خرید مانیتور و TV های مناسب برای PS4

به نظر شما بهترین برند تلویزیون برای اتصال به کنسول های بازی کدام است ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    864
اوم مدل تلویزیون سونیت فکر کنم مال 2015 هستش و کنتراستش اطراف 3000 هست.در کل مقایست بیرحمانست:D
شما باید با سونی x930e یک مقایسه بزارید رو حالت hdr اون موقع جذاب میشه:D

کنتراست ابتداییش 3.800 بوده که بعد از اپدیت فیکس حدود 4.800 اینا شد از اون جایی که عجله ای عرضه شد خیلی از قابلیت هاش از جمله 4k 60 با hdr با فیکس contrast بعدا عرضه شد که خیلی ها هم از جمله خودم تعجب کردن که چطوری می شه به هر حال از اونجایی که black uniformy هم که داره که خیلی عالی هست مقایسه ی بدی نشد من x930 هم از نزدیک دیدم کلا شفافیتی که در oled ها هست هیچ جای دیگه پیدا نمی کنی اما اگر بحث حداکثر روشنایی باشه oled هیچ حرفی برای گفتن نداره چرا که در حالت game این میزان به حداقل خودش می رسه هر چند از نظر من بازم کافیه حالا بیشتر توضیح می دم.

دوستان بین این دو تا موندم برا ps4 میخوام معمولی و کمی فیلم دیدن
EW2775ZH
27MP68VQ

هر دوتاش مشخصاتش نزدیک همه ولی نمیدونم چرا این همه اختلاف قیمت دارن حالا جدای از قیمت کدومو پیشنهاد میکنید خودم بیشتر نظرم رو بنکیو هست
خیلی فرقی ندارن هردوتاشون خوبن اما اگه دلت پیشه بنکیو هست همونو بگیر

دوستان من اصولا زیاد اهل تلویزیون عوض کردن نیستم بنظرتون x8500e چطوره چند سالی جواب میده برای نسل بعد کنسول ها اکی هست؟
اینو بگم خیلی من حرفه ای نیستم ولی نوب هم نیستم یه چیزی میخوام که جوابده الان یک lcd دارم واقعا خوب نیست ولی کارم رو راه میندازه بنظرتون فعلا باهاش سر کنم بعد یه دو سال دیگه یه تی وی بگیرم

یه سول دیگه بنظرتون سایز 55 برای یه اتاق 3*4 چطوره؟بزرگه ؟ یا خوبه سایزش؟

• Like
Reactions: mohsen2012
دوستان من اصولا زیاد اهل تلویزیون عوض کردن نیستم بنظرتون x8500e چطوره چند سالی جواب میده برای نسل بعد کنسول ها اکی هست؟
اینو بگم خیلی من حرفه ای نیستم ولی نوب هم نیستم یه چیزی میخوام که جوابده الان یک lcd دارم واقعا خوب نیست ولی کارم رو راه میندازه بنظرتون فعلا باهاش سر کنم بعد یه دو سال دیگه یه تی وی بگیرم

یه سول دیگه بنظرتون سایز 55 برای یه اتاق 3*4 چطوره؟بزرگه ؟ یا خوبه سایزش؟
یک مقدار صبر کن مدل سونی x900f بگیر تا 5 سال راحت جواب میده برای شما.مخصوصا کیفیت hdr این تلویزیون عالیه.
مدل x900e هم عالیه
مدل x8500e برای hdr مناسب نیست. اما کیفیت تصویر خوبی داره تو حالت sdr
سایز 55 هم برای اتاق کافیه.

یک مقدار صبر کن مدل سونی x900f بگیر تا 5 سال راحت جواب میده برای شما.مخصوصا کیفیت hdr این تلویزیون عالیه.
مدل x900e هم عالیه
مدل x8500e برای hdr مناسب نیست. اما کیفیت تصویر خوبی داره تو حالت sdr
سایز 55 هم برای اتاق کافیه.

اونوقت x900f چقدر در میاد ؟ چون محدودیت بودجه دارم باید ps4 و macbook بگیرم

• Like
اونوقت x900f چقدر در میاد ؟ چون محدودیت بودجه دارم باید ps4 و macbook بگیرم
بین 6 تا 6.5.ولی ارزششو داره.به الجی b7 هم میتونی فکر کنی ولی مشکل احتباس تصویر و سوختن پیکسل ها تهدیدتون میکنه مخصوصا اگر شبکهای خبری و بازی میکنی.برای فیلم دیدن مشکلی نداره

بین 6 تا 6.5.ولی ارزششو داره.به الجی b7 هم میتونی فکر کنی ولی مشکل احتباس تصویر و سوختن پیکسل ها تهدیدتون میکنه مخصوصا اگر شبکهای خبری و بازی میکنی.برای فیلم دیدن مشکلی نداره

فعلا با این قیمت نمیتونم تی وی بگیریم پس با 4 و 5 تومن تی وی نگیرم بهتره الان ؟
قطعا لپ تاپ نمیخواستم بگیرم یدونه c7 برمیداشتم

• Like
فعلا با این قیمت نمیتونم تی وی بگیریم پس با 4 و 5 تومن تی وی نگیرم بهتره الان ؟
قطعا لپ تاپ نمیخواستم بگیرم یدونه c7 برمیداشتم
بله.البته مدل 900f تا 2 ماه دیگه موجود میشه تو بازار بانه.فعلا دست نگه دار تا بیاد اون موقع یک فکری بکن

سلام نظرتون در مورد تلوزیون های ایکس ویژن چیه برا ps4 ، اصلا کار میده برا چند سال یا ن
قیمتشون که با تی وی های سایر مارک ها تقریبا برابر هستش.
اشغال ب تمام معنا

سلام نظرتون در مورد تلوزیون های ایکس ویژن چیه برا ps4 ، اصلا کار میده برا چند سال یا ن
قیمتشون که با تی وی های سایر مارک ها تقریبا برابر هستش.
دوست عزیز شما که میخواستی x930e بگیری که:D

دوستانی که c7 یا b7 دارن به جاماندگی تصویر تو بازی هایی مثل fifa یا بازی های اپن ورد که نقشه و غیره مرتب روی صفحه نمایش هست تا حالا مشکلی نداشتن؟؟

Last edited by a moderator:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or