خرید مانیتور و TV های مناسب برای PS5

با سلام خدمت دوستان عزیز

با توجه به اینکه کنسول های نسل جدید دارند وارد بازار می شوند و اینکه استانداردهای جدیدی را وارد عرصه می کنند لازم دیدم این تاپیک رو ایجاد کنیم تا در مورد تلویزیون های سازگار و هماهنگ با این کنسول با یکدیگه بحث و تبادل نظر کنیم
ویژگی های تصویری نسل جدید خروجی تصویر با کیفیت 4k و 8k هستش و همچنین استاندارد جدید hdmi 2.1 هستش
خب تقریبا دیگه همگی با استاندارد های 4k و 8k َنا هستیم و میدونیم که 4k یعنی رزولوشن تصویر با کیفیت 3840X 2160 هستش و 8K رزولوشن 7680X 4320 هستش
اما ورودی HDMI 2.1 چیست و به چه دردی میخورد ؟

ویژگی های HDMI 2.1
2.png

استاندارد HDMI 2.1 دارای پهنای باند خیره کننده 48 گیگابیت در ثانیه است که می‌تواند اقدام به پخش تصاویر 4K با نرخ 120 فریم در ثانیه کرده و تصاویر 8K را نیز با نرخ 60 فریم در ثانیه منتقل سازد. این در حالی است که این درگاه از VRR, eARC, QMS و ALLM در کنار استانداردهای دالبی و HDR پشتیبانی می‌کند. انتقال این حجم از اطلاعات تنها از عهده درگاه HDMI 2.1 برخواهد آمد.
رخی از ویژگی‌های HDMI 2.1 را می‌توان در کنترلرهای HDMI 2.0 مستقر در تلویزیون‌ها فعال کرد. در نتیجه برخی از کمپانی‌ها با استفاده از این مسئله ادعا می‌کنند که تلویزیون آنها از درگاه HDMI 2.1 به صورت کامل پشتیبانی می‌کند که این مسئله یک فریب تبلیغاتی است. در ادامه به سراغ تلویزیون‌هایی خواهیم رفت که به صورت استاندارد و واقعی، از درگاه HDMI 2.1 پشتیبانی می‌کنند.

تلویزیون های شرکت سامسونگ:

Samsung Q950TS
Samsung Q900TS
Samsung Q950R / Q900RB
Samsung Q800T
Samsung Q95T
Samsung Q90T
Samsung Q80T
Samsung Q70T

تلویزیون های شرکت Vizo:

تمامی OLEDهای تولید شده در سال 2020
سری P و Quantum X 2020

تلویزیون های شرکت ال جی:

LG RX/ZX
LG WX/GX
LG CX/BX
LG NANO99/ LG NANO97/ LG NANO90/ LG NANO90/ LG NANO85
LG R9/Z9/W9/E9/C9/B9
LG SM99/SM98/SM95

تلویزیون های شرکت سونی:

Sony X900H / XH900
Sony Z9G / ZG9

تلویزیون های شرکت TCL:

TCL X915

با توجه به اینکه ورودی HDMI 2.1 یک امکان جدید رو برای شما به ارمغان میاره باید اشاره کرد که خرید تلویزیون هایی با این ورودی هیچ گونه الزامی برای نسل جدید نداشته و شما با همان HDMI 2.0 هم براحتی و بدون مشکل می توانید نسل جدید را تجربه کنید

کدام یک از تلویزیون های بازار را بخریم که پنل بهتری داشته باشد ؟ OLED - QLED - IPS - TFT - VA ?

خب شاید برای شما هم همین سوال پیش آمده باشد که کدوم پنل برای ما مناسب تر است ؟

هر کدام از این پنل ها مزایا و معایب خود را دارند و شما باید بسته به سلیقه ی خود انتخاب کنید . اگر بخواهیم در مورد هر کدام بحث بکنیم مطلب خیلی طولانی میشه فقط نکات کمی رو در موردشمون میگم خودتون بر اساس نیاز خودتون انتخاب کنید

صفحات OLED

از بهترین نمایشگر ها هستند که کنتراست تصویر بالا و و وضوح بالایی دارند همچنین نمایش رنگ مشکی و عمق رنگ مشکی را بخوبی نمایش می دهند ، زاویه ی دید خوبی دارند و مناسب تماشای فیلم و بازی هستند

اما ایرادات این نوع نمایشگر

ریسک BURN IN یا سوخته شدن نمایشگر پنل بر اثر استفاده طولانی مدت یا استفاده از تصاویر ثابت در نمایشگر
عمر کوتاه تر نسبت به صفحات IPS و LED

یک نمونه OLED با صفحه Burn in شده

178594

صفحات QLED

این نمایشگرها نوع از نمایشگرهایی هستند که مشکلات OLED را نداشته ولی در مقابل OLED عمق رنگ مشکی را ندارند ولی باز هم کیفیت عالی و شفافیت خوبی را دارند همچنین غلظت رنگ در این نمایشگرها بالاتر است
مهمترین مزیت QLED ها نسبت OLED ها روشنایی بیشتر آن هاست در صورتی که نور بیشتر رو می پسندید QLED برای شماست

صفحات IPS

178597
مهم ترین مزیت IPS ها زوایای دید آن هاست همانطور که در بالا می بینید نسبت به صفحات TN زوایه دید بهتری دارند همچنین نور پس زمینه آن ها بیشتر است
اما مهم ترین عیب صفحات IPS مشکل نشت نور تصویر است که البته در مدل های جدید بسیار کمتر شده اما همچنان وجود دارد اما نیازی به نگرانی نیست بلکه فقط در صفحات مشکی قابل دید است
لذا اگر در شب بازی میکنید یا فیلم میبینید این پنل مناسب شما نیست

179920

یک مقایسه ساده براتون آماده کردم در مورد اینکه کدوم از تلویزیونها برای ما بهتره oled- qled -va
توی تصویر بالا نگاه کنید
از سمت چپ اولی oled cx هستش دومی q90t سامسونگ و سومی x900h سونی
نکته ی حائز اهمیت این عکس ایرادی هستش که من همیشه توی oled ها و صفحات سوپر امولد میبینم
به نور خورشید و رنگ سفید دقت کنید در oled همون طور که میبینید مشکل عمده صفحات oled خوب نمایش ندادن رنگ سفید است .
هر چقدر در نمایش رنگ مشکی توانا هستد در نمایش رنگ سفید خالص عاجز هستند!
برای سامسونگ بسیار پرنور و برای سونی طبیعی تر هستش بازم بسته به سلیقه ی شماست که چه تلویزیونی میخواهید خرید کنید

:Thumbsup:
تنظیم تلویزیون X900h سونی با بهترین کیفیت و رنگ بندی

تنظیم تلویزیون X900h سونی با بهترین کیفیت و رنگ بندی

خب با توجه به اینکه خیلی از دوستان در صدد خرید X900h شدن لازم دونستم اینجا بهترین تنظیمات رو قرار بدم
خب ابتدا دکمه home رو بزنید وارد Setting گوشه تصویر که شبیه چرخ دهنده هست بشید
به قسمت Display بروید

اول گزینه های Auto Picture Mode و Light Sensor رو غیر فعال کنید

Sony X900H Calibration Settings 8

SDR

این حالت نمایش برای نمایش تصاویر استاندارد یا همون غیر HDR هستش
یادتون باشه حالت Auto Local Dimming رو خاموش کنید میتونید Brightness رو خودتون مطابق دلخواهتون تنظیم کنید اما من روی 40 گذاشتم
کنتراست رو روی 90 و gamma رو روی -2 قرار بدید
Sony X900H Calibration Settings 9

Clarity

Sony X900H Calibration Settings 12

خب Sharpness رو روی 50 بگذارید Reality Creation و Random Noise Reduction و Digital Noise Reduction رو غیر فعال کنید
ای گزینه ها میتونه برای دیدن تصاویر رزولوشن پایین خیلی موثر باشه در صورتی فیلم کیفیت پایین میبینید فعالش کنید اگر ویدئو کیفیت بالا خواستید ببینید غیر فعالش کنید ولی به صورت پیش فرض غیر فعال باشه بهتره

HDR

اگر میخواهید برای HDR تنظیم کنید تلویزیون رو و تصاویر شما خیلی کم نور هستش گزینه های Local Dimming, X-Tended Dynamic Range و Advanced Contrast Enhancer رو روی High تنظیم کنید .
برای فعال سازی 4K 120HZ میتونید بر روی Hdmi مورد نظر رفته و گزینه Enhanced Format رو انتخاب کنید

یادتون باشه حتما باید Tv آپدیت شده باشه !

Motion Settings

خب میرسیم به لذت بخش ترین بخش TV یعنی روان کردن تصاویر که این تلویزیون بنظرم توش بی نظیر بوده
وارد بخش Motion بشید گزینه Motionflow رو انتخاب کنید بگذارید روی حالت Custom و Smoothness رو بگذارید روی MAX و Clearness رو روی 1 قرار بدید
جالبه بدونید تصاویر رو به حدی نرم میکنه که من بازی کربی سوئیچ رو روش تست گرفتم بازی انگار 60 فریم کامل شد در صورتی که خودش 30 فریمه !

White Balance Settings
خب این تنظیم رنگ سفیدی که در 10 بخش هستش رو طبق تصاویر انجام بدید تلویزیون به بهترین حالت خودش میرسه

Sony X900H Calibration Settings 15

Sony X900H Calibration Settings 16

Sony X900H Calibration Settings 17

Sony X900H Calibration Settings 18

Sony X900H Calibration Settings 19

Sony X900H Calibration Settings 20

Sony X900H Calibration Settings 21

Sony X900H Calibration Settings 22

Sony X900H Calibration Settings 23

Sony X900H Calibration Settings 24

Sony X900H Calibration Settings 25

Attachments

• TN-vs-IPS.jpg
    TN-vs-IPS.jpg
    182.4 KB · مشاهده: 71
آخرین ویرایش:
در نهایت با جمع بندی که کردم گزینه نهاییم x90j 65 اینچ هستش اما بازم کیفیت بالای Lg C1 به خصوص روی گیم شدیدا داره قلقلکم میده که برم سمت C1 55 اینچ. اما خب هم 10 اینچ رو از دست میدم و هم اینکه چون استفاده دستکتاپ هم دارم و همانطور که دوستان هم گفتن، میدونم که برام مشکل برن این احتمالا درست میکنه
55-65 اینچ استفاده دسکتاپ؟
اون وقت چطوری؟

اره کلا این گزینه یکی از بهترین کارایی هست که میتونم بکنم یا روی همون اولد دسکتاپ رو داشته باشم و رعایتش رو کنم گر چه میدونم ریسکش رو بالا میبره
یا اینکه همین x90j رو میگیرم و با خیال راحت تمام کارام رو باهاش انجام میدم
فقط میمونه تصمیم گیری نهایی که باید یه مقدار سبک سنگین کنم چون 10 اینچ هم برام مد نظره

واقعیتش من عکس ها رو از یوزر های دیگه در یوتیوب برداشتم و خودم تقریبا 12-13 ساله که دیگه مدل های جدید سونی رو نگرفتم و خبر ندارم که کیفیتشون در مقابل اولد چطوره. اگر اینطوره که شما میگید که حداقلش برای من خیلی خوشحال کننده هست و میتونم بجای گرفتن اولد و پذیرفتن ریسک برن بخاطر کاربری دسکتاپ، همین x90j رو با سایز بزرگتر بگیرم
ن برادر تو یوتیوب سرچ کن x90j ک هیچ x95j کنار b1(ن c1 تازه) تفاوت زمین تا اسمون دقیقا همونی ک شما گفتی انگار چمنو لمس میکنی
همون مانیتور بخری با c1 بهتره بنظرم مبارکتم باشه پیشاپیش

اره کلا این گزینه یکی از بهترین کارایی هست که میتونم بکنم یا روی همون اولد دسکتاپ رو داشته باشم و رعایتش رو کنم گر چه میدونم ریسکش رو بالا میبره
فقط میمونه تصمیم گیری نهایی که باید یه مقدار سبک سنگین کنم چون 10 اینچ هم برام مد نظره

واقعیتش من عکس ها رو از یوزر های دیگه در یوتیوب برداشتم و خودم تقریبا 12-13 ساله که دیگه مدل های جدید سونی رو نگرفتم و خبر ندارم که کیفیتشون در مقابل اولد چطوره. اگر اینطوره که شما میگید که حداقلش برای من خیلی خوشحال کننده هست و میتونم بجای گرفتن اولد و پذیرفتن ریسک برن بخاطر کاربری دسکتاپ، همین x90j رو با سایز بزرگتر بگیرم
کالیبره کردن تیوی خیلی مهمه رو کیفیت. پسرخاله من برای اتاقش اولد b9 گرفته روزانه هم 2 ساعت به گفته خودش بیشتر استفاده نمیکنه به خاطر ریسک برن این ( خودم هم براش خرید زدم از بانه) وقتی اومد خونمون تیوی منو دید اصلا فکرش رونمیکرد کیفیت تصویرش انقدر بالا باشه من بازی لست دو و کالاف مدرن وارفر 2019 رو براش تست زدم کیفیت تصویر رو دید فکر نمیکرد led بتونه چنین کیفیت تصویری رو داشته باشه. کلا به نظر خودم از سال 2017 به بعد led های بالا رده اختلاف خودشون رو با اولد ها کم کردن . من خودم به خاطر ریسک برن این هیچ وقت سراغ اولد نمیرم اگه هم خواستم چند سال بعد تیوی رو عوض کنم سراغ led mini ها میرم. در کل سلیقه هست ولی اگه ترس برن این داری سراغ اولد نرو.

کالیبره کردن تیوی خیلی مهمه رو کیفیت. پسرخاله من برای اتاقش اولد b9 گرفته روزانه هم 2 ساعت به گفته خودش بیشتر استفاده نمیکنه به خاطر ریسک برن این ( خودم هم براش خرید زدم از بانه) وقتی اومد خونمون تیوی منو دید اصلا فکرش رونمیکرد کیفیت تصویرش انقدر بالا باشه من بازی لست دو و کالاف مدرن وارفر 2019 رو براش تست زدم کیفیت تصویر رو دید فکر نمیکرد led بتونه چنین کیفیت تصویری رو داشته باشه. کلا به نظر خودم از سال 2017 به بعد led های بالا رده اختلاف خودشون رو با اولد ها کم کردن . من خودم به خاطر ریسک برن این هیچ وقت سراغ اولد نمیرم اگه هم خواستم چند سال بعد تیوی رو عوض کنم سراغ led mini ها میرم. در کل سلیقه هست ولی اگه ترس برن این داری سراغ اولد نرو.
دادا کالیبره کردن منظورت چیه؟ مگر میتونه هر کسی کالیبره کنه. سخت افزار و نرم افزار بعلاوه علمش رو میخواد. شما فکر کردی دوتا گاما بالا و بایین کنی و شد کالیبره. هیچ بروفایل رفرنسی هم ازش وجود نداره که بخوای از روش کالیبره کنی. چون یونیت با یونیت فرق داره. با کالیبره هم نه قرار کنتراست بالاتر بره نه برایتنس. صرفا خطاهای رنگ رو کمتر میکنه که اصلا برای خیلی ها شاید قابل لمس نباشه. فرق دیفالت و کالیبره هر دو تی وی x900 و x90j هم خیلی کمه. و تنظیمات بیشفرض خودش کاملا مناسبه
تفاوت این دو مدل تی مورد بحث ما با c1 هم خیلی زیاده. از یکنواختی و زاویه دید و سرعت بیکسل بگیر تا انواع و اقسام سرتیفیکت های گیم. مشکل ایشون فقط ریسک برن هست. که بیشنهاد دادم چیکار کنه.

دادا کالیبره کردن منظورت چیه؟ مگر میتونه هر کسی کالیبره کنه. سخت افزار و نرم افزار بعلاوه علمش رو میخواد. شما فکر کردی دوتا گاما بالا و بایین کنی و شد کالیبره. هیچ بروفایل رفرنسی هم ازش وجود نداره که بخوای از روش کالیبره کنی. چون یونیت با یونیت فرق داره. با کالیبره هم نه قرار کنتراست بالاتر بره نه برایتنس. صرفا خطاهای رنگ رو کمتر میکنه که اصلا برای خیلی ها شاید قابل لمس نباشه. فرق دیفالت و کالیبره هر دو تی وی x900 و x90j هم خیلی کمه. و تنظیمات بیشفرض خودش کاملا مناسبه
تفاوت این دو مدل تی مورد بحث ما با c1 هم خیلی زیاده. از یکنواختی و زاویه دید و سرعت بیکسل بگیر تا انواع و اقسام سرتیفیکت های گیم. مشکل ایشون فقط ریسک برن هست. که بیشنهاد دادم چیکار کنه.
دوست عزیز قرار نیست همه تخصصی کالیبره کننن. همون سایتایی مثل rtings و cnet و خیلیای دیگه برای هر تیوی بهترین تنظیم تصویر رو گفتند که اونم سلیقه ای هست . کی گفته تصویر فرقی نداره بین پیش فرض و با ستینگ پیشنهادی. نمونش تو تنظیمات حالت استاندارد سونی رنگ زنده یا live color رو حالت متوسط هست در صورتی که باید خاموش باشه حتما چون حالت رنگ ها به صورت خیلی اشباع در میان و مصنوعین. بماند کنتراست بهینه هم رو متوسط هست که اونم باید خاموش باشه در بهترین حالت کم ( در صورتی که محتوای hdr خیلی تاریک باشه میتونن رو حداکثر بزارن). وضوح رو هم 60 میزاره در صورتی که باید 50 باشه.. اونایی که فکر میکنن بدردشون میخوره از توضیحات استفاده میکنن. کم هم نیستن تو این تاپیک دوستانی که خودشون استاد هستن

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: .:HO3IN:.
55-65 اینچ استفاده دسکتاپ؟
اون وقت چطوری؟

آره
الان خودم یه 50 دارم اما میخوام آپگرید کنم به تی وی های 2021
با تنظیم فاصله با تلویزیون مشکل حل میشه، الان من حدود 100 سانت اینا با تلویزیون فاصله دارم، اگه 65 بخوام بگیرم یه خورده فاصله رو بیشتر میکنم

ن برادر تو یوتیوب سرچ کن x90j ک هیچ x95j کنار b1(ن c1 تازه) تفاوت زمین تا اسمون دقیقا همونی ک شما گفتی انگار چمنو لمس میکنی
همون مانیتور بخری با c1 بهتره بنظرم مبارکتم باشه پیشاپیش

آره خودم هم اینطور فکر میکنم چون تمام کسایی که دیدم اولد گرفتن بعدش یه جمله مشترک میگن که "دیگه هیچ وقت به LED بر نمیگردیم!"
قربونت ممنونم تا ببینم آخرش نظرم کدومشون میشه همچنان در شکم

آره
من خودم مقایسه های زیادی بین این دو نوع پنل دیدم، واقعا بدور از تعصب خیلی جاها هم LED ها رو دیدم که بهتر از اولد عمل کردن به خصوص توی فیلم و یه دلیل اصلیش هم بیشتر بودن روشناییشون نسبت به اولد بود.
ولی توی گیم معمولا هر مقایسه ای دیدم یه جورایی LED انگار یه چیزی نسبت به اولد کم داره، مثلا احساس میکنی که یه لایه جلو تصویرتو گرفته و نمیذاره کیفیت اصلی رو ببینی. البته خب اون مقایسه هایی که من دیدم نمیدونم تنظیمات تلویزیون رو دستی دستکاری کردن یا اینکه با همون تنظیمات اولیه مقایسه رو انجام دادن

موس و کیبورد بی سیمه؟

آره

آخرین ویرایش:
آره
الان خودم یه 50 دارم اما میخوام آپگرید کنم به تی وی های 2021
با تنظیم فاصله با تلویزیون مشکل حل میشه، الان من حدود 100 سانت اینا با تلویزیون فاصله دارم، اگه 65 بخوام بگیرم یه خورده فاصله رو بیشتر میکنم
موس و کیبورد بی سیمه؟

دوست گرامی اصلا oled رو به عنوان دسکتاپ استفاده نکنید فقط و فقط پیشنهاد دوستان که یک مانیتور برای دسکتاپ و یک c1 برای تلویزیون یا یک x90j برای هر دو کار
55 هم با 65 اینچ تفاوتش زیاده اگر اهل بازی های خطی و داستانی و دیدن فیلم و سریال و فوتبال هستی و همه کارات رو می خوای با یک تلویزیون انجام بدی انتخابت 65 اینچ باشه که لذت تلویزیون بزرگتر رو نمیشه ازش قافل شد اما اگر بازی آنلاین هم انجام میدی و امکان خرید مانیتور جدا هم داری c1 هم قطعا جزو بهترین هاست
اگر درگیری فکری و ذهنی بابت برن داری اصلا به c1 فکر نکن چون برات عذاب میشه و مثلا یک روز از صبح میزنی از خونه بیرون و تلویزیون روی یک شبکه خبری روشن مونده همش نگران اینی که شب که بر میگردی اتفاقی نیوفتاده باشه ( اصلا شایدم هیچ وقت اتفاقی نیوفته ولی ذهنت درگیره)
تفاوت led و oled هم زیاده و قطعا oled بهتره اما معمولا وقتی خیلی به چشم میاد که دو تلویزیون در کنار هم مقایسه بشن و اینطور نیست که x90j رو بگیرید پشیمون بشید قطعا هر دو تلویزیون راضیتون میکنه

آخرین ویرایش:
نظر کلی رو بگم. در صورتی که یک تیوی دارید و میخواید برای اتاق تیوی عالی ای بگیرید و ازش استفاده کم کنید برید سراغ اولد ( البته از نظر مالی هم مشکلی نداشته باشید چون بعد 2 یا 3 سال یا حتی زودتر ریسک رو باید در نظر بگیرید) . ولی باز اگه مشکل مالی ندارید و میخواید تیوی ای بگیرید که تو طول روز ساعت ها ازش با خیال راحت استفاده کنید کیفیت خیلی خوبی هم برای محتوای گیم و فیلم و ورزشی داشته باشه برید سراغ led های بالای رده حتما هم سری 9 سونی بگیرید یا سری 7 و 8 و 9 کیولدهای سامسونگ

وحتما و حتما پنلشون va باشه. چون بعضی مدل های سامسونگ کیولدهاشون تو این دو سال از پنل ips استفاده میشه

آخرین ویرایش:
دوست عزیز قرار نیست همه تخصصی کالیبره کننن. همون سایتایی مثل rtings و cnet و خیلیای دیگه برای هر تیوی بهترین تنظیم تصویر رو گفتند که اونم سلیقه ای هست . کی گفته تصویر فرقی نداره بین پیش فرض و با ستینگ پیشنهادی. نمونش تو تنظیمات حالت استاندارد سونی رنگ زنده یا live color رو حالت متوسط هست در صورتی که باید خاموش باشه حتما چون حالت رنگ ها به صورت خیلی اشباع در میان و مصنوعین. بماند کنتراست بهینه هم رو متوسط هست که اونم باید خاموش باشه در بهترین حالت کم ( در صورتی که محتوای hdr خیلی تاریک باشه میتونن رو حداکثر بزارن). وضوح رو هم 60 میزاره در صورتی که باید 50 باشه.. اونایی که فکر میکنن بدردشون میخوره از توضیحات استفاده میکنن. کم هم نیستن تو این تاپیک دوستانی که خودشون استاد هستن
همون r و cnet رو شما ببین. گفته این تنظیمات مختص یونیتی هست که ما داریم. و بیشنهادی برای همه نیست. دو تی یک مدل. در کالیبره فرق دارن
اگر قرار به کالیبره باشه که خو C1 هم کالیبره نیست. و اگر بشه بازهم تفاوت فضاییه
گفتم همx90j حتی دیفالت هم خوبه و نیازی به کالیبره نیست

Attachments

• sss.png
    sss.png
    232 KB · مشاهده: 70
سلام مجدد

بچه ها هفته پیش پرسیدم که سایز 55 برای مصرف خانگی در حد فیلم و سریال و خیلی محدود گیم ( خیلی محدود و اصلا استفاده انلاین ندارم ) که دوستان q60 سامسونگ رو پیشنهاد دادن
رفتم برای خرید نظرم به نانو 80 ال جی هم جلب شد
به عنوان مشاوره نهایی کدوم رو پیشنهاد می دین ؟ نانو 80 یا q60 ؟
( بودجه حداکثر 20 تومن )

کسی نظری نداره ؟ :D

خیلی ممنون توضیحات کامل و عالی بود

خودم هم ویدئو های زیادی از مقایسه هاش با تلویزیون های دیگه و ریویو خودش به تنهایی توی یوتیوب امروز نگاه کردم و به نظر میاد تصویری که ارائه میده حتی از x950h هم بهتر باشه و علت اصلیش فکر میکنم کنتراست بهترشه

در نهایت با جمع بندی که کردم گزینه نهاییم x90j 65 اینچ هستش اما بازم کیفیت بالای Lg C1 به خصوص روی گیم شدیدا داره قلقلکم میده که برم سمت C1 55 اینچ. اما خب هم 10 اینچ رو از دست میدم و هم اینکه چون استفاده دستکتاپ هم دارم و همانطور که دوستان هم گفتن، میدونم که برام مشکل برن این احتمالا درست میکنه
مثلا شما همین صحنه TLOU رو ببینید، یکیش G1 (که تقاوت زیادی با C1 نداره) یکیش X900h که روی تصویر G1 واقعا احساس میکنی میتونی سبزه ها رو لمس کنی و دستت بگیری اینقدر از هر نظر پرتابله
سلام دوست عزیز اینم یک سری عکس از بازی لست دو در تلویزیون سونی 2018 f9000 . گوشیم هم مال 2017 هست . الجی ایکس پاور هست . یک گوشی خیلی خیلی معمولی اونایی که گوشی شناسن میدونن. ولی شما همین عکس ها رو با اون عکسی که خودتون فرستادید مقایسه کنید. ( همونطور که خودتون میدونید با گوشی عکس گرفتن به خاطر انعکاس نور تا از نزدیک دیدن کلی فرق داره ولی همین هم اختلاف رو با اون عکسی که فرستادید نشون میده)

برای دوستانی که هم میخوان بدونن تنظیمات چی بوده. حالت سینما پرو .رنگ 53 . تن رنگ گرم. شما میتونید استاندارد یا همون خنثی بزارید که تصویر ( درخشان تر و پویاتر )vibran میشه بزارید. رو حالت ویژه به نظر خودم تصاویر خیلی زرد میشه و رنگ پریده ). رنگ زنده خاموش .وضوح 50. اتو لوکال حداکثر. XTENDED حداکثر. خلق واقعیت تنظیم دستی (20). کنتراست 90. کنتراست بهینه خاموش رنگ مشکی خاموش. بقیه هم پیش فرض

Attachments

• photo_2022-05-01_23-20-13.jpg
    photo_2022-05-01_23-20-13.jpg
    79.4 KB · مشاهده: 75
  • photo_2022-05-01_23-20-04.jpg
    photo_2022-05-01_23-20-04.jpg
    76.1 KB · مشاهده: 75
  • photo_2022-05-01_23-18-42.jpg
    photo_2022-05-01_23-18-42.jpg
    76.6 KB · مشاهده: 67
  • photo_2022-05-01_23-18-40.jpg
    photo_2022-05-01_23-18-40.jpg
    93.7 KB · مشاهده: 67
آخرین ویرایش:
خیلی تفاوت قیمت داره یهو از ۳۰ تومن میشه ۵۰ میل بخاطر ۱۰ اینچ بنظرم ۲۰ میل نمیارزه
البته c1 رو میگم
باز بعضی تی وی ها از ۶۵ اینچ به بالا یا سوند بار های بهتری دارن یا قابلیت های دیگه تا جایی ک من میدونم c1 ۵۵ با ۶۵ فرقی نداره
خیلی فرقشه 55 با 65 یهو چقد گنده تر میشه:|
بهترین سایز به قیمت رو همیشه 55 اینچ داره برای همینم حداقل در ایران پرفروش ترین سایز هست برای همین در ایران برند ها و مدل های خیلی زیادی توی این سایز موجوده اما هرچقدر بزرگتر یا کوچکتر میشه انتخاب ها محدودتر میشه
C1 درسته بهترین کیفیت تصویر رو داره ولی هرکسی هم برای یک تلویزیون 55 اینچ 33-34 میلیون هزینه نمیکنه واقعا قیمتش زیاده

بهترین سایز به قیمت رو همیشه 55 اینچ داره برای همینم حداقل در ایران پرفروش ترین سایز هست برای همین در ایران برند ها و مدل های خیلی زیادی توی این سایز موجوده اما هرچقدر بزرگتر یا کوچکتر میشه انتخاب ها محدودتر میشه
C1 درسته بهترین کیفیت تصویر رو داره ولی هرکسی هم برای یک تلویزیون 55 اینچ 33-34 میلیون هزینه نمیکنه واقعا قیمتش زیاده
اختلافش با یه lcd مید رنج مثل x90j 55, حدود 2 تومن. چه جوری زیاده. اختلاف اولد های سونی با ال جی نزدیک 20 تا 30 تومن. در صورتی که بنل هم یکی هست و اختلاف بسیار کم.

سلام دوست عزیز اینم یک سری عکس از بازی لست دو در تلویزیون سونی 2018 f9000 . گوشیم هم مال 2017 هست . الجی ایکس پاور هست . یک گوشی خیلی خیلی معمولی اونایی که گوشی شناسن میدونن. ولی شما همین عکس ها رو با اون عکسی که خودتون فرستادید مقایسه کنید. ( همونطور که خودتون میدونید با گوشی عکس گرفتن به خاطر انعکاس نور تا از نزدیک دیدن کلی فرق داره ولی همین هم اختلاف رو با اون عکسی که فرستادید نشون میده)

برای دوستانی که هم میخوان بدونن تنظیمات چی بوده. حالت سینما پرو .رنگ 53 . تن رنگ گرم. شما میتونید استاندارد یا همون خنثی بزارید که تصویر ( درخشان تر و پویاتر )vibran میشه بزارید. رو حالت ویژه به نظر خودم تصاویر خیلی زرد میشه و رنگ پریده ). رنگ زنده خاموش .وضوح 50. اتو لوکال حداکثر. XTENDED حداکثر. خلق واقعیت تنظیم دستی (20). کنتراست 90. کنتراست بهینه خاموش رنگ مشکی خاموش. بقیه هم پیش فرض

سلام دوست من خیلی ممنونم برای اینکه زحمت افتادید و این تصاویر با کیفیت رو گرفتید، واقعا خیلی بهتر از اون عکسی شده که من فرستادم با اینکه به قول شما اون عکس برای سری 9 H بود و اینی که شما گرفتید سری F و سال 2018. این کالیبره که فرمودید واقعا تاثیرش روی تصویر قابل توجه هست و کاملا متوجه این موضوع شدم

من ایشالا توی این یک هفته تصمیم میگیرم که C1 بگیرم یا x90j، قطعا این موضوعی که مطرح کردید خیلی روی انتخابم تاثیر خواهد داشت چون از طرفی من خودم متمایل هستم که دسکتاپ رو روی تی وی بزرگ بندازم و نه مانیتور، احتمال اینکه در حال حاضر سمت C1 نرم بیشتره

دوست گرامی اصلا oled رو به عنوان دسکتاپ استفاده نکنید فقط و فقط پیشنهاد دوستان که یک مانیتور برای دسکتاپ و یک c1 برای تلویزیون یا یک x90j برای هر دو کار
55 هم با 65 اینچ تفاوتش زیاده اگر اهل بازی های خطی و داستانی و دیدن فیلم و سریال و فوتبال هستی و همه کارات رو می خوای با یک تلویزیون انجام بدی انتخابت 65 اینچ باشه که لذت تلویزیون بزرگتر رو نمیشه ازش قافل شد اما اگر بازی آنلاین هم انجام میدی و امکان خرید مانیتور جدا هم داری c1 هم قطعا جزو بهترین هاست
اگر درگیری فکری و ذهنی بابت برن داری اصلا به c1 فکر نکن چون برات عذاب میشه و مثلا یک روز از صبح میزنی از خونه بیرون و تلویزیون روی یک شبکه خبری روشن مونده همش نگران اینی که شب که بر میگردی اتفاقی نیوفتاده باشه ( اصلا شایدم هیچ وقت اتفاقی نیوفته ولی ذهنت درگیره)
تفاوت led و oled هم زیاده و قطعا oled بهتره اما معمولا وقتی خیلی به چشم میاد که دو تلویزیون در کنار هم مقایسه بشن و اینطور نیست که x90j رو بگیرید پشیمون بشید قطعا هر دو تلویزیون راضیتون میکنه

قطعا با راهنمایی هایی که شما و دوستان عزیز دیگه کردند، گزینه استفاده اولد با عنوان دسکتاپ برای من یک نفر کاملا منتفی هست. اگه C1 بگیرم حتما باید به فکر گرفتن یک مانیتور یا تلویزیون دیگه باشم و فقط در این صورت میتونم اولد رو سالم نگه دارم. در هر حال دسکتاپ هر چقدر هم رعایت کنی بازم یک سری منو ها و بار های مختلف هستند که اجتناب ناپذیر هستند و در دراز مدت موجب برن خواهد شد احتمال زیاد

خیلی تفاوت قیمت داره یهو از ۳۰ تومن میشه ۵۰ میل بخاطر ۱۰ اینچ بنظرم ۲۰ میل نمیارزه
البته c1 رو میگم
باز بعضی تی وی ها از ۶۵ اینچ به بالا یا سوند بار های بهتری دارن یا قابلیت های دیگه تا جایی ک من میدونم c1 ۵۵ با ۶۵ فرقی نداره
خیلی فرقشه 55 با 65 یهو چقد گنده تر میشه:|

دقیقا این موضوعیه که خودم هم این مدت داشتم بهش فکر میکردم. C1 65 اینچ تقریبا 45 میلیون قیمت داره از اون ور 55 اینچش رو میشه حدود 31 گرفت که به نظرم برای کسی که پولش رو هم داره کمی قابل تامله این تفاوت زیادش در مقایسه با تلویزیون های دیگه
مثلا اختلاف بین 55 x90j با 65 اینچش حدود 9 میلیونه فکر کنم که منطقی تر به نظر میاد.
در کل من خودم اگه انتخابم اولد بشه قطعا فقط سمت 55 اینچش میرم چون 65 اینچش نمی ارزه

• Like
Reactions: reza11 and Cyruss

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• 3DO

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or