mohsen2019
کاربر سایت
الان c9 جایگزین شده و مدل های قدیمی شدیدا تخفیف میخورن خارج از کشوردوستان داستان این قیمت های پایین oled c8 چیه؟
تو بانه 15 تومنه که اصلا با قیمت دلاریش نمیخونه
میگم نکنه اینا stock هستن؟
من میخوام بخرم
الان c9 جایگزین شده و مدل های قدیمی شدیدا تخفیف میخورن خارج از کشوردوستان داستان این قیمت های پایین oled c8 چیه؟
من میخوام بخرم
دوست عزیز اگر کامنت خودتون رو نگاه کنید گفتید نظرتون رو مطرح کنید و من هم نظر خودم را مطرح کردم و شما نمی توانید بگید نظرتون اشتباه در ضمن حدود 2 هزار کلمه تایپ کردم که گلچینی از اطلاعات دنیای تلویزیون و جای تعجب داره که قاطعانه می گویید کاملا اشتباه می کنید !!!!کاملا اشتباه میکنی دوست عزیز.اتفاقا هیچ گرونی ای دلیل بر بهتر بودن نیست.
من خودم انواع و اقسام گوشی رو داشتم اما الان چند ساله شیائومی دارم و به جرات میگم گوشی ۵ تومنی شیا از گوشی ۱۰ تومنی سامسونگ نه تنها ضعیف تر نیست بلکه هم از نظر سخت افزاری قویتر و با کیفیت تر هست.
تی وی های شیائومی هم فوق العاده با کیفیت هستن و همه پنل گرید آ سامسونگ و مشخصات سخت افزاری بالا دارن.
کلا سیاست شیائومی فروش با حداکثر ۵ درصد سود هست.برعکس شرکتهای دیگه دیگه.
یکی دیگه از دلایل ارزونی شیا در بازار ایرانم ناشناخته تر بودنش نسبت به برندهای دیگه هست.مطمئن باش بزودی با شناخته شدن تو بازار قیمتهاش خیلی بیشتر میشه.
مثلا تا چند وقت پیش تو دیجی کالا گوشی و تی وی شیا اصلا نبود الان همه رو موجود کرده که مشخصه داره جا میفته.
در ضمن من خودم الان تی وی سونی دارم و خیلی راضی ام اما دلیل نمیشه شرکتهای دیگه رو تخریب کنم.
در کل تمام محصولات شیا فوق العاده با کیفیت و با قیمت فوق العاده عالی برای مصرف کننده هستن.
موفق باشی
Sent from my MI 8 Lite using Tapatalk
بستگی به کاربرد شما داره و تقریبا ضعیفترین تلویزیون 4k شرکت سونی است49X7000F sony
چطوره الان قیمتش تو چه رنجیه
قیمت جهانیش حدود 1300 دلاره که با توجه به در نظر گرفتن هزینه حمل ، سود فروشنده و قیمت دلار باید حدود 15 تا 16 میلیون قیمت داشته باشد . در هنگام خرید اعتبار فروشگاه و سلامت جنس را در نظر داشته باشیددوستان داستان این قیمت های پایین oled c8 چیه؟
من میخوام بخرم
تلویزیون سامسونگ 55ru7100 می تونه انتخاب خوبی باشهدوستان تی وی 55 برای ps4 pro بخواین معرفی کنین که کیفیت عالی داشته باشه چی معرفی میکنین قیمت هم هرچی ارزونتر بهتر
تخفیف ها رو هم در نظر بگیرید.قیمت جهانیش حدود 1300 دلاره که با توجه به در نظر گرفتن هزینه حمل ، سود فروشنده و قیمت دلار باید حدود 15 تا 16 میلیون قیمت داشته باشد . در هنگام خرید اعتبار فروشگاه و سلامت جنس را در نظر داشته باشید
4K Gaming is Dumb - YouTubeدوستان به نظرتون خرید مانیتور 4k منطقیه برای ps4
من اصلا تی وی بزرگ نمیتونم رو بازی تمرکز
یه جورایی انگار بازی رو من سواره نه من رو بازی
یبار به تنظیمات کارخونه برگردون.دوستان من تلویزیونم x9000f رو به اخرین بروز رسانی اپدیت کردم. بعد اپدیت تلویزیون فرمت صدای TrueHD.7.1.Atmos رو ساپورت نمیکنه. خفه شده یا خش خش شنیده میشه. قبل اپدیت اینجور نبود اصلا. فایل بروز رسانی هم مطابق با مدل و ریجن تلویزیونم بود. هنگام اپدیت هم قطع نشد در کل بدون مشکل اپدیت شد. کسی میدونه چکار باید کنم
لطفا کمک کنید.
شما برای pro مانتیور 24 اینچ فول اچ دی گرفتی؟4K Gaming is Dumb - YouTube
اینو فک کنم تو همین تاپیک قبلا گذاشته بودن
طبق این ویدیو برای ps5 هم مناسب نیست چه برسه به ps4 ! معمولا میگن واسه پرو 4k بگیرید
من خودم برای ps4 مانیتور 24 fhd گرفتم البته بنظرم 27 میگرفتم بهتر بود
تلویزیون که اصلا بدرد انلاین مخصوصا رقابتی هاش نمیخوره
بعد الان 4k ها هم خیلی گرونن
اگه میخوای برای نسل بعد هم استفاده کنی صبر کن تا ببینیم چی میشه
همین کار هم کردم. ولی دیگه اندروید 8 به 7 تبدیل نمیشه. باز همونجوریه. البته یک چندتا ویدیو با همین فرمت صدا رو بدون مشکل اجرا کرد. اون ویدیو هایی که این مشکل رو داشتن چون اکثرش فیلم بودن دو زبانه بودن. از صدای انگلیسی به فارسی سوییچ میکردم .صدا رسا اجرا میشد بدون هیچ مشکلی. تو بازی های 4k hdr هم صدا مشکل ندارن. اصلا نمیدونم مشکل از چی میتونه باشیبار به تنظیمات کارخونه برگردون.د
مانیتورت چیه ؟ مانیتور خوب قیمت مناسب 24 یا 27 چی هست واسه ps4 ؟4K Gaming is Dumb - YouTube
اینو فک کنم تو همین تاپیک قبلا گذاشته بودن
طبق این ویدیو برای ps5 هم مناسب نیست چه برسه به ps4 ! معمولا میگن واسه پرو 4k بگیرید
من خودم برای ps4 مانیتور 24 fhd گرفتم البته بنظرم 27 میگرفتم بهتر بود
تلویزیون که اصلا بدرد انلاین مخصوصا رقابتی هاش نمیخوره
بعد الان 4k ها هم خیلی گرونن
اگه میخوای برای نسل بعد هم استفاده کنی صبر کن تا ببینیم چی میشه
نه دیگه برای ps4 گفتمشما برای pro مانتیور 24 اینچ فول اچ دی گرفتی؟
والا من خودم asus vn247h گرفتممانیتورت چیه ؟ مانیتور خوب قیمت مناسب 24 یا 27 چی هست واسه ps4 ؟
چند روز پیش من واسه برادرم میخواستم sony 49x800g بگیرم تو بانه بدون گارانتی بهم قیمت دادن 8 تومن و با هزینه ارسال 8.400جالبه.به یک فروشگاه اینترنتی معتبر تو بانه زدم میگم فلان تلویزیون قیمتش با هزینه ارسال چقدر درمیاد.تو سایتشون امروز اپدیت کرده بودن قیمتاشونو.در امد بهم گفت 15300.در صورتی که تو سایتشون زده بود 13750.خلاصه گفتم مطمنید 15300 هستش.گفت اره مطمنم.بعد گفتم پس چرا تو سایتتون قیمت 13750 هستش. در جواب گفت به خاطر رقابت با فروشگاه های دیگه و ایمالزو غیره قیمت رو پایینتر زدیم!بعد چند دقیقه پیام میده باهزینه ارسال که میشه 650 و ضمانت کلا که میشه 400 جمعا میشه 14750!!!
خداییش اگر کسی نمیدونست میخواستن قشنگ تو پاچش کنن!!!واقعا اینها اصلا انصاف دارن.؟؟!!