SAEED_TAJ
کاربر سایت
دوست عزیز مبارکت باشه..واقعا حیفه با این تی وی بشینی برنامه های مسخره اس دی داخلی رو ببینی...بعدن یدونه ر س ی و ر 4k بخر و لذتشو ببر...خب بعد از چند ساعت با x850d چند خط بنویسم
X850D اصلا به درد شبکه های SD نمیخوره و کیفیتش اصلا خوب نیست برعکس شبکه های HD رو واقعا عالی نشون میده
موشن اونقدرها که تعریف کردن خوب نیست البته عملکردش روی تصاویر مثل فوتبال و میگم, برد یووه هم تبریک میگم
اما گیم
اولش یه ذره درد سر داشتم چون توی تنظیمات PS4 Pro میزد فقط از 2k پشتیبانی میکنه در ضمن همزمان پیام هم میداد که TV شما میتونه رزولوشن بالاتر هم ساپورت کنه خلاصه به هر بدبختی بود با تنظیم TV و یک بار ری استارت شدنش ( فعال کردن Enhanced mode و روشن کردن گزینه 4K) خروجی تصویر 4K رو در اطلاعات خروجی تصویر کنسول مشاهده کردم
بتل 1 و تست کردم انصافا حیرت آوره و مزه ی 4K به نظرم روی بتل 1 از همه گیم ها هم بیشتره هم بهتره
فیفا 17 هم تغییراتش نسبت به Full HD محسوس بود مثل نیم سایه ها , شفافیت تصویر در نقاط دور مثلا تماشاچیا و ... اما خب بتل چیز دیگه اس
پروجکت کار هم راضی ام اما به هیچ وجه به بتل و فیفا نمیرسه ( از لحاظ 4K میگم )
اویل 7 و GTA V رو هنوز تست نکردم این دوتا رو هم تا فردا تست میکنم میگم
ارادت
فقط من فایل آپدیت TV که 1.5 گیگ هست و دانلود کردم الان باید بریزم روی روت فلش یا یک فولدر باز کنم مثل آپدیت PS4 ؟
در مورد فوتبالم حالت تصویر رو بزار روی ورزشی و لایو فوتبالم روشن کن که بهترین تصاویر رو بدون تار شدگی ببینی...
اگه تونستی بازی هوریزون رو بگیر و تست کن..بهترین بازی 4k hdr تا الان اون هست..
آپدیتم مستقیم بریز روی فلش و وصل کن به تی وی و روشنش کن..خودش نصب میکنه..
والا این شرکتها فقط دارن جیب ما رو خالی میکنن..به نظر من که 4k کاملا خالی بندی هست و کلا تغییری هم درش حس نمی کنم نهایت یکم render resolution بیشتر می کنه بر فرض از 100 درصد می شه 115 درصد از اونجایی که هم که اپ اسکیل سونی ها خیلی خوبه و در حالت 4k 2.5k تقریبا این قابلیت از کار می افته(بایدم بیافته) ps4 pro هم که عمرا 4k native بده نیست 1080 حتی ممکنه به این خاطر بهترم بشه.
هر چی میگیریم دو ماه بعد بازم عقب میفتیم...
تی وی 4کا میگیریم بعد چند وقت 8کا میاد..پرو میگیری که 4کا بازی کنی هنوز نگرفته اسکورپیو میخواد بیاد...
من که با خودم عهد کردم حالا حالا هیچ کدوم از وسایلمو تعویض نکنم و ارتقا ندم..
Last edited by a moderator: