خرید مانیتور و TV های مناسب برای PS4

به نظر شما بهترین برند تلویزیون برای اتصال به کنسول های بازی کدام است ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    863
دوستان ببخشید انقد سوال میکنم اگه میشه نظرتون رو در مورد مدل ۴۹ اینچی x900f بدید چون توی چندتا سایت دیدم زیر ۱۰ تومن بود اول این که قیمتی که دیدم درسته؟ و این که مدل ۴۹ اینچی توی بازار پیدا میشه؟
تلويزيون هاي وارداتي همشون از دبي مياد و اين سايز براي خاورميانه توليد نميشه شما هميشه براي اطلاع از اينكه چه مدل هايي داخل ايران مياد sony uae رو چك كني ميفهمي كه منتظر مدل و سايز ش باشي يا نه .

Sent from my iPhone using Tapatalk

سلام این مدلی که لینکش رو گذاشتم معادل سام سرویسش چی میشه ؟ کسی حدود قیمتش رو داره ؟
Samsung NU8000 Review (UN49NU8000, UN55NU8000, UN65NU8000, UN75NU8000, UN82NU8000) - RTINGS.com
سلام به همه دوستان ظاهرا این مدل تو ایران گیر نمیاد هم رده این TV از سامسونگ یا سونی چی پیشنهاد میدید ... با سپاس از شما

دوستان من شرمنم اینهمه سوال میپرسم اخه هیچ جای نت نتونستم اطلاعات زیادی بگیرم. یه سری مدل ها نمیدونم چرا فقط انگار تو ایران هست هیچ جا اصلا اسمشونم نیست:D
میشه بگید بین این دو گذینه به نظرتوت کدوم بهتره. میدونم جفتشون انتخاب خیلی خوبی نیستن ولی توانم در همین حدوده:D
sony x8500f
samsung mu7995
من خودم هر فروشگاهی رفتم سامسونگ ها از نظرم با کیفیت تر بودن حالا نمیدونم هنر سامسونگه که کلیپایی میذاره که کیفیت و خیلی متفاوت بقیه نشون میده یا واقعا اینطوریه
ممنون از راهنماییتون

بچه ها كسي تجربه وارد كردن مسافري تلويزيون رو داشته؟ گمركي ميخوره بهش تكي باشه؟ اگه ميخوره حدودا چقدر هست؟

تا یکی دو سال پیش که گمرک اجازه واردات مسافری رو نمیداد ! وضعیت الان خبر ندارم ! حتی قشم هم که بودم اجازه خروج تلوزیون نمیداد گمرکش (بقیه وسایل با برگه سبز اجازه خروج داشت ولی تلوزیون نه)

• Like
Reactions: PooyaGH
تا یکی دو سال پیش که گمرک اجازه واردات مسافری رو نمیداد ! وضعیت الان خبر ندارم ! حتی قشم هم که بودم اجازه خروج تلوزیون نمیداد گمرکش (بقیه وسایل با برگه سبز اجازه خروج داشت ولی تلوزیون نه)

اي بابا تو سايت فرودگاه كه نوشته كسي كه اقامت داشته باشه
ميتونه به عنوان مستعمل و اينكه وسايل خونه هس بياره گمركي هم نده

• Like
Reactions: lovea
سلام
تلوزیون ال جی oled c7 دارم،میخواستم بدونم که الان که تنظیمات تلوزیون من حالت استاندارد داره و olde light رو ۱۰۰ هست و مخصوصا تو حالت HDR خیلی روشن هست تصاویر
میخواستم ببینم تو دراز مدت آسیب میرسه به پنل و باعث burn in میشه؟

سلام
تلوزیون ال جی oled c7 دارم،میخواستم بدونم که الان که تنظیمات تلوزیون من حالت استاندارد داره و olde light رو ۱۰۰ هست و مخصوصا تو حالت HDR خیلی روشن هست تصاویر
میخواستم ببینم تو دراز مدت آسیب میرسه به پنل و باعث burn in میشه؟
اگه تصویر زیاد ثابت نباشه از لحاظ burn in مشکلی پیش نمیاد ولی مسلما oled light 100 عمر tv رو کاهش میده.منم گذاشتم رو 100 ولی احساس میکنم یکم زیاه و چشم رو اذیت میکنه.

• Like
Reactions: cheguevara.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or