سلام
دوستان من میخام از دبی چندتا تلویزیون برای فروش بیارم، میخام 4k ، hdr , response time<40ms داشته باشه
سایز هم بالاتر یا مساوی 43 باشه
لطفا پرطرفدارترین مدلها رو معرفی کنید، ممنونم
خیلی خیلی لطف کردید دوست عزیزTCL R617
samsung NU8000
Sony x9000f
اینا میان رده های خوبی هستند.
این هم اولد معروف الجی :
B7
C7
اینو اگر بتونی گیر بیاری لنگش تو ایران نیست و یه چیز خوفیه :
Vizio P Series Quantum
فقط هم 65 اینچه
اولد قیمتهای نجومی داره و حملش همونطور که فرمودید خیلی سخته و ریسک بالایی دارهمتاسفانه با اینکه مدلهای visio و tcl خیلی خوب هستند ولی کلا توی ایران برندهای شناخته شده ای نیستند که اکثر افراد بشناسن یا دنبالش باشن.همچنین از دبد خریدار مشخص نیست که قطعاتش گیر بیاد یا نه.برای همین مشتری پیدا کردن براشون سخته .اگه میخواید بیارید از برندهای سونی و سامسونگ و اولد الجی بیارید.البته اولد هم مثل اینکه حمل و نقلش راحت نیست و ممکنه باعث پیکسل سوختگی بشه.دقیقا نمیدونم .ولی کلا بیشتر تحقیق کنید و موفق باشید
پارسال همین موقع یادمه 2400-2600 بود در نظر داشتم ک بخرم!قیمتها بشدت تخیلی شده متاسفانه.
امروز رفتیم واسه یه بنده خدایی sony 43x8000e خریدیم بدون گارانتی 7.600!!!!!!!!! البته با ارسال و نصب رایگان.
منظورتون از گزینه اول و دوم سوم، با من بود؟ یعنی tcl ,..... ؟اگر یه چیز قیمت مناسب میخواین و با مشخصات قابل قبول به ترتیب گزینه اول و بعدش دوم.
نقدهاشم تو rting بخونید متوجه قضیه میشین
بله دوست عزیزمنظورتون از گزینه اول و دوم سوم، با من بود؟ یعنی tcl ,..... ؟
Sent from my BLN-L21 using Tapatalk
جالبه سری x9000f سونی یه 3 روزی بود موجود بود تو دیجی کالا 55 اینچش 18700 با گارانتی ایرانکو میداد که ناموجود شد الان چک کردم ! اقازاده ها زدن رو هوا بردن ! با این که پولشو داشتم نگرفتم اصلا نمیرزه این قیمت ها بانه هم 14900 میدن !
دیجیکالا اون کالاهایی که خودش فروشنده شونه قیمتاشون خیلی خوبه، تا حالا زیاد خرید داشتم و با قیمتای کف بازارم مقایسه کردمدیجی کالا واقعن گرون فروش ترین سایت ایرانه تو همه موارد.
من که هیچ وقت نه ازشون خرید کردم نه مرجع قیمت درست حسابشون کردم.