Jack cooper
کاربر سایت
الان c7 چند شده ؟
دهنشون سرویس . الان این 55 اینچشه ؟بانه ایش 15.700 شده گارانتی دارشم اصلا نیست گفتم اون زمان بخر منتظر C8 نباشید.
بانه رو کلا بیخیال شو به نظرم.اصلا تفاوت قیمتش با نمایندگی زیاد نیست مثل سابق. از نمایندگی بگیر ریسک نکن. خودم یک ماه دنبال تیوی هستم اکثر مدلای تاپ بازار هم قیمتشو گرفتم. در کل نمایندگی الان به صرفه تر هست به خاطر گارانتی معتبرتر. ولی خیلی قیمتا بالا رفته. ادم میمونه بخره یا نه چون مثلا تی وی 15 تومنی شده 21 22 تومن . ارش نداره اتقدر پول بیشتر بده.دهنشون سرویس . الان این 55 اینچشه ؟
C8 بیاد چند میدن ؟
دهنشون سرویس . الان این 55 اینچشه ؟
C8 بیاد چند میدن ؟
بانه رو کلا بیخیال شو به نظرم.اصلا تفاوت قیمتش با نمایندگی زیاد نیست مثل سابق. از نمایندگی بگیر ریسک نکن. خودم یک ماه دنبال تیوی هستم اکثر مدلای تاپ بازار هم قیمتشو گرفتم. در کل نمایندگی الان به صرفه تر هست به خاطر گارانتی معتبرتر. ولی خیلی قیمتا بالا رفته. ادم میمونه بخره یا نه چون مثلا تی وی 15 تومنی شده 21 22 تومن . ارش نداره اتقدر پول بیشتر بده.
کله فروشنده های لوازم خناگی احتکار کردن . لاشخورا منتظرن تا تو یه فرصت جنسشونو به چند برابر بدناصلا نمایندگیش دیگه نداره دارن اما نمی فروشن باید کلی بگردید تا شاید یکی حاضر بشه بفروشه من خودم قبل از عید از نمایندگیش 7.800 خریدم.
درسته اکثر نمایندگی ها جنس های بالا رده اشون رو انبار کردن تا تکلیف بازار معلوم شه. من خودم 16 تومن بودجه کنار گزاشتم . الان میبینم تلویزیون 11 تومنی دو ماه پیش رو باید16 17 بخرم. فعلا دست نگه داشتم. اصلا نمیارزهاصلا نمایندگیش دیگه نداره دارن اما نمی فروشن باید کلی بگردید تا شاید یکی حاضر بشه بفروشه من خودم قبل از عید از نمایندگیش 7.800 خریدم.
سلام
تلوزیون ال جی uj634v صفحش ضربه خورده و خراب شده،گارانتی هم نداره
میخواستم بدونم درست میشه؟پنلش رو میشه خریداری کرد؟
پیش مغازه دار بردیم گفت که کاری نمیشه کرد...
12/000/000 با گارانتی گلدیرانقيمت b7 رو كسي داره؟
بنظرتون کی سریهای جدید اولد ال جی میان تو بازار ایران ؟12/000/000 با گارانتی گلدیران
سلام
بچه ها تو تنظیمات PS4
این 2160p_rgb
از همه بهتره؟
Sent from my ONEPLUS A6000 using Tapatalk
فرقش با yuv420 چیه؟سلام بله مد رنگ RGB تصویر کامل بدون فشرده سازی بهتون میده