سلام..بله دوست عزیزدوستان q80t از hdmi 2.1 استفاده میکنه؟
فروشگاهی توی بانه قیمت امروزشو میگه 27900
با این قیمت ال جی um73 یا سامسونگ ru7100 احتمالا بتونی پیدا کنی ولی سمت ایرانی نرو اگه واسه بازی کردن میخوایTV با قیمت 7.8 مارک ایرانی یا مونتاژ با قیمت 7.8 تومن چیزی پیدا میشه حداقل 4K?
کدوم فروشگاه؟دوستان q80t از hdmi 2.1 استفاده میکنه؟
فروشگاهی توی بانه قیمت امروزشو میگه 27900
آخرش از ستاد حمایت از کالای ایرانی میان میکننت تو گونی میبرنتبا این قیمت ال جی um73 یا سامسونگ ru7100 احتمالا بتونی پیدا کنی ولی سمت ایرانی نرو اگه واسه بازی کردن میخوای
عوضش تو اون دنیا به دلیل راهنمایی های خوب و بجا برای مسلمانان پاداش اخروی بهم تعلق میگیرهآخرش از ستاد حمایت از کالای ایرانی میان میکننت تو گونی میبرنت![]()
دوستان من 55 دوو 4kخریدم.عوضش تو اون دنیا به دلیل راهنمایی های خوب و بجا برای مسلمانان پاداش اخروی بهم تعلق میگیره
پ.ن: هر کی اختیارشو داره چه tv بخره. استفاده معمولی همین ایرانی ها جوابه ولی واسه بازی خیر![]()
مسله اینه مارک ایرانی خریدن برای کسایی که مبلغ کمی دارن تنها گزینه موجوده و خب نمیشه ک برای کنسول نسل بعد 1080 استفاده کرد. حداقل باید 1440 TV ساپورت کنهدوستان من 55 دوو 4kخریدم.
حتی برای استفاده عادی هم مفتش گرونه
به هیچ وجه تحت هیچ شرایطی تلویزیون را برند متفرقه نگیرید که مثل من پشیمون میشید.
استفاده از تلویزیون در طول روز زیاده و اگه کیفیت نداشته باشه عذاب آوره.
یه سامسونگ 32 ال سی دی دارم کیفیت رنگ و تصویرش از این آشغال بیشتره
1080 سامسونگ و ال جی و سونی هم نو هم دست دوم میتونید تهیه کنید هم کیفیت ساخت بهتری از اشغالای ساخت ایران دارن هم کیفیت تصویرمسله اینه مارک ایرانی خریدن برای کسایی که مبلغ کمی دارن تنها گزینه موجوده و خب نمیشه ک برای کنسول نسل بعد 1080 استفاده کرد. حداقل باید 1440 TV ساپورت کنه
هر چی آپدیت اومده رو میشه مستقیم با وصل کردن تلویزیون به اینترنت گرفت یا باید جدا از سایت سونی گرفت و بعد با فلش به تی وی منتقل کرد؟دوستانی که x900h خریدن و دارن
سونی آپدیت جدید داده که مقداری تاری تصویر رو روی 120 هرتز حل کرده البته میگن کمی هنوز هستش که البته خیلی ریزبینانه دارن بهش نگاه میکنن
- Adds support for the Apple TV app
- Adds support for the 4K 120Hz signal format to allow for PlayStation®5 compatibility