خرید مانیتور و TV های مناسب برای PS4

به نظر شما بهترین برند تلویزیون برای اتصال به کنسول های بازی کدام است ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    863
من دیروز F8880 گرفتم 46" همه چی تمومه اما برا ps4 لگ داره حتی Game Mode
فریمور دستگاه چنده ؟
مثل اینکه با اپدیت فریمور 1116 اینپوت لگ میشه 24 میلی ثانیه , اما این اپدیت هنوز واسه مدلای ua نیومده
اخرین اپدیت 1114 هست که نمیدونم اینپوت لگ تغییری کرده یا نه , اما اگر اذیتتون میکنه میتونید اپدیت کنید شاید بهتر شد

:|
چهارده میلیون ناقابل ؟!
من نهایتش می خواستم هشت میلیون هزینه کنم :))
انگاری با هشت میلیون هم همون فول اچ دی میفته فوقش !
تا یه بیست روز وقت دارم از لحاظ زمانی
همه اولترا اچ دی ها انقدر گرونن ؟!

اگه عجله نداشتى تا پاييز و زمستان صبر كنى سايز 49 اينچ 4K مياد قيمتش زير 10 تومن درمياد.
امكاناتش فوق تصور هست. آپديت شده به HDMI2.1 و همه پورتها USB3 و حتى استريم فيلم 4K
SONY 4K 49X850B
$2199.99
upyju9e7.jpg

Sent from my iPhone 5s using Tapatalk

دوستان امروز رفتم نمایندگی سونی W670a رو از نزدیک دیدم Input lag ش خیلی زیاده شفافیت تصویر هم اصلا جالب نیست!البته توی قیمت خودش خوبه ولی به این نتیجه رسیدم که یه مانیتور حرفه ای خیلی بهتره!به نظر من اگه بودجتون میرسه W904 رو بخرید اون از همه نظر عالیه
دوست عزیز از کجا متوجه شدید اینپوت لگش زیاده؟ از نمایندگی سوال کردید؟
آخه تو سایت ها همه از اینپوت لگ پایینش تعریف میکنند:
7ms of input lag

دوستان امروز رفتم نمایندگی سونی W670a رو از نزدیک دیدم Input lag ش خیلی زیاده شفافیت تصویر هم اصلا جالب نیست!البته توی قیمت خودش خوبه ولی به این نتیجه رسیدم که یه مانیتور حرفه ای خیلی بهتره!به نظر من اگه بودجتون میرسه W904 رو بخرید اون از همه نظر عالیه
بدون اطلاع حرف نزنید! تیوی های سونی کلا input lag خیلی پایینی دارن! و مدل w670 کمتریل لگ رو بین محصولات سونی داره! تقریبا میشه گفت نداره!
7ms of input lag
طرف میگه تیوی رو نگاه کردم اینپوت لگش زیاده!:)) اصلا نمیدونه اینپوت لگ چیه خیال میکنه با نگاه کردن میشه فهمید:))

آخرین ویرایش:
دوستان منم بالاخره w804 رسید دستم. الان دارم gta بازی میکنم. حس می کنم یکم لگ می زنه وقتی دوربین سریع می چرخه. آیا آپدیتی ، تنظیم خاصی، چیزی هست که بهینه کنه تصویر و اینپوت لگو اینا را ؟
کلا تو این تنظیماتش چیاش را تغییر بدم بهتر میشه ؟
ممنون میشم راهنمایی کنید.

بدون اطلاع حرف نزنید! تیوی های سونی کلا input lag خیلی پایینی دارن! و مدل w670 کمتریل لگ رو بین محصولات سونی داره! تقریبا میشه گفت نداره!

طرف میگه تیوی رو نگاه کردم اینپوت لگش زیاده!:)) اصلا نمیدونه اینپوت لگ چیه خیال میکنه با نگاه کردن میشه فهمید:))

داداش من به خاموشش نگاه کردم فهمیدم؟خب روشن بود داشت با بقیه کارای سونی مقایسه میشد!بنده تو سایتا سرچ زدم و فهمیدم که درسته نوشته 200hz ولی در واقع 60hz هست.از کجا فهمیدم input lagesh زیاده؟از اونجا که همه tv ها باهم یه ویدیوی Full hd رو پخش میکردن و تنها این نمایشگر بود که به صورت فریم فریم نشون میداد و روون نبود.ولی بازم تاکید میکنم این tv بهترین 32 بازاره tv های 32 از بقیه برندا آشغال به تمام معنان!در ضمن input lag 7ms خیلی هم زیاده برای کنسول مخصوصا اگه بخوای آنلاین بازی کنی!من مانیتور حرفه ای رو پیشنهاد میکنم با input lag 1ms با کنتراست 80 میلیون!
توی سونی با قیمت متعادل حدود 3 میلیون بازم تاکید میکنم اگه مقدورید w804 رو تهیه کنید
شما میگی سونی بهتره از بقیه برندا توی tv.حرفتون درست ولی input lag نداره؟امکان نداره نداشته باشه.فکر کنم شما داری به 50 سال آینده نگاه میکنی که اینو میگی!مگه کابلا نوریه که نداره؟حرفا میزنینا
Sent from my SM-N900 using Tapatalk

7ms of input lag

وقتی تلویزیون داره ویدیوی فول اچ دی رو پخش میکنه بریده بریده میشه و روون نیست این یعنی input lag بالا.الان اساتید میان میگن نه تو نمیدونی Input lag چیه!
شما برید نمایندگی سونی همه چیز رو از نزدیک ببنید.من همین امروز هم به 3تا نمایندگی سونی سر زدم.اکثرا گفتن هرتز واقعی توی تلویزیون های 40 به بالا به کار گرفته میشه!وگرنه زیر 40 اینچ 60 هرتز هست با اسم 200 هرتز!
بعد دوست من.تلویزیون خونه ما Lg هست 55 با input lag 4ms.یدونه lg 2261vp هم با response time 2ms دارم.با هردو هم بازی کردم خدایی 2261 خیلی بهتره بخاطر input lage کمتر مخصوصا تو بازی های آنلاین!توی tv ها به خاطر motion flow احساس میکنی بازی روونتر اجرا میشه ولی در اصل پاسخ گیری از کنسولت کنده!

Last edited by a moderator:
داداش من به خاموشش نگاه کردم فهمیدم؟خب روشن بود داشت با بقیه کارای سونی مقایسه میشد!بنده تو سایتا سرچ زدم و فهمیدم که درسته نوشته 200hz ولی در واقع 60hz هست.از کجا فهمیدم input lagesh زیاده؟از اونجا که همه tv ها باهم یه ویدیوی Full hd رو پخش میکردن و تنها این نمایشگر بود که به صورت فریم فریم نشون میداد و روون نبود.ولی بازم تاکید میکنم این tv بهترین 32 بازاره tv های 32 از بقیه برندا آشغال به تمام معنان!در ضمن input lag 7ms خیلی هم زیاده برای کنسول مخصوصا اگه بخوای آنلاین بازی کنی!من مانیتور حرفه ای رو پیشنهاد میکنم با input lag 1ms با کنتراست 80 میلیون!
توی سونی با قیمت متعادل حدود 3 میلیون بازم تاکید میکنم اگه مقدورید w804 رو تهیه کنید
شما میگی سونی بهتره از بقیه برندا توی tv.حرفتون درست ولی input lag نداره؟امکان نداره نداشته باشه.فکر کنم شما داری به 50 سال آینده نگاه میکنی که اینو میگی!مگه کابلا نوریه که نداره؟حرفا میزنینا

داداش اینپوت لگ رو شما اینجوری نمیتونی متوجه بشی اونم با دیدن چشم!!!!!!! شما دسته ی کنسول بازی رو وصل میکنی به TV دکمرو میزنی میبینی با چقدر تاخیر جواب میده که W670 از بهترین هاست توی این ضمینه.یا اینکه یه برنامه رو روی مانیتور CRT (که اینپوتش 0 هست) و یه TV همزمان اجرا میکنی و از تایمرش عکس میگیری تفاوتشون میشه اینپوت لگ.راه دیگه دستگاهیی به اسم LEO BODNAR با اون اندازه میگیرن و این حرف شما که میگید با چشم غیر مصلح متوجه شدید باعث گمراهی دیگران و زیر سوال بردن خودتون میشه.
راجع به W670 Display Lag's Input Lag Database: Best HDTVs & Monitors for Gaming
روی گیم مود 16 میلی سکند هست اینپوتش یه چیزی حدود 1 فریم که فوق العادست برای TV!!!!!توی اینکه مانیتور ها برتری دارن شکی نیست ولی خوب توی تیوی ها عالیه این واسه ی گیمینگ.

آخرین ویرایش:
دوستان منم بالاخره w804 رسید دستم. الان دارم gta بازی میکنم. حس می کنم یکم لگ می زنه وقتی دوربین سریع می چرخه. آیا آپدیتی ، تنظیم خاصی، چیزی هست که بهینه کنه تصویر و اینپوت لگو اینا را ؟
انتخاب تصویر رو بزار رو بازی.بعد نگاه کن که motionflow خاموش باشه.اگر بازم احساس کردی لگ داره از فریم پایین خود بازی هست.
راجع به اینپوت لگ هم کلی توضیح داده شده عجیبه که بعضیا هنوز با motionflow اشتباه میگیرن!

اگه عجله نداشتى تا پاييز و زمستان صبر كنى سايز 49 اينچ 4K مياد قيمتش زير 10 تومن درمياد.
امكاناتش فوق تصور هست. آپديت شده به HDMI2.1 و همه پورتها USB3 و حتى استريم فيلم 4K
SONY 4K 49X850B
$2199.99
upyju9e7.jpg

Sent from my iPhone 5s using Tapatalk
فکر کنم تا دو ماه دیگه سری جدید تلوزیون های پرچم دار سونی و سامی هم قراره بیاد نه ؟!
( به نظرت به جای دوازده میلیون پول دادن به اولترا اچ دی ، OLED خریدن منطقی تر نیست ؟! )

فکر کنم تا دو ماه دیگه سری جدید تلوزیون های پرچم دار سونی و سامی هم قراره بیاد نه ؟!
( به نظرت به جای دوازده میلیون پول دادن به اولترا اچ دی ، OLED خریدن منطقی تر نیست ؟! )
عزیز سایزی که شما میخوای تهیه کنی چند اینچه؟
هنوز oled وارد بازار ایران نشده و اگر بشه قیمت فضایی خواهد داشت.خیلی بیشتر از 4k ها!
اگر شما طرفدار کیفیت بالا تو رنج قیمت 8تومن هستی پیشنهاد میکنم سمت panasonic vt60 بری که تو کیفیت تصویر حرف نداره.سایزشم فکر کنم 55اینچ به بالا باشه.از نمایندگی پانا قیمتش رو بپرس.تو بانه هم یه مدت اومده بود الان خبر ندارم.

حتما بذار روی game mode با ps4 اتوماتیک میره رو گیم مود اما روی ps3 باید بصورت دستی بذارید معلومه که با روشن بودن موشن فلو 400 هرتز و ویژگی های دیگه بازی لگ میزنه

سلام به دوستای گلم یه راهنمایی می خوام از تی وی هم هیچی نمیدونم که اگه راهنماییم کنید خیلی ممنون میشم.ببینید میخوایم یه تی وی برای خانواده بگیریم به صورت کلی یعنی برای بازی نمی خواییم حالا چند تا سوال.
1. 60 اینچ یا 55 اینچ سه بعدی بخوایم بگیریم چه برندی بهتره؟
2.میگن عینک های اکتیو تصویرشون در حالت 2 بعدی یعنی اینکه بدون عینک داری به تی وی نگاه می کنی 35 در صد از تی وی ها با عینک های پسیو کیفیت تصویر بهتری میدن.آیا این واقعا درسته؟
3.من قیمت کردم 3 بعدی ال جی گرون تر از سونی بود در حد 2 میلیون.چرا این جوریه یعنی کیفیت سونی بد تره؟
4.اگه مدلی مد نظرتون هست لطفا بگید بسیار سپاس گذار و ممنونم.:x

عزیز سایزی که شما میخوای تهیه کنی چند اینچه؟
هنوز oled وارد بازار ایران نشده و اگر بشه قیمت فضایی خواهد داشت.خیلی بیشتر از 4k ها!
اگر شما طرفدار کیفیت بالا تو رنج قیمت 8تومن هستی پیشنهاد میکنم سمت panasonic vt60 بری که تو کیفیت تصویر حرف نداره.سایزشم فکر کنم 55اینچ به بالا باشه.از نمایندگی پانا قیمتش رو بپرس.تو بانه هم یه مدت اومده بود الان خبر ندارم.
سایز چهل و هفت هشت تا حداکثر پنجاه پنج
تا جاییکه من دارم می پرسم و از فروشنده ها و کسایی که اطلاعات بالایی دارن بهم گفتن که صبر کنم چون قیمت ها داره میاد پایین و همچنین مدل های جدید 2014 هم معرفی بشن تا دستم باز تر باشه برای خرید تلوزیون
دیگه بعضیاشونم احتمالا ارزون تر شدن به دلیل رفع تحریم ها یا حداقل اثر روانی رفع تحریم رو هم مدنظر قرار دادن از همین الان !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or