خرید مانیتور و TV های مناسب برای PS5

با سلام خدمت دوستان عزیز

با توجه به اینکه کنسول های نسل جدید دارند وارد بازار می شوند و اینکه استانداردهای جدیدی را وارد عرصه می کنند لازم دیدم این تاپیک رو ایجاد کنیم تا در مورد تلویزیون های سازگار و هماهنگ با این کنسول با یکدیگه بحث و تبادل نظر کنیم
ویژگی های تصویری نسل جدید خروجی تصویر با کیفیت 4k و 8k هستش و همچنین استاندارد جدید hdmi 2.1 هستش
خب تقریبا دیگه همگی با استاندارد های 4k و 8k َنا هستیم و میدونیم که 4k یعنی رزولوشن تصویر با کیفیت 3840X 2160 هستش و 8K رزولوشن 7680X 4320 هستش
اما ورودی HDMI 2.1 چیست و به چه دردی میخورد ؟

ویژگی های HDMI 2.1
2.png

استاندارد HDMI 2.1 دارای پهنای باند خیره کننده 48 گیگابیت در ثانیه است که می‌تواند اقدام به پخش تصاویر 4K با نرخ 120 فریم در ثانیه کرده و تصاویر 8K را نیز با نرخ 60 فریم در ثانیه منتقل سازد. این در حالی است که این درگاه از VRR, eARC, QMS و ALLM در کنار استانداردهای دالبی و HDR پشتیبانی می‌کند. انتقال این حجم از اطلاعات تنها از عهده درگاه HDMI 2.1 برخواهد آمد.
رخی از ویژگی‌های HDMI 2.1 را می‌توان در کنترلرهای HDMI 2.0 مستقر در تلویزیون‌ها فعال کرد. در نتیجه برخی از کمپانی‌ها با استفاده از این مسئله ادعا می‌کنند که تلویزیون آنها از درگاه HDMI 2.1 به صورت کامل پشتیبانی می‌کند که این مسئله یک فریب تبلیغاتی است. در ادامه به سراغ تلویزیون‌هایی خواهیم رفت که به صورت استاندارد و واقعی، از درگاه HDMI 2.1 پشتیبانی می‌کنند.

تلویزیون های شرکت سامسونگ:

Samsung Q950TS
Samsung Q900TS
Samsung Q950R / Q900RB
Samsung Q800T
Samsung Q95T
Samsung Q90T
Samsung Q80T
Samsung Q70T

تلویزیون های شرکت Vizo:

تمامی OLEDهای تولید شده در سال 2020
سری P و Quantum X 2020

تلویزیون های شرکت ال جی:

LG RX/ZX
LG WX/GX
LG CX/BX
LG NANO99/ LG NANO97/ LG NANO90/ LG NANO90/ LG NANO85
LG R9/Z9/W9/E9/C9/B9
LG SM99/SM98/SM95

تلویزیون های شرکت سونی:

Sony X900H / XH900
Sony Z9G / ZG9

تلویزیون های شرکت TCL:

TCL X915

با توجه به اینکه ورودی HDMI 2.1 یک امکان جدید رو برای شما به ارمغان میاره باید اشاره کرد که خرید تلویزیون هایی با این ورودی هیچ گونه الزامی برای نسل جدید نداشته و شما با همان HDMI 2.0 هم براحتی و بدون مشکل می توانید نسل جدید را تجربه کنید

کدام یک از تلویزیون های بازار را بخریم که پنل بهتری داشته باشد ؟ OLED - QLED - IPS - TFT - VA ?

خب شاید برای شما هم همین سوال پیش آمده باشد که کدوم پنل برای ما مناسب تر است ؟

هر کدام از این پنل ها مزایا و معایب خود را دارند و شما باید بسته به سلیقه ی خود انتخاب کنید . اگر بخواهیم در مورد هر کدام بحث بکنیم مطلب خیلی طولانی میشه فقط نکات کمی رو در موردشمون میگم خودتون بر اساس نیاز خودتون انتخاب کنید

صفحات OLED

از بهترین نمایشگر ها هستند که کنتراست تصویر بالا و و وضوح بالایی دارند همچنین نمایش رنگ مشکی و عمق رنگ مشکی را بخوبی نمایش می دهند ، زاویه ی دید خوبی دارند و مناسب تماشای فیلم و بازی هستند

اما ایرادات این نوع نمایشگر

ریسک BURN IN یا سوخته شدن نمایشگر پنل بر اثر استفاده طولانی مدت یا استفاده از تصاویر ثابت در نمایشگر
عمر کوتاه تر نسبت به صفحات IPS و LED

یک نمونه OLED با صفحه Burn in شده

178594

صفحات QLED

این نمایشگرها نوع از نمایشگرهایی هستند که مشکلات OLED را نداشته ولی در مقابل OLED عمق رنگ مشکی را ندارند ولی باز هم کیفیت عالی و شفافیت خوبی را دارند همچنین غلظت رنگ در این نمایشگرها بالاتر است
مهمترین مزیت QLED ها نسبت OLED ها روشنایی بیشتر آن هاست در صورتی که نور بیشتر رو می پسندید QLED برای شماست

صفحات IPS

178597
مهم ترین مزیت IPS ها زوایای دید آن هاست همانطور که در بالا می بینید نسبت به صفحات TN زوایه دید بهتری دارند همچنین نور پس زمینه آن ها بیشتر است
اما مهم ترین عیب صفحات IPS مشکل نشت نور تصویر است که البته در مدل های جدید بسیار کمتر شده اما همچنان وجود دارد اما نیازی به نگرانی نیست بلکه فقط در صفحات مشکی قابل دید است
لذا اگر در شب بازی میکنید یا فیلم میبینید این پنل مناسب شما نیست

179920

یک مقایسه ساده براتون آماده کردم در مورد اینکه کدوم از تلویزیونها برای ما بهتره oled- qled -va
توی تصویر بالا نگاه کنید
از سمت چپ اولی oled cx هستش دومی q90t سامسونگ و سومی x900h سونی
نکته ی حائز اهمیت این عکس ایرادی هستش که من همیشه توی oled ها و صفحات سوپر امولد میبینم
به نور خورشید و رنگ سفید دقت کنید در oled همون طور که میبینید مشکل عمده صفحات oled خوب نمایش ندادن رنگ سفید است .
هر چقدر در نمایش رنگ مشکی توانا هستد در نمایش رنگ سفید خالص عاجز هستند!
برای سامسونگ بسیار پرنور و برای سونی طبیعی تر هستش بازم بسته به سلیقه ی شماست که چه تلویزیونی میخواهید خرید کنید

:Thumbsup:
تنظیم تلویزیون X900h سونی با بهترین کیفیت و رنگ بندی

تنظیم تلویزیون X900h سونی با بهترین کیفیت و رنگ بندی

خب با توجه به اینکه خیلی از دوستان در صدد خرید X900h شدن لازم دونستم اینجا بهترین تنظیمات رو قرار بدم
خب ابتدا دکمه home رو بزنید وارد Setting گوشه تصویر که شبیه چرخ دهنده هست بشید
به قسمت Display بروید

اول گزینه های Auto Picture Mode و Light Sensor رو غیر فعال کنید

Sony X900H Calibration Settings 8

SDR

این حالت نمایش برای نمایش تصاویر استاندارد یا همون غیر HDR هستش
یادتون باشه حالت Auto Local Dimming رو خاموش کنید میتونید Brightness رو خودتون مطابق دلخواهتون تنظیم کنید اما من روی 40 گذاشتم
کنتراست رو روی 90 و gamma رو روی -2 قرار بدید
Sony X900H Calibration Settings 9

Clarity

Sony X900H Calibration Settings 12

خب Sharpness رو روی 50 بگذارید Reality Creation و Random Noise Reduction و Digital Noise Reduction رو غیر فعال کنید
ای گزینه ها میتونه برای دیدن تصاویر رزولوشن پایین خیلی موثر باشه در صورتی فیلم کیفیت پایین میبینید فعالش کنید اگر ویدئو کیفیت بالا خواستید ببینید غیر فعالش کنید ولی به صورت پیش فرض غیر فعال باشه بهتره

HDR

اگر میخواهید برای HDR تنظیم کنید تلویزیون رو و تصاویر شما خیلی کم نور هستش گزینه های Local Dimming, X-Tended Dynamic Range و Advanced Contrast Enhancer رو روی High تنظیم کنید .
برای فعال سازی 4K 120HZ میتونید بر روی Hdmi مورد نظر رفته و گزینه Enhanced Format رو انتخاب کنید

یادتون باشه حتما باید Tv آپدیت شده باشه !

Motion Settings

خب میرسیم به لذت بخش ترین بخش TV یعنی روان کردن تصاویر که این تلویزیون بنظرم توش بی نظیر بوده
وارد بخش Motion بشید گزینه Motionflow رو انتخاب کنید بگذارید روی حالت Custom و Smoothness رو بگذارید روی MAX و Clearness رو روی 1 قرار بدید
جالبه بدونید تصاویر رو به حدی نرم میکنه که من بازی کربی سوئیچ رو روش تست گرفتم بازی انگار 60 فریم کامل شد در صورتی که خودش 30 فریمه !

White Balance Settings
خب این تنظیم رنگ سفیدی که در 10 بخش هستش رو طبق تصاویر انجام بدید تلویزیون به بهترین حالت خودش میرسه

Sony X900H Calibration Settings 15

Sony X900H Calibration Settings 16

Sony X900H Calibration Settings 17

Sony X900H Calibration Settings 18

Sony X900H Calibration Settings 19

Sony X900H Calibration Settings 20

Sony X900H Calibration Settings 21

Sony X900H Calibration Settings 22

Sony X900H Calibration Settings 23

Sony X900H Calibration Settings 24

Sony X900H Calibration Settings 25

Attachments

• TN-vs-IPS.jpg
    TN-vs-IPS.jpg
    182.4 KB · مشاهده: 71
آخرین ویرایش:
من تو اینستا دیدم هر خارجی از اتاق گیمینگش عکس گذاشته تلوزیونش پاناسونیک اولد هست.
کیفیت تصویرها تو عکس با آدم حرف میرنه
هیچکدوم الجی ندارن. چرا؟
چرا اینجا هیشکی از پاناسونیک نمیگه؟
شاید باورتون نشه !

ولی پاناسونیک و مخصوصاً کمتر شناخته شده توشیبا تلویزیون های بسیار بسیار با کیفیتی دارن که اصلا وارد کشور نمیشه .

برخی برند ها هم هستن هم رابط کاربری عالی دارن و کیفیت تصویر بی نظیری دارن . مثل تلویزیون های برند آمریکایی Vizio و برند عالی هایسنس

download.jpg images.jpg

کافیه ودیو های مقایسه ای و کیفیتشون رو تو یو.ت.وب ببینید .

download (1).jpg

تو کشور فقط سونی ، ال جی ، سامسونگ و مردم جز این برند ها چیزی نمیخرن :D

ولی همین برند هایی ک میگین جزو تاپ ۳ های گیمینگ نیستن تو سایت rtings نگاه بکنین هایسنس ک جزو پیشنهادی های بودجه هست پاناسونیک هم بخاطر پرایس کمتر پیشنهاد میده و البته امکانات کمتر نسبت به lg تاپ ۳ همون الجی سامسونگ و سونی هست
تو oled که عملا هیچ حرفی برای گفتن در مقابل این ۳ برند ندارن گرچه تو خود این ۳ برند از نظر امکانات گیمینگ الجی حرف اول رومیزنه چه پی سی چ کنسول سونی تو رنگ فوق العادست ولی vrr تو در و دیواره image retention هم معمولا داره تا دقایقی سامسونگم که رنگ طبيعي نمیدونه چی هست فقط اغراق
The 4 Best OLED 4k TVs - Summer 2022: Reviews

آخرین ویرایش:
ولی همین برند هایی ک میگین جزو تاپ ۳ های گیمینگ نیستن تو سایت rtings نگاه بکنین هایسنس ک جزو پیشنهادی های بودجه هست پاناسونیک هم بخاطر پرایس کمتر پیشنهاد میده و البته امکانات کمتر نسبت به lg تاپ ۳ همون الجی سامسونگ و سونی هست
تو oled که عملا هیچ حرفی برای گفتن در مقابل این ۳ برند ندارن گرچه تو خود این ۳ برند از نظر امکانات گیمینگ الجی حرف اول رومیزنه چه پی سی چ کنسول سونی تو رنگ فوق العادست ولی vrr تو در و دیواره image retention هم معمولا داره تا دقایقی سامسونگم که رنگ طبيعي نمیدونه چی هست فقط اغراق

کاملاً درسته . سه برند تاپ همون سونی و ال جی و سامسونگ هستن .

ولی این برند ها از نظر قیمتی باعث میشد با قیمت کمتر هم بشه تلویزیون خوب خرید . :x

کاملاً درسته . سه برند تاپ همون سونی و ال جی و سامسونگ هستن .

ولی این برند ها از نظر قیمتی باعث میشد با قیمت کمتر هم بشه تلویزیون خوب خرید . :x
حرف شما بله درسته برای روز عرضه ولی نه الانی که تی وی های ۲۰۲۱ تخفیف خردن از آیفون هم ارزون ترن ولی متاسفانه اون برند ها وارد نمیشن ک روز عرضه بتونیم ارزون تر بخریم
اگرم بیان چون تعداد کمه گرون تر میدن!
تو کامنتا میخوندم که یه عده میگن lg که وارد میشه با قیمت خوبی میاد خب الان نزدیک ۶ ما ه از عرضه جهانیش گذشته و افت قیمت کرده تولید ارزون تر و همچنین از کشور هایی که کارگر خیلی ارزون تر هست میخرن عملا day 1 تو ایران برای تی وی معنی نداره پس شما چه ال جی ۶ ماه پس از عرضه ۱۰۰۰ دلاری بخری چه پاناسونیک روز عرضه ۱۰۰۰ دلاری فرقی به حالمون نمیکنه چه بسا خیلی از امکانات رو هم از دست میدی
اینم از عجایب جایی هست که زندگی میکنیم

من تو اینستا دیدم هر خارجی از اتاق گیمینگش عکس گذاشته تلوزیونش پاناسونیک اولد هست.
کیفیت تصویرها تو عکس با آدم حرف میرنه
هیچکدوم الجی ندارن. چرا؟
چرا اینجا هیشکی از پاناسونیک نمیگه؟
چون وارد نمیشه

اتفقا من سال 96 میخواستم تی وی بخرم خیلی دنبال پاناسونیک بودم و مدلای محدودی تو ایران بود
و خیلی دوست داشتم پاناسونیک بخرم که نشد تا الان
اتفاقاند ساید افرا هم دیدم گذاشته ولی نمیدونم مدل سال هست یا نه یا کیفیتش چطوره
یه مدل oled 55 شو گذاشته 95 م که اصلا به صرفه نیست
البته این ویدیو رو دیدم که مثله اینکه پاناسونیک خط تولید تی وی شو جمع کرده و بازار دسته سونی الجی و سامسونگه
و اتفاقا برام سوال بود چرا من هرکیو میبینم تی وی پاناسونیک نداره اکثرا ال جی و خصوصا c1 دارن
(البته کامل ندیدم)

از اون ور هم برام سواله اصلا rtings هیچ نقدی از پاناسونیک نمیذاره
همون طور که فیلیپس واگذار شد به هنگ کنگیا و امثال jvc رفتن فکر کنم رسما پاناسونیک خیلی از تی وی هاشو حذف کنه
خوبی تی وی های پاناسونیک اینه که اندرویدی بودن مثله سونی , کی میشه سامسونگ از این تایزن مزخرف بکشه بیرون

خوب یه سوال پرسیدم صفحه قبل کسی جواب نداد در مورد ضربه به پنل va و ips یا ads
رفتم تحقیق کردم مثله این که مقاومت ips بیشتر خواستم بدونم این جریان پیکسل سوختکی موقعه تحویل که میگید مثلا 3 تا از طریق ضربه خوردن به صفحه ایجاد میشه؟ بعد با این حساب پنل ips بهتر نیست برای خرید روی این مورد؟

خوب یه سوال پرسیدم صفحه قبل کسی جواب نداد در مورد ضربه به پنل va و ips یا ads
رفتم تحقیق کردم مثله این که مقاومت ips بیشتر خواستم بدونم این جریان پیکسل سوختکی موقعه تحویل که میگید مثلا 3 تا از طریق ضربه خوردن به صفحه ایجاد میشه؟ بعد با این حساب پنل ips بهتر نیست برای خرید روی این مورد؟

سلام
دقیقاً حرف دلمو زدی ای کای این سامسونگ از تایزن مضخرف دست بکشد !!!!! بهترین سیستم عامل اندروید هست و وب او اس ال جی webos (که مثل اندروید بر پایه لینوکس هست و اصلا بر خلاف اسمش بر پایه وب نیست) هست پشتیبانی فوق العاده خوبی داره . سامسونگ باید از اندروید استفاده میکرد .

............

در مورد پنل ، پنل ADS تقویت شده IPS هست که تحمل ضربه بیشتری نسبت به IPS داره و کنتراست بیشتری نسبت به IPS داره . نمونه تلویزیون با این پنل UQ8000 ال جی و QN85A سامسونگ هستش .

مدل های تلویزیون های ADS رو میتونی تو یوتو.ب سرچ کنید .

QN85A از بهترین تلویزیون های سامسونگ هست حیف که سیستم عا خوبی نداره . اندروید باکس خوب هم هزینه بر هست . (هیچ اندروید باکسی ارزونی قابلیت Upsclase تصویر رو نداره )

...............
اینطور که من متوجه شدم پیکسل سوختگی فقط در اثر ضربه ایجاد نمیشه . ممکنه تو خط تولید و مونتاژ تلویزیون ایجاد شده باشه .

بهترین راهکار اینه از جایی که میخوای تلویزیون بخری (س.ب یا افراLand ) حتما باهاشون تماس برقرار کنید و اعلام کنی که فقط با این شرط خریدار تلویزیون هستی . مطمئن باش راه میان . :Rose::Rose::Rose:

دوستان این سایت ژیار کالا همه مدل های 2022 سونی رو موجود کرده یا هنوز تو مرحله ب زودی قرار دارن؟چون بقیه سایت ها هنوز موجود نکردن.

دوستان این سایت ژیار کالا همه مدل های 2022 سونی رو موجود کرده یا هنوز تو مرحله ب زودی قرار دارن؟چون بقیه سایت ها هنوز موجود نکردن.
اگه بیاد برای همه میاد
قیمتاش هم چرته
x75k 55 گذاشته 29/950
بعد
a75k 55 گذاشته 28/950
فعلا فکر کنم تی وی های 2022 bu8000 سامسونگ اومده با تعداد محدود q70b که اونم چون تعدادش محدوده از q80a هم گرونتره 29-30 م

اگه بیاد برای همه میاد
قیمتاش هم چرته
x75k 55 گذاشته 29/950
بعد
a75k 55 گذاشته 28/950
فعلا فکر کنم تی وی های 2022 bu8000 سامسونگ اومده با تعداد محدود q70b که اونم چون تعدادش محدوده از q80a هم گرونتره 29-30 م
دقیقا قیمتاش خیلی چرت گذاشته ، 65a90k رو گذاشته 50 تومن ولی 65a90j هست 80 ملیون :دی

Sony X75k

ارزانترین تلویزیون 4k سال 2022 سونی

00.jpg

• مدل تلویزیون: X75K
  • شرکت سازنده: سونی
  • سری: 7
  • سال تولید 2022
  • کشور سازنده: ژاپن
  • نور پس زمینه: Direct LED
  • رزولوشن تصویر: 3840×2160 پیکسل
  • وضوح کیفیت 4K
  • رفرش ریت: 50 هرتز
  • فناوری تصویر 4K X-Reality PRO
  • دارای فرمت تصویر HDR ، HLG
  • پردازنده هوشمند X1
  • زاویه دید گسترده
  • نمایش جزئیات با Motionflow XR
  • فناوری رنگ Live Colour
  • توان صوتی 20 وات
  • بلندگوهای 2 کاناله
  • صدای سه بعدی Dolby Atmos
  • مجهز به جستجوی صوتی
  • پشتیبانی از WI FI
  • دارای بلوتوث ورژن 5.0
  • قابلیت اتصال به گوشی
  • اشتراک گذاری با Chromecast built-in
  • 4پورت HDMI و 2 پورت USB
  • دارای خروجی OPTICAL
  • مجهز به پورت LAN
  • دارای جک هدفون
  • سیستم عامل اندروید
  • رابط کاربری Google tv
  • پشتیبانی از دستیار صوتی
  • دارای گیرنده داخلی DVB-T/T2

:bash::Groupwave::Laughing:

Untitled.jpg

باقی تصاویر نمونه کیفیت در

::::::::: گالری عکسهای TV گیمینگ شما ::::

دوستان سلام
تلویزیون 55B7 رو دادم رفت
میخوام برای سیستم یدونه تی وی بگیرم و ازش به عنوان مونیتور استفاده کنم
برند هم فقط و فقط سونی میخوام
با قیمت زیر 25 تومن 55 اینچ یا کمتر چیزی میتونین پیشنهاد بدین ؟
ممنونم

سلام دوست گرامی. با قیمت زیر 25 تومن برند سونی سایز 55 تنها تلویزیون قابل قبول x75h سال 2020 هست که کیفیت خوبی هم داره . ولی اگه بتونید 2 الی 3 تومن بیشتر هزینه کنید تلویزیون 2021 x85j هستش که یکی از بهترین میان رده های بازار هست. همچنین ارزونترین تلویزیون گیمینگ سونی هست و کیفیت خیلی خوبی هم داره

سلام دوست گرامی. با قیمت زیر 25 تومن برند سونی سایز 55 تنها تلویزیون قابل قبول x75h سال 2020 هست که کیفیت خوبی هم داره . ولی اگه بتونید 2 الی 3 تومن بیشتر هزینه کنید تلویزیون 2021 x85j هستش که یکی از بهترین میان رده های بازار هست. همچنین ارزونترین تلویزیون گیمینگ سونی هست و کیفیت خیلی خوبی هم داره

کاملاً تایید میشه . به نظرم افزایش بودجه بدین X85J 2021 بگیرید که بیشترین رضایت رو هم داشته.

اینهمه شرکت تلویزیون سازی وجود داره. چرا یکیشون روی ریموت ها نمیان یه دکمه برای on و off حالت گیم مود اضافه کنه؟
توی کنسول ها که خوب allm وجود داره. ولی روی pc هر بار برای بازی باید بیام رو گیم مود. دکمه های مثل امازون پرایم و نتفلیکس و گذاشتن. هنوز دکمه تله تکست و ....... رو هم میزنن ولی یکی نبوده تا به الان پیشنهاد بده یه دکمه گیم مود هم اضافه کنن؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or