eeeeee
کاربر سایت
شما راجب تاریخ عرضه حرف بزن
این چیه؟
سایت سلام بابا منبعتونه؟
دوستمونsnakoدرست میگن
من دیگه حرفی ندارم با شما نمیشه منطقی حرف زد
شما راجب تاریخ عرضه حرف بزن
موافقم..اینجور بحثها به جایی نمیرسه..شما راجب تاریخ عرضه حرف بزن
این چیه؟
سایت سلام بابا منبعتونه؟
دوستمونsnakoدرست میگن
من دیگه حرفی ندارم با شما نمیشه منطقی حرف زد
شما قپی میای توش میمونی به من ربطی نداره عزیزمکاشکی یاد بگیری تو بحثهایی که به شما ربطی نداره نیایی ونظرات مسخره ارائه ندی..
تو بحث قبلی که جوابی نداشتی بدی..حالا اومدی تو بحث من و یک دوست دیگه داری دخالت میکنی...
البته درکت میکنم..
داداش شما اون بحث قبلی که گفتی تی وی 60 هرتز با 120 هرتز فرقی نداره رو از نظر علمی ثابت کن بعد بیا تو این بحث..شما قپی میای توش میمونی به من ربطی نداره عزیزم
این لینک چیه گذاشتی؟ تو خوبی گلم
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
داری قاطی میکنیداداش شما اون بحث قبلی که گفتی تی وی 60 هرتز با 120 هرتز فرقی نداره رو از نظر علمی ثابت کن بعد بیا تو این بحث..
داداشم راجع ب گيم مد انشاالله تي وي رو گرفتي من خودم يه كاليبره بهت ميگم انجام بدي تا از تصوير لذت ببري .و نتوني ب حالت غير گيم مد هم نگاه كني . خودمم X850D دارمx800d یکی از دوستان دارن وقتی گذاشتم توی حالت گیم خیلی افت کرد کیفیت تصویر ایا میشه تلویزیون رو دستکاری کرد از طریق سیتینگ و کیفیت اون رو در حدی بالا ببریم که مثله حالت خارج از گیم بشه مثلا اگه اشتباه نکنم یه حالت داشت پویا نوشته شده بود روی اون حالت خیلی کیفیت خوب بود ولی اینپوت لگ بالا میرفت میخوام بدونم توی حالت گیم مود میشه کیفیت رو به اون حد برسونی یا نه.ممنون از شما
عزیز بودجم برای خرید تلویزیون 2 تومان بود که بعد جستجو تو فروم مدل w650D رو زیاد دیدم تو پیشنهادات تو این رنج قیمت!دوست عزیز پولتو برسون به ۳ تومن و یدونه sony x8000d بخر..مطمئن باش پشیمون نمیشی
Sent from my SM-A710F using Tapatalk
یه اتفاقی افتاده که به احتمال زیاد x800d رو بگیرم.راستش رو بخوای با اون حالت پویا حال میکنم میخوام بدونم توی حالت گیم مود میشه در اون حد بشه یا نه. راه ندارهداداشم راجع ب گيم مد انشاالله تي وي رو گرفتي من خودم يه كاليبره بهت ميگم انجام بدي تا از تصوير لذت ببري .و نتوني ب حالت غير گيم مد هم نگاه كني . خودمم X850D دارم
راجع ب تصوير ViVid يا همون پويا گول نخور . تو اين حالت برايتنس ميچسبه آخر همچنين رنگها اغراق آميز ميشه . شما ب پوست صورت نگاه كني ميبيني صورتي متمايل ب قرمز هست . و اين طبيعي نيست .رنگهاي طبيعي مد نظر داشته باش
ضمنا اينپوت اينپوت لگ هم برا 4K GAME MODE عالي شده و اصلا نگرانش نباش . ولي 4K HDR دست نخورده . ك اونم باز آپديت ميدن درست ميشه
Sent from my iPhone using Tapatalk
این چه ادبیاتیه شما داری؟چه طرز حرف زدنهکاشکی یاد بگیری تو بحثهایی که به شما ربطی نداره نیایی ونظرات مسخره ارائه ندی..
تو بحث قبلی که جوابی نداشتی بدی..حالا اومدی تو بحث من و یک دوست دیگه داری دخالت میکنی...
البته درکت میکنم..
عزیز بودجم برای خرید تلویزیون 2 تومان بود که بعد جستجو تو فروم مدل w650D رو زیاد دیدم تو پیشنهادات تو این رنج قیمت!
بهترین گزینه همین ؟
دوست عزیز من این مدل رو از نزدیک ندیدم که بخوام راجبش نظر بدم..ولی سری w سونی سری خیلی خوبی هست و قطعا کارتو راه میندازه..عزیز بودجم برای خرید تلویزیون 2 تومان بود که بعد جستجو تو فروم مدل w650D رو زیاد دیدم تو پیشنهادات تو این رنج قیمت!
بهترین گزینه همین ؟
دوست عزیز نظر بقیه قطعا محترمه..این چه ادبیاتیه شما داری؟چه طرز حرف زدنه
چاله میدون نیست دادا
نظر بقیه هم محترمه
این حرفا رو ول کندوست عزیز نظر بقیه قطعا محترمه..
ولی وقتی دو نفر دارن با هم بحث میکنن و یکی بیاد مزه پرونی و لوس بازی کنه اصلا رسم ادب نیست و باید جوابشو مثل خودش داد..
تازه خیلی خودمو کنترل کردم که درست جوابشو بدم..
راستی این مدلم یه نگاه بکن uh651 lgعزیز بودجم برای خرید تلویزیون 2 تومان بود که بعد جستجو تو فروم مدل w650D رو زیاد دیدم تو پیشنهادات تو این رنج قیمت!
بهترین گزینه همین ؟
دوست عزیز تو همین لینکی که گذاشتم تاریخ هر مدل رو زده...اگه با دقت ببینی حتمن متوجه میشی..این حرفا رو ول کن
شما رو حرفت ک گفتی قدیمی تره به من لینک ندادی
لینکی هم ک براتون گذاشتم از سایت معتبریه و توش ذکر شده حتی قسمت متنشو براتون گذاشتم
اما شما لینک فروشگاه وطنی میزاری ک توش تارخ ریلیز نداره
اگه لینکی داری ک حرفتو ثابت کنه بسم ا... وگرنه شلوغ کردن و بدو بیراه گفتن فایده نداره
سخت در اشتباهی خودتو اذیت نکندوست عزیز تو همین لینکی که گذاشتم تاریخ هر مدل رو زده...اگه با دقت ببینی حتمن متوجه میشی..