واسه ماهواره نه - واسه شبکه های صداسیما - راستی کالیبراسیونش رو اگه وقت داری توضیح بده اگه نه که هیچمن فقط باهاش فیلم و بازی انجام میدم.تا حالا ماهواره بهش،وصل نکردم
واسه ماهواره نه - واسه شبکه های صداسیما - راستی کالیبراسیونش رو اگه وقت داری توضیح بده اگه نه که هیچمن فقط باهاش فیلم و بازی انجام میدم.تا حالا ماهواره بهش،وصل نکردم
برای فیلم یا بازی؟؟واسه ماهواره نه - واسه شبکه های صداسیما - راستی کالیبراسیونش رو اگه وقت داری توضیح بده اگه نه که هیچ
وقتی میخای کنسول رو روشن کنی کابل pc رو دربیار و بزار فقط مال کنسول بمونه و بعدش روشن کن.منم قبلا یه مانیتور ال جی داشتم که دقیقا همچین مرضی داشتسلام دوستان.میدونم اینجا جاش نیست ولی خیلی گشتم و نتونستم جوابی برای سوالم پیدا کنم .من یه مانیتور asus 228 خریدم و بهش کامپیوترم و ps4 pro رو وصل کردم.وقتی کامپیتر رو روشن می کنم بدون مشکل تصویر بالا میاد و لی زمانی که ps4 رو روشن میکنم ارور out of range میده و تصویر رو بالا نمیاره میدونید مشکل از چیه؟
بزار رو مد سینماواسه فیلم
اقا این کار رو کردم واسه چند لحظه تصویر به شدت بی کیفیت داد و بعدش قطع شد و دوباره اون ارور رو دادوقتی میخای کنسول رو روشن کنی کابل pc رو دربیار و بزار فقط مال کنسول بمونه و بعدش روشن کن.منم قبلا یه مانیتور ال جی داشتم که دقیقا همچین مرضی داشت
اول رنگش به سفیدی میزد ولی تنظیم که کردم خوب شدبزار رو مد سینما
بک لایت 13(بستگی داره اتاق روشن باشه یا تاریک.خودم معمولا میزارم روی 6 یا 7زمانی که اتاق تاریکه)
روشنایی 45
کنتراست 100
رنگ 50
شارپنز 10
دیجیتال کلن ویو off
اتو موشن پلاس 4
Hdmi black level اتوماتیک
دینامیک کنتراست خاموش
دمای رنگ warm 2
Color space اتوماتیک
این تنظیمات خیلی به تصایر سورس نزدیکه
از تلویزیون راضی هستی.نظرت چیه در موردش؟؟
فرق انچنانی با هم ندارن.دوستان oled b7 بهتره یا c7 ?
اقا بازم مشکل من حل نشد خواهش میکنم اگر عزیزی میدونه راهنمایی دکنه
خیلی ممنونم از جوابتو فقط اون قسمت اولش رو متوجه نشدم.چطور رزولیشن مانیتور رو بزارم رو 1080؟در ضمن مانیتورم FULL HD هست