خرید مانیتور و TV های مناسب برای PS4

به نظر شما بهترین برند تلویزیون برای اتصال به کنسول های بازی کدام است ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    864
دوست عزیز درسته led های سونی امسال(2017) خوب بودن ! و مدل 900f که همتراز 930e هست بهبودهایی داشته ! ولی فک نکنم در وجود oled های الجی و کلا اولد اصلا کاندید جایزه بشه چه برسه جایزه بگیره و درو کنه !
بررسی x900f
Sony X900F TV Review (XBR55X900F, XBR65X900F, XBR75X900F)
که همین 900f آپسکالینگ ضعیفتری از سری ks سامسونگ 2016 داره ! (که تو بررسی بالا هم ذکر شده اپسکالینگ مثل سری های قبل هست بواسطه پردازشگر قدیمی)
در مقابل اولد های الجی سری 2018(b8-c8) از پردازشگر تصویر جدید بهره میبرن که بهبودهایی داشتن از جمله آپسکالینگ و موشن و...

در اخر باز خرید oled رو خیلی بهتر میدونم چون اکثر سایتها امتیاز بالایی دادن و پیشنهاد خریدش رو میدن ! با توجه به اینکه الان قیمت اولد ها خیلی بهتر شده !
حتی تو بررسی xbox one x در سایت معتبر در قسمت نتیجه گیری اینگونه نوشتن : در واقع ایکس‌باکس وان ایکس، بیش‌تر به درد افرادی می‌خورد که یک تلویزیون 4K عالی مثل OLED‌های ال‌جی دارند در واقع این کنسول به افرادی پیشنهاد می‌شود که چنین تلویزیونی دارند.
میخام بگم اگه oled خوب نبود خود سونی مدل A1E رو حدودا با دو برابر قیمت الجی و با همون کیفیت تصویر روانه بازار نمیکرد!
منطورم تو رده mid rande بود جایزه میگیره.
این مدل x900f تو رده mid range قرار میگیره
اون نقد وبررسی هم زیاد معتبر نیست.ناقص بررسی کرده

آخرین ویرایش:
بررسی x900f از سایت rtings
Sony X900F Review (XBR49X900F, XBR55X900F, XBR65X900F, XBR75X900F, XBR85X900F)
میتوان گفت همان x930e هست با روشنایی بالاتر و motion بهتر در عوض کنتراست کمی ضعیفتر!در باقی موارد تقریبا برابر هستن !
نتیجه گیری سایت rtings بین 930e و 900f : عملکرد کلی بسیار مشابه است، بنابراین اکثر مردم باید گزینه ارزان تر را بگیرند.

• Like
Reactions: mohsen2012
بررسی x900f از سایت rtings
Sony X900F Review (XBR49X900F, XBR55X900F, XBR65X900F, XBR75X900F, XBR85X900F)
میتوان گفت همان x930e هست با روشنایی بالاتر و motion بهتر در عوض کنتراست کمی ضعیفتر!در باقی موارد تقریبا برابر هستن !
نتیجه گیری سایت rtings بین 930e و 900f : عملکرد کلی بسیار مشابه است، بنابراین اکثر مردم باید گزینه ارزان تر را بگیرند.
تو سایتهای دیگه گفته بودن به 1000 نیت یا بیشتر هم میرسه!!عجیبه.تو کنتراست هم عقب تر از x900e قرار میگیره با اختلاف بسیار کم.یک مقدار رفتار local diming بهتر شده.موشن فلو تقریبا با oled ها برابری میکنه!!!!ینپوت لگ هم همچنان بالاست.
درکل یک مقدار نامید شدم.

• Like
Reactions: lovea
حداقل 3 تومن گرونتر باید باشه از x900f
الان قیمت x930e طرفای 9تومنه!!
900f در شرایطی که 1500 دلاره با اومدن به ایران همین 8-9 تومن در میاد. با اینکه rtings به جفتشون تو لوکال دیمینگ 7 داده ولی فک کنم 930 بخاطر کنتراست و hdr بالاتر بازم سرتره. کلا توی led ها این 930e یه چیز بی نظیری از اب درومد، حتی 940e هم که کنتراست و لوکال بهتری داره ولی موشن ضعیفتری داره. من فک میکنم ادم با یه بار هزینه یه تیوی درست حسابی باید بگیره و با خیال راحت استفاده کنه، بعدش دیگه تا بخواد 8k جا بیوفته و محتواش مثل الان 4k در دسترس قرار بگیره چندین سال طول میکشه.

• Like
900f در شرایطی که 1500 دلاره با اومدن به ایران همین 8-9 تومن در میاد. با اینکه rtings به جفتشون تو لوکال دیمینگ 7 داده ولی فک کنم 930 بخاطر کنتراست و hdr بالاتر بازم سرتره. کلا توی led ها این 930e یه چیز بی نظیری از اب درومد، حتی 940e هم که کنتراست و لوکال بهتری داره ولی موشن ضعیفتری داره. من فک میکنم ادم با یه بار هزینه یه تیوی درست حسابی باید بگیره و با خیال راحت استفاده کنه، بعدش دیگه تا بخواد 8k جا بیوفته و محتواش مثل الان 4k در دسترس قرار بگیره چندین سال طول میکشه.
ببینم بعد عید دلار افت میکنه یانه.بعد تصمیم بگیریم.
فعلا قیمت ها شدیدا بالاست.
یادمه اون روزهای اولی که x900e امد قیمتش طرفای 6 تومن بود.مدل x930e هم 8 به بالا بود.
الا من x900e رو 5900 قیمت دارم ولی بانه 6500 هست.

• Like
Reactions: amho
ببینم بعد عید دلار افت میکنه یانه.بعد تصمیم بگیریم.
فعلا قیمت ها شدیدا بالاست.
یادمه اون روزهای اولی که x900e امد قیمتش طرفای 6 تومن بود.مدل x930e هم 8 به بالا بود.
الا من x900e رو 5900 قیمت دارم ولی بانه 6500 هست.
بهترین کار همین خرید اونور ساله، این حرفایی که اونور سال دلار گرونتر میشه و 15% قیمتا بالا میره و این حرفا همش ترفند فروشنده ها واسه فروش بیشتر شب عیده.

• Like
بهترین کار همین خرید اونور ساله، این حرفایی که اونور سال دلار گرونتر میشه و 15% قیمتا بالا میره و این حرفا همش ترفند فروشنده ها واسه فروش بیشتر شب عیده.
شک نکن گرونتر میشه بعد عید..
تا اردیبهشت صبر کن متوجه میشی

• Like
سلام دوستان کیفیت کابل HDMI مهمه ؟ چون این نصابه برا Oled اومده بود میگف کابل بد باشه ممکنه آسیب بزنه به تیوی ، اگه کیفیتشون واقعا مهمه یه مارک خوب معرفی کنید حداکثر چل تومن ، مرسی

سلام دوستان کیفیت کابل HDMI مهمه ؟ چون این نصابه برا Oled اومده بود میگف کابل بد باشه ممکنه آسیب بزنه به تیوی ، اگه کیفیتشون واقعا مهمه یه مارک خوب معرفی کنید حداکثر چل تومن ، مرسی
با چهل تومن طناب نمیدن چه برسه به کابل با کیفیت :)
من خودم به پیشنهاد یکی از دوستان تو همن فروم این کابل رو سفارش دادم
http://pcmaxhw.com/product/audioquest-pearl-4k-hdr-with-ethernet-connection-1-5m-hdmi-cable/
برسه دستم یه تست مفصل میزارم ازش

با چهل تومن طناب نمیدن چه برسه به کابل با کیفیت :)
من خودم به پیشنهاد یکی از دوستان تو همن فروم این کابل رو سفارش دادم
http://pcmaxhw.com/product/audioquest-pearl-4k-hdr-with-ethernet-connection-1-5m-hdmi-cable/
برسه دستم یه تست مفصل میزارم ازش

ای بابا من برا رسیور ماهواره میخوام نیازه کابل گرون ؟ فیلم 4K که هارد میزنم به خود تلویزیون میبینم
ویرایش :
تو این مقاله و چندین مقاله دیگه از Cnet گفته شده که خرید کابل گرون قیمت امری بیهوده است ، چون هیچ فرقی ندارن :
4K HDMI cables (are nonsense)

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Natural Killer
کیفیت تا یه جایی مهمه.یعنی کابل دیکه خیلی اشغال نباشه.نصابه میخواسته کالا بفروشه حرف مفت زده اسیبی نمیخوره به تیوی.
مملکت دزد بازار شده همه دروغگو و‌دزد واسه دوزار پول

• Like
Reactions: Changed_Man 50
خب مسلما دیگه ازون کابلای قدیمی هم نباید باشه که حتی سرعتشون کم بود ، ولی بجز High speed بودن کابل دیگه به چیز دیگه نیاز نیست دقت کنید ( که نود و نه درصد های اسپیدن )
سایر موارد فقط تفاوتای ظاهری هست و تو عملکرد Hdmi بیست تومنی و دویست تومنی تفاوتی ندارن، مثلا ساپورت Ethernet چه کاربردی داره ؟:|
مثلا یکی از سایتا این کابلو پیشنهاد داده که خیلی چیز خوبیه و فقط هفت دلاره :

Amazon.com: AmazonBasics High-Speed HDMI Cable, 3 Feet, 1-Pack: Home Audio & Theater

تو توضیحاتش هم میبینید که 4k ساپورت میکنه و این که یه سری برندا به اسم 4K کابل 50 دلاری میفروشن تبلیغات دروغ هست ، گفتم که آگاه باشید گول نخورید:-bd

کابل hdmi با کیفیت تاثیر داره تو کیفیت تصویر وحتی صدا.اونهایی که سیستم صدای سینمایی دارن خیلی لازموشون میشه.ولی شاید به چشم من وشما این تفاوت ها خیلی به چشممون نیاد.ولی به چشم یک منتقد صدا و تصویر تفاوت ها کاملا مشهوده.چون اونها خیلی ایده ال گرا هستن.

• Like
Reactions: Jack cooper

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or