خرید مانیتور و TV های مناسب برای PS4

به نظر شما بهترین برند تلویزیون برای اتصال به کنسول های بازی کدام است ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    864
اخه تو سایت rtings نبود:/
همین مدل new 2020

LG Sm8100 مدل سال 2019

و

مدل جدید LG UN8000 مدل جهانی new 2020 .

LG UN8000 55 UHD 4K TV | LG Singapore

پیشنهاد میشه مدل جدید 2020 رو بخرید که از نظر کنتراست و امکانات واقعا پیشرفت کرده نسبت به مدل سال 2019 یعنی sm8100

مدل new 2020 UN8000 تو ایران با نام LG UN8060 به فروش میرسه و با این نام باید جستجو کنید . و
همین مدل دارای ری.س.یور داخلی 4k هم هست .

خیر
سوال من در مورد وضعیت قیمت ها بود در آینده.میخواستم بپرسم ممکنه یک مقدار دیگه قیمت ها افت کنه

سلام
نکته ای رو بگم . همین اشتباه رو کردم . در مورد گوشی موبایل ، زمانی که با پولم میتونستم iphone x بخرم نخریدم صبر کردم ارزونتر بشه بعد با همون پول یک گوشی میان رده متوسط سامسونگ رو تونستم بخرم .

یک مورد در ایران نمیتونی پیدا کنی که قیمتش مثل قبل شده باشه . گرونتر شده ولی ارزونتر نشده . در بهترین حالت قیمت ثابت مونده .

آخرین ویرایش:
LG Sm8100 مدل سال 2019

و

مدل جدید LG UN8000 مدل جهانی new 2020 .

LG UN8000 55 UHD 4K TV | LG Singapore

پیشنهاد میشه مدل جدید 2020 رو بخرید که از نظر کنتراست و امکانات واقعا پیشرفت کرده نسبت به مدل سال 2019 یعنی sm8100

مدل new 2020 UN8000 تو ایران با نام LG UN8060 به فروش میرسه و با این نام باید جستجو کنید . و همین مدل دارای ری.س.یور داخلی 4k هم هست .
دوست عزیز بهترین led ال جی برای 2020 چه مدلیه ؟

سلام
نکته ای رو بگم . همین اشتباه رو کردم . در مورد گوشی موبایل ، زمانی که با پولم میتونستم iphone x بخرم نخریدم صبر کردم ارزونتر بشه بعد با همون پول یک گوشی میان رده متوسط سامسونگ رو تونستم بخرم .

یک مورد در ایران نمیتونی پیدا کنی که قیمتش مثل قبل شده باشه . گرونتر شده ولی ارزونتر نشده . در بهترین حالت قیمت ثابت مونده .
چرا نشده.اون زمان دلار گروه شده بود تا 12 هزار آمد پایین .همین c8 شده بود 15 میلیون...

• Like
Reactions: Jack cooper
خبر خوش برای دارندگان تی وی sony x8500d:
آپدیت جدید اندروید 8 برای این تی وی منتشر شد..
دم سونی گرم برای تی وی 4 سال پیش هنوز داره آپدیت میده..
از لینک زیر بگیرید:

https://www.sony-asia.com/electroni..._x85xxd-series/kd-55x8500d/downloads/00016713

The following features/issues will be added, improved or resolved after updating to Android™ 8.0 Oreo™:
  • Introduces a new Home screen menu
  • Relocated “On Timer” icon (top right-hand side) on the home screen menu
  • Support Google Assistant
  • Improved user experience for the Video, Music and Photo apps
  • Improved supported format for USB/DLNA
The following features will be removed after updating to this software:
  • PlayMemories Online
  • IPv6 setup setting
  • Wi-Fi Direct standby function
  • One-touch mirroring function
  • Pre-installed Playstation Video
  • Assamese and Oriya languages from language setting

خبر خوش برای دارندگان تی وی sony x8500d:
آپدیت جدید اندروید 8 برای این تی وی منتشر شد..
دم سونی گرم برای تی وی 4 سال پیش هنوز داره آپدیت میده..
از لینک زیر بگیرید:

https://www.sony-asia.com/electroni..._x85xxd-series/kd-55x8500d/downloads/00016713
وجود آندرویید 8 خیلی مورد ضروری و مهمی هست
آندرویید 7 بسیار کند و اعصاب خورد کن بود برعکس 8 که بسیار روان بدون نقص هست
حتما آپدیت رو انجام بدید

برند سونی بی دلیل این همه اعتبار رو بدست نیاورده . واقعا برای تک تک وسایلی که میسازه وقت میزارن و در کنار مشتری هم هستن

من دیشب آپدیتو زدم..عالی شده تی وی..مخصوصا دیگه کندی نداره
وجود آندرویید 8 خیلی مورد ضروری و مهمی هست
آندرویید 7 بسیار کند و اعصاب خورد کن بود برعکس 8 که بسیار روان بدون نقص هست
حتما آپدیت رو انجام بدید

برند سونی بی دلیل این همه اعتبار رو بدست نیاورده . واقعا برای تک تک وسایلی که میسازه وقت میزارن و در کنار مشتری هم هستن

Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk

برای سری d سونی احتمال زیاد اندروید ۹ هم میاد

Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk

دوستان برای دانلود آپدیت تلویزیون 9500G ساخت مالزی با ورژن PAA رو باید همین ورژن Asia Pacific بزنم دیگه ؟
چون توی قسمت آپدیت یک ویتنام هم داره دقیق کد PAA داره اونم !!!

سوال بعدی اینکه اگر کلا یکی ورژن آپدیت رو اشتباه دانلود کنه ( مثلا مال یک منطقه دیگه یا مدل دیگه ) تلویزیون اجازه آپدیت رو میده یا در اون صورت کلا آپدیت نمیکنه ؟

آخرین ویرایش:
  • Smile
Reactions: Paradise Lost
دوستان برای دانلود آپدیت تلویزیون 9500G ساخت مالزی با ورژن PAA رو باید همین ورژن Asia Pacific بزنم دیگه ؟
چون توی قسمت آپدیت یک ویتنام هم داره دقیق کد PAA داره اونم !!!

سوال بعدی اینکه اگر کلا یکی ورژن آپدیت رو اشتباه دانلود کنه ( مثلا مال یک منطقه دیگه یا مدل دیگه ) تلویزیون اجازه آپدیت رو میده یا در اون صورت کلا آپدیت نمیکنه ؟
اگر اشتباه باشه کلا اجازه آپدیت نمیده و نمیشناسه..برای آپدیت هم همون آسیا رو بزن

• Like
Reactions: dooste.man83

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or