hamidvictor
کاربر سایت
تلویزیون lg uh651vاقا یه تلویزیون یا مانیتور 4k,hdr معرفی کنید که قیمتش نهایت 2 باشه
ممنون
تلویزیون lg uh651vاقا یه تلویزیون یا مانیتور 4k,hdr معرفی کنید که قیمتش نهایت 2 باشه
ممنون
سلام بابا- بانه مارکتدوستان میتونید چندتا سایت فروشگاه بانه ای رو که انواع تلویزیون های 4k قیمت مناسب رو داشته باشه بهم بگید. شدید نیاز دارم با تشکر
Samsung ku7000 کیفیت خوبی داره؟Samsung 43 ku6300
Samsung ku7000
Lg uj752v 43
اين سه مدل ٤٣ اينچن هم 4k هم hdr. ١٨٠٠ تا ٢ ميليون قيمتشونه.
سوني الكي گرونه قابل توجيه نيست.
توي اين رنج هيچ تي وي كه فول hdr باشه نيست.
اگر براي گيم ميخواي
Samsung 43ku7000 خوبه.
جفتشون خوبهسلام
بین سونیx850 و سامسونگ ks8500 کودومو پیشنهاد میدید اگه اولویت بازی باشه؟
ممنون
كيفيتش خوبه ولي بيشتر روي sdr تا hdr.Samsung ku7000 کیفیت خوبی داره؟
بدون شك سامسونگ ٨٥٠٠ به دليل اينپوت لگ كمتر و كيفيت بالاتر و hdr بهترسلام
بین سونیx850 و سامسونگ ks8500 کودومو پیشنهاد میدید اگه اولویت بازی باشه؟
ممنون
سلامبا سلام به تازگی یک تلویزیون samsung ku7970 خریدم ولی بدون حالت game mode روی بازیها بسیار lag میندازه به خصوص بازی for honor و با حالت game mode بازیهای bf1 titan fall خوب میشن ولی برای بازیِ for honor هنوز lag باقیست...
حالت گيم كيفيت تصوير رو پايين مياره حتي حالت گيم هم باز لگ باقيست من به اين نتيجه رسيدم كه ديگه تلويزيون مونتاژ ايران نخرم اين تلويزيون در حقيقت ku6300 هست كه نوشته بود تاخيرش 19ms هست ولي مونتاژ ايرانش لگ فراوونسلام
خب چرا نمیزاری گیم مود؟
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
عزیز دل منم ku7970 دارم.دقیقا کجای تصویر کیفیتش کم میشه تو حالت گیم مد؟حالت گيم كيفيت تصوير رو پايين مياره حتي حالت گيم هم باز لگ باقيست من به اين نتيجه رسيدم كه ديگه تلويزيون مونتاژ ايران نخرم اين تلويزيون در حقيقت ku6300 هست كه نوشته بود تاخيرش 19ms هست ولي مونتاژ ايرانش لگ فراوون
تو بازي for honor كلا حركات لگ دارن و تو بازي plants vs zombies وقتي بازي شلوغ ميشه ...بازي bf1 لگ خيلي كمه ولي بازم زيادي شلوغ ميشه يكم لگ ميفته...تصاوير خوب به تازگي حالت عادي نيستن ولي مهمتر از همه همون لگ هست كه بازي حرفه اي حالت مولتي نميشه خوب انجام دادعزیز دل منم ku7970 دارم.دقیقا کجای تصویر کیفیتش کم میشه تو حالت گیم مد؟
حالت گیم مد فقط گزینه auto motion plus خاموش میشه.بقیه گزینه ها هستن