mohsen2019
کاربر سایت
خیرoled میخوای بگیری؟ با خرابیش مشکل نداری؟
سوال من در مورد وضعیت قیمت ها بود در آینده.میخواستم بپرسم ممکنه یک مقدار دیگه قیمت ها افت کنه
خیرoled میخوای بگیری؟ با خرابیش مشکل نداری؟
اخه تو سایت rtings نبود:/
همین مدل new 2020
خیر
سوال من در مورد وضعیت قیمت ها بود در آینده.میخواستم بپرسم ممکنه یک مقدار دیگه قیمت ها افت کنه
دوست عزیز بهترین led ال جی برای 2020 چه مدلیه ؟LG Sm8100 مدل سال 2019
و
مدل جدید LG UN8000 مدل جهانی new 2020 .
LG UN8000 55 UHD 4K TV | LG Singapore
پیشنهاد میشه مدل جدید 2020 رو بخرید که از نظر کنتراست و امکانات واقعا پیشرفت کرده نسبت به مدل سال 2019 یعنی sm8100
مدل new 2020 UN8000 تو ایران با نام LG UN8060 به فروش میرسه و با این نام باید جستجو کنید . و همین مدل دارای ری.س.یور داخلی 4k هم هست .
چرا نشده.اون زمان دلار گروه شده بود تا 12 هزار آمد پایین .همین c8 شده بود 15 میلیون...سلام
نکته ای رو بگم . همین اشتباه رو کردم . در مورد گوشی موبایل ، زمانی که با پولم میتونستم iphone x بخرم نخریدم صبر کردم ارزونتر بشه بعد با همون پول یک گوشی میان رده متوسط سامسونگ رو تونستم بخرم .
یک مورد در ایران نمیتونی پیدا کنی که قیمتش مثل قبل شده باشه . گرونتر شده ولی ارزونتر نشده . در بهترین حالت قیمت ثابت مونده .
اگر این مدله hdr ندارهاین مانیتور hdr نداره؟ چون من پیدا نکردم Acer Predator XB271HK
بحث قیمت دلارهخیر
وجود آندرویید 8 خیلی مورد ضروری و مهمی هستخبر خوش برای دارندگان تی وی sony x8500d:
آپدیت جدید اندروید 8 برای این تی وی منتشر شد..
دم سونی گرم برای تی وی 4 سال پیش هنوز داره آپدیت میده..
از لینک زیر بگیرید:
https://www.sony-asia.com/electroni..._x85xxd-series/kd-55x8500d/downloads/00016713
وجود آندرویید 8 خیلی مورد ضروری و مهمی هست
آندرویید 7 بسیار کند و اعصاب خورد کن بود برعکس 8 که بسیار روان بدون نقص هست
حتما آپدیت رو انجام بدید
برند سونی بی دلیل این همه اعتبار رو بدست نیاورده . واقعا برای تک تک وسایلی که میسازه وقت میزارن و در کنار مشتری هم هستن
اگر اشتباه باشه کلا اجازه آپدیت نمیده و نمیشناسه..برای آپدیت هم همون آسیا رو بزندوستان برای دانلود آپدیت تلویزیون 9500G ساخت مالزی با ورژن PAA رو باید همین ورژن Asia Pacific بزنم دیگه ؟
چون توی قسمت آپدیت یک ویتنام هم داره دقیق کد PAA داره اونم !!!
سوال بعدی اینکه اگر کلا یکی ورژن آپدیت رو اشتباه دانلود کنه ( مثلا مال یک منطقه دیگه یا مدل دیگه ) تلویزیون اجازه آپدیت رو میده یا در اون صورت کلا آپدیت نمیکنه ؟