35 برای 1080 هست که عالیه اما برای 4k هست 57 که زیاد جالب نیست برای سری c اپدیت اومده من زدم درست شد الان دیگه مشکلی نیست.
قیمت 43 رو گرفتم نزدیک 3 تومن گفتن
البته فقط برای گیم میخوام گزینه بهتری هم هست؟
قیمتش مهم نیس فقط کاراییشو داشته باشه و بنسبت قیمتش کارایی داشته باشه تو بازی فقط
مرسی
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
در خریدش شک نکنقیمت 43 رو گرفتم نزدیک 3 تومن گفتن
البته فقط برای گیم میخوام گزینه بهتری هم هست؟
قیمتش مهم نیس فقط کاراییشو داشته باشه و بنسبت قیمتش کارایی داشته باشه تو بازی فقط
مرسی
بعد از کلی تحقیق راجبه x850d ایرادایی که باعث شد پشیمون بشم از خریدش اولی اینپوت لگ بالاش بعد ضعیف نشون دادن رنگ مشکلی که تو اتاق تاریک خودشو خیلی نشون میده.همین ۲تا معامله خراب کنندر خریدش شک نکن
دوست عزیز با آپدیت جدید اینپوت لگش کاملا درست شده.تو رنگ مشکی هم بنده چه تو اتاق روشن و چه تاریک تا حالا مشکلی ندیدمبعد از
بعد از کلی تحقیق راجبه x850d ایرادایی که باعث شد پشیمون بشم از خریدش اولی اینپوت لگ بالاش بعد ضعیف نشون دادن رنگ مشکلی که تو اتاق تاریک خودشو خیلی نشون میده.همین ۲تا معامله خراب کنن
کسی نمیدونه ؟!یه مانیتور تا 800 معرفی کنید
دادا اين تي وي ك مد نظر داري برا بازي عااااليه اصلا در خريدش شك نكن ... بهترين ٤٣ اينچ بازار هست
اگه با قيمت و سايز هم مشكي نداري X850D بگير اونم چنتا از دوستان دارن عاليه
داداش پنلش با X850D يكي هست اون سايز ٤٩ اينچش . هردو ipsسایز 49 هم داره ولی انگار پنلش فرق داره با سایز 43 وگرنه سایز بزرگتر برمیداشتم
کسی نمیدونه ؟!
تلویزیون های سری 6 و 7 سامسونگ چطوره ؟
سری مخصوص ایران میزنه ؟
چون سرچ میکنی فقط سایت های ایرانی میاد !
50KU7970 مثلا input lag و ایناش چطوره ؟
منم سر همینچیزاش موندمداداش پنلش با X850D يكي هست اون سايز ٤٩ اينچش . هردو ips
و ب نظر من اولين اولويت رو قابليت نمايش رنگها قرار بده
من تا قبل خريد خودم نميدونستم اين عامل خيلي مهمه . توجهي نداشتم . بعد از بررسي ها و برا گيم مخصوصا اين خيلي مهمه . و شكر خدا X850D هم يكي از بهتريناست تو اين زمينه .
بابت رنگ مشكي اصلا نگران نباش . من X850D دارم ... تو تاريكي مطلق دقت كردم ب تصويرش . مشكيش مشكلي نداره . اگر بد بود بهت ميگفتم مشكيش دلچسب نيست. تو محيط با نور كم و زياد هم ك اصلا مشكلي نداره و خوب هم هست
اتفاقا يكي از دوستان سايز ٤٩ اينچ X800D رو خريد اومد اينجا تعريف كرد ازش
فقط بعد از مولتي پلير بازي كردن بتلفيلد متوجه شدم ك اينپوت لگش اذيت كننده هست . اينم قراره با آپديت درست بشه ... فعلا منتظريم . فقط برا مولتي پلير اونم شوتر ممكنه اذيتت كنه
Sent from my iPhone using Tapatalk
اینپوت لگ بسیار پایینی داره.حدود 19 میلی ثانیه.کسی نمیدونه ؟!
سری مخصوص ایران میزنه ؟
کسی نمیدونه ؟!
سری مخصوص ایران میزنه ؟
نه داداش . خيالت راحت باشهمنم سر همینچیزاش موندم
سایز 43 پنلش VA و سایز 49 اش ips
سایز یا پنل؟ بنظر 43 اینچش با کیفیت تره
کاش x900e بود اون حرف نداره
من TV X70D Sony رو دارم. پرسیدم گفتن باید برای استفاده کامل از قابلیت HDR و وضوح بیشتر 4K باید کابل HDMI 4K بخرم. کابل هم گفتن اورجینالش 110 تومن و معمولیش 50
میخواستم بدونم حقیقت داره یا با کابل معمولی هم جواب میده؟ خواسته بچپونه یا واقعا اینطوره؟![]()
داداش اگه اشتباه نکنم با این آپدیت جدید که اندروید ۶ هست و من روی تی وی خودم زدم روی حالت 4k هم تا ۳۷ پایین اومده...من قشنگ تفاوت و کم شدن تاخیرشو احساس کردم...
سلام تی وی های x800d و x850d و x930d چه فرقی با هم داره ، کدوم جدیدتره و کیفیت تصویر کدوم بهتره و کدومو بخرم برای ps4 pro بهتر جواب میده .