فریمور دستگاه چنده ؟من دیروز F8880 گرفتم 46" همه چی تمومه اما برا ps4 لگ داره حتی Game Mode
چهارده میلیون ناقابل ؟!
من نهایتش می خواستم هشت میلیون هزینه کنم
انگاری با هشت میلیون هم همون فول اچ دی میفته فوقش !
تا یه بیست روز وقت دارم از لحاظ زمانی
همه اولترا اچ دی ها انقدر گرونن ؟!
دوست عزیز از کجا متوجه شدید اینپوت لگش زیاده؟ از نمایندگی سوال کردید؟دوستان امروز رفتم نمایندگی سونی W670a رو از نزدیک دیدم Input lag ش خیلی زیاده شفافیت تصویر هم اصلا جالب نیست!البته توی قیمت خودش خوبه ولی به این نتیجه رسیدم که یه مانیتور حرفه ای خیلی بهتره!به نظر من اگه بودجتون میرسه W904 رو بخرید اون از همه نظر عالیه
بدون اطلاع حرف نزنید! تیوی های سونی کلا input lag خیلی پایینی دارن! و مدل w670 کمتریل لگ رو بین محصولات سونی داره! تقریبا میشه گفت نداره!دوستان امروز رفتم نمایندگی سونی W670a رو از نزدیک دیدم Input lag ش خیلی زیاده شفافیت تصویر هم اصلا جالب نیست!البته توی قیمت خودش خوبه ولی به این نتیجه رسیدم که یه مانیتور حرفه ای خیلی بهتره!به نظر من اگه بودجتون میرسه W904 رو بخرید اون از همه نظر عالیه
طرف میگه تیوی رو نگاه کردم اینپوت لگش زیاده! اصلا نمیدونه اینپوت لگ چیه خیال میکنه با نگاه کردن میشه فهمیددوست عزیز از کجا متوجه شدید اینپوت لگش زیاده؟ از نمایندگی سوال کردید؟
آخه تو سایت ها همه از اینپوت لگ پایینش تعریف میکنند:
7ms of input lag
بدون اطلاع حرف نزنید! تیوی های سونی کلا input lag خیلی پایینی دارن! و مدل w670 کمتریل لگ رو بین محصولات سونی داره! تقریبا میشه گفت نداره!
طرف میگه تیوی رو نگاه کردم اینپوت لگش زیاده! اصلا نمیدونه اینپوت لگ چیه خیال میکنه با نگاه کردن میشه فهمید
دوست عزیز از کجا متوجه شدید اینپوت لگش زیاده؟ از نمایندگی سوال کردید؟
آخه تو سایت ها همه از اینپوت لگ پایینش تعریف میکنند:
7ms of input lag
داداش من به خاموشش نگاه کردم فهمیدم؟خب روشن بود داشت با بقیه کارای سونی مقایسه میشد!بنده تو سایتا سرچ زدم و فهمیدم که درسته نوشته 200hz ولی در واقع 60hz هست.از کجا فهمیدم input lagesh زیاده؟از اونجا که همه tv ها باهم یه ویدیوی Full hd رو پخش میکردن و تنها این نمایشگر بود که به صورت فریم فریم نشون میداد و روون نبود.ولی بازم تاکید میکنم این tv بهترین 32 بازاره tv های 32 از بقیه برندا آشغال به تمام معنان!در ضمن input lag 7ms خیلی هم زیاده برای کنسول مخصوصا اگه بخوای آنلاین بازی کنی!من مانیتور حرفه ای رو پیشنهاد میکنم با input lag 1ms با کنتراست 80 میلیون!
توی سونی با قیمت متعادل حدود 3 میلیون بازم تاکید میکنم اگه مقدورید w804 رو تهیه کنید
شما میگی سونی بهتره از بقیه برندا توی tv.حرفتون درست ولی input lag نداره؟امکان نداره نداشته باشه.فکر کنم شما داری به 50 سال آینده نگاه میکنی که اینو میگی!مگه کابلا نوریه که نداره؟حرفا میزنینا
Sent from my SM-N900 using Tapatalk
انتخاب تصویر رو بزار رو بازی.بعد نگاه کن که motionflow خاموش باشه.اگر بازم احساس کردی لگ داره از فریم پایین خود بازی هست.دوستان منم بالاخره w804 رسید دستم. الان دارم gta بازی میکنم. حس می کنم یکم لگ می زنه وقتی دوربین سریع می چرخه. آیا آپدیتی ، تنظیم خاصی، چیزی هست که بهینه کنه تصویر و اینپوت لگو اینا را ؟
کلا تو این تنظیماتش چیاش را تغییر بدم بهتر میشه ؟
ممنون میشم راهنمایی کنید.
فکر کنم تا دو ماه دیگه سری جدید تلوزیون های پرچم دار سونی و سامی هم قراره بیاد نه ؟!اگه عجله نداشتى تا پاييز و زمستان صبر كنى سايز 49 اينچ 4K مياد قيمتش زير 10 تومن درمياد.
امكاناتش فوق تصور هست. آپديت شده به HDMI2.1 و همه پورتها USB3 و حتى استريم فيلم 4K
SONY 4K 49X850B
$2199.99
Sent from my iPhone 5s using Tapatalk
عزیز سایزی که شما میخوای تهیه کنی چند اینچه؟فکر کنم تا دو ماه دیگه سری جدید تلوزیون های پرچم دار سونی و سامی هم قراره بیاد نه ؟!
( به نظرت به جای دوازده میلیون پول دادن به اولترا اچ دی ، OLED خریدن منطقی تر نیست ؟! )
حتما بذار روی game mode با ps4 اتوماتیک میره رو گیم مود اما روی ps3 باید بصورت دستی بذارید معلومه که با روشن بودن موشن فلو 400 هرتز و ویژگی های دیگه بازی لگ میزنهدوستان منم بالاخره w804 رسید دستم. الان دارم gta بازی میکنم. حس می کنم یکم لگ می زنه وقتی دوربین سریع می چرخه. آیا آپدیتی ، تنظیم خاصی، چیزی هست که بهینه کنه تصویر و اینپوت لگو اینا را ؟
کلا تو این تنظیماتش چیاش را تغییر بدم بهتر میشه ؟
ممنون میشم راهنمایی کنید.
سایز چهل و هفت هشت تا حداکثر پنجاه پنجعزیز سایزی که شما میخوای تهیه کنی چند اینچه؟
هنوز oled وارد بازار ایران نشده و اگر بشه قیمت فضایی خواهد داشت.خیلی بیشتر از 4k ها!
اگر شما طرفدار کیفیت بالا تو رنج قیمت 8تومن هستی پیشنهاد میکنم سمت panasonic vt60 بری که تو کیفیت تصویر حرف نداره.سایزشم فکر کنم 55اینچ به بالا باشه.از نمایندگی پانا قیمتش رو بپرس.تو بانه هم یه مدت اومده بود الان خبر ندارم.