خرید مانیتور و TV های مناسب برای PS4

به نظر شما بهترین برند تلویزیون برای اتصال به کنسول های بازی کدام است ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    863
دهنشون سرویس . الان این 55 اینچشه ؟
C8 بیاد چند میدن ؟
بانه رو کلا بیخیال شو به نظرم.اصلا تفاوت قیمتش با نمایندگی زیاد نیست مثل سابق. از نمایندگی بگیر ریسک نکن. خودم یک ماه دنبال تیوی هستم اکثر مدلای تاپ بازار هم قیمتشو گرفتم. در کل نمایندگی الان به صرفه تر هست به خاطر گارانتی معتبرتر. ولی خیلی قیمتا بالا رفته. ادم میمونه بخره یا نه چون مثلا تی وی 15 تومنی شده 21 22 تومن . ارش نداره اتقدر پول بیشتر بده.

• Like
Reactions: s.1 and Jack cooper
دهنشون سرویس . الان این 55 اینچشه ؟
C8 بیاد چند میدن ؟

بله 55 این قیمت شده 65 که بالای 20 تاس احتمال خیلی زیاد 55 C8 با قیمت 20 تا نزدیک 25 تا میاد اگر بیاد چون دیگه ارزیم نیست که جنس جدید بیاد.

بانه رو کلا بیخیال شو به نظرم.اصلا تفاوت قیمتش با نمایندگی زیاد نیست مثل سابق. از نمایندگی بگیر ریسک نکن. خودم یک ماه دنبال تیوی هستم اکثر مدلای تاپ بازار هم قیمتشو گرفتم. در کل نمایندگی الان به صرفه تر هست به خاطر گارانتی معتبرتر. ولی خیلی قیمتا بالا رفته. ادم میمونه بخره یا نه چون مثلا تی وی 15 تومنی شده 21 22 تومن . ارش نداره اتقدر پول بیشتر بده.

اصلا نمایندگیش دیگه نداره دارن اما نمی فروشن باید کلی بگردید تا شاید یکی حاضر بشه بفروشه من خودم قبل از عید از نمایندگیش 7.800 خریدم.

Last edited by a moderator:
  • Like
Reactions: Jack cooper
سلام
تلوزیون ال جی uj634v صفحش ضربه خورده و خراب شده،گارانتی هم نداره
میخواستم بدونم درست میشه؟پنلش رو میشه خریداری کرد؟
پیش مغازه دار بردیم گفت که کاری نمیشه کرد...

اصلا نمایندگیش دیگه نداره دارن اما نمی فروشن باید کلی بگردید تا شاید یکی حاضر بشه بفروشه من خودم قبل از عید از نمایندگیش 7.800 خریدم.
کله فروشنده های لوازم خناگی احتکار کردن . لاشخورا منتظرن تا تو یه فرصت جنسشونو به چند برابر بدن

• Like
Reactions: mehdi-ss and s.1
درسته اکثر نمایندگی ها جنس های بالا رده اشون رو انبار کردن تا تکلیف بازار معلوم شه. من خودم 16 تومن بودجه کنار گزاشتم . الان میبینم تلویزیون 11 تومنی دو ماه پیش رو باید16 17 بخرم. فعلا دست نگه داشتم. اصلا نمیارزه

• Like
Reactions: Jack cooper and s.1
سلام
تلوزیون ال جی uj634v صفحش ضربه خورده و خراب شده،گارانتی هم نداره
میخواستم بدونم درست میشه؟پنلش رو میشه خریداری کرد؟
پیش مغازه دار بردیم گفت که کاری نمیشه کرد...

بله می شه زنگ بزنید گارانتی مادایران اگر پنلش موجوذ باشه با هزینه ی خودتون میان عوضش می کنن 70 درصد قیمتشم پنلش هست. البته اگر بانه ای باشه ممکنه پنلش بهش نخوره از v اخرش ظاهرا بانه ای هم هست.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or