خرید مانیتور و TV های مناسب برای PS5

با سلام خدمت دوستان عزیز

با توجه به اینکه کنسول های نسل جدید دارند وارد بازار می شوند و اینکه استانداردهای جدیدی را وارد عرصه می کنند لازم دیدم این تاپیک رو ایجاد کنیم تا در مورد تلویزیون های سازگار و هماهنگ با این کنسول با یکدیگه بحث و تبادل نظر کنیم
ویژگی های تصویری نسل جدید خروجی تصویر با کیفیت 4k و 8k هستش و همچنین استاندارد جدید hdmi 2.1 هستش
خب تقریبا دیگه همگی با استاندارد های 4k و 8k َنا هستیم و میدونیم که 4k یعنی رزولوشن تصویر با کیفیت 3840X 2160 هستش و 8K رزولوشن 7680X 4320 هستش
اما ورودی HDMI 2.1 چیست و به چه دردی میخورد ؟

ویژگی های HDMI 2.1
2.png

استاندارد HDMI 2.1 دارای پهنای باند خیره کننده 48 گیگابیت در ثانیه است که می‌تواند اقدام به پخش تصاویر 4K با نرخ 120 فریم در ثانیه کرده و تصاویر 8K را نیز با نرخ 60 فریم در ثانیه منتقل سازد. این در حالی است که این درگاه از VRR, eARC, QMS و ALLM در کنار استانداردهای دالبی و HDR پشتیبانی می‌کند. انتقال این حجم از اطلاعات تنها از عهده درگاه HDMI 2.1 برخواهد آمد.
رخی از ویژگی‌های HDMI 2.1 را می‌توان در کنترلرهای HDMI 2.0 مستقر در تلویزیون‌ها فعال کرد. در نتیجه برخی از کمپانی‌ها با استفاده از این مسئله ادعا می‌کنند که تلویزیون آنها از درگاه HDMI 2.1 به صورت کامل پشتیبانی می‌کند که این مسئله یک فریب تبلیغاتی است. در ادامه به سراغ تلویزیون‌هایی خواهیم رفت که به صورت استاندارد و واقعی، از درگاه HDMI 2.1 پشتیبانی می‌کنند.

تلویزیون های شرکت سامسونگ:

Samsung Q950TS
Samsung Q900TS
Samsung Q950R / Q900RB
Samsung Q800T
Samsung Q95T
Samsung Q90T
Samsung Q80T
Samsung Q70T

تلویزیون های شرکت Vizo:

تمامی OLEDهای تولید شده در سال 2020
سری P و Quantum X 2020

تلویزیون های شرکت ال جی:

LG RX/ZX
LG WX/GX
LG CX/BX
LG NANO99/ LG NANO97/ LG NANO90/ LG NANO90/ LG NANO85
LG R9/Z9/W9/E9/C9/B9
LG SM99/SM98/SM95

تلویزیون های شرکت سونی:

Sony X900H / XH900
Sony Z9G / ZG9

تلویزیون های شرکت TCL:

TCL X915

با توجه به اینکه ورودی HDMI 2.1 یک امکان جدید رو برای شما به ارمغان میاره باید اشاره کرد که خرید تلویزیون هایی با این ورودی هیچ گونه الزامی برای نسل جدید نداشته و شما با همان HDMI 2.0 هم براحتی و بدون مشکل می توانید نسل جدید را تجربه کنید

کدام یک از تلویزیون های بازار را بخریم که پنل بهتری داشته باشد ؟ OLED - QLED - IPS - TFT - VA ?

خب شاید برای شما هم همین سوال پیش آمده باشد که کدوم پنل برای ما مناسب تر است ؟

هر کدام از این پنل ها مزایا و معایب خود را دارند و شما باید بسته به سلیقه ی خود انتخاب کنید . اگر بخواهیم در مورد هر کدام بحث بکنیم مطلب خیلی طولانی میشه فقط نکات کمی رو در موردشمون میگم خودتون بر اساس نیاز خودتون انتخاب کنید

صفحات OLED

از بهترین نمایشگر ها هستند که کنتراست تصویر بالا و و وضوح بالایی دارند همچنین نمایش رنگ مشکی و عمق رنگ مشکی را بخوبی نمایش می دهند ، زاویه ی دید خوبی دارند و مناسب تماشای فیلم و بازی هستند

اما ایرادات این نوع نمایشگر

ریسک BURN IN یا سوخته شدن نمایشگر پنل بر اثر استفاده طولانی مدت یا استفاده از تصاویر ثابت در نمایشگر
عمر کوتاه تر نسبت به صفحات IPS و LED

یک نمونه OLED با صفحه Burn in شده

178594

صفحات QLED

این نمایشگرها نوع از نمایشگرهایی هستند که مشکلات OLED را نداشته ولی در مقابل OLED عمق رنگ مشکی را ندارند ولی باز هم کیفیت عالی و شفافیت خوبی را دارند همچنین غلظت رنگ در این نمایشگرها بالاتر است
مهمترین مزیت QLED ها نسبت OLED ها روشنایی بیشتر آن هاست در صورتی که نور بیشتر رو می پسندید QLED برای شماست

صفحات IPS

178597
مهم ترین مزیت IPS ها زوایای دید آن هاست همانطور که در بالا می بینید نسبت به صفحات TN زوایه دید بهتری دارند همچنین نور پس زمینه آن ها بیشتر است
اما مهم ترین عیب صفحات IPS مشکل نشت نور تصویر است که البته در مدل های جدید بسیار کمتر شده اما همچنان وجود دارد اما نیازی به نگرانی نیست بلکه فقط در صفحات مشکی قابل دید است
لذا اگر در شب بازی میکنید یا فیلم میبینید این پنل مناسب شما نیست

179920

یک مقایسه ساده براتون آماده کردم در مورد اینکه کدوم از تلویزیونها برای ما بهتره oled- qled -va
توی تصویر بالا نگاه کنید
از سمت چپ اولی oled cx هستش دومی q90t سامسونگ و سومی x900h سونی
نکته ی حائز اهمیت این عکس ایرادی هستش که من همیشه توی oled ها و صفحات سوپر امولد میبینم
به نور خورشید و رنگ سفید دقت کنید در oled همون طور که میبینید مشکل عمده صفحات oled خوب نمایش ندادن رنگ سفید است .
هر چقدر در نمایش رنگ مشکی توانا هستد در نمایش رنگ سفید خالص عاجز هستند!
برای سامسونگ بسیار پرنور و برای سونی طبیعی تر هستش بازم بسته به سلیقه ی شماست که چه تلویزیونی میخواهید خرید کنید

:Thumbsup:
تنظیم تلویزیون X900h سونی با بهترین کیفیت و رنگ بندی

تنظیم تلویزیون X900h سونی با بهترین کیفیت و رنگ بندی

خب با توجه به اینکه خیلی از دوستان در صدد خرید X900h شدن لازم دونستم اینجا بهترین تنظیمات رو قرار بدم
خب ابتدا دکمه home رو بزنید وارد Setting گوشه تصویر که شبیه چرخ دهنده هست بشید
به قسمت Display بروید

اول گزینه های Auto Picture Mode و Light Sensor رو غیر فعال کنید

Sony X900H Calibration Settings 8

SDR

این حالت نمایش برای نمایش تصاویر استاندارد یا همون غیر HDR هستش
یادتون باشه حالت Auto Local Dimming رو خاموش کنید میتونید Brightness رو خودتون مطابق دلخواهتون تنظیم کنید اما من روی 40 گذاشتم
کنتراست رو روی 90 و gamma رو روی -2 قرار بدید
Sony X900H Calibration Settings 9

Clarity

Sony X900H Calibration Settings 12

خب Sharpness رو روی 50 بگذارید Reality Creation و Random Noise Reduction و Digital Noise Reduction رو غیر فعال کنید
ای گزینه ها میتونه برای دیدن تصاویر رزولوشن پایین خیلی موثر باشه در صورتی فیلم کیفیت پایین میبینید فعالش کنید اگر ویدئو کیفیت بالا خواستید ببینید غیر فعالش کنید ولی به صورت پیش فرض غیر فعال باشه بهتره

HDR

اگر میخواهید برای HDR تنظیم کنید تلویزیون رو و تصاویر شما خیلی کم نور هستش گزینه های Local Dimming, X-Tended Dynamic Range و Advanced Contrast Enhancer رو روی High تنظیم کنید .
برای فعال سازی 4K 120HZ میتونید بر روی Hdmi مورد نظر رفته و گزینه Enhanced Format رو انتخاب کنید

یادتون باشه حتما باید Tv آپدیت شده باشه !

Motion Settings

خب میرسیم به لذت بخش ترین بخش TV یعنی روان کردن تصاویر که این تلویزیون بنظرم توش بی نظیر بوده
وارد بخش Motion بشید گزینه Motionflow رو انتخاب کنید بگذارید روی حالت Custom و Smoothness رو بگذارید روی MAX و Clearness رو روی 1 قرار بدید
جالبه بدونید تصاویر رو به حدی نرم میکنه که من بازی کربی سوئیچ رو روش تست گرفتم بازی انگار 60 فریم کامل شد در صورتی که خودش 30 فریمه !

White Balance Settings
خب این تنظیم رنگ سفیدی که در 10 بخش هستش رو طبق تصاویر انجام بدید تلویزیون به بهترین حالت خودش میرسه

Sony X900H Calibration Settings 15

Sony X900H Calibration Settings 16

Sony X900H Calibration Settings 17

Sony X900H Calibration Settings 18

Sony X900H Calibration Settings 19

Sony X900H Calibration Settings 20

Sony X900H Calibration Settings 21

Sony X900H Calibration Settings 22

Sony X900H Calibration Settings 23

Sony X900H Calibration Settings 24

Sony X900H Calibration Settings 25

Attachments

• TN-vs-IPS.jpg
    TN-vs-IPS.jpg
    182.4 KB · مشاهده: 71
آخرین ویرایش:
من فکر میکنم اسم این تاپیک خرید مانتیور و تلویزیون مناسب برای PS5 هست
اسم این تاپیک پیدا کردن تلویزیون های ارزان قیمت با طول عمر بالا برای کسانی که بودجشون کمه نیست.کسانی که اونطور تلویزیون ها میخوان بلند بشن برن بازار متناسب با بودجشون تلویزیون انتخاب کنن و یا از سایت های اینترنتی هم شاید بتونن پیدا کنن
من دارم اینجا بهترین تلویزیون هارو برای نسل جدید کنسول ها معرفی میکنم.نمیتونم چون بعضی دوستان بودجشو ندارن و یا ترس از پیکسل سوختگی دارن فقط تلویزیون های معمولی رو پیشنهاد بدم
به اندازه کافی هم در مورد ریسک پیکسل سوختگی و راه های جلوگیری ازش رو در OLED اینجا توضیح دادیم
در کشور ماهم تلویزیون های زیر ۲۴-۲۵ میلیون تومان اصلا برای نسل جدید کنسول ها برای دستیابی به کیفیت قابل قبول، مناسب نیستند
ولی خوب قطعا و طبیعتا اونایی که بودجه ندارند میتونن با همون تلویزیون ها بازی کنند ولی خوب تفاوت چشمگیری وجود داره و نمیتونم به خاطر دل خوش کردن بعضی ها بگم اصلا فرقی نداره
لطفاً پسرای کم بودجه نیان تو این تاپیک؛ مرسی، اه!
این حرف ها اعتقاد شماست و قطعاً هم غلطه. تجربه نسل جدید روی تلویزیون های High End بیشترین لذت رو داره ولی داشتن این تلویزیون ها اصلاً شرط لازم نیست.
آدم می تونه یه تلویزیون میان رده هم داشته باشه و از نسل جدید لذت کافی رو ببره.
این تاپیک هم برای کمک به هر کسیه که می خواد تلویزیون برای نسل جدید و با هر بودجه ای بخره و تاپیک تبلیغ C1 نیست!

ممنون از گزینه پیشنهادی
واقعیت امر من تو اتاق هستم و فضای 3در4 دارم برای همین 43 اینچ بالاتر نمیتونم بگیرم.
لطفا این دو مورد رو چک کنید نظرتون رو بهم بگید .

Sony 43” Class X80K Series LED TV | KD43X80K

LG 27'' Class 4K UHD IPS LED Monitor with VESA DisplayHDR 400 (27'' Diagonal) (27UL650-W) | LG USA

یکی تی وی
یکی مانیتور
به نظرم تلویزیون های شیائومی رو هم در نظر بگیر. فکر کنم سایز های کوچک ترش هم اومده.
من روی مدل 4S چند باری بازی کردم و کیفیتش خیلی بیشتر از سطح توقعم بود.

من فکر میکنم اسم این تاپیک خرید مانتیور و تلویزیون مناسب برای PS5 هست
اسم این تاپیک پیدا کردن تلویزیون های ارزان قیمت با طول عمر بالا برای کسانی که بودجشون کمه نیست.
با این دید که باید 10 تا تاپیک زد
اگه تی وی مناسب ps5 کلا بحث یکی 2 تا تی ویه که تاپیکو ببندید 2 تا کارشناس بذارید سالانه نظر بدن 2-3 تا تی وی نشون بدن
همون سایت rting هم میاد طبقه بندی میکنه
به عبارتی تلویزیون مناسب تا بودجه 10 یا تلویزیون مناسب گیم تا بودجه 20
من بارها به ادمین گفتم این تاپیک عوض کنید به عنوان بهترین تلویزیون مناسب گیم (نه ps5نه xsx )
بله همه ما میدونیم تفاوت کیفیت وجود داره از 60 hz تا 120 بگیر تا hdr و رنگ و کنتراست و زمان پاسخگویی یا hdmi 2با 2.1
ولی مسئله اینه که بهترین تلویزیون برای ps5 یا کنسول ها ته رنجه قیمتی فلان مد نظره
نه اینکه همه رده بالاهای قیمتی بیاد وسط در مورد اونا نظر بدیم
دوستاتی که دنبال تلویزیون ارزانتر هستن من پیشنهادم sony x75h هستش.
نکات مثبتش کنتراست بسیار عالیش و همچنین روشنایی خوب sdrو hdr هستش.رنگ ها هم بسیار عالی عمل میکنن حتی بهتر از سری 900 سونی و برای hdr ایده ال.تنها نکته منفیش نداشتن لوکال دایمینگ هستش.تو ایران هم موجود هستش فکر کنم 55 اینچش 19 میلیونه
یکی از این سایتای ایرانی میگفت au8000 بهتر سونی 75 ولی برتری سونی 75j اندرویدی بودنشه
من خودم شاید بتونم بودجمو تا سری 85 سونی افزایش بدم ولی مسئله اینه که سایز 55 ش اصلا سایز پایین تر خصوصا 43 گیر نمیاد , حتی فکر کنم 50ش هم نمیارن
لطفاً پسرای کم بودجه نیان تو این تاپیک؛ مرسی، اه!
این حرف ها اعتقاد شماست و قطعاً هم غلطه. تجربه نسل جدید روی تلویزیون های High End بیشترین لذت رو داره ولی داشتن این تلویزیون ها اصلاً شرط لازم نیست.
آدم می تونه یه تلویزیون میان رده هم داشته باشه و از نسل جدید لذت کافی رو ببره.
این تاپیک هم برای کمک به هر کسیه که می خواد تلویزیون برای نسل جدید و با هر بودجه ای بخره و تاپیک تبلیغ C1 نیست!
خط اول خیلی خوب بود 🤣
دقیقا صفحه پیش گفتم از کجا میپری کجا مهمه
من با این تی وی داغونم 2 سال پیش کنسولم خراب شد رفتم تعمیرگاه ببینم چشه بعد طرف یه تی وی xvision داشت کیفیت تصویرش ماله منو 3 بار میذاشت تو جیبش در میورد , پس من که از تی وی سال 86-88 بپرم رو تی وی سال 1400 حتی این که ضعیف ترینشو بگیرم برام لذت بخشه
________________________________________________________________________________________________
حساسیت زیاد خوب نیست جدا
فقط بازار ایرانو درک نمیکنم چرا اینقدر محدودیت سایز 43 داریم خصوصا تو مدل بالا ها که اصلا 43 وارد نمیکنند (وقتی سری x75 موجوده چرا x80 یا x85 43 وارد نمیکنی), جدیدا هم مثله این که سایز 50 داره کم میشه

سلام

دوستان واقعیت امر این که تو این مدتی که من این تاپیک رو دنبال می کنم بحث فقط روی C1 هستش و حقیقتا من خودم پول خرید این تی وی رو ندارم.
یعنی تو این بازار تی وی یا مانیتور مناسب با قیمت پایین تر وجود نداره ؟

الان من بودجم 15 میلیون هست و دو ماه دارم تحقیق می کنم چی میتونم بخرم که 4k باشه و واقعا یک گزینه خوب پیدا نکردم. نه تی وی نه مانیتور
یکی میگه مانیتور نخر چون دوربر 27 اینچ 4k ها زیاد به درد نمیخورن و فلان و بهمان
یکی میگه تی وی نخر چون زمان پاسخ گویی بیشتری دارن
موندم واقعا
اینجا هم که دعوا سر C1همیشه :D :D :D
بالاخره بعضی وقتا بحث سر یه موضوع خاصی تو تاپیک داغ میشه و این تو همه تاپیک ها پیش میاد
وگرنه معمولا کاربرا که سوال میکنن با فلان بودجه چه tv بگیرن پاسخ میگیرن از بقیه کاربرا

من فک میکنم تو نسل جدید یه چالشی شده برای گیمرایی که نسل قبل مانیتور داشتن حالا نمیدونن چی بگیرن . . . منم مثل خودت نسل 8 مانیتور داشتم
اونم بخاطر اینه که تا جایی که من یادم میاد اوایل نسل 8 هم تنوع و تعداد مانیتور های fhd خیلی زیاد بود ولی الان برای 4k اینطوری نیست
امار های الان استیم هم که نگاه کنی فقط دو درصد پلیر ها نمایشگر 4k دارن که خیلی کمه
Steam Hardware & Software Survey رو Primary Display Resolution که بزنی لیستش میاد
میگن صرف نداره تولید نمایشگر 4k تو این سایز ها ... حداقل فعلا
بعد الان اینجوریه که مانیتور 27 با tv 43 تقریبا یه قیمت در میاد دیگه بحث انتخاب میمونه
از اونور تو سایز 43 هم خیلی از tv ها موجود نیست ... حداقل تو ایران

خب ببین بالاخره همیشه بحث تو فروم ها زیاده در مورد موارد مختلف ولی خیلیاش ممکنه حساسیت الکی باشه و باید ببینی کدوم مورد مهمتره (که تو این هیاهو اطلاعات و سر و کله زدن کاربرا خیلی سخته :D )
بعدشم تجربه ی هر کس متفاوت میشه یعنی ممکنه تو یه چیزی بگیری انتظارت از چیزایی که تعریف کرده بودن فرق کنه و کمتر باشه یا بیشتر
یه نکته ی دیگه هم که هست افراد کمی هستن که خودشون بتونن بررسی کنن
مثلا میگم منم شنیدم که برای fhd 24 اینچ و برای 2k 27 و برای 4k 32 مناسبتره
مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

در مورد همین زمان پاسخگویی با اینکه من تست نکردم ولی میگم
الان دیگه فک کنم اکثر tv ها 20 میلی ثانیه باشه . . . (من الان یه مدت خیلی کمیه که با tv بازی میکنم و برای tv که مال ده سال پیشه هیچ مشکل تاخیر حس نمیکنم قطعا tv های جدید که بهترن)
بعضیا یه جوری میگفتن تاخیرش زیاده که من میگفتم قابل حسه ولی اینطور نبود . . . اخه 20 میلی ثانیه کلا مگه چقدره که مهم باشه
بله طرف خارجیه پینگش 20 میلی ثانیه ست خب این 20 میلی هم اضافه بشه 100 درصد افزایش تاخیر داشته ... نه ما که حدودا پینگ 100 داریم
شما هم که گفتی بیشتر افلاین بازی میکنی باز برای اونی که بیشتر انلاین رقابتی بازی میکنه مهمتره هم اینکه مانیتور باشه بخاطر سایز کوچکتر که تسلط بیشتر هم زمان پاسخگویی
من از کاربرای اینجا شنیدم که ادم عادت میکنه بعد یه مدت

این tv رو بررسی کنید . در مورد تاخیر که بسته به نوع استفاده خودتون داره اگر به صورت حرفه ای انلاین بازی میکنید که مانیتور بهتره ولی اگر بیشتر دنبال بازی های داستانی در کنارش انلاین هستید tv قابلیت های بیشتری داره .البته فرض رو بر این گذاشتم که کنسول گیمر هستید . خودم tv ال جی نانو دارم که بزرگترین عیب این tv به خاطر پنل ips به کار رفته نمایش رنگ مشکی هست که تقریبا نزدیک به خاکستری نمایش داده میشه . در بقیه موارد قابل قبوله.لینک بالا یه ویدیو بررسی داره که میتونید اونو تماشا کنید. البته توی این رنج قیمت نمیشه چیز خاصی خرید و باید نسبت به هزینه ای که میکنید انتظار داشته باشید.
این بنل 60 هرتز . کجاش به درد گیم میخوره

از برند ال جی خوشم نمیاد هرچیزی ال جی داشتم یا مشکل داشت یا سوخت
من چون تلویزیون به pc وصله از صبح که پا میشم روشنه تا شب (مثلا 10-11 روشنه تا فرضا 11-12 شب)
بعضی وقتی روشنه رو صفحه دستکتاپ میرم میخوابم برای همین بعید بدونم برند سامسونگ و ال جی زیر دست من زنده بیرون بیاد
حتی پول c1 هم داشتم با این burn in یه هفته دسته من دووم نمیورد , این oled ها خیلی ناز و ادا دارن , یهو میذارم میرم خیابون 1-2 ساعت دیگه میام یا میرم تو سالن فیلم میبینم یا میخوابم
کلا چیز سگ جون به کارم میاد که سونی فقط سگ جونه با پاناسونیک که پاناسونیک نیست دیگه تو بازار
11 سال پیش فیلیپس هم داشتم زدم نابودش کردم اونو
دادا شما دو مدل تی وی معرفی کن که پنل سامسونگ و lg نباشه
سامسونگ و lg بزرگترین پنل سازان هستن
نگو که فک میکردی سونی و پاناسونیک ژاپنی هست:D
البته شارپ و یکسری خیلی محدود دیگه ای هم هست. ولی این دوتا بزرگترین ها هستن

این بنل 60 هرتز . کجاش به درد گیم میخوره
رنج قیمت 15 تومن 4k اونم 120 هرتز چیزی هست؟
فعلا کنسول های نسل نهم توی همون 60 فریم هم زاییدن چه برسه به 120.

پ ن : دوست ندارم الکی بحث رو کش بدم ولی اگر قراره فقط در مورد c1 صحبت بشه که توی یوتیوب کلی نقد ازش هست و این تاپیک هم قفل کنید بره دیگه، تاپیک برای این ایجاد شده که دوستانی که اطلاعات کافی در مورد tv و مانیتور ندارن بسته به بودجه مورد نظرشون بتونن بهترین انتخاب رو داشته باشن.

دادا شما دو مدل تی وی معرفی کن که پنل سامسونگ و lg نباشه
سامسونگ و lg بزرگترین پنل سازان هستن
نگو که فک میکردی سونی و پاناسونیک ژاپنی هست:D
البته شارپ و یکسری خیلی محدود دیگه ای هم هست. ولی این دوتا بزرگترین ها هستن
بله پنل ها رو اکثر سامسونگ ال جی میزنن خصوصا برای موبایل
کلا قطعات الان به این صورته که مثلا اپل میره گوشی میزنه چیپ ستشو فلان شرکت ژاپنی میزنه , صفحشو ال جی میزنه , دوربینشو فرضا سونی میزنه
با سامسونگ زیاد مشکل ندارم ولی هر وقت هر چی از ال جی گرفتم یا یه جاش مشکل داشت یا زود خراب شد , خصوصا اینای که ماله گلدیران و مادیران بود خیلی عجیب یه جاش در میرفت
خودم خیلی دلم میخواد پاناسونیک بخرم (با دید گذشته)ولی خوب وقتی میبینم بازار کسی زیاد بهش توجه نمیکنه و همه شدن سونی ال جی سامسونگ و حتی سایت rtings هم بررسی نمیکنه آدم میمونه که پاناسونیک اینقدر جا مونده یا تو بازاریابی مشکل داره
خلاصه نمیدونم چیه قطعا سونی برای من عمری تر بوده هرچی داشتم به جز کنسول ps3 به بعد(الانو نمیدونم)
بازم میگم من اگه تو یه کشور درست درمون بودم و پول داشتم و تو اون کشور گارانتی بی قیدو شرط ضمانت میکرد با این که از ال جی بدم میاد ولی c1 یا cx میگرفتم چون کیفیت تصویرش واقعا یه سروگردن بالاتره (البته z9سونی نمیدونم کیفیتش چقدره)
در این که الان قدرت دست سامسونگ و ال جیه هیچ شکی نیست

خرید اولد فقط وقتی ارزش داره که ریسک Burn In نداشته باشه
مسئله فقط قیمت نیست، احساس آرامش هم مهمه
ینی که چی 3 ساعت بازی کن بعدش استراحت کن؟
این خزعبلات دیگه چیه که تحویل یوزرا میدین ؟
من وقتی میرم تو گیم دوست دارم تا هر جا که امکانش هست گیم بزنم
نمیخوام هردم نگران این باشم که الان تی ویم میپوکه
من بعد از ترکوندن 2 تا اولد دیگه رغبتی برای خرید مدل دیگه ای ندارم
در مورد گوشیهای آمولد هم بگم که من تا الان فقط و فقط گوشی سامسونگ استفاده کردم ولا غیر
تقریبا تمامی گوشیهای آمولد بنده هم بعد یه مدت برن این شدن
ذات اولد همینه و نمیشه کاریش کرد

رنج قیمت 15 تومن 4k اونم 120 هرتز چیزی هست؟
فعلا کنسول های نسل نهم توی همون 60 فریم هم زاییدن چه برسه به 120.

پ ن : دوست ندارم الکی بحث رو کش بدم ولی اگر قراره فقط در مورد c1 صحبت بشه که توی یوتیوب کلی نقد ازش هست و این تاپیک هم قفل کنید بره دیگه، تاپیک برای این ایجاد شده که دوستانی که اطلاعات کافی در مورد tv و مانیتور ندارن بسته به بودجه مورد نظرشون بتونن بهترین انتخاب رو داشته باشن.
با کنسول چیکار داریم. گفته مانیتور. که یعنی برای pc میخواد

با کنسول چیکار داریم. گفته مانیتور. که یعنی برای pc میخواد
خوب این دوستمون مانیتور 4k و 60 فریم رو با بودجه مورد نظرش انتخاب کرده و لینکش رو فرستاده اون وقت tv 60 هرتز مشکل ایجاد میکنه براش؟!

شما یک بار دیگه پیام های دوستمون رو با دقت بخون بعد ریپلای کن عزیز.

خوب این دوستمون مانیتور 4k و 60 فریم رو با بودجه مورد نظرش انتخاب کرده و لینکش رو فرستاده اون وقت tv 60 هرتز مشکل ایجاد میکنه براش؟!

شما یک بار دیگه پیام های دوستمون رو با دقت بخون بعد ریپلای کن عزیز.
گفتم همون موقع هم. اون مانتیور 60 هرتز به درد گیم نمیخوره , مثل همین تی وی. رفرش خیلی مهمه. همونجا هم گفتم 2k و 120 یا 160 هرتز رو اولویت میدونم تا 4k با 60 هرتز.
گزینه بیشنهادی fi27q هست. 165 هرتز و 2k.قیمت حدود 16.5

زیاد TV شناس نیستم، الان بین پنلای غیر Oled میانرده واقعا تفاوت چشمگیر هم هست؟ منظور تفاوت اونقدی هست که ارزش داشته باشه تی ویت رو عوض کنی؟
من TCL 55P6US دارم که خودم از کیفیت تصویرش و رنگاش خیلی راضیم ولی خب با توجه به اینکه نانوسلای LG یا ... رو از نزدیک ندیدم نمیتونم مقایسه انجام بدم ببینم ارزش داره یا نه.

و اینکه این قضیه Oled بالاخره کی قراره به جایی برسه؟ این Burn in شدن از زمانی که یادمه هست الانم با اینکه میگن کم شده اما خب اون ترسش همیشه هست واسه تلویزیون 30-40 میلیونی :D
حداقل قیمتش نمیخواد یک زمانی بیاد پایین تر؟ چون الان تنها Display ـی که خیلی جذبم میکنه Amoled ـای گوشی هست که سیاه کاملا سیاهه و کنتراست زمین تا آسمون فرق داره با تلویزیونای غیر Oled ـی که دیدم.

مبارک باشه
انتخاب عالی ای کردی ، من چند ماه پیش خریدم و فوق العاده راضیم هم تو گیم که فوله قشنگ، هم برا فیلم دیدن عالیه ،و تا الان هم چون واسه PC هم استفاده میکنم ذره ای تو این چند ماه مشکلی ندیدم
منم دارم تحقیق می کنم
دنبال خرید تی وی مناسب برای ps5 هستم
تا الان به این گزینه ها رسیدم
سایز ۵۵ و مدل های سامسونگ q80 سونی x90 و ال جی c1
انتخاب اولم c1 هست چون واقعا پرفکت هست از همه نظر
فقط ترس از burn_in رو دارم
تا جایی که تحقیق کردم اگر درست استفاده بشه و دائم رو یک محتوا قرار نداشته باشه خطر خیلی کم هست ولی در هر حال بعد از دو و نیم تا سه سال گویا احتمال خرابی و سوختن تصویر به اشکال مختلف وجود داره
پول کمی هم نیست تو این اوضاع که بگیم مهم نیست و سه سال دیگه جدیدش رو می خریم
فقط همین منو دو دل کرده
بین سونی و سامسونگ ام نمی دونم کدوم رو انتخاب کنم چون هر کدوم مزایا و معایب خودشون رو دارن
کسی از دوستان اگر نظری داره ممنون میشم کمک فکری کنه

• Like
Reactions: NO ps3
سلام

دوستان واقعیت امر این که تو این مدتی که من این تاپیک رو دنبال می کنم بحث فقط روی C1 هستش و حقیقتا من خودم پول خرید این تی وی رو ندارم.
یعنی تو این بازار تی وی یا مانیتور مناسب با قیمت پایین تر وجود نداره ؟

الان من بودجم 15 میلیون هست و دو ماه دارم تحقیق می کنم چی میتونم بخرم که 4k باشه و واقعا یک گزینه خوب پیدا نکردم. نه تی وی نه مانیتور
یکی میگه مانیتور نخر چون دوربر 27 اینچ 4k ها زیاد به درد نمیخورن و فلان و بهمان
یکی میگه تی وی نخر چون زمان پاسخ گویی بیشتری دارن
موندم واقعا
اینجا هم که دعوا سر C1همیشه :D :D :D
با ۱۵ تومن چیز به درد بخوری نمیشه خرید
شاید شیائومی که اون ام سخت افزار نسبتا ضعیفی داره

نه دیگه،شما هم خیلی داری تند میری.تلویزیون مناسب برا ps5 لزوما فقط نمیتونه C1 باشه.C1 بهترین گزینه هستش ولی تنها گزینه نیست.الان من با x800d سونی هم بازی میکنم و کیفیتش کاملا قابل قبوله.قطعا گزینه های ارزونتر و مناسب دیگه ای هم وجود داره تو بازار
بعضی از دوستان مثل شما هر از گاهی میاید توی این تاپیک و میرید و خوب به خاطر همین نظرات اشتباه میدید
من اینجا طرفدار C1 نیستم و فقط اینجا C1 رو پیشنهاد ندادم و خیلی ها روهم راهنمایی کردم به خرید TV های دیگه به غیر از C1 و توی اون پستم هم نگفتم برای بازی فقط C1 بخرید
بنده در اینجا از پارسال تا الان که هنوز تلویزیون های ۲۰۲۲ در دسترس عموم نیست ۳ تا TV در ۳ رنج قیمتی برای نسل جدید کنسول ها معرفی کردم و اینو اونایی که این تاپیک رو دنبال میکنن میدونن
C1 LG سایز ۵۵ تقریبا ۳۳ تومان
X90J SONY سایز ۵۵ تقریبا ۳۰ تومان
Q70A SAMSUNG ساز ۵۵ تقریبا ۲۵ تومان
TV های ارزان تر از این ۳ تا در بازار ایران رو بنده اصلا برای نسل جدید کنسول برای دستیابی به بهترین کیفیت قبول ندارم.کسانی هم که بودجشون به این ۳ مدل نمیرسه قابل احترام بنده هستند ولی پیشنهادی خارج از این ۳ مدل فعلا نمیتونم بدم.
کسی هم که ۱۵ تومن بودجه داره بهتره عجله نکنه و کمی بودجش رو بالا ببره و انتخاب درستی داشته باشه نه اینکه بعضی دوستان اینجا میان پیشنهاد میدم که شیائومی بخر یا X Vision بخر و بعضی هم تلویزیون های چند سال پیش رو پیشنهاد میدن

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: vivaz360 and S@eEd

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or