mephist33
کاربر سایت
دروددوستانی که تی وی oled b6 گلدایران رو دارن میشه راهنمایی کنن من تی وی رو تازه گرفتم و به pc و کارت 1080ti زدم و آخرین فریم ویر تی وی هم 4.31 هستش ولی حالت hdr game رو تو منو تصویر ندارم!
در صورتی که ال جی این گزینه رو از ورژن 4.30 اضافه کرده که باعث میشه لگ بازی تو حالت hdr کم بشه من فقط حالت hdr effect رو دارم که سه تا گزینه کم متوسط و زیاد رو داره و game mode هم که جداس از hdr
امکان داره ال جی فریم ویری که برای b6 های گلد ایران داده این گزینه رو نداشته باشه؟
و اینکه من اخر نفهمیدم این oled های گلدایران اینجا اسمبل میشه یا مستقیم از کره میاد و فقط منو فارسی اضافه بهش میشه اونجا
من از فروشگاه ال جی که خریدم فروشنده میگفت که Oled ها اینجا اسمبل میشه ولی نصاب ال جی که اومد نصب کنه گفت نه اینجا اصلا نمیتونن.. و مستقبم از کره میاد! و فقط چند مدل انگشت شمار از محصولات ال جی اینجا اسمبل میشه!
پشت تی وی هم زده made by lg نزده made in korea
THE.DARK.ANGEL@
ایشون هم اگه اطلاعاتی دارن بدن لطفا
َ
داداش من رو ps4 که استفاده میکنم، بازی های که hdr ساپورت هستن، وقتی میری تو بازی، این تنظیمات تصویر عوض میشه و حالت hdr game اضاف میشه، که برخلاف این hdr effects که در حالت مهمولی نور رو کم میکنه، اون شدیدا خفن میکنه
Lg 43uh651بهترين تلويزيون كه سايزش كوچيك باشه و بتونه همه قابليت هاي ps4pro رو اجرا كنه،چه مارك و مدلي هست و چه قيمتي داره؟
ميخوام توي اتاقم بزارمش و اندازه بزرگ بدردم نميخوره
سيستم صوتي قوي ايي دارم و بازم سيستم صوتي تلويزيون بدردم نميخوره
ممنونم و متشكرم از راهنمايي
با قیمت 1700 در حال حاضر عالیه، اگر مدل tcl s405 یا p607 وارد بازار ایران بشه اونا انتخاب های بهتری هستن.
در ضمن سیستم صوتی این مدل واقعا عالیه
Last edited by a moderator: