خرید مانیتور و TV های مناسب برای PS4

به نظر شما بهترین برند تلویزیون برای اتصال به کنسول های بازی کدام است ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    864
هنوز بررسي هاي اولد سوني نيمده ك مقايسه بشه
بعد قيمتش فضاييه
١٥ مليون مينيموم

Sent from my iPhone using Tapatalk
راستش چندوقت پیش که از تاپیک هم مشاوره گرفتم میخواستم x930d بگیرم اما گفتم بزارم سری هایه جدیدش بیاد . این اولد سونی هم که اگه قیمتش فضایی باشه نمیشه خرید . راستی من تو یوتیوب مدل x940e رو دیدم برا 2017 میخواستم بدونم این مدل هم هنوز تو ایران نیومده ؟

راستش چندوقت پیش که از تاپیک هم مشاوره گرفتم میخواستم x930d بگیرم اما گفتم بزارم سری هایه جدیدش بیاد . این اولد سونی هم که اگه قیمتش فضایی باشه نمیشه خرید . راستی من تو یوتیوب مدل x940e رو دیدم برا 2017 میخواستم بدونم این مدل هم هنوز تو ایران نیومده ؟
كلا براي سري E سوني زير ٣ ماه ديگه حساب نكنيد ك وارد بازار ايران بشه تازه من خودم ميگم ٦ ماه ... ولي بدون گارانتي همون ٣ يا ٤ ماه ديگه انشاالله

Sent from my iPhone using Tapatalk

پس یه چند ماهی باید صبر کنم ولی خوب بنظرم ارزششو داره . ببخشید دوست عزیز یه سوال دیگه هم داشتم میخواستم بدونم پرچمداره سونی تو 2017 چه مدلیه ؟

سلام دوست عزیز
ببین داداش بسته به هزینه ای که داری می کنی کیفیت قابل قبولی بهت میده
اولویتت رو uh750 بعد uh651 بزار بیشتر بخاطر کیفیت ساخت و زیبایی بدنه می گم که 750 بهتره حدود 200 تومن هم اختلاف قیمت دارن که ارزشش رو داره
من قبلش مانیتور سامسونگ s27d590 داشتم که اونم خوب بود اما این تلویزیون خودمم خیلی بهتر از اونه از هر لحاظ 2 الی 3 برابره نسبت به اون مانیتور امکانات و کیفیت داره که کارتو همه جوره راه میندازه
رو مد game هم که input lag حدود 20ms که خیلی خوبه تو تنظیمات رنگ و اینام هم دستت رو باز گزاشته
تنظیمات درست هم خیلی رو کیفیت تاثیر داره
من از خریدم خدا رو شکر راضیم و این نظر کلیه خودمه
عزیز شما 750 داری؟
از نظر کیفیت رنگ در چه سطحی هست؟ به خصوص رنگ مشکی!
کشیده شدن تصویر نداره؟ تو فوتبال یا صحنه های سریع!
به نظرت ارزش داره برای فیلم، بازی با PC و PS4 این مدل رو بگیرم یا به جاش یه FHD بخرم؟
ممنون

عزیز شما 750 داری؟
از نظر کیفیت رنگ در چه سطحی هست؟ به خصوص رنگ مشکی!
کشیده شدن تصویر نداره؟ تو فوتبال یا صحنه های سریع!
به نظرت ارزش داره برای فیلم، بازی با PC و PS4 این مدل رو بگیرم یا به جاش یه FHD بخرم؟
ممنون
دوست عزیز شما چرا 50 اینچ ku7970 رو نمیگیری!!!
کیفیت تصویر محشری داره.

پرچمدارش x940e هستش.فقط هم در سایز 75 اینچ تولید میشه

چقدر بحث می کنی پسر جان:D

مدل X940 کلا همون سری X930 هستش در سایز 75 که اکثرا یا نقد نمی شه یا اصلا داخل بازار پیدا نمی شه در سایت سونی هم مدل X930/X940 زده شده یعنی کنار هم دیگه اوردش.

منبع:
Sony X940E / X930E 4K HDR TV with Slim Backlight Drive+

سلام
میخوام تی وی بخرم 4k باشه و hdr هم پشتیبانی کنه
این دوتا چطورین( یه چیز دیگه ر س یور داخلی دارند؟(گیرند دیجتالی نه) چون هر سایتی میرم یه چیزی نوشتن)
کسی قیمتشون داره؟
UH651V
UH750V

سلام
میخوام تی وی بخرم 4k باشه و hdr هم پشتیبانی کنه
این دوتا چطورین( یه چیز دیگه ر س یور داخلی دارند؟(گیرند دیجتالی نه) چون هر سایتی میرم یه چیزی نوشتن)
کسی قیمتشون داره؟
UH651V
UH750V
جالب نیستن
شما پولتون چقدره؟

• Like
Reactions: Jack cooper
چقدر بحث می کنی پسر جان:D

مدل X940 کلا همون سری X930 هستش در سایز 75 که اکثرا یا نقد نمی شه یا اصلا داخل بازار پیدا نمی شه در سایت سونی هم مدل X930/X940 زده شده یعنی کنار هم دیگه اوردش.

منبع:
Sony X940E / X930E 4K HDR TV with Slim Backlight Drive+
پس با این حساب تفاوت x930e با x940e فقط تو سایزشون هست ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or