Calibration Settings 8

SDR

این حالت نمایش برای نمایش تصاویر استاندارد یا همون غیر HDR هستش
یادتون باشه حالت Auto Local Dimming رو خاموش کنید میتونید Brightness رو خودتون مطابق دلخواهتون تنظیم کنید اما من روی 40 گذاشتم
کنتراست رو روی 90 و gamma رو روی -2 قرار بدید
Sony X900H Calibration Settings 9

Clarity

Sony X900H Calibration Settings 12

خب Sharpness رو روی 50 بگذارید Reality Creation و Random Noise Reduction و Digital Noise Reduction رو غیر فعال کنید
ای گزینه ها میتونه برای دیدن تصاویر رزولوشن پایین خیلی موثر باشه در صورتی فیلم کیفیت پایین میبینید فعالش کنید اگر ویدئو کیفیت بالا خواستید ببینید غیر فعالش کنید ولی به صورت پیش فرض غیر فعال باشه بهتره

HDR

اگر میخواهید برای HDR تنظیم کنید تلویزیون رو و تصاویر شما خیلی کم نور هستش گزینه های Local Dimming, X-Tended Dynamic Range و Advanced Contrast Enhancer رو روی High تنظیم کنید .
برای فعال سازی 4K 120HZ میتونید بر روی Hdmi مورد نظر رفته و گزینه Enhanced Format رو انتخاب کنید

یادتون باشه حتما باید Tv آپدیت شده باشه !

Motion Settings

خب میرسیم به لذت بخش ترین بخش TV یعنی روان کردن تصاویر که این تلویزیون بنظرم توش بی نظیر بوده
وارد بخش Motion بشید گزینه Motionflow رو انتخاب کنید بگذارید روی حالت Custom و Smoothness رو بگذارید روی MAX و Clearness رو روی 1 قرار بدید
جالبه بدونید تصاویر رو به حدی نرم میکنه که من بازی کربی سوئیچ رو روش تست گرفتم بازی انگار 60 فریم کامل شد در صورتی که خودش 30 فریمه !

White Balance Settings
خب این تنظیم رنگ سفیدی که در 10 بخش هستش رو طبق تصاویر انجام بدید تلویزیون به بهترین حالت خودش میرسه

Sony X900H Calibration Settings 15

Sony X900H Calibration Settings 16

Sony X900H Calibration Settings 17

Sony X900H Calibration Settings 18

Sony X900H Calibration Settings 19

Sony X900H Calibration Settings 20

Sony X900H Calibration Settings 21

Sony X900H Calibration Settings 22

Sony X900H Calibration Settings 23

Sony X900H Calibration Settings 24

Sony X900H Calibration Settings 25

Attachments

• TN-vs-IPS.jpg
    TN-vs-IPS.jpg
    182.4 KB · مشاهده: 71
آخرین ویرایش:
ببین کلا وقتی شما میگی فقط بعضی وقت ها این اشکال پیش میاد معنی اش این میشه که تمام پیکسل های صفحه نمایش شما سالم هستند و 100 درصد عملکرد درستی دارند و توی اون (بعضی صحنه ها و رنگ ها) یک اشکال موقت ایجاد میشه حالا شما باید دنبال دلیل و عامل اون باشی مثلا ممکن شما میری توی شبکه های SD که کیفیت ورودی تصویر شون اونقدر پایین هست که مناسب tv 4k نیست و یا دلیل دیگه کابل های ورودی که به پشت tv وصل کردید ممکن اشکال داشته باشند هر چند وقت یکبار نویزی اشکالی به tv دارند وارد میکنند و یا موقع تمیز کردن صفحه نمایش بهش فشار اورده باشید ویا موقع انتقال از مرز ضربه ای خورده و دلایل فنی دیگه ای که برای بررسی دقیق و تخصصی نیاز به یه یک ادم متخصص هست
ممنونم رفیق ضربه ای که بهش نخورده یه بار جابه جا شد اونم با احتیاط داخل کارتن خودش به hdmi هم فقط ps5 وصل هست و کابل انتن هوایی دیگه چیزی وصل نیست توی تصویر موقعی که صفحه سفیده هیچ پیکسل سوخته ای نیست فقط موقع بازی یا تماشای تلوزیون یک یا دو خط افقی میاد ومیره تو اینترنت سایت های خارجی سرچ کردم نوشته بدو با احتیاط باز بشه و فلت برد به پنل رو جدا کنم از دوباره وصل کنم نظر شما چیه ممنون.

ممنونم رفیق ضربه ای که بهش نخورده یه بار جابه جا شد اونم با احتیاط داخل کارتن خودش به hdmi هم فقط ps5 وصل هست و کابل انتن هوایی دیگه چیزی وصل نیست توی تصویر موقعی که صفحه سفیده هیچ پیکسل سوخته ای نیست فقط موقع بازی یا تماشای تلوزیون یک یا دو خط افقی میاد ومیره تو اینترنت سایت های خارجی سرچ کردم نوشته بدو با احتیاط باز بشه و فلت برد به پنل رو جدا کنم از دوباره وصل کنم نظر شما چیه ممنون.
نه اصلا همچین کاری نکن به دو دلیل شما اولا الان دلیل اصلی ایجاد مشکل نمیدونی پس هیچ تضمینی نیست این راه حل مناسب شما اصلا باشه دوم این کار من شما نیست هزار تا فوت فن داره که بعدا که رفتی وسط کار تازه نمیدونی چکارش کنی اسیب جدی و جدید بهش وارد میکنی دوم سایت خارجی هم وحی اسمونی نیست که اعتبار صد درصد داشته باشه باز به همون دلیل اول که گفتم (دلیل اصلی ایجاد مشکل نمیدونی) اگر خودم بودم تمام کار هایی نرم افزاری فقط امتحان میکردم و بس

بعد میگی موقع بازی شما پس برو یوتیوب یا کلا نت واسه این مطلب که ps5 چه اشکال هایی روی tv ممکن با hdmi مشکل دار یا موارد دیگه ایجاد میکنه
فقط واسه امتحان چون مال منم اون یکبار فقط موقع جابجا کردن انتن رو میزی و یهو چرخوندن tv واسم این اشکال ایجاد شد و دیگه اصلا تکرار نشد چند ساعتی کابل انتن هوایی بشکل فیزیکی کلا جدا کن فقط حتما یادت باشه tv خاموش کن قبلش بعد برو همون بازی و صحنه ها و کارایی که کردی تکرار کن
یک مورد در مورد tv برو تو گزینه ها اگر منو انگلیسی هست Settings > Picture > Expert Settings > (Picture Clarity Settings) بزار روی اتوماتیک اگر هم الان رو اتوماتیک هست بزار گزینه اف این امتحان کن اخر سر اگر نشد گزینه کاستوم و گزینه های کاستوم تغییر بده ببین چی میشه
این تنظیمات رو هم واسه کالیبره کردن tv انجام بده کلا واسه ارتقا کیفیت تصویر خوبه
Samsung TU8000 Calibration Settings.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: hustler
من خیلی سال پیش سامسونگ داشتم که همچین مشکلی براش پیش اومد خط های عمودی بودن منتها
من به گارانتی گفتم کلا پنل رو برام عوض کردن هر چند روز تعویض مشکل رفع شده بود اما گفت بر می گرده و مشکل شایعی هست اگر مشکل شما هم همین باشه یعنی پنل از اول یا به مرور مشکل دار شده و گویا سامسونگ بعد از این همه سال همچنان این مشکل رو داره
اگرم متفاوت هست که بهتره با پشتیبانیش یک گپی بزنید انلاین دارن اگر انگلیسی بلدین

من خیلی سال پیش سامسونگ داشتم که همچین مشکلی براش پیش اومد خط های عمودی بودن منتها
من به گارانتی گفتم کلا پنل رو برام عوض کردن هر چند روز تعویض مشکل رفع شده بود اما گفت بر می گرده و مشکل شایعی هست اگر مشکل شما هم همین باشه یعنی پنل از اول یا به مرور مشکل دار شده و گویا سامسونگ بعد از این همه سال همچنان این مشکل رو داره
اگرم متفاوت هست که بهتره با پشتیبانیش یک گپی بزنید انلاین دارن اگر انگلیسی بلدین
اطلاعات غلط ندید لطفا اولا مشکل ایشون مشابه مشکل شما خط های عمودی نیست دوما هر برندی سونی ال جی باشه از هر 100 تاش با این روش های قرون وسطایی قاچاق بالاخره یک دونه اش ممکن مشکلی پیش بیاد براش دوم مگه ایشون مدل سامسونگ مونتاژ داخل کشور خریده الان بره پنل بی کیفیت بزارن تلوزیون دیگه تلوزیون نمیشه
که هیچ تعمیر کار کار بلدی نمیاد این کار اشتباه بکنه
اخرش واسه بالا امدن یک کانال شما میای هر جا پست و پیام میزاری که چی یعنی شما همه مدل ها تی وی و کنسول ها داشتی و اسه هر مشکل هم یک راه حلی داری
بی خیال بابا پرشین تک

نه اصلا همچین کاری نکن به دو دلیل شما اولا الان دلیل اصلی ایجاد مشکل نمیدونی پس هیچ تضمینی نیست این راه حل مناسب شما اصلا باشه دوم این کار من شما نیست هزار تا فوت فن داره که بعدا که رفتی وسط کار تازه نمیدونی چکارش کنی اسیب جدی و جدید بهش وارد میکنی دوم سایت خارجی هم وحی اسمونی نیست که اعتبار صد درصد داشته باشه باز به همون دلیل اول که گفتم (دلیل اصلی ایجاد مشکل نمیدونی) اگر خودم بودم تمام کار هایی نرم افزاری فقط امتحان میکردم و بس

بعد میگی موقع بازی شما پس برو یوتیوب یا کلا نت واسه این مطلب که ps5 چه اشکال هایی روی tv ممکن با hdmi مشکل دار یا موارد دیگه ایجاد میکنه
فقط واسه امتحان چون مال منم اون یکبار فقط موقع جابجا کردن انتن رو میزی و یهو چرخوندن tv واسم این اشکال ایجاد شد و دیگه اصلا تکرار نشد چند ساعتی کابل انتن هوایی بشکل فیزیکی کلا جدا کن فقط حتما یادت باشه tv خاموش کن قبلش بعد برو همون بازی و صحنه ها و کارایی که کردی تکرار کن
یک مورد در مورد tv برو تو گزینه ها اگر منو انگلیسی هست Settings > Picture > Expert Settings > (Picture Clarity Settings) بزار روی اتوماتیک اگر هم الان رو اتوماتیک هست بزار گزینه اف این امتحان کن اخر سر اگر نشد گزینه کاستوم و گزینه های کاستوم تغییر بده ببین چی میشه
این تنظیمات رو هم واسه کالیبره کردن tv انجام بده کلا واسه ارتقا کیفیت تصویر خوبه
Samsung TU8000 Calibration Settings.
ممنون از راهنمایی برم راهایی که گفتید تست کنم ببینم چی میشه.

اطلاعات غلط ندید لطفا اولا مشکل ایشون مشابه مشکل شما خط های عمودی نیست دوما هر برندی سونی ال جی باشه از هر 100 تاش با این روش های قرون وسطایی قاچاق بالاخره یک دونه اش ممکن مشکلی پیش بیاد براش دوم مگه ایشون مدل سامسونگ مونتاژ داخل کشور خریده الان بره پنل بی کیفیت بزارن تلوزیون دیگه تلوزیون نمیشه
که هیچ تعمیر کار کار بلدی نمیاد این کار اشتباه بکنه
اخرش واسه بالا امدن یک کانال شما میای هر جا پست و پیام میزاری که چی یعنی شما همه مدل ها تی وی و کنسول ها داشتی و اسه هر مشکل هم یک راه حلی داری
بی خیال بابا پرشین تک
اولا اینکه چرا اینقدر بی ادبین من به دوستمون کمک کردم شما کجای این داستان قرار دارید؟؟؟
ضمنا پنل مونتاژ داخل سال هاست نداریم اگر همچنان اطلاعاتتون اپدیت نیست خیلی ساله که دیگه در ایران مونتاژی صورت نمی گیره پس پنل پنله و باید از اونطرف براشون بیاد که چون هم قیمت تی وی می افته هیچ کسی همچین کاریم نمی کنه
بعدشم من از سال 2005 توی این سایت هستم و اتفاقا قبلنا خیلیم بیشتر پست می ذاشتم و البته بله داشتم اگر باعث ناراحتی شما نمی شه عکساشون در بخش عکس ها هم هست اتفاقا
قطعا سامسونگ یا الجی کیفیت ساخت پایین تری نسبت به سونی دارن و اینو همه هم قبول دارن اما از لحاظ تکنولوژی سونی عقب مونده
این مشکل ساسمونگ هم یک مشکل قدیمی و شایع هست که با یک سرچ کلی مطلب راجبش میاد حالا چون شما سامسونگ داری دلیل نمی شه ازش دفاع بی خودی بکنید این مسئله ربطی به قاچاق یا چیزای دیگه نداره در برخی از موارد قابل درست شدنه در برخی موارد دائمی هست
https://www.google.com/search?q=sam...CDk5NDNqMWo0qAIAsAIA&sourceid=chrome&ie=UTF-8

آخرین ویرایش:
سلام دوستان
قصد خرید تلویزیون ۶۵ اینچ دارم با بودجه تقریباً ۴۰ میلیون. بین ۴ مدل x90j x85j q70a qned90 موندم.
خودم دلم روی ال‌جی qned90 هست به خاطر mini led بودن ولی خب این که اندروید نیست یکم دل چرکینم و دوم خانواده با سونی موافق تر هستند.
فعلاً کنسول ندارم و بیشتر استفاده فیلم و سریال و خبر و ورزشی و موزیکه
خیلی ممنون میشم راهنمایی کنید🙏

سلام دوستان
قصد خرید تلویزیون ۶۵ اینچ دارم با بودجه تقریباً ۴۰ میلیون. بین ۴ مدل x90j x85j q70a qned90 موندم.
خودم دلم روی ال‌جی qned90 هست به خاطر mini led بودن ولی خب این که اندروید نیست یکم دل چرکینم و دوم خانواده با سونی موافق تر هستند.
فعلاً کنسول ندارم و بیشتر استفاده فیلم و سریال و خبر و ورزشی و موزیکه
خیلی ممنون میشم راهنمایی کنید
اگه آندروید میخوای x90j گزینه خوبیه.کاملا راضیت میکنه.

من پنج شش ماه پیش از فروشگاه سلام بابا میخواستم یه c1 48 اینچ بگیرم، سفارشم زدم ولی کنسلش کردم
حالا الان امروز زنگ زده بود بهم که قبلا میخواستی بخری بیا الان بخر خیلی ارزون شده :Biggrin: 26 تومن!
یه بار به زور جواب آدما میدن یه بار زنگ میزنن میگن توروخدا بیا بخر

اقا سلام
ببخشید یه نظر میخواستم از دوستان
بین c2 و a80j کدومو پیشنهاد میدید؟
از یه طرف موتور xr سونی خیلی خفنه
الجی ام گزینه های مراقبت از اولدش بیشتره
بعد تو یوتیوب بری خیلی کم بتونی نمونه جاانداختن تصویر و تو اولد سونی ببینی
بعد کافیه سرچ کنی lg burn in صدتا صدتا میاره
واقعا نمیدونم چیکار کنم؟
یه کمک بدید
یه سوال دیگه اگه قید اولد و بزنم بین qned 90 و x90j کدومو پیشنهاد میدید؟
ممنون

کیفیت تصویر الجی یا سامسونگ بالاتر نیست ؟
در این مورد فعلا نمیتونم نظر تخصصی بدم ، ۴ ماه از خرید x90j میگذره و یادمه اونموقه مقایسه میکردم و انتخابمو کردم ، بنظرم زیاد حساس نشو ، هر سه مدلی که انتخاب کردی خیلی خوبن و وقتی بیاریش خونه اصلا به مدلهای دیگه فکر نمیکنی و بهش عادت میکنی
دلیل انتخاب این مدل برای من کیفیت خوب سونی برای استفاده طولانی مدت + امکانات بروز برای کنسول های نسل جدید + آندروید بود.

سلام
دوستان قصد خرید تلویزیون دارم . مدل های زیر رو در نظر دارم.

Sony X85k 2022
LG Nano84 2022
xiaomi Q1E

نمیدونم سراغ IPS های الجی برم یا VA سونی ، پنل VA واقعا خیلی حساسه در برابر ضربه با شدت کم ؟

سلام
دوستان قصد خرید تلویزیون دارم . مدل های زیر رو در نظر دارم.

Sony X85k 2022
LG Nano84 2022
xiaomi Q1E

نمیدونم سراغ IPS های الجی برم یا VA سونی ، پنل VA واقعا خیلی حساسه در برابر ضربه با شدت کم ؟

من باشم سونی انتخاب میکنم. چون از لحاظ ساپورت نرم افزاری خیلی خوب عمل میکنه.
و کیفیت تصویرش هم بالاتره.
مگه میخوای مشت بزنی تو صفحه :blink:؟

• Love
Reactions: HIGH VOLTAGE
دوستان مانیتور 32SQ780S که LG معرفی کرده رو دیدید؟ به عنوان مانیتور اسمارت معرفی شده البته (نه گیمینگ)
قیمت جهانی 500$
بنظرتون همچین موردی برای کنسول های نسل جدید مناسب هست؟
یه مانیتور قدیمی LG دارم تا الآن بدون مشکل داره کار می‌کنه در کل نسبت به مانیتور LG نظر مثبتی دارم.

Sent from my iPad using Tapatalk Pro
«ناآمدگان اگر بدانند که ما از دَهْر چه می‌کشیم، نایند دگر»

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or